Výber mena pre chlapčeka - dajte tipy!
Ahojte. Akosi mame dilemu vo vybere mena pre nášho chlapčeka. Hľadáme niečo pekné, slovenské aj zahraničné. Radi si prečítame vaše typy 🙂
mne sa veľmi páčil Tobiáš no toho mena som sa už zriekla páči sa mi Damian Maxim Dean
@iwesska
@silvija1702 muž je španiel,meno je po jeho otcovi,keďže tam ho bežné používajú..resp.pouzivali,už nie je také populárne ako v minulosti...muž ho volá Jesus a ja jesusko,jesusik🙂 vyslovuje sa s ch na začiatku...a kňaz,čo ho krstil,tak hovoril,že to je jeho druhý krát,čo krstil Jesusa..🙂 slovenský kňaz pôsobiaci v španielsku hovoriacich krajinách...🙂 a meniny neoslavujeme,nikto v našej malej rodinke ale ten kňazmi hovoril,že môžeme ho oslavovať 3.januara:)
Adamko🥰
Sebastian ♥️ a keby som mala este tretie babo,dam Daniel
Kristian
Marek , Adam, Mirko
Ja mam tri dcerky a teraz sa nam narodil chlapcek....pri tretej dcerke som dufala,ze to bude moj Samko...a uz ho mam...Samuel ❤ je ich dost,ale pre mna jediny.... A pri krste dostal aj meno Miroslav...po otcovi....aj Juraj sa mi paci...
Ja mám doma Richarda a Tibora.keby mám tretieho chlapcaasi by to bol Dalibor
Teodor, Leo, Alex..
@sanny2993 zamna najkrajšie meno je Tomáš 💖
Mne sa paci patrik, lucas, matias
My mame Milanka a Jarka. Tretie (ak to bude zase chlapec) bude Martin, Tomas, Radovan alebo Juraj. Velmi som chcela Samka, ale obaja chalani maju kamaratov Samkov a uz som sa ho dako prejedla. Muz bude otvarat sampus 🤣 lebo obe tehotenstva som chcela Samka a on ani pocut 😁
Mne sa pacia slovenské . My čakáme Juraja , ale páči sa mi aj Matej, Matus, Michal, Tomáš, Adam ..
My máme Patrika
Dávid, Alex, Axel
Gabriel ☺️
Daniel, Branko.
@anitaartis
@iwesska
@silvija1702
veru, aj ja som v mexiku zažila, ze je tam veľa s menom ježiš, nechapem, ze to nie je aj v nasom kalendari

Nedavno siel okolo mna chlapcek a mama nanho volala Jergus. Velmi sa mi to meno zapacilo.