Tehotné - násťročné 🙂
holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no to je sila a mala som taky divny citak z nej 😠 😠 😠
Ja práveže nie. Mne sa zdala celkom fajn...len mi nešlo dokopy, ako sa dievča na intráku dostane k netu tak často. Môj zlatík je rád, keď sa tam dostane raz za dva týždne.
no niektori asi fakt nemaju co robit, ked si vymyslaju take somariny ako natalie a ostatne osoby 😝
Že?? Teraz ako sa nad tým tak zamýšľam...tie jej fotky bruška...aj ja mám také, ako ho mám už aspoň 3. týždeň nafúknuté 😀 (a stále neviem z čoho 😠 😠 )
a to natalie pisala, ze je v nemocnici, ze aka je chuta, mne to bolo uz vtedy divne ked bola v 21tt ci v ktorom a brucho mala ako lavor. 😠 😠
liz ... to by sa musela prihlasit z inej IP adresy, lebo tuto jej admini blokli, ale to nie je zase taky problem prihlasit sa z ineho PC
lizatko...no asi tak 😖 Človek si už fakt nemôže byť ničím istý 😖 😖 Sem-tam by nás mohla teta admin informovať, aby sme boli v obraze 😉 🙂
Ahoj kočky....
Ona k vám chodila aj ako corinne, však? A pamätáte sa, ako sem vtrhla jedna kočka a obvinila ju z klamstva? A odvtedy sa neukázala...
Tak vám deti držím palce... 😀
zuzanocka, ale ip ma niekto menitelnu vzdy ked zapne net aj ja mam vzdy menitelnu ip, ale si nevymyslam take bludy a nemam tu 15 nickov.
mon mna by len zaujimalo cije su tie fotky a aj profilova 😠
liz ... no ved zalezi to od netu ... ja mam dva nety, takze tiez vlastne 2 IP
monkula ja si to pamatam! a potom ta corinne napisala, ze uz koli tomu k nam nepride, ale ona si vytvorila novy nick! hovednica jedna 😠
monkula ... corinne = natalie?? Vieš, že som si ani neuvedomila, že corinne prestala písať 😀 😀 😀
lizatko ... no tak to ja fakt neviem, koho sú. Ale ak som si dobre všimla, tak na tých s "bruchom" mala vlasy cca po lakte a na tej profilovej...tam mám pocit, že ich má ledva po plecia 😀 😀 A aj tá foto s tým foťákom pred tvárou...no neviem...nejako sa mi nechce mariť, že by za ním bola schovaná tá istá tvárička 😀 😀
A aj tá posledná foto brucha sa mi zdá (ako na to tak teraz zízam), že len proste stiahla brucho 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/natalie_tmk/...
a všimnite si aj tie vlasy 😀 Ako...viem...písala, že bola u kaderníčky, ale to dala skôr foto a potom písala (či sa mýlim?? Neviem, fakt teraz 🙂 )
A aj tak...ktorá z vás by sa kvôli foto BRUŠKA dávala do plaviek?? 😀 😀 😀 A dávala by si tú námahu, aby bola foto dobre že nie umelecká 😀
teraz som si inak pozrela jej "tehotenské fotky" to ste jej fakt zožrali, že je tehotná? 😀 😀 😀
Zuzi...to fakt neviem 😀
Monkula...no tak no...keď nám navravela také bludy ohľadom zdravia 😀 😀 😀
jj maruska mala aj babo, ale je to vraj ona, tiez tu uz nepise. podla mna ona trpi niecim, alebo si namysla tehu.
´táto, nie?
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/maruska_p/
jeej, ona vlastne písala komentáre sama sebe... To už je fakt choré... 😝 😀
Ako teraz ma neberte ako dajakú hlupaňu za tú otázku, ale ja som sa jej tu spovedala, ako mi umrel môj kuťúšik krásnutný milovanučký a ona asi na druhý alebo tretí deň mi písala, že jej zomrela jej Akita inu 😒 A sa mi zdala nejaká chladná, keď mi to písala. Ani neviem, či tam dala smutného panáčika 😠 😠 😠

Pfúúú...to sa mi na ňu dajako nezdá ☹ To ozaj?? ☹ ☹