Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča?
Ahojte mám pocit že mi už preskakuje. Čakáme druhé dievčatko ale chcela by som chlapca. Všetci mi hovoria že som hlúpa že hlavné je že sme zdravé. Dokonca aj môj manžel mi hovorí že asi nie som normálna. Nikto ma nechce vypočuť a tak mám naozaj pocit že som hlúpa a nevďačná.
@perky1991 Par mamiciek z inych skupin to mozno napisalo, pretoze je to uplne chore. Ale ona je uplne chora. Zeby niekto trolloval od aprila ?
@charlie1980 tak viem ja? Niekoho to tu ocividne bavi outat na seba pozornost... A ked aj ne ze je fakt skutocna a zmysla tak ako zmysla. .. Ja neviem...smutne to je strasne a je mi z toho do placu
@liuliu Toto nebolo moje 😄 Ja som mala ooooomnoho vacsie 😉 Nejdem sa hadat o brucho. Ja viem ako moje brucho vyzeralo a vyzera😉
@liuliu Ale ja ti poslem moje v 6tt😉
@liuliu Terminova skupina je verejna. Vzdy bola, kym z nej neurobia sukromnu.
@charlie1980 zlato je to narušena osoba, kašli na to. Je jedno či je príbeh fiktívny alebo realny, oba prípady sú pre psychiatra.
@perky1991 tak asi ta slecna vyssie. evidentne nema co robit.
@charlie1980 prosim ta neotravuj. pochybujem ze tu niekoho zaujima tvoje brucho alebo celkovo ty. neviem kde co kde siris ale druhykrat ta ziadam o to aby si si to riesila sukromne cez spravy
@liuliu Ked pustis nieco verejne do plena, musis ratat a tym, ze sa to mozno bude riesit verejne. Hla, zrazu ti nieco nepasuje 😉 Decembrovky je VEREJNA skupina, staci Zadat Termin porodu a si v nej. A preto je to aj mozne zverejnit.
Ja som rada, že mám chlapca, aspoň keď sa bude ženiť, nemusím mu platiť svadbu, lebo to robievajú rodička nevesty 😝
@liuliu nad odbornou pomocou si nepremyslala? Nezda sa mi to v poriadku co si pisala... Ako si spominala si uz matkou tak ako mozes takto reagovat na babatko ? Ved je to tvoje... Nerozumiem ako mozes nenavidiet nieco co mas v sebe a je tvoje ma tvoju krv a je take nevinne a krasne... Ako moze tvoju lasku k dietayu ovplyvnit pohlavie... To urcite nie je v poriadku a mala by si to riesit treba ti pomoct takto predsa nemozes fungovat
@liuliu ak je toto všetko pravda (čo teda dosť pochybujem), tak ti napíšem len jedno.
Buď rada, že tvoja svokra nie je tak priblblá ako ty (to tebe by mala tvoja svokra jednu drbnúť), lebo keby bola na tvojej úrovni, tak tiež nemá toho tvojho chlapa, ktorý asi jediný z mnohých sa takto dokázal ulakomiť a trtkať také čudo ako si ty.
Ale pobavila si opäť modrý koník na nejakú dobu
joj - nechápem tú liuliu - chlapci sú zlí iba v tom, lebo môže sa u nich prejaviť choroba hemofília, čo je dosť nebezpečné - a môj malý mal koliku možno raz, takže to nie je pravidelnosť u chalanov - a keby som mala dievča, nechcela by som žiadnu pomaľovanú Barbinku, ale takú akou je Al zo seriálu Krok za krokom - a vraj chlapci sú celkovo pokojnejší ako dievčatá, keď sú bábätká
@liuliu Pokial je toto pravda....je to s tebou velmi velmi vazne. Pamatam si jeden otrasny pripad asi 10-15 rokov dozadu. Matka mala dvojicky, mala rada len to dievca, chlapca utyrala na smrt. Vyslovene utyrala. Zomrel, ked mal 14 mesiacov. Tiez bola narusena a bezcitna.
@liuliu no prajem ti aby tvoja dcerka sa raz vydara zazleho chlapca ako ich opisujes .Moj syn je krasny a dobrucky
@liuliu moja midwife ma 2 dcerky a obe trpeli na koliku ,takze to neni pravidlo ze len chlapci.A popravde kolikove deti su inteligentne .Moj reval
jak tur a teraz je z neho velmi dobre dieta.
@liuliu
ja velmi prajem tvojmu manzelov, nech sa cim skor zobudi a zisti, co za kreaturu ma pri sebe a ked sa dietatko narodi, nech si ho vezme k sebe, nech ma tieto dokazy k dispozicii a teba posle do kelu..idealne na psychiatiu.
ty si jedna z tych extremne mala matiek, co ma psychopaticke sklony, a bola by schopna vazne nechat ublizovat vlastnemu dietatu... chyba ti urcita sfera mozgu, resp. nie je dostatocne vyvinuta...
nechapem, co tvoj manzel to nevidi a neriesi... raz budeme o tebe citat..ako putujes do basy...lebo normalna zena take hlody neda.
@robin_claire
najlepsie by bolo zistit, kto to je..a toto cele poslat jej muzovi... a celej rodine, aby fakt tomu dietatku neublizila...

@charlie1980 inak ty robis presne to co dotycna osoba chce.. Oputas na nu pozornost a ju to bavi... Vdaka tomu ze to postujes poburujes mamicky a siri sa to avetelnou rychlostou na koniku a vsetxi to riesia a ona toto chcela... Toro ju podla mna naplna... Vsak toto bol umysel... Trebalo by to stopnut aby sa dotycna neukajala viacej