icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

dolla
16. júl 2012

..no ja veru este vybavicku ani na ume nemam 🙂 ale žmurkam uz po kočikoch ale zatial sa mi nic nepaci veru.. potrebujem najprv vediet co budeme mat.. a az potom budeme intenzivnejsie vyberat.. podla farby 🙂 jak ste na tom vy??

lenka7984
17. júl 2012

Baby myslite že už bude na ulktrazvuku vydno pohlavie ?

ludka77
17. júl 2012

@lenka7984 záleží aj od DR. ale gulky vraj schádzajú až okolo 17tt tak niektorí doktori preto hovoria až v 20tt ja idem v piatok to budem 18+2 a dúfam tam bude už vidno. A ozaj hlavne bábo sa musí ukázať 🙂

ifka17
17. júl 2012

@lenka_enka Mojaaaaaaa... ja sa v takých mesačných intervaloch ozývam čo? som desnááá... 🙂 čo máš new??? ako sa cítiš???? čo tie štátnice??? budu až v auguste?

margotka666
17. júl 2012

@lenka7984 no ked sa pekne babo natoci a doktor je dobry a ma dobry ultrazvuk, tak urcite bude vidno..
ako pise ludka, gulky schadzaju az 17-20tt, tak ked nevystrci pindurika, tak ... stale otaznik..
ale pokial pekne roztiahne nozky, tak to bude jasne... 😉 drzim palce

dolla
17. júl 2012

@ludka77 co znamena 18+2? 18tyzdnov a dva dni?

ludka77
17. júl 2012

@dolla áno

maruska.s
18. júl 2012

@dufa ano, aj ja veru poznam 3 male Emky 🙂 musi to byt veru zlozity vztah, najma zo zaciatku urcite, nejako s nimi nadviazat vztahy, ze? ako sa mate s drobcekom? ja sa uz tesim, ked nam povedia, co cakame 😉

maruska.s
18. júl 2012

Aj vasi drobcekovia uz kopkaju? Nas uz druhy tyzden 🙂

dufa
18. júl 2012

@maruska.s Dakujem, my sa mame velmi dobre, dufam, ze to tak aj zostane, klop-klop. 🙂 Akurat som volala za vysledky krvi, vraj vsetko v poriadku, jupiii A vy ako? Vsetko ok? Posluchate? 🙂 Ved aj moj drahy sa ma kazdy den trikrat pyta, ze kedy to uz ideme tomu lekarovi 😀, no bohuzel, az o 2 tyzdne. Vsetkym je jasne, co by si prial po dvoch babach 🙂 , rada by som mu to splnila, no uvidime, len nech je to zdravucke. Vy mate co prve?

maruska.s
18. júl 2012

My mame prveho chlapceka 🙂 velmi by sme chceli dievcatko 🙂 ale tiez je hlavne, aby bolo zdrave a aby bolo vsetko v poriadku, nie to, co to bude. Tak to je super, ze vsetko v poriadku. Ja idem po vysledky a na ultrazvuk 27. tak som zvedava. Inak zatial v poriadku, male si uz kopka 😉 tak sa z toho vytesujem 🙂

maruska.s
18. júl 2012

@dufa uz som Ti odpisala, len som tam zabudla dat ze je to pre Teba, tak si pozri 🙂

dufa
18. júl 2012

@dolla Fuuu ja uz tiez poskulujem hlavne po kocikoch, lebo mne to dlho trva vybrat a potom kym to zas objednaju. Tiez cakam na verdikt, ze k akej farbe sa mam priklonit 😀 Chudak ucet, ked ma potom pustia do obchodu 😀

dufa
18. júl 2012

@maruska.s Takze vy opacne, mozeme potom vymenit 😀 😀 Budem drzdat prsteky nech to vyjde vsetko, nech je to zdrave krasne dievcatko.Takze to budeme vediet mozno skoro naraz, ja idem v nedelu, lebo chcem ist do Martina na ultrazvuk-pre istotu, kedze ma tu stale strasia nejakou genetikou. Inac aj ja uz mam pocit, ze kopka (nie je to skrkanie v zaludku 😀 ), len sa mi to zda nejako skoro, na to ze cakam prve.

anastacia242
18. júl 2012

ahojte babulky, tak ja uz postupne nakupujem teda, nedokazem odolavat a hlavne teraz jak su zlavy 🙂 zatial mam flasky, plienky, nejake bodynka, dudlik 1, my ocakavame chlapceka a dr. to zistil v 19tt, ale uz v 12tt na skriningu naznacil, ze asi chlapec...inak este nekopka necitim to nejak intenzivne, obcas nieco..
@dufa no s tymi kociarmi je to fakt narocne, tiez uz chceme vybrat, ale stale niekto nieco povie alebo precitam par diskusii sama sa neviem rozhodnut, chcela som CAM, vraj su plastove a potom sa rychlo rozvrzgaju, Jane su drahsie a tie lacnejsie maju malu vanicku a aj uzku.., je to naozaj tazke a polske by som asi radsej nechcela kupovat..

anastacia242
18. júl 2012

@katharrina no my cakame chlapceka...

dufa
18. júl 2012

@anastacia242 Takze ty si uz pokrocila v nakupoch 🙂 Ja to nechcem zakriknut, tak sa premaham. Mne uz svagrina nabalila nejake vecicky po 9 mesacnom synovcovi, musim to nejak roztriedit, ze co mam a co treba dokupit a pockam, co my maly este prenecha 🙂
No aj ja som zvedava v com budeme kocikovat, uz recenzie radsej ani necitam, ja prave rozmyslam nad polskym, som skor na klasiku a ked sa mi to pokazi, aspon nebudem mat taky hlavybôl z toho 😀 Mam uz taku skusenost so znackovymi vecami a potom som to mala problem vyreklamovat. A tiez hladam skor kocik s vanou ako vanickou 😀 , nech mi chudatko nezamrzne v zime, ak bude velke po tatovi. Ved chudak drahy to bude mat tazke, ked zacnem okukavat po obchodoch kociky, problem je, ze u nas ziadny poriadny ani nie je.

dufa
18. júl 2012

anastacia242 To som si teda pekne odpovedala sama sebe 😀

maruska.s
18. júl 2012

@dufa 😀 no som zvedava, uvidime 🙂 aj ja vam prajem, aby vam to vyslo, hlavne aby bolo male zdravucke. Inak, ja som tu genetiku odmietla, aj pri prvom aj teraz. Inak pri prvom som citila kopkanie v 19tom tyzdni, takze kludne to moze byt uz ono 😉 ja som si teraz tiez nebola ista, ale ked to bolo aj druhy, treti....den, tak uz som vedela 🙂

anastacia242
18. júl 2012

@dufa no nejak to s tymi odpovedami hadze samej sebe neviem co maju za poruchu na MK....
tak zas tie polske maju fajnu vanu vacsinou su dlzky okolo 80cm a sirky nad
35cm co som tak pozerala na nete...co je zas fajn, lebo nam take treba pre zimne babatka 🙂
ja uz asi tiez nebudem citat recenzie 🙂 ale su aj kociare nemecke, talianske cca okolo 400eur /peg perego,chicco,giordani,../strasne vela je toho aj na nete stranky s kociarmi.....tak mozno skusim sa po tych poobzerat..

sasena12
18. júl 2012

Ahojte kocky, rada sa k vam pridam aj ja. Ja som videla kocik Dorjan, ma aj velku vanicku a 3 kombinacia stoji okolo 420 EUR, aj som o nom citala dobre referencie, skuste pozret na nete.

dufa
18. júl 2012

@sasena12 Ja som ho uz pozerala, lebo tiez sa mi ho snazili natlacit cez jeden internetovy obchod, len ked ja tym Dorjanom neviem prist nejako na chut, ani tym farebnym kombinaciam.

nevestienka
18. júl 2012

ahojte, ja sa pridávam k Vám. Termín máme 24.12.2012, som v 17 tt. Zatiaľ ešte nevieme pohlavie, dieťatku sa veľmi nechcelo ukázať a je ešte malinké 🙂

dufa
18. júl 2012

@nevestienka Tusim nas je dost, co budu mat pekne vianocne darceky 🙂 My sme si to teda vedeli naplanovat 🙂 Prvy pokladik na ceste? Ja som tiez zvedava, ci sa o dva tyzdne ukaze, lebo naposledy ho mal lekar problem zmerat, co stale skakalo ako opicka 🙂 Tak drzim prsteky, nech je vsetko v poriadku.

nevestienka
18. júl 2012

dufa - Veru je to prvý pokladník na ceste 🙂 zatiaľ všetko prebieha v poriadku, včera som bola pre výsledky triple testu, a dopadol dobre 🙂 ja mám poradnu o 4 týzdne, takže si ešte chvíľu počkáme, ale už teraz sa veľmi na to teším. Tak to máš celkom živé bábätko v brušku. to moje tintitko musel doktor rozhýbať, aby sa pohýbalo a ukázalo, inak stále nám ukazovalo chrbátik 🙂 zmeral nám ho na 8,6 cm, čo sa mi zdalo teda málo, ale tak veľa som nepribrala skôr som schudla kôli nevolnostiam. Ako to prebieha u teba?

nevestienka
18. júl 2012

@dufa dufa - Veru je to prvý pokladník na ceste zatiaľ všetko prebieha v poriadku, včera som bola pre výsledky triple testu, a dopadol dobre ja mám poradnu o 4 týzdne, takže si ešte chvíľu počkáme, ale už teraz sa veľmi na to teším. Tak to máš celkom živé bábätko v brušku. to moje tintitko musel doktor rozhýbať, aby sa pohýbalo a ukázalo, inak stále nám ukazovalo chrbátik zmeral nám ho na 8,6 cm, čo sa mi zdalo teda málo, ale tak veľa som nepribrala skôr som schudla kôli nevolnostiam. Ako to prebieha u teba?

dufa
18. júl 2012

@nevestienka Ja sa radim medzi tie stastnejsie, mne absolutne nebolo zle, len mi prestala chutit kava 🙂. Ja som aj dost neskoro prisla na to, ze som tehotna. 🙂 Ved ani ja som v podstate skoro nic nepribrala, tera nejake to 1 kg nabehlo, ale to bolo tymi teplami a zdravsou stravou 🙂
No tento spuntik asi bude divoky, lebo uz mam pocit, ze zacina kopat, aj ked sa mi to zda nejako priskoro, ale mna to stekli 🙂 Neviem posudit, ci je to malo, moj lekar toho vela nenahovori 😖, ale to je zrejme rozne,ja neviem, kolko mame my, naposledy mu meral len hlavicku-teda snazil sa.Neboj, ved ono raz dva narastie a narobi este poriadnu kobojku. Ja dufam, ze o 2 tyzdne budeme vediet, ci to tam tancuje tanecnik, alebo tanecnicka 🙂

nevestienka
18. júl 2012

@dufa tak to je dobre 🙂 ja som na to prišla skoro, že som tehotná, a to som ani nečakala, lebo 1,5 roka stále nič. a už som ani nedúfala, a bolo toto tu !!!! 😀 prekvapko..🙂) no na veľkosti nezáleží, každé bábätko rastie inak. s mojím doktorom je tom rovnaké, tiež veľa nenahovorí, ale za to urobí všetky vyšetrenia ako má 🙂 no a potom mu mailujem, keď ma napadne nejaká otázka, lebo väčšinou keď prídem do ordinácie, tak som nervózna a tlak mi vybehne hore 🙂 tak to ti držím palce, aby to bolo to, čo si želáte. ale hlavne, aby bolo zdravé

dufa
18. júl 2012

@nevestienka Ved, ved nech su vsetky deticky zdrave a nech su, co su 🙂 Tesim sa s vami, ze Vam to vyslo, to musela byt radost 🙂 Uz si to budes moct plne uzivat, ked ti nebude zle. To tak byva, ked uz clovek prestava verit, nezameriava sa na to, tak zrazu to pride. No u mna to malo bleskove tempo, este mi posledna antikonc.tabletka hadam stala v krku a uz som otehotnela, este som mala aj krvacanie, skoro ako menzes, tak som si to nejako neuvedomila a neverila som, ze sa to da tak rychlo, hlavne v mojom pripade 🙂 Ja uz uvazujem, ze si zacnem pisat, co sa mam spytat lekara, lebo potom to googlim 🙂 Ja chcem ist o 2 tyzdne na ten morfologicky ultrazvuk do Martina, nieze by som neverila svojmu lekarovi, ale ja mam dost rokov, priatel este viac 🙂 a vsade ta strasia vselijakymi genetickymi poruchami, tak chcem si to potvrdit aj od ineho odbornika.

nevestienka
18. júl 2012

@dufa čo je to dosť rokov ??? 🙂)) v koľkom si týždni? ja som chodila stále močiť a bolelo ma podbruško, tak som si kúpila ovulačné testy, lebo som si myslela, že by to mohla byť ovulka. Ale skôr som myyslela, že menzes, lebo takto nejak sa mi prejavoval každý mesiac pred bolesťou. a pre istotou som si kúpila ako poslednú možnosť tehotenský test. no a ten som si spravila ako prvý, a bolo to dve čiarky a ja hotová, čo to má znamenať???😀 neverila som..
no tak hádam to všetko bude v poriadku.