icon

Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?

civavava
27. júl 2009

ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉

fleury
17. mar 2010

Bre ranko

Zuzke gratulujeme a Maxikovi tiez!! 😵 😵 😵

Ja som mala po dlllllhej dobe fest nervny sen, sa mi snivalo, ze som zacala masivne krvacat 😝 Spotena som v noci behala na wc, ze co sa deje..ufff, taketo sny teda nemusim, radsej nech sa mi sniva o nudnom silvestri 20 dni za sebou 😀 😀

Zajtra o takomto case uz budem vediet co a ako so mnou, zvlastny pocit, kazdopadne len zajtra mi robia ster na toho hnusaka, takze budem tlacit na dr nech pekne krasne vyberie steh az v pondelok najskor

grekyna23
17. mar 2010

bre ranko
no teda, zuzke aj palnovany cr odkladaju??? asi maju v nemocnici frmol, ale urcite nakoniec vsetko dobre dopadne
moooooc drzim palce 😉

fleury
17. mar 2010

aha tiez citam, ze este ju nerodili, tak drzime palce 😉

grekyna23
17. mar 2010

fleury, ten steh pojdes ale vyberat do nemocnice, nie?
hadam, ti ho este zajtra nevyberu 😉

roxi
17. mar 2010

a vidím, že ste rozoberali make-up, to ma minule ani len nenapadlo, bola som rada, že sa mi podarilo dobaliť, sprchnúť a obliecť 😀 a v pôrodnici už boli iné starosti, takže som chodila ako strašidielko, ale to ma trápilo najmenej, aj keď bežne som z domu som predtým bez nejakého rýchleho make upu ani nohy nevytiahla, potom, pri malej, som si nejak zvykla nemaľovať sa, prípadne len nahodiť očnú linku a toď vsjo,

fleury
17. mar 2010

grekyna hej, ja uz chodim len do nemocnice, tiez dufam, ze tych par dni este pockaju 🙂

kika29
17. mar 2010

michalag a čo je malému že má teploty? nech sa skoro uzdravý.

ja idem dnes do poradne o 13:50h. noc bola 2xcikpauza a nad ránom som sa zobudila na silnú bolesť v kolene asi krč. musela som si masírovať kým to neprešlo.

včerajšia oslava ma stála kopec trpezlivosti. od včera obdivujem učitelky v škôlke klobúk dole. ja som tu mala 3 deti a cirkus nenormálny nikdy viac 😠

fleury
17. mar 2010

aspon sa nam dneska konecne krasne vycasilo!! uz sa patrilo 😎

fleury
17. mar 2010

kika tak nech poradna dopadne oki 🙂

sak pockaj o rok ako budete mat veselo na oslave 😀

michalag
17. mar 2010

kika, doteraz len kaslal a vcera vecer uz mal aj teplotu tak uvidime dnes co mi povie dokina

ideme my k dokine tak sa zatial majte ....

kika29
17. mar 2010

fleury už nepozvem deti vyhodím ich pred blok a nech tam sa naháňajú a byjú a vrieskajú. čakala som kedy suseda príde sa sťažovať čo bývajú pod nami. no des a hrôza čo vystrájali. 😖

cheerlady
17. mar 2010

dobre ranko babule 🙂 ja som vyhnala mm do obchodu,tak cakam na cerstve rozteky 😀
juuuuuj,zuzka uz je na stole,drzim palceky 😉

fleury
17. mar 2010

kika pod nami byva sice len jedno dieta, ale bordel robi za 20 deti, sa tesim ako im to vratime 😀

grekyna23
17. mar 2010

fleury, ze vycasilo??? u nas na Orave snezi aj dnes 😉

fruchtbar
17. mar 2010

u nas je tiez krasne jarne pocasie.....radost von oknom pozerat 😵

mne sa dnes snivalo,ze som sa muchlovala s takym krasnych cernochom a moj mm sa prizeral.....viete si predstavit,ako to pokracovalo 😝 😕 😅 ....pekna noc je za mnou ! 😀

fleury
17. mar 2010

miska nech sa maly cim skor uzdravi

grekyna nezavidim, mne uz ta zima lezie krkom, uz potrebujem teplo 🙂

fleury
17. mar 2010

frucht si sa pochvalila so snom aj manzelovi? 😀

cheerlady
17. mar 2010

frucht podpobne sny som mavala aj ja 😀

fruchtbar
17. mar 2010

este som nemala prilezitost,ale isto sa pochvalim....ved on ma pozna,aspon bude vediet,co v poslednej dobe zanedbal a co ma dnes na robote !!! 😀 😀 😀
u nas taka ticha dohoda...

cicimon
17. mar 2010

caute,
no tu v BA to pocasie tiez nic moc - klasika, vychod je vzdy opacny 😀

ja som sa dnes zas nic nevyspala, asi po 3 hod prevracania sa som to vzdala a sla som pozerat o 4.15 Lamparen 🙂) tak som dnes mrtva

a celkom sa mi nic nechce aj ked plany su...

grekyna23
17. mar 2010

fucht, tak ty sa mas.....
fleury a ty sa radsej vrat k povodnym snom, ten dnesny dokaze vystrasit, ti verim 😖

magic08
17. mar 2010

monva: v nadstandardnej izbe je sprcha a toaleta na izbe... v standardnej izbe su sprchy priamo oproti izby, toalety su tiez oddelene, jedny su pre pacientky so standardnych izieb a druha toaleta je pre nase spoluobcanky.

stanusa
17. mar 2010

dobré ránko baby,
u nás po včerajšom snehu ani stopa, ako keby nesnežilo.

zuzka to už asi má za sebou, len na info budeme musieť počkať 😵

fleury
17. mar 2010

grekyna to ti poviem, ze to bolo hrozne, ale beriem to tak, ze to je z tej zajtrajsej poradne uz panika mierna 😅

minius
17. mar 2010

aaach joj tak mi mame vecer za sebou.

skocili sme do nemocky lebo maly sa vobec nechcel hybat, nepomohla ani cokolada ani ladova voda ani vyhrazky a prosikania.
Tak nam sestricka povedala nech prideme na monitorovanie. Maly si vedel vybrat den, hrali Chelsea a samozrejme uzavreli najblizsiu cestu do nemocky a museli sme ist naokolo ale aspon to mame precvicene na buduce.
Robili nam CTG a prvu polhodinu maleho srdiecko bolo riadne vyplasene skakalo to zo 170 na 120 a sestricka hovori ze ake aktivne dieta tam mam. Nech mi nehovori somariny 😠 mne sa skor zdalo ze malemu sa cosi nepacilo ale potom sa to ustalilo na 140 a po dalsej polhodine nas pustili domov. Ale tie pohyby su stale poskromnejsie 😖
Uz nech je vonku. 🙂

Takze Zuzka to uz mozno ma za sebou a uz nie su 2 v 1. 🙂 ale 1+1

fleury
17. mar 2010

minius tak vidis, maly ta chcel uz dopredu pripravit na Chelsea v den porodu 🙂))

minius
17. mar 2010

😀 fleu maly nas uz nacvicuje, hlavne ze je v poriadku ten chrust maly 😵 Tato hovoril ze pojde za policajtom a povie mu ze rodim a dali by nam doprovod do nemocky 😀 ale vravim nech sa nezahriakne tak sme si to obisli.

Inak tie vase sny, frucht ja ani len o sexe nesnivam 😀

ninuska8
17. mar 2010

jeeej kocky, mne dnes prisla bexa3 som happy, aj mi ju pekne poskladal, zlaty bol🙂 som spokojna🙂)))

fleury
17. mar 2010

minius to by bol inak paradny porod aj so sprievodom 😀

minius
17. mar 2010

ninuska tak hod nejake fotky do albumu 😉

fleu ty si spominala ze zajtra budes vediet co a ako s tebou. Mas mat aj ty CS?