icon

Viera v Boha - áno či nie

ankastevko
22. nov 2017

Veríte v Boha? Ak áno prečo? Roky som vyrastala v kresťanskej rodine a musim povedať, že aj napriek tomu som dospela do štádia keď v neho už neverím. Stači mi vidieť rodinu ako sa navzájom k sebe správaju atď ... ak toto znamená byť veriacim tak ďakujem neprosim no rada si prečitam vaše názori na Boha alebo vieru v neho. Ďakujem.

katharines
19. aug 2019

@tinkatinus miluj hriesnika nenavid hriech. Rozumies, alebo je potrebne dalsie vysvetlenie?

h_petra
19. aug 2019

@katharines napisala si "velavravne", az ked si bola upozornena na drzost si sa zacala schovavat za "podoba sa".

A vazne ti je jedno aka je moja viera? Tak na co si sa na nu pytala? Neprekrucas nahodou teraz ty?

katharines
19. aug 2019

@h_petra ukaz presne, kde som z teba spravila budhistku. Aj s otazkami mas problem?

h_petra
19. aug 2019

@tinkatinus v podstate by si svokre od samej lasku k bliznemu mala otrepavat o hlavu, aky pacha hriech a ako by sa mala obratit

h_petra
19. aug 2019

@katharines ja uz som ti ten screenshor posielala dnes raz... spomen si

katharines
19. aug 2019

@h_petra precitaj si nazov temy. Tu uz zrazu pre teba neplati "vyjadrovat sa k teme"?

katharines
19. aug 2019

@h_petra s otazkou. Zabudla si? Opat tvoja vztahovacnost?

h_petra
19. aug 2019

@katharines ty vidis inu temu ako ja?

h_petra
19. aug 2019

@katharines nie, tvoja ustipacnost a namyslenost

katharines
19. aug 2019

@h_petra "takze, nie nie je to jedno, koho povazujes za boha. Toto su typicke synkreticke reci new age."

Kde z toho citas, ze si new age? Vystihla si vsak ich fikozofiu.

katharines
19. aug 2019

@h_petra to je tvoje vnimanie, ako ma vnimas ty. Cez pisany text si lahsie prilepis svoje pocity a prisudis ich druhej osobe.

katharines
19. aug 2019

@h_petra stale pises len o svojich predstavach, ake mas o mne. Takze vlastne pises o sebe 😉

tinkatinus
19. aug 2019

@katharines ako môžeš byť taká namyslena a zaslepena....to nie sú hriechy?

katharines
19. aug 2019

@tinkatinus a ty si kto, ze toto pises?

tinkatinus
19. aug 2019

@katharines ja som obyčajný človek, nad nikoho sa nepovyšujem.....najprv si napísala že NEROZUMIES potom ROZUMIES....keby som nerozumela tak by som dala vedieť.

tinkatinus
19. aug 2019

@katharines aj vetami sa dá urážať ako si to spravila predtym

katharines
19. aug 2019

@tinkatinus to je vidiet z pisaneho textu, nie su to domnienky. Ako konkretne som reagovala k tvojej viere? Vyjadrila som sa k tvojim sudom na moju osobu. Takze podla teba je to co?

tinkatinus
19. aug 2019

@katharines ja som len napísala že sa tazko s ortodoxnymi krestanmi a aj s inými ortodoxnymi diskutuje....myslela som že to každý pochopí.....malo to byť vseobecne....aj to bolo zrejmé.....a okrem toho nie je to pravda?

tinkatinus
19. aug 2019

@tinkatinus a este ze nenechám urazat dobrych ludi, tym ze si povedala, ze vyznavaju démonov....

katharines
19. aug 2019

@tinkatinus diskutuje o com? A ked si presvedcena ateistka, ako si pisala, tak mi prosim ta vysvetli, co si chcela diskutovat? Tvoj nazor je tvoj nazor ja ti ho neberiem, no ty pises o diskusii.

katharines
19. aug 2019

@tinkatinus a koho vyznavaju? Vies, ze budhisti nevyznavaju Boha? A nebola to urazka. Ak niekto vyrasta v budhizme, v ktorom sa narodil a dodrziava moralny zakon a nepocul o Jezisovi, tak robi vsetko co ma.

eva8
19. aug 2019

"Nie každý, kto mi hovorí: Pane, Pane! vojde do nebeského kráľovstva, ale ten, kto činí vôľu môjho Otca, ktorý je v nebesiach. "

katharines
19. aug 2019

@tinkatinus
vies coho je symbol drak?
A pisala si, ze moslimovia uznavaju rovnakeho Boha, ako krestania. Je zaujimave, ze moslimovia povazuju krestanov za nevercov a uviedla som tu aj svedectvo krestanky z Libie, ktora ma s moslimami bohate skusenosti. Vsade sa najdu ludia dobri i zli.

a este jedna vec, kedze si spomenula "diskusiu". Petra sem neprisla diskutovat, ale konkretne prisla kvoli mne, co i sama priznala 😉 Ak si si nevsimla, na nic konkretne neodpovedala, zato invektivami a automatickou vztahovacnostou nesetrila. Takze, k tomu malo byt, ze si nepochopila o co slo. A naozaj sa so zatvrdlivymi ludmi tazko diskutuje, kedze o diskusii tazko hovorit pri neustalych utokoch.
Tak to je naozaj vsetko, co som k tebe a petre chcela povedat.
Majte krasny vecer ❤ i svoju vieru/nevieru

eva8
20. aug 2019

@katharines moslimovia nepovažujú kresťanov ani židov za nevercov. Všetkých ostatných áno

h_petra
20. aug 2019

@katharines 😁 vazne si myslis, ze som do tejto temy pozrela kvoli tebe?
Chapat ironii vas asi v kostole nenaucili, za to pouzivat ju zvladas az az 🙂
Prisla som sem rovnako diskutovat ako ty, lenze ty za diskusiu povazujes to, ze niekomu budes klast otazky a on ti bude odpovedat. To pre mna diskusia nie je.

katharines
20. aug 2019

@h_petra ech, to si naozaj musela dlho vymyslat 🤓

katharines
20. aug 2019

@eva8 to hovoria len konvertovani moslimovia. Prax je zial ina. V sucasnej dobe v oblasti blizkeho vychodu zavrazdili uz okolo miliona krestanov.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
tiimka
Autor odpoveď zmazal