icon

Tehotenstvo vo vyššom veku: Skúsenosti a rady

29. mar 2024

V akom maximalnom veku otehotneli zeny vo vasom okoli a ako to zvladali? Tesili sa? Alebo ako zvladali sklamanie?

deti95060810
29. mar 2024

naša pani učiteľka 43 r.
bolo to nečakané a hlavne neplánované , mali už dospelú dcéru práve jej robili svadbu... a tak potom spolu s dcérou kočíkovali spolu - každá to svoje ....

janinah
29. mar 2024

Aké sklamanie myslíš?
Ja v skoro 43.r. a všetko ôk,už ma 18r.ten nás posledný potomok.

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
jablkovastrudla
29. mar 2024

Suseda mala prve v 42 rokoch, druhe porodila minule leto a v Septembri mala 47 rokov. Obe deti planovane, aspon co hovorila tak obe tehotenstva bezproblemove. Jasne ze sa tesia, obe deti su ok.

michaela789
29. mar 2024

Poznám zo synovej škôlky pani, ktorá mala dcéru, jeho rovesníčku, v 40tke. Ťažko by som hľadala nadšenejšiu matku. Majú aj staršiu, myslím že 15ročnú a tá je mamina pravá ruka. Sem-tam ju vídame vodiť mladšiu sestru do aj zo škôlky a úplná paráda.

jaskolka
29. mar 2024

Sesternica v 42, pred rokom a pol porodila zdravého chlapca,ešte predtým jedna bývalá kolegyňa v 44, bezproblémové tehotenstvo, porod bol plánovaná sekcia.

manushka
29. mar 2024

Moja koleygyňa, v novembri mala 44, termín pôrodu ma o týždeň 😉 4 dieťa, neplánovane, keď chceli tretie nemohla otehotnieť a teraz ani nevie ako 🙈🙈 ale obavy boli, no celkom sa tešia…

sirka9
29. mar 2024

Ja som rodila prvé v 40. Tehotenstvo bezproblémové, pôrod bezproblémový. Pribrala som 8 kg, nikdy mi nebolo zle, v 7 mesiaci som vyzerala jak keby som zjedla väčšiu slivku, ťažká pohoda až do konca. Chvalabohu. Tešila som sa, keďže to bol taky malý zázrak. Ďalšie mať už nemôžem, ale išla by som do toho. Teraz mam o chvíľu 43.

xxemma
30. mar 2024

Prve v 42r tehu podobne ako @sirka9 teraz mam 44r chcely by sme ete surodenca.😁

nevenka
30. mar 2024

Tak ja som rodila tretie dieta ako 37 rocna a stvrte ako 39 rocna, takmer 40 som mala. Teraz mam 41. Brzproblemove to nebolo, ale nic strasne, mala som vyssi tlak a mam hypertyreozu, takze po porodoch sa mi spustala ta a musela som brat lieky. Mam to teraz ukludnene.
Ked som rodila druhe dieta, lezala so mnou na izbe zena, co mala tretie dieta s novym parrnerom a mala 42. Vobec nevyzerala na ten vek.
Sesternica tiez rodila prve v 40, dalsie uz ale neplanuju.