Tehotenstvo v štyridsiatke: Skúsenosti a názory?
Aky mate nazor tehotenstvo 40 rokov???
@monsterablue praveze ja ano...preto sa pytam mam 40 rokov a je to necakane
@olinaaaa tak sa teš, že to prišlo 🤷 Ja budem rodiť 39 ročná po 11 rokoch snaženia.
@michaela329 ano tesim sa len tiez mam problem chrbticou dufam ze to bude ok
@olinaaaa Podľa mňa úplne v pohode. Ak si zdravá a dieťa ešte chceš.
@olinaaaa je to neskoro ale keď sa pritrafilo čo narobis.
@olinaaaa s chrbticou má problém aj moja 21 ročná neter, tiež tehotná. Urob opatrenia, cvič podľa potreby a ver, že to bude v poriadku 🤞 Ja som iba chvíľu pospinila na začiatku a mala nevoľnosti, no zatiaľ to zvládam veľmi dobre. Aj do práce som chodila. Vek ma nijako neobmedzuje.
@michaela329 neter cvici???mozem cvicit
@olinaaaa ona chodí na fyzio. Ten chrbát si nikdy predtým neriešila?
@michaela329 riesim uz roky...
@olinaaaa a chodila si aj cvičiť? Vedia ťa potom usmerniť aj k cvičeniu v tehotenstve. Prípadne si nájdi kurz gravid jogy-tiez veľmi užitočné.
@michaela329 dakujem krasne
Ja som mala problém s chrbticou už ako 25 ročná. Potom som porodila ešte 3 deti. Ja len ze gratulujem. V mojom okolí nič nenormálne. Poznám dosť mamiciek co mali babo 40 + 🙂 a všetko ok
@olinaaaa
Ja mám problém s chrbticou od 16tich rokov. Prežila som s tým tri tehotenstvá, druhé tehotenstvo som cvičila 2x týždenne do 37.týždňa. Po treťom tehotenstve sa mo stav rapídne zhoršil, nasledovali ďalšie vyšetrenia a 2 roky rehabilitácie. Na tvojom mieste hľadám dobrého fyzioterapeuta a riadim sa jeho radami.