icon

Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča?

bibiankab
20. júl 2015

Ahojte mám pocit že mi už preskakuje. Čakáme druhé dievčatko ale chcela by som chlapca. Všetci mi hovoria že som hlúpa že hlavné je že sme zdravé. Dokonca aj môj manžel mi hovorí že asi nie som normálna. Nikto ma nechce vypočuť a tak mám naozaj pocit že som hlúpa a nevďačná.

liuliu
2. júl 2016

@robin_claire lenze ja nechcem nikoho utyrat . x krat som spomenula ze si nezasluzi zit s matkou co ho nebude mat rada. zvazujeme rozvod a kazdy pojde svojou cestou ,
niesme z rovnakych statov takze to nebude take bolestne.

mima4
2. júl 2016

@liuliu
rozvod pomoze, nech si tvoj muz hlada normalnu a zdravu zenu, nie psychopaticku ..

tanusenka
Odpoveď bola odstránená
dominikav123
2. júl 2016

Ženy prosím vas, tam sa nejaké decka zabávajú a vy sa tu rozculujete 🙂 troll ako vyšitý 🙂

katy83
2. júl 2016

toto podla mna nemoze byt ani pravda, neverim...bud je to pokus o vtip alebo tomu vobec nerozumiem

tobnuf
Odpoveď bola odstránená
tanusenka
2. júl 2016

@dominikav123 myslis? dnesna doba je vselijaka...

tanusenka
Odpoveď bola odstránená
tobnuf
2. júl 2016

@tanusenka ked hlbsie citam tuto diskusiu a co tato chora osoba pise ano mas pravdu.. alebo mi dajte jej adresu ja jej to utrpenie ukoncim 😆

tanusenka
Odpoveď bola odstránená
shelly1
Odpoveď bola odstránená
oli09
2. júl 2016

@liuliu mne je velmi, ale naozaj velmi luto aj tej tvojej dcerky. Pretoze niekto ako ty, s takymto zmyslanim jej nemoze dat do zivota nic dobre. Chapem, ak je niekto sklamany s pohlavia, pretoze ma vysnivane to druhe. Len u normlanych ludi to sklamanie trva chvilu a ak aj chvilku netrva, normalny clovek tieto pocity riesi inde ako na MK (myslim psychologa, psychiatra). Rastie v tebe novy zivot, ak spravis nieco zle raz si budes vycitat akeho si mohla mat krasneho chlapca. Byt tvojim chlapom, dam ti cez papulu (aj ked nasilie na zenach silno odsudzujem) aby si sa spamatala!!!!!

liuliu
2. júl 2016

@tobnuf dalsia internetova hrdinka . adresu ti kludne napisem do spravy mozes prist a mozes ma utrpenia zbavit . som strasne zvedaba ako ti to realne pojde.

jana_eyre
2. júl 2016

Ja si tiež myslím že ide o trolla, možno stále toho istého co sem vkaldal fotky vykalov 😁😁 proste niekto veľmi vysinuty a unudeny sa zameral na MK a drazdi tu ženy, možno mu to aj dobre robí 😂

Teda ja dufam, že tuším správne a že jeho pc je umiestnený v psychiatrickej liecebni.. 😊

p4
Odpoveď bola odstránená
ivetkab.
2. júl 2016

@bibiankab daj dieťa na adopciu. Neuveríš koľko rodičov by sa potešilo. A Ty si vynosíš druhé. Dobre som to vymyslela no nie?

liuliu
2. júl 2016

@oli09 pozri sa ja som napisala jeden prispevok v sukromnej skupine. slovom jeden. po fore ma tu zacala rozvlakat daka slecna s nickom charlie. a kedze ma tu stale niekto oznacoval tak som vyjadrujem tu. Moje dieta je spokojne a ma sa dobre , ja mam problem.

mima283
Odpoveď bola odstránená
guginko29
Odpoveď bola odstránená
alby2014
2. júl 2016

Ja len pre pokojmojho svedomia, ze pokial zijes na Slovenku, tak potrat ti nad 12tt, co si urcite neurobia..do 22t sa potrat robi len kvoli vaznym genetickym porucham...a v celej Europe je to podobne, dufam, ze si troll, alebo magor, alebo dakto...komu sibe a nudi a doma.

oli09
2. júl 2016

@liuliu no bodaj by si takych pisala aj viac. Ale teraz bez srandy, ak trpis takymi pocitmi nieje to normalne, tym statusom si tiez chcela v podstate pomoct so svojimi pocitmi, ci sa mylim?? preco teda nezajst za psychologom, v dnesnej dobe to nieje hanba... ak si teda pricetna (a podla toho co a ako pises usudzujem ze si), raz toto budes velmi lutovat. Ved budes mat krasnu dvojicu, dievcatko a chlapca ktory bude ochranovat sestru a lubit mamu, ak mu da sancu a city mu bude prejavovat

liuliu
2. júl 2016

no dobre zozerte sa tu navzajom 😀 uz ma to nebavi citat . stale dookola ma tu niekto oznacuje a stale dookola citam to iste . S manzelom sa rozvedieme , uz som to tu niekolkokrat pisala . Chlapca si vezme , bude zachraneny, milovany . ja budem tiez spokojna. Sice nase manzelstvo nema vyraznejsie trhliny ale tak co uz raz to muselo prist 🙄

p4
Odpoveď bola odstránená
liuliu
2. júl 2016

@oli09 dik si mila. ona sem skopirovala len nieco. pytala som sa ci ma to niekedy prejde, ci nieco k nemu budem citit, ci sa to zmeni alebo naozaj to takto budem citit stale . lebo zatial je to cire vakuum , absolutne nic . neviem ci zrovna psychiater dokaze pomoct. ja nemam problem myslim taky ze by som potrebovala otupit, ja k tomu dietatu absolutne nic necitim , akurat co ma chyta hnev a panika pri myslienke ze je to vhlapec. dnes som v aute nasla fotku z ultrazvuku, nikdy som sa na nu nepozrela. uplne ako cudzi obrazok. nic co by som mala rada , nic na co by som sa tesila, proste nic.

alchemilkazltozelena
2. júl 2016

@liuliu len 1 otazka - preco tak nenavidis chlapcov? Nejaky muz ta znasilnil alebo co? Ci len preto ze mate v rodine skaredych chlapcov? To je velmi slaby dovod na taku obrovsku nenavist

oli09
2. júl 2016

@liuliu podla mna by ti pomohol sa cez tie city nejako preniest. Asi ti do srdca hned nevstrekne lasku, no myslim ze pomoze. Mne to pride ako forma depresie, ale teda vobec niesom odbornik. Este takto, ublizil ti niekedy nejaky chalan, prip.otec? ale vlastne nemusis odpovedat, asi by to na tuto diskusiu bolo moc. Ale ak ano, tak ta nenavist moze trochu plynut aj z toho. No sama vies, ze ten maly za to absolutne nemoze. Pozri mam kamosku ktora bola cele tehotenstvo v tom, ze bude mat babu, narodil sa vajciak 🙂 prvotny sok, plac, beznadej, nechcela ho pri sebe a hned ho dala sestrickam, nastatsie to preslo a teraz je stastna ze ho ma. Mam aj taku ktora po porode dostala taku depku (nie z toho ze ma chlapca ale celkovo), ze sa o maleho vyse mesiaca musela starat svokra. Tiez vyhladala pomoc a teraz je najstastnejsia mama uz 4 rocneho krasneho chlapca. Vsetko sa da riesit, ked sa chce. Uz nikdy, nehovor ze ho nenavidis, ries to, skusaj sa na to poziret inak, hladaj pozitiva.

mircalla
Odpoveď bola odstránená
oli09
2. júl 2016

@mircalla a tebe o co ide??? teraz budem aj ja zla, ze sa na to snazim ist trochu inak ako vy vsetky??? staraj sa do seba, mna to o energiu neubera.. nebudem jej kamaratka, ani psychologicka, ani jej sama neponukam pomoc. Len si myslim ze tym ze jej hned zacnem nadavat, sa mi sice mozno trochu ulavi, no v podstate ju to len podpori v tom ze ho aj tak nebude chciet

tanusenka
2. júl 2016

@oli09 nehnevaj sa na mna ale citala si vsetky jej prispevky? citala si ako sa o tom chlapcekovi vyjadruje?

tanusenka
2. júl 2016

@liuliu rozmyslala si ze pojdes na potrat? to kde ti urobia v takomto stadiu tehotenstva potrat prosim ta?