icon

Zámerne som otehotnela

dominika198015
11. máj 2021

Ahojte babulky...
Idem sa sem vyrozorávať. Urobila som niečo veľmi zle. Ide o to že som sa zamilovala do mojho kamaráta s ktotým sme spolu spávali ja som chcela viac ale on nie kvôli práci je dosť časovo zaneprázdnený.
Ide o to že som vysadila antikoncepciu a otehotnela som. Priznávam urobila som to zámerne. Nikdy som nikoho tak nemilovala ako jeho .. neviem čo mám robiť či mu to povedať alebo to nechať tak.
Čo sa týka babatka to si určite nechám ...je vytúžené a s veľkej lásky...

Strana
z8
oktobermimi
12. máj 2021

@0silvia0 ze aka zlata dakujem☺️ mozno blazen k blaznovy?😜🤔☺️😁

0silvia0
12. máj 2021

@oktobermimi no to je celkom mozne🤭

oktobermimi
12. máj 2021

@0silvia0 😂ale.vim ze si na 1000000% prva co mi.nepiskovala.za gramatiku😂

ajush5
12. máj 2021

@oktobermimi možno preto, že ide o pravopis a nie gramatiku 🤷🏻‍♀️

oktobermimi
12. máj 2021

@ajush5 🤷‍♀️ a vim ja? Ono dicky nekdo ze gramatika 😂 pravopis nikdo nespominal

nafka0483
12. máj 2021

@oktobermimi
@ajush5
Gramaticka chyba je napr. nespravne sklonovanie, casovanie, nespravny tvary slova a pod.
Pravopisna chyba je o tom, ze dane slovo sice poviem gramaticky spravne, ale nespravne ho zapisem - napriklad nerozlisim male a velke pismena, zamenim i a y, zle zapisem spodobovane hlasky a pod.

@oktobermimi Neber to prosim v zlom, ja ked vidim take chyby, tak ma az strasie :D ale co ma zaujima - nie si Slovenka? A nebojis sa ako budu rozpravat deti, ze ci nebudu mat v slovenskych skolach problemy ked nebudu vediet poriadne po slovensky a ako sa naucia poriadne gramatiku aj pravopis, ked ich nebudes vediet skontrolovat?

ajush5
12. máj 2021

@nafka0483 ja poznám definíciu slov gramatika pravopis. Ja osobne som ten jej príspevok ani nečítala, neznášam dlhy text ktorý je plný hieroglyfov a musím lúštiť, čo tým chcel vôbec autor povedať.

nafka0483
12. máj 2021

@ajush5 Pises, ze ide o pravopis a nie o gramatiku. Neviem na zaklade coho ak si jej prispevok necitala, pretoze robi aj gramaticke aj pravopisne chyby.

ajush5
12. máj 2021

@nafka0483 na základe toho, že mi udreli do oči pravopisne chyby.

oktobermimi
12. máj 2021

@nafka0483 su, ale.su Zahoracka, a viem prekvapivo aj spisovne ale su dni, a situacie kedy mi neda si napísať tak ako mi huba narastla čo bolo treba teraz jednoducho ze facepalm a lepsie sa mi vyjadril v mojej "domacej reči mojho kmeňa"
Ale zaroven som z bilingválnej domacnosti kde ešte aj manželovi pomáham zo slovenčinou a robím mu prekladateľku 🙂 takže sa ničoho ty neboj 🙂 len som svoje pocity pohnútky vyjadrila v reči mne najbližšej 🙂 😘
@ajush5 ked chces spravím ti kurz hieroglifov zaáhorackeho jazyka 😜😁 (ber to ako vtip prosim)
Och a ešte edit. Som tip píš ako počuješ, čiže ak ma fajny deň ti kluuudne napíšem ze mna bodla fčelička 😜😂

oktobermimi
12. máj 2021

@nafka0483
@ajush5 a vy dve sa nehadajte tu za kokokotiny ano? 🤔aj tak nevyresite to ci budem.pisat spisovne aj ked to viem alebo po svojem aj to viem len sa zbytecne tu navzajem za debilinu pokusete takze.kluuud dievcata 😁 ved je dnes tak kraaaasne🥰

0silvia0
12. máj 2021

@oktobermimi a mas co si cakala, riesi sa tvoja gramatika a pravopis🤭

ajush5
12. máj 2021

@oktobermimi ja som absolútne nechcela riešiť to, ako píšeš. Reagovala som na tvoj komentár, ”si jediná ktorá nerieši gramatiku”. Tak som to len povzniesla na pravopis. Mne je v podstate jedno kto ako píše, je to každého vizitka. Tak ako mňa nenúti nikto čítať to, ja nenútim nikoho písať zrozumiteľne.

nafka0483
12. máj 2021

@oktobermimi Ja som to nemyslela utocne, len som sa pytala. Nevedela som, ze to vsetko ovladas ale schvalne pises takto s chybami. Naozaj som to nemyslela nijak zle, len som bola zvedava.
A ani sa nehadam, to bola normalna diskusia ;)

oktobermimi
12. máj 2021

@0silvia0 😂😁 ale sa devcata si trhaju obcanaky na dalku za debilinu😁😂

oktobermimi
12. máj 2021

@ajush5 😂hej, bola v tejto teme😂 inac su na to zvyknuta a vobec ma to nesere nerozhadze ani nic 🙂

oktobermimi
12. máj 2021

@nafka0483 😜ale aj tak treba povedat ze za kravinu obcanaky si netreba trhat 😜😘
A ano viem aj normalne ale ked mam na jazyku take ako k tomuto tak neriesim lebo proste slecna znicila chlapovi zivot akorat fajnovo lebo ak sa dvaja dohodnu ze sa jeden chrani a ona zamerne vysadi..🤦‍♂️

nafka0483
12. máj 2021

@oktobermimi Ale ved my sme sa nehadali, len diskutovali 🙂
A suhlasim - je to hnusny podraz vysadit antikoncepciu bez vedomia a suhlasu partnera.

oktobermimi
12. máj 2021

@nafka0483 rozumieme si ale ako som to hadanie myslela😁
A hej brutalne hnusny podraz na fscku🤦‍♂️

Strana
z8