icon

Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča?

bibiankab
20. júl 2015

Ahojte mám pocit že mi už preskakuje. Čakáme druhé dievčatko ale chcela by som chlapca. Všetci mi hovoria že som hlúpa že hlavné je že sme zdravé. Dokonca aj môj manžel mi hovorí že asi nie som normálna. Nikto ma nechce vypočuť a tak mám naozaj pocit že som hlúpa a nevďačná.

liuliu
2. júl 2016

@mircalla preco zase prekrucas ? keby ma tak komandovala ako jeho uz by sme boli na noze! ci podla teba je to ok ? to je podla teba spravne ked si niekto z niekoho robi rohozku a sem a tam a tam a sem ??! ci v duchu ked nic ine tak aspon nieco ze 🙄

simik14
2. júl 2016

Jejda holky mat vase "problemy"

oli09
2. júl 2016

@tanusenka ano bohuzial som citala... citala si ty moj prvy prispevok na jej adresu? aj tak si myslim ze nijako nepomozeme tomu malemu stvoreniu, ak jej hned budeme nakladat. Take spravanie nieje normalne a ta nenavist voci muzskemu pohlaviu musi z niecoho plynut. Ked som si to precitala prvy krat, ponadavala som si aj ja, no nic to nevyriesi. Ona uz tehotna je, a teda v dost vysokom stadiu, takze ak to nieje troll, konci sranda. Mna to mrzi, hlavne koli tomu dietatu, ja by som nic take nedokazala. Mozno sa pokusam o nemozne ale aj tak viem ze je to lepsia cesta ako si len vybit zlost

liuliu
2. júl 2016

@tanusenka uz to pisem druhykrat ! nemozem za to ze sem prekopirovala len to co sa jej pacilo preco si si to neprecitala cele? som zasadne proti potratom v druhom trimestri a ja som bola prave ta co lobovala aby sa misoprostol nemohol pouzivat po prvom trimestri! ja j ja ! ja! ja som od neho odhovarala zenu v 20tyzdni ! neviem ako to je na slovensku , v zahranici chodia aj v 22. vies co je to obrateny potrat a preco deti obracaju ? Mna uz toto fakt nebavi uz rok sa snazim ,snazim snazim aby sa aspon nieco zmenilo a nakoniec sa este mna opytas kde pojdem na potrat v takom tyzdni. No co myslis. to je presne o tom ked vytrhnes nieco z kontextu .

pillipilli
Odpoveď bola odstránená
sardinka335
2. júl 2016

Tak takuto nenavist a odpor...to sa len tak nevidi. Ja sa teda nepovazujem za ,,matku roka,, ale toto je aj na mna silne kafe. Kazdopadne kvalitny psychár pretoze ta zena moze byt aj nebezpečna pre dieta. V hneve mu moze aj ublizit ak to nebude riešiť.
Mozno obet týrania, zneuživania alebo nejakej potupy zo strany muza..to nam tu nenapiše.

tanusenka
2. júl 2016

@liuliu dakujem za vysvetlenie ale nehnevaj sa na mna si uz matka a neskutocne sa vyjadrujes o tvojom buducom chlapcekovi... dufam ze raz pochopis a bude ta to neskutocne mrziet ako si sa o nom vyjadrovala

charlie1980
2. júl 2016

Prestan tarat piate cez deviate!!! Na jednom potrate si uz bola kvoli NEVYHOVOVUJUCEMU pohlaviu. Tak proti comu si vystupila vlastne ??? Proti potratom dievcat ? Bud rada, ze som tvoje prispevky povytrhavala a nezverejnila vsetky odpad v celosti.

guginko29
2. júl 2016

@charlie1980 asi by bolo zverejnit toto vsetko.ved to je zvratene

gastanka32
2. júl 2016

baby toto je diskusia naozaj plna nenavisti a hnevu a neviem coho vsetkeho. Niektorym veciam vobec nechapem. Nechapem v zmysle ludskosti... 😠

liuliu
2. júl 2016

@charlie1980 ano v prvom trimestri. a lobovala som presne proti tomu co som napisala proti potratom v druhom trimestri. ty vsade vidis lem klamstvo taranie a bludy ! myslim ze zena ma dost casu na rozmyslenie v prvom. ale to ti do kariet nezapada tak to je klamstvo. teba sa to zjavne osobne dotklo.

charlie1980
Odpoveď bola odstránená
liuliu
2. júl 2016

@charlie1980 nastastie ty o zivotoch druhych nerozhodujes a zeny sa mozu rozhodnut slobodne a same. to ci je to spravne alebo nie je uz na svedomi kazdej z nich. to ze sa niekde mozu rozhodnut do 22 tyzdna je tragedia dnesnej doby kedze dieta delia od zivota dva tyzdne. A presne proti tomuto som lobovala a to niesom v ziadnom pro life zdruzeni.

vejapa76
2. júl 2016

V prvom trimestri predsa nejde 100% -tne určiť pohlavie, čí?

liuliu
2. júl 2016

@vejapa76 🙄 uz som na to odpovedala raz alebo dvakrat .

alexa24
2. júl 2016

@vivusika to ako ja😀 sme išli zo 4D ultrazvuku s tým že to bude dievčatko a mala som slzy na krajíčku lebo som o budúcom babänku hovorila len v mužskom rode že to musí byť proste chlapček!!! .a zrazu to sklamanie že vám doktor povie opak ako ste to cítili. No vytočena som bola na celý svet a hlavne na môjho chlapa 😂😂 ale čochvíľa príde medzi nás malá princeznička a sme najšťastnejší na svete

charlie1980
Odpoveď bola odstránená
vejapa76
2. júl 2016

Prepáč nenašla som... Bolo tu spomenuté, ze si si nechala vziať dieťa preto že to bol chlapec. Potrat v prvom trimestri... Potrat - je slobodná voľba každej matky. Len ona sama vie čo ju donútilo takto jednať. Neútočim, len nechápem ako si mohla v prvom trimestri 100% -tne vedieť, ze čakaš chlapca.

charlie1980
2. júl 2016

@vejapa76 Ide to aj z krvi od 11tt, na SVK vysledok povedia az po 12tt. Pokial viem, tak rodila na SK v porodnici, ktoru uz zavreli (nemenovanej). Tak tuho cakam na vysvetlenie.

simkovs
2. júl 2016

@liuliu preboha.prosim vás naozaj vyhľadajte pomoc.psychologa .lebo to môže aj tak dopadnúť že sa rozvediete A vezmú vám aj dcérku A potom budete úplne nešťastná. Až som sa rozplakala keď som čítala vás príspevok. To malé to isto už teraz vyciti že je nechcené. A možno to predsa len bude dievčatko. Známej až do 8.mes tvrdili že to je chlapec A majú teraz dievčatko. Ani si len neuvedomujete aký veľký hriech konate. 😢😢😢

liuliu
2. júl 2016

@vejapa76 ale tam boli aj ine dovody, nielen ze som nechcela chlapca, to ma v tom rozhodnuti len utvrdilo . ale ja som mala zdravotne problemy a nevedelo sa ako to bude postupovat a ci nebudem musiet podstupit liecbu. dalsie tri mesiace som brala lieky, nic vazne sa nakoniec nepotvrdilo.

liuliu
2. júl 2016

@vejapa76 a pisala som tam ze to nebolo na slovensku. Gynekologicku mam v Nemecku ak ti to pomoze.

vejapa76
2. júl 2016

Tak potom to takto bolo treba napísať. Myslím, že za prerušenie tehotenstva zo zdravotných dôvodov by si tu predošlé komentáre nečítala... Písala som nedávno v jednej téme - kamarátke celé tehotenstvo viacerí doktori tvrdili, že čaká chlapca. V dnešnej dobe kvalitných son...a má dievčatko. Takže kým sa babo nenarodi nevieš koho nosiš pod srdcom. Nechcem ale aby si sa teraz upla na myšlienku ze čakaš dievčatko, stále je to 50 na 50. Ver mi ale, že žiadna princezná ti nedá toľko lásky ako tvoj syn. Poznám to z vlastnej skúsenosti.

liuliu
2. júl 2016

@vejapa76 neviem ci zrovna zdravotne problemy. islo sice o rakovinu , tiahlo sa to dlhsie ale dieta by to pravdepodobne neohrozilo. A nakoniec to aj tak bolo vsetko okey.

kazimirova88
2. júl 2016
kazimirova88
Odpoveď bola odstránená
pes123456
2. júl 2016

nie všetko čo je na internete je pravda
ale hej pekne sa poburujete a prejavujete nad nezmyslom, aj vy máte asi problém keď vás vymyslený príbeh na internete rozhádže

charlie1980
2. júl 2016

@liuliu Snad uz tolko po nemecky rozumieme, ze UP je mozne do max.14tt aj v Nemecku. Inak len nelegalne. Kde si prosim ta vystupila proti potratom v 2.trimestri, v ktorom state? Lebo v Nemecku asi nie.

charlie1980
2. júl 2016

Ale mozno v Holandsku, tam je mozny do 22t.

liuliu
2. júl 2016

@charlie1980 ty stale hladas nieco kde by si podrypla kde by si na mna nieco vytiahla. Stoji za to ti nieco pisat ? citala si o com som pisala ? lebo zjavne nie.
Ja som urobila co som mohla zialbohu aj v dnesnej dobe je vela krajin kde dohlad nad liecivami nefunguje. A ver tomu ze tym 22 tt to nekonci. Ked ide o peniaze ludia nepoznaju hranice a mozme si tu trapne nahovarat ze sa to nedeje