Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky |-| tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉
no aj mne sa velmi paci, a v tom zelenom som chcela na zaciatok no tam je aspon cela kombinacia, ale asi to bude ten hnedy, aj pre dievca aj pre chalana to bude, sice kupovat budeme az po narodeni, objedname na nete a pride za par dni a to vsetko iba za 360eur aj s tou tastickou,a este aj plastenka k tomu
ahoj kocky, tabulku som doplnila. 😉
gajanka, nadherna foto dvojiciek, tesim na dalsie!
kociky su super, blondi, to je aka znacka?
no ja som tiez chcela kupovat az v decembri/januari, ale ta cena bola taka super, ze ak tripple testy dopadnu dobre , tak ho kupim...risknem to
😉
ostatne veci kupujem ale zasadne az v zime 🙂)
gajanka, nadherna foto dvojiciek, tesim na dalsie!
kociky su super, blondi, to je aka znacka?
no ja som tiez chcela kupovat az v decembri/januari, ale ta cena bola taka super, ze ak tripple testy dopadnu dobre , tak ho kupim...risknem to
😉
ostatne veci kupujem ale zasadne az v zime 🙂)
civavava je to znacka Bambi Ozon, sice nazivo som ho nevidela, ale rohodla som sa prenho hlavne vdaka fore tu na konikovi, kde nejake babenky, ktore ho maju pisu, ze za tu cenu taka cela kombinacia je v pohode, ale priblizne si viem predstavit velkost vanicky lebo som videla iny, a presne taku velkost ma aj ten Bambi, a inac s tymi vanicka to je strasne, su nehorazne uzke, co mi pride, ze potom take 4mesacne babo sa tam proste uz tlaci, viem podla kamosky ma chlapceka, ktory rastie ako z vody a fakt je tam natesno....
aj to, ze kvoli zime budem potrebovat asi nafukovacie kolesa....ked bude velky sneh bude to lepsie...dufam...
aj to, ze kvoli zime budem potrebovat asi nafukovacie kolesa....ked bude velky sneh bude to lepsie...dufam...
ahojky kocky,ja tiez planujem kocik kupovat az po vianociach,hadam ceny budu dobre dole🙂 a stale beham na zachod ci nekrvacam,uz ma to nebavi,kazdy pocit ma vyplasi,,,uz aby bolo dobre,inak,ktore kocky uz maju nieco nove kupene??
majca a odkial z cadce si?a akeho mas doktora?ja som z krasna x-)
majca a odkial z cadce si?a akeho mas doktora?ja som z krasna x-)
vitaj mačja 😉
pekné kočíky ste si vybrali ja ostávam verná ...vid link č. 1 alebo ukecám muža na vid link 2 my sa s peniazmi nemôžeme rozhadzovať a čítala som že s trojkolkami sa chodí zle na obrummín takže tak som sa ja rozhodla
http://www.babybazar.sk/fotky_popup.php?id=1137...
pekné kočíky ste si vybrali ja ostávam verná ...vid link č. 1 alebo ukecám muža na vid link 2 my sa s peniazmi nemôžeme rozhadzovať a čítala som že s trojkolkami sa chodí zle na obrummín takže tak som sa ja rozhodla
http://www.babybazar.sk/fotky_popup.php?id=1137...
a stojí len 150 euro 🙂 čistonový volá sa že nový luxusný freestayl kočík tak nejak
teda 225 je tu ale mne písal majiteľ menej ..http://www.babybazar.sk/detail.php?id=1137153
ahoj lucinka aj ja som ho pozerala a pači sa nám len nevieme ešte v akej farbe,ale kočík nebudeme kupovať po predu,takže to má čas a možno buduci rok budu iné kočíky a aj ceny,tiež sa nemožme rozťahovať,tak tento sa nam pozdaval,po malom som mala kočík pekný,ale požičala som ho a je už v takom stave,že ho nechcem a druhý mame len šporťák.zajtra idem do poradne tak sa teším,ale aj bojím 😉 mávam také krče alebo čo to je trvaju asi minutu a neviem z čoho,či je to naduvanie a stým niečo spojene,tak snad bude všetko ok.
Ahojte, tak dnes makám o 106... včera mi telefonovali od lekára, že tripple testy by mali byť v poriadku - majú info z labáku, papier im príde dnes... sestrička vravela, že jej čítali moje výsledky do telefónu, lebo všetkým maminám to poslali okrem mňa - na moje zabudli...... Ale hlavne že by to malo byť ok... som HAPPPPYYYYY
Inak vidím, že sa tu riešia kočíky.... ja sa chystám obzrieť ceny do Rakúska... nemáte s tým náhodou nejaké skúsenosti ??
Inak vidím, že sa tu riešia kočíky.... ja sa chystám obzrieť ceny do Rakúska... nemáte s tým náhodou nejaké skúsenosti ??
Začni písať odpoveď...

Odošli
inak civavka aj mna mozes hodit do tabulky:
Veronika, Daniel, TP 24.4.2010, vek matky 23