icon

Život pred a počas tehotenstva

ikissedagirl
31. máj 2014

Ahojte, ake mate pocity zo zmeny zivotneho stylu po otehotneni? Nechyba Vam cestovanie, sport, žúry? Neotravuje vas unava a brusko 'navyse' ?

Strana
z2
snilko77
30. sep 2015

@denisa_fabian dakujem Deniska za povzbudzujuce slova... 🙂 snad mas pravdu ja sa chcem hlavne psychycky pripravit....bo som sa velmi bala toho nastrihu ale odporucaju a ze dobre zabera to epino takze aj by som ostava v tom tak si to isto poriadim....len este by som chcela nieco na bolest...musim poslepkulovat zväčša si davaju epidural len chcem zistit či existuje este aj nieco ine....snad to dame 🙂

denisa_fabian
30. sep 2015

@snilko77 Za malo. 😊 Ja uz mam epino doma, tak verim, ze pomoze. Mozno ti pomozu aj tieto videa.

https://www.youtube.com/watch?v=VCFhAAMrJrM

https://www.youtube.com/watch?v=fPpXTLACLvo

Viem, ze to asi bude narocne, ale netreba to vnimat ako bolest, ale iba ako tlak, ktory tlaci tvoje vysnene babatko k tebe. Verim, ze to zvladnem v pohode. Ja aj ty, aj ine, co maju strach. 👍🏻

oskvarka
30. sep 2015

@ikissedagirl tehotenstvo nieje choroba... normalne zijes dalej 🙂 😉 tak to vnimam ja ale tak zase ja som neopuchla nezvracala a nemala ziadne komplikacie... na dovolenke som bola a to ze sa 9 mesiacou nemozem opijat a zurkovat tak to nerobim ani normalne.. takze to mi fakt nechyba.. a 9 mesiacou bez adrenalinovych sportov mi nepride az taka strasna obeta...

ikissedagirl
autor
30. sep 2015

Dakujem vsetkym za povzbudenia a nazory. Ako ste uz asi pochopili, uz nejaky CAs tehotna nie som, takze uz celim inym novym zivotnym vyzvam 🙂

oskvarka
1. okt 2015

@ikissedagirl 😀 🙂 priznam sa ja som si ani nevsimla aka je to stara tema... no s dietatkom je to tiez zabava ale ako tu uz niekto pisal ja si napriklad uzivam vsetky infantilnosti ktore si mozem spolu s dietatom dovolit a bez neho by na mna kukali divne 😀

ikissedagirl
autor
1. okt 2015

@oskvarka ano, s dietatom je vsetko nove a fun. Uz to nie je, ze ja sama nevladna velryba na gauci kym partia ide napriklad na vianocne trhy 😀

oskvarka
1. okt 2015

@ikissedagirl presne .. len netreba dieta sanovat v zlatej klietke a so vstkeho problem robit a je to vecia sloboda niekedy ako bez neho.... ked si spomeniem ako sme sa s malim celu zimu sankovali pred domom... kazducky den co bol sneh.. no pecka... a na dovolenke sme boli 3 krat... ako aj nam niektory z rodinz vraveli chudatko dieta co ho vlacime... ale ja neviem nse chudiatko mi prislo s rodicmi na vylete uplne spokojne a stastne... :D... teraz budeme mat dve tak to bude vyssi level... som zvedava zvedava :D

ale tak mam napriklad svagrinu ktora sa uz s jednym nikam nehla a brala to zavelmi obmedzujuce teraz ma dvoch a to uz je vazne len doma... ale zase take veci ako odplienkovanie v domacom prostredi a bez prestavok ma asi lahsie ako mi .. cestovatelia :D

snilko77
9. okt 2015

Ahoj zienky chcem sa spýtať ci ked ste chceli otehotnieť ci ste sa ocitli v tam akoby mlynským kole ze ste sa z jednej strany tešili na male a z druhej strany ste mali obrovský strach bo ja som v tak situácii ze uz veeelmi chcem ale ked uz sme s manželom v tom najlepšom odtanem až taká strnulé ze co ak sa zadari ze to raz bude musieť zo mna vist obávam sa toho pôrodu resp. Mam strach z tých bolesti neviem si predstaviť aka he to bolesť poraďte prosím bo zúfalo uz by som chcela babo ale ten strach ma vie zaskočiť,,,,neviem ci je to normálne ked je to nieco nové nepoznané pre mna ...☹

maruska24
18. okt 2015

ja sa z tehotenstva neviem tešiť a ani na bábo sa neteším :( je mi stále zle, som unavená, obzerať si decké vecičky nebaví, plačúce deti mi prekážajú. Chcem sa zabávať, chodiť na dovolenky aj do práce ale predstava že s deckom už nič z toho na hodne dlho je pre mňa flustrujúca. Prišlo to príliš skoro po svadbe. Dieťaťu som sa nebránila len kvôli veku, navyše mi ani vo sne nenapadlo že to bude na prvý šup, keď všetci naokolo mali problém a dlho sa nedarilo. Neviem si ani len predstaviť že budem nevyspatá, vtedy som mrzutá a po každom štekám atď. 😔

Strana
z2