icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

mariap24
23. okt 2017

Moze babatko uz teraz tlacit na nejaky nerv? Neviete?

mariap24
23. okt 2017

Ja by som si teraz dala tu tlacenku s cibulou 😃 a este kapustovu polievku a palacinky 😃

miirka25
23. okt 2017

@mariap24 moze. Mna tlaci pod lopatkou. To som mala aj pri prvych a povolilo az ked sa narodili. 😥 a teraz znova, preesne na tom istom mieste

mariap24
23. okt 2017

@miirka25 och. Zas mojej mamke trpol postupe kazdy prst a mala strpnute dokym neporodila.

missia
24. okt 2017

Ahojte,pripajam sa ...termin mam 14.4.

janinamojka
24. okt 2017

@missia jej blahozelam..ja som 15.4.:wink:a tiez.dve deticky..

nitusiak
24. okt 2017

Tak zdravím všetky aprílové maminky. Dúfam, že si tehulkovanie krásne užívate a ste šťastné. Dnes sme 15tt, tento týždeň nás čaká poradňa 🙂 Nevoľnosti už nie sú, aj energie je viac čo je také stresujúce či je všetko ok, ale tešíme sa celá rodina. Už sme to povedali cez víkend blízkym kamarátom 🙂 Držte sa.

miirka25
24. okt 2017

@mariap24 tak uz mam po tom.. a bude to dievcatko..

janja2502
24. okt 2017

ahojte, ja mam 20.4. a tiez 2 deti 🙂

janinamojka
24. okt 2017

@janja2502 parada,mozno sa este nejaka prihlasi 🙂

missia
24. okt 2017

@janinamojka trosku sa bojim ,mna totiz caka 3-tia sekcia ☹ (deticky mame vsetky planovane)

janinamojka
24. okt 2017

@missia a tu sekciu mas uz istu?Ale zas vies aspon uz co ta caka,nie?asi su zle tie bolesti po sekcii..ja som mala obe prirodzene.

janinamojka
24. okt 2017

@missia a ake velke mas deticky?

missia
24. okt 2017

deti maju 7r.a 5 r. sekcia je ista.Viem co ma caka,dokonca po druhej som sa citila lepsie nez po prvej.Boli iba rana.Najhorsie su tak 3 dni-mam dobru hojivost,ziadne problemy som nemavala.Len vies 3 X rezat to iste miesto preto mam strach ☹ a

janinamojka
24. okt 2017

@missia Ale neboj,urcite to bude v poriadku..ten maly uzlicek stoji za to 🙂'.a ked vies co ta caka,tak sa nemas coho bat..

mimkaa10
24. okt 2017

@miirka25 co tak sleslo? Ako si dopadla inak? Gratulujem k dievčatku ❤ ja som si veľmi priala dievča, ale bude opäť chlapček

Vitajte dievčatá 🙂

mariap24
24. okt 2017

@miirka25 gratulujem 🙂 a bud stastna 🙂 hlavne ze je vsetko v poriadku 🙂 no ale nikdy nevies lekari sa mozu mylit a moze byt chlapcek 🙂

miirka25
25. okt 2017

@mimkaa10 ale nie skleslo, len som myslela že bude chlapček 🙂 ale tak teším sa aj dievčatku čo už :D
@mariap24 nieeee myslím, že sa nepomýlil, bolo to tam krásne vidieť... tak môžem začať kupovať ružové 🙂

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 srdecne blahozelam k dievcatku, my velmi tuzime po dievcatku dalsom, moja 10rocna slecna tuzi po sestricke veeelmi, tak uvidime co nam lekar v novembri povie, rodine pohlavie neprezradime 🙂

miirka25
25. okt 2017

@martinkamm ďakujem, ja som strašne túžila po chlapečkovi, aj keď už síce dvoch mám - dvojičky a chcela som ešte jedného. Som troška smutná z toho, ale tak čo už. Hlavne môj muž je troška smutny, lebo z prvého manželstva má 2 dcéry a chcel syna. No furt dúfam, že to ešte bude chlapec, i ked to bolo pekne vidieť že nebude :( ale tak nevadí, aj dievča snáď bude fajn... hlavne nech je zdravé

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 tak ja som bola slobodna mamina s mojou zatial 9rocnou slecnou, a presne po 10rokoch sa narodi druhy pokladik.Ja som vzdy chcela len dievcata, neviem preco 🙂moja polovicka zboznuje aj moju Ely ako svoju a je jej skvely ocko, on akosi pohlavie teraz ani neriesi, on ma deti velmi rad a ze ked my tak tuzime po dievcatku tak nech je to dievcatko🙂vybrali sme meno Eliška 🙂

miirka25
25. okt 2017

@martinkamm moji malý dvaja čerti majú 9 rokov a ten môj ich má rád, tiež ako keby boli jeho... ale aj tak.. po vlastnom synovi strašne túžil. A včera môj vybral meno že Lilly, tak nech sa volá tak ako chce on. Aspon niečo. Ja som zase chcela vždy iba chlapcov. Aj pri prvých som chcela a boli a teraz nuž nevadí, som povedala, že o 2 roky aj skôr skúsiem ešte jedno :D a snáď bude chalan.. :D

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 mame super chlapov jednoducho 🙂 ja uz asi dalsie deti mat nebudem kedze mam 34 🙂

miirka25
25. okt 2017

@martinkamm ja budem mať o pol roka 28 takže ja ešte môžem jedno, ale tak zas on dve deti, ja dve a teraz spolu dalšie to je 5 detí :D už by nás bolo asi moooooc

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 ja mam 34 a polovicka 28 🙂my mame len Emily a teraz v brusku druhe, uvidime, ale je to uz vo vyssom veku narocnejsie 🙂 mam skvelu babulku, co mi pomaha vo vsetkom, ma teraz aj 5mesacnu sesternicku ktoru pestuje, nakrmi, prebali🙂zboznuje ju🙂tak sa uz tesime a nevieme dockat 🙂

miirka25
25. okt 2017

@martinkamm a myslíš si že čo budeš mať? dievčatko či chalana?? ja som sama nevedela, ale tušila som dievča, ale iba preto že tvár nemám takú peknú ako pri chalanoch.. a zo začiatku som mala uplne zalúdok na vode a pri malých mi nič nebolo.

heregova
25. okt 2017

@heregova jeeej,ja som sa vcera nedozvedela pohlavie,ale ja by som zase dievcatko velmi chcela,uvidime,zatial som rada,ze je vsetko v poriadku

miirka25
25. okt 2017

@heregova tuším by ste chceli každá dievčatko, tak vám ho veľľmi prajem... ja sa idem "zmierovať" :D baby šak ja ani copík neviem zapliesť :D

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 no ja som pri malej mala uplne bezproblemove tehu, nebyvalo mi zle, nemala som vyhadzanu tvar, teraz mi na zaciatku bolo priserne, aj vyhadzana som bola ako pubertacka, ale uz je to prec, moj pocit je asi tou tuzbou , ze to bude dievcatko jednoducho zasa🙂aj ked to je ine tehu ako predtym ale to prikladam, ze ocko je iny, tym padom to moze byt kadejake, cize aj uplne ine ako pri prvej dcerke a aj napriek tomu bude opat dievcatko🙂jedine co mam rovnake ze od zaciatku idem stale dole s vahou, to som mala aj pri malej, az v druhej polovici do konca tehu som nabrala 6kg a koniec, mala som v 9.mes.mini pidi brusko🙂aj teraz ho je vidno len vecer po celom dni 🙂

martinkamm
25. okt 2017

@miirka25 my sme zapletali a cesali do 9rokov a hlavne do 1.sv.prijimania, aby mala pekny uces ale cez prazky sme presli na kratky uces 🙂