icon

Viera v Boha - áno či nie

ankastevko
22. nov 2017

Veríte v Boha? Ak áno prečo? Roky som vyrastala v kresťanskej rodine a musim povedať, že aj napriek tomu som dospela do štádia keď v neho už neverím. Stači mi vidieť rodinu ako sa navzájom k sebe správaju atď ... ak toto znamená byť veriacim tak ďakujem neprosim no rada si prečitam vaše názori na Boha alebo vieru v neho. Ďakujem.

katharines
17. aug 2019

Keď Ježiša bičovali, smiali sa mu, pľuvali po ňom, ničili ho pod krížom, nechali ho trpieť.. To všetko pre teba, aby si nemusel nič z toho podstúpiť ty. <3 Aká láska to je! Keď sa ako nevinný nechal ničiť, aby si bol ty slobodný. Celý čas ťa mal v hlave, lebo vedel, že to stojí za to, aj keď ty veľakrát utekáš k niečomu/niekomu inému. Tak veľmi ťa miluje. Neexistuje chvíľa, keď sa na teba Otec nepozerá alebo ti nevenuje pozornosť a teda neexistuje chvíľa, kedy by sa prestal o teba starať. Si milovaný!

Zdroj fb

tiimka
Autor odpoveď zmazal
katharines
17. aug 2019

@terezka1947 ten uz pomiesal vsetko so vsetkym, zjavne ma "prehlad" 😀

katharines
17. aug 2019

@peter952 Blízko jedného mosta sedela pri svojom stánku predavačka ovocia.
Keď neprichádzali žiadni kupci, mala na kolenách otvorenú Bibliu a čítala si v tej knihe, ktorú si tak veľmi vážila.

"Čo to máte za knihu, že ju vždy čítate?", opýtal sa jej ktosi, čo pri nej už viackrát nakupoval.
"To je Biblia, pane- Božie slovo!"
"Táák? Ale odkiaľ viete, že je Biblia Božie slovo? Kto vám to povedal? "
"ON sám."
"Čože, Boh s vami hovoril?"
Predavačka bola trochu rozpačitá, keď mala dokázať, že Biblia je Božie slovo. Potom sa pozrela na svietiace slnko a povedala:
"Môžete mi, pane, dokázať, že je to slnko?"
"Dokázať vám, že je to slnko?" odpovedal opýtaný, " to je predsa jednoduché. Najlepším dôkazom je, že mi dáva svetlo a teplo."
"Vidíte," zvolala predavačka, " to je práve ono! Dôkazom, že je to Božie slovo je, že mi dáva vnútorné svetlo a teplo."

Zdroj fb worshipster

peter952
Odpoveď bola odstránená
tiimka
Autor odpoveď zmazal
terezka1947
17. aug 2019

@peter952 tak potom sa nezahadzuj s nami.....este ohlupnes,lebo my uz ine nebudeme

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
17. aug 2019

@peter952 aj my mame iskierku nadeje, ze
Uplne nepodlahnes hluposþiam, ktore pises 😉 a prides na to, kde je pravda, no nepotesim ta, nikto ti potom nebude verit.

peter952
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
17. aug 2019

@peter952 nie,nie....len cim dalej od nas. Zajdi na ine forum,ci inej skupiny. Niekde,kde sa obohatis a ty obohatis.

peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
17. aug 2019

@peter952 ze kabale 😂😂😂😂, ty mas v tom naozaj hokej

peter952
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
17. aug 2019

@peter952 neboj...s tym si pomozem sama.
Zaklad,ze ty sa dobre bavis a o to ide,xixi

katharines
17. aug 2019

@peter952 to by si ten rozum v tej svojej hlave musel najprv mat, ale ty nerozumies ani vedeckym a ani moralnym veciam, ktore s vierou priamo nesuvisia, ale podporuju ju.

peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
17. aug 2019

@peter952 myslim tvoju obhajobu pre gender a lgbti bludy, ktore zdravy rozum i vedu postradaju.
Tak slniecko, na ktory pochod sa najblizsie chystas?

tinkatinus
17. aug 2019

@ankastevko podľa mňa je jedno, či niekto veri ci neverí, najdôležitejšie je, aby bol človek dobrý. Môj muž je ateista, môj brat budhista, moja svokra moslimka, môj otec evanjelik, moja mama katolicka a ja som neni ani jedna z toho. Vsetci sa navzájom rešpektujeme, ľúbime a to vôbec neprehanam! Navzájom si pomáhame, lebo sme rodina. A rodina je najviac!

peter952
Odpoveď bola odstránená
tinkatinus
17. aug 2019

@peter952 je to jedno, ked ich potrebujem su tu pre mňa.

terezka1947
17. aug 2019

@peter952 inak...ty musis byt velmi dobry a spokojny,vyrovnany clovek. Normalne ta obdivujem. Lebo inak by si rypal do kazdeho a vsetkych....a ty to v tejto diskusii tak bravurne zvladas.klobuk dole

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
tinkatinus
17. aug 2019

@peter952 a kedy by ich potreboval boh? ved oni veria, že je neustále pri nich alebo v nich. a okrem toho nie sú to fanatici. Inak by asi medzi sebou dobre nevychádzali.

terezka1947
17. aug 2019

@peter952 skus

katharines
17. aug 2019

Nemusíš byť dokonalý na to, aby si bol svätý
https://www.verim.sk/nemusis-byt-dokonaly-na-to...

peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
17. aug 2019

@terezka1947 chvila ticha, asi uz nieco vymysla 😂😂😂