icon

Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča?

bibiankab
20. júl 2015

Ahojte mám pocit že mi už preskakuje. Čakáme druhé dievčatko ale chcela by som chlapca. Všetci mi hovoria že som hlúpa že hlavné je že sme zdravé. Dokonca aj môj manžel mi hovorí že asi nie som normálna. Nikto ma nechce vypočuť a tak mám naozaj pocit že som hlúpa a nevďačná.

dominikav123
3. júl 2016

@liuliu boli si uz u psychiatra ? Sama vidíš ze máš problem tak preco sa neliečiš ?

charlie1980
3. júl 2016

@liuliu No nikde som nepostrehla, na Co si cakala od 12tt-18tt....mozes mi to v kratkosti napisat? 99,5% su gen.testy na zistenie pohlavia soolahlive. Preco si cakala na UZV.vysledky pohlavia ?

mircalla
3. júl 2016

@liuliu tak co trepes, ze si brala antikoncepiu, ked si otehotnela, si ju v ani jednom pripade nebrala? je irelevantne, ci si brala antikoncepciu v roku 2009 (to bol priklad, keby si nahodou nepochopila)

charlie1980
3. júl 2016

@mircalla A to dokonca 3 krat s rovnakym scenarom, kedze 3krat nechcene otehotnela 😀

liuliu
3. júl 2016

@monusik73 manzel sa nerozvadza so mnou ja sa rozvadzam s nim. nepisem tu ze sme rozvedeni ale ze sa rozvadzat budeme. Normalne spolu zatial fungujeme, dokonca sme teraz prisli na dovolenku, uz som to tu spominala.
tak reagujem lebo mi to neda, stale vsetko prekrucujete

liuliu
3. júl 2016

@charlie1980 pretoze som si myslela ze to zvladnem. ze uz mam dievca a tieto pocity znova nezazijem.

monusik73
3. júl 2016

@liuliu To je jedno kto poda o rozvod ci ty alebo manzel ale s rozvodom musi suhlasit aj on nielen ty, ale dobre scenare si tu vymyslas ide ti to dobre 😀 😀

charlie1980
3. júl 2016

@liuliu Dakujem. Kde ma dcera obvykly pobyt ? V DE alebo na SK ? Je vobec tvoja dcera od toho isteho chlapa ?

mircalla
3. júl 2016

@liuliu ozaj, manzel uz vie, ze sa s nim rozvadzas?

charlie1980
3. júl 2016

Dakujem ti za tvoju IP.
1.nezaujima ma, ci ste na SK na dovolenke a ako dlho, nikde som sa ta na to nepytala, ci ste tu nieco kupili, ci nie. Pytala som sa, kde ma dcera obvykly pobyt, v DE alebo na SK....?
2.nezaujimalo ma ani to, akym sposobom si otehotnela a kedy si mala ovulaciu, pretoze plati : nechraneny Pohl. styk = riziko otehotnenia pocas celeho cyklu) Pokial si brala (ci nebrala?😄) ATK spolu s ATB, zrejme vies, ze ATK moze stracat ucinok. Cize zas si len 3.krat nechcene otehotnela a tu neexistuje postacujuci argument.
3.Vobec nesledujem ani to, ci mas v DE lekarku. Je uplne jedno, kde ju mas, kedze na UPT legalne plati rovnaky zakon.

Ale Co som vlastne sledovala :
Predtym, ako sa rozvedies, nastuduj si medzinarodne pravo, aby si zase nastupila do vykalov (tlmocim tvoje slova ohladom pohlavia), pretoze surodencov spravidla nerozdeluju a moze sa kludne stat, ze budes vyhnana aj bez tvojej vysnivanej dcerenky.

alchemilkazltozelena
3. júl 2016

Uz by to tu @admin mohol stopnut....nikam to nevedie....

charlie1980
3. júl 2016

Btw. pod pojmom obvykly pobyt nerozumej chatrc, stan, karavan, vilu ci bytovku, pod pojmom obvykly pobyt rozumej stat, kde sa dieta zdrzuje a kde ma pravo zit.

mima4
3. júl 2016

@liuliu

uprimne, vyhladaj cim skor psychiatra, ak nechces o par rokov skoncit zle...

charlie1980
3. júl 2016

@alchemilkazltozelena Trocha na odlahcenie 🙂 Ako sa citis ? Vsetko je v poriadku ?

liuliu
3. júl 2016

ja som ti do spravy napisala ze ti nebudem pisat ziadne osobne informacie a aby si ma stale vsade neoznacovala , ze na teba uz nemienim reagovat kedze vzdy vsetko pretocis tak ako sa ti hodi a mna nebavi stale vysvetlovat a vysvetlovat a ty stale vypisovat a vypisovAt a dookola ako hotentotovi vysvetlovat .
teba nic nezaujima, len tu vsetko stale vytahujes a ked ti to clovek vysvetli tak je to blud a klamstvo lebo ty si vseved a vsetko vies najlepsie.
sama si si na otazku trvaleho pobytu odpovedala , v chate to asi nebude.
tu lekarku som spomenula preto ze si schopna ju tu vytiahnut a oznacit za blud. pri tebe je lepsie preventivne spomenut vsetko aby potom clovek nemusel pol hodinovy monolog a vysvetlovat ti vsetko znova a znova.
mohla si si x krat precitat v tej sukromke moj nazor na potraty v druhom trimestri ale nie lepsie mi tu sto krat nieco podsunit a tvarit sa ako debil ze ty nechapes.

alchemilkazltozelena
3. júl 2016

@liuliu vsak uz tu Nepis a mas pokoj co vlastne ocakavas od tejto diskusie? rob si co chces si svojpravna myslim tak rob so svojim resp, s vassimi zivotmi co chces...ale myslim ze si sa dostatocne poucila ze na stranku kde zeny chcu mat deti sa jednoducho take prispevky ako si davala ty, nedavaju,,,,mohla si vediet co to tu spusti.....

@charlie1980 anoo aj ked dalsiu poradnu mam az 5.8. snad sa nezblaznim dovtedy...dufam ze cim skor zacnem citit pohyby aby som vedela ze male je ok...druhorodicky vraj citia skor 🙂 dakujem za opytanie si mila, verim ze aj u vas vsetko ok 😎

liaka
3. júl 2016

@liuliu Ja mam dve dievcata a jedneho chlapca a tiez som chcela aj tretie dievca. Tiez sa mi chlapci nepacili. Bud vsetci na okoli aj v rodine mali vychudnutych chlapcekov a ked im este rifle obliekli no hroza, alebo mali velke hlavy ako vy pisete.. Alebo vsade na okoli zubaty. A takisto som nechcela chlapca lebo same problemy s pipikmi-zapalene, predkozka sa neda stiahnut, pocikavaju sa castejsie ako dievcata, prechladnu rychlejsie a teraz by som ho nedala za nic na svete. Je uplne chutnucky, peknucky, s pipikom ziadny problem nebol. Kolika len chvilkova-dcera mala horsiu... A vas muz asi nevie, ze sa chcete rozvadzat ked ste spolu na dovolenke,ze? A je ozaj velmi dolezite kde sa dcera narodila a prezila vecsiu cast zivota. Ak ju muz bude chciet nemusia vam dovolit vratit sa s nou na Slivensko a surodenci ostanu spolu...

charlie1980
3. júl 2016

Aha, ja som vseved 🙂 Ja som vseved, ale ty nerozumies pojmu obvykly pobyt. Obvykly pobyt nerovna sa trvalemu. Takze sadni nad PC, zadaj do googlu obvykly pobyt, najlepsie v nemcine, zakony daneho statu. Aby si znova nestupla do vykalov, a to este redsich.
@alchemilkazltozelena Veru, vzdy to trva celu vecnost 😀 My budeme mat najblizsie morfologicky, pohyby citim asi tyzden, cize od nejakeho 17tt, aj doktorke sa zdalo skoro 😀 Maleho som tiez v 19tt citila. Tak vam silno drzim palceky, nech ste zdravi, nech to ubehne cim skor....pri detoch to jednoznacne ubieha 🙂

charlie1980
3. júl 2016

@liaka Juj, moj chlapcek bol najkrajsi v porodnici 😀 Nie preto, ze bol moj, ale naozaj. Nemal jediny fliacik, cierne vlasky, moje drobatko. Spaval od 4.mesiaca celu noc, koliky minimalne. Ludia sa este aj teraz pri nom pristavuju, aj ked menej ako ked bol babatko, lebo bol naozaj pekny. Cokoladka moja. Nedala by som za nic to stvorenie drobne, odkazane na mamu❤️

liaka
3. júl 2016

@charlie1980 Moj je tiez najkrajsi. Narodil sa bez vlaskov, teraz je jediny blondiacik z rodiny a to ani postara nemame 🙂 Hlavicka primerane k postave. Teraz uz aj cikat sam chodi a kolkej radosti zaziva pri cikani, skusa a vymysla pri tom s pipikom a tesi sa kazdej pocikanej trave a my s nim.

liaka
3. júl 2016

@bibiankab Mna by zaujimalo ako reagujete ked sa Vas niekto opyta co cakate a vy musite odpovedat ze chlapca... Ci aj ludom odpovedate s nechutenstvom.. Alebo ked vam niekto povie, ze jej, pekne bydete mat parik... Vy co na to?

liaka
3. júl 2016

@liuliu Vam patril prispevok vyssie

zonjushe
3. júl 2016

Cize baby ak to dobre chapem, @liuliu ma manzela len na splodenie dietata zenskeho pohlavia,hold pri dalsom pokuse nevydalo,tak rozvod..neverim,ze nie je aj on psychicky naruseny,ked zije so zenou,ktora uz raz potratom kvoli nezelanemu pohlaviu presla a teraz zvazuje adopciu resp rozvod kvoli dalsiemu chlapcekovi..Boze zeny,ja si az pri takych prispevkoch uvedomim,aka som vdacna,ze mam zdravy usudok..ani si nechcem predstavit co vyrastie z toho dievcatka,ked jej mater ma take zvratene hodnoty..ked bude jej dcera cakat chlapca odporuci jej potrat,lebo ona nechce ziadneho vnuka len vnucku?a jej hlody typu-chcela som 2 ruzove princezne a mam velke hovno..tak zlata moja clovek mieni Pan Boh meni..ty mas psychicku poruchu,takze smer odbornik a nie rozvod..inak skoncis velmi zle..a dcerka v tvojich pazuroch tiez..

stardust
3. júl 2016

ja sa divim, ako s takym niecim dokaze vydrzat ten chlap. Ale asi vrana k vrane sada.

charlie1980
3. júl 2016

@zonjushe Ja byt jej muzom (za predpokladu, ze aspon on to ma v hlave v poriadku), ja osobne by som poziadala o rozvod. A riadne sa Chytila zakonov a vsetko pouzila. Dcera ma momentalne 6.mesiacov. Kym ona porodi, bude to trvat 6 mesiacov Este. Nejaky cas uz ziju v DE. To znamena, ze dcera vselijak nadobudne obvykly pobyt, druhe dieta narodenim. A teda by som si ich vysudila a ju by som "vyhnala" kam len chce. Ale bez deti. Nemoze byt cista.

robin_claire
3. júl 2016

@liuliu Vobec neodsudzujem ludi, ktori maju psychicke problemy - depresie, traumy. Vacsinou aj normalne alebo ciastocne normalne funguju. Ale toto je nieco ine - na zvieraciu kazajku dozivotne do liecebne. Si chora a velmi nebezpecna osoba pre svoje okolie

robin_claire
Odpoveď bola odstránená
cichlida
3. júl 2016

@liuliu ahoj, ja som chcela tiez dievca ked mi povedali ze je to chlapec tak konec😄 revala som, strasne ma bolelo ked som myslela na to ze to nie je vytuzene dievca, velmi tazko som to niesla aj moj muz nechapal ci som kompletna, a btw. ani ja som k dietatu v bruchu nic take uzasne necitila, ako to zienky vedia opisovat, ale asi aj tym, ze som bola prvorodicka. No ale zmierila som sa s tym a ked sa narodil hladali sme si k sebe cestu, (bol kolikovy=uplakany), a dostavili sa u mna emocie lasky😀velmi som si nadavala ako som mohla byt taka svihla. Je to moje zlato, je skvely, uz ma aj sestru, pri ktorej som tehu prezivala viac( pohyby a to brusko), ale bolo by mi fuk, keby mi povedali ze by bola chlapec.tak hlavu hore, po porode ta to isto prejde,aj ked aj myslim, ze odbornik by ti poradil, lebo miestami mam pocit, ze si k tomu dietatu velmi kruta, a ty mas asi pocit,, ze ta nikto nechape? Nerozbijaj si rodinu koli "hluposti", odist mozes vzdy, ale garantujem ti, ze od tvojho chlapceka neodides uz nikdy.

robin_claire
3. júl 2016

@cichlida citala si aj to, ze uz raz cakala chlapca a isla kvoli tomuto na potrat? pohlavie nevyhovovalo, sup zbavime sa toho...

alllexis13
3. júl 2016

No,uz sa tu venuju vselicomu,len nie tebe!Zhrniem to-NIE,NIE,NIE-nie si zla mama!!!len si tuzila mat parik a ked cakas druhe zase dievcatko,len si sklamana,ze ti to nevyslo.Ale neboj,vsetko bude dobre a budes tomu aj rada 🙂 😉