icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

katharrina
20. júl 2012

@anastacia242 no drzime 🙂 dnes sme boli na screeningu organov a vsetko je ok, tak sa tesiiiiime, to je hlavne na pohlavi nezalezi 🙂

nevestienka
20. júl 2012

@dufa no preliecili a už sme v poriadku 🙂 ešteže tí naši chlapi vedia variť 😀

anastacia242
20. júl 2012

@katharrina ani dr.nic nenaznacoval/a ? to aj dr. si vravela, aby ti nevravela?
ja ked som bola v 12tt na skreeningu tak dr.mi vravi, ze roztahuje nozky, tak asi bude chlapec a ja som zhíkla a rychlo zahovorila, asi sa zlakla, ze prekecla..ale tak som jej vravela, ze v pohode, takze takto nepriamo mi dr. prezradila...uz vtedy a teraz sa to uz potvrdilo, uz som bola zvedava, ci ozaj mala pravdu 😀
tak gratulujem, ze vsetko je ok...super 🙂

katharrina
20. júl 2012

@anastacia242 no moj dr. povedal, ze o chvilu mi bude vediet povedat aj pohlavie, tak som povedala, ze nemusi a tento dr. sa nas spytal, ci cheme vediet aj pohlavie, tak som povedala, ze nie 🙂 a manzel sa len usmial. Nasmu zas nevedel pozriet dobre ksichtik, lebo mal stale rucicku pred tvarou, asi hladny 🙂

anastacia242
20. júl 2012

@katharrina waaau, tak to ta obdivujem, ze si vydrzala, ze nechcete vediet...uz by si dnes urcite vedela ci princ alebo princezna 😅

katharrina
20. júl 2012

@anastacia242 no ja to stale citim na princa 🙂 tak uvidime, ci sa potvrdi a da to zabrat, povedat nie, to je pravda 🙂 ale v tej chvili som na to moc nemyslela a to asi pomohlo, dolezite bolo pocut, srdce je ok, kosticky su ok a pod.

anastacia242
20. júl 2012

@katharrina ja idem 30.7 tak dufam,ze aj my sme ok ...som nachladena a dali mi atb.. ☹ niesom nadsena, ale tak lekari vedia co mozu tehotne..

katharrina
20. júl 2012

@anastacia242 aha, no drzim palce, je to krasne a urcite vezmi aj manzela, my sme zobrali aj sestru a neter 🙂 chora som bola len na zaciatku v nejakom 1.mesiaci a dr. mi tiez predpisala atb., ale moj gyn. povedal, ze pokial nemam horucku, ze to nemam uzivat, dal mi vitamin C a bolo, bola som sice 2t. doma, ale pohoda. Myslim, ze je to ale ine, ked si chora v 1.trimestri a teraz, nakoniec u mna boli aj ine veci a ja som uz aj bez toho uzivala dost liekov, mozno aj koli tomu mi to odporucil.

szdan
20. júl 2012

@dufa práveže keď nad tým premýšľam, tak asi skôr kvôli záberom. Snažím sa nepripúšťať si, že by mohli dačo nájsť. Ja by som už asi aj tak ani v tom 19tom, či 20tom týždni bábatko nedokázala dať preč aj keby dačo našli. Takže takú možnosť si ani nepripúšťam 🙂

dufa
20. júl 2012

@szdan Ved ani ja by som si ho prec nedala, to by muselo byt fakt nieco veeeeelmi vazne, ze by som ho len viac tyrala.Ani si nic take nejak nepripustam ani sa neobavam, zatial je vsetko ok. To len tak pre istotu🙂 Tak to mas potom asi ozaj cas do toho 25 tyzdna, kym bude drobcek pekny gulatucky, nech je fesny na obrazkoch🙂 Tak zelam, nech sa ukaze v plnej krase potom 🙂 A mozno by som sa uz radsej informovala o terminoch, radsej skor, ako neskoro, nic za to nedas.

marcelka2012
20. júl 2012
marcelka2012
20. júl 2012

ahojte,
tak my budeme mať chlapca 🙂 noo ešte uvidíme či 4D to potvrdí, alebo vyvráti, pokiaľ malé nebude hanblivé 🙂
My už kopance cítime, aj cez deň, no najmä večer, keď si ľahnem na chrbát, vraj chrbtica tlačí na maternicu a preto sa bábätko viac hýbe, lebo si hľadá vhodnejšie miestočko 🙂

nevestienka
21. júl 2012

@marcelka2012 ahoj marcelka, tak ti srdečne gratulujem k chlapčekovi 🙂))

dolla
21. júl 2012

@marcelka2012 jeeej gratulujem k mladencovi.. V kt si tt?

adriana_13
22. júl 2012

ahojte som v 20tt termín máme 16.12 alebo 12.12 a čákáme chlapca,,rada by som sa k vám pridala 😅

sjuzka83
22. júl 2012

ahojte, ja som v 18tt a termín máme na 24.12. 🙂

sandricka2011
22. júl 2012

caute kocky.... je tu niektora aj vo Viedni? Neviem kde to mam hladat presne 🙂 My tiez cakame bociana 31.12. 🙂

skarabeus1111
23. júl 2012

ahojte, my sme 19 tt, termin 26. 12., ale moj prvy syn bol narodeny skor, druhy neskor, takze ja mam december len ako orientacny mesiac 🙂

anastacia242
23. júl 2012

@marcelka2012 a v ktorom si tt ze uz aj kopance citis??

anastacia242
23. júl 2012

@sjuzka83 jeeej pekny datum, vitaj

katusinka
23. júl 2012

ahojte my tiez cakame babo v decembri po mikulasovi tak to bude krasny darcek len este nevieme co to bude minule sono mi uz mohli zistit pohlavie ale akurat medzi nozickami bola pupocna snura 😀 ak hadam nabuduce uz budeme vediet co to bude aby sme mohli dat meno a pomalinky zacat kupovat vecicky 🙂

janulap
24. júl 2012

@katusinka ahoj,tak sa mozno v porodnici stretneme,ak planujes rodit v DK 😉,si priamo z DK ?Inak mame aj sukromnu temu,tam je nas viac.Napis @st2 ona ta pridá 🙂

trinity333
24. júl 2012

@sasena12 dorjan kočík má moja sestra...veľmi pekný a veľký... dopručam.... 😀

trinity333
24. júl 2012

@sasena12 dorjan kočík má moja sestra...veľmi pekný a veľký... dopručam.... 😀
@nevestienka ahoj, máme toho dosť spoločné, termín 24,12, snaženie tiež 1,5 až 2 roky a tlak v čakárni 170 so stresov a tak isto aj mlčanlivejšieho doktora 🙂

sasena12
24. júl 2012

@trinity333 super tak to rada pocujem, my sme uz rozhodnuti pre ten kocik uz len pockat aspon do konca septembra 🙂

sasena12
24. júl 2012

st2 ahoj, mozem sa k vam pridat do sukromnej temy? dakujem

trinity333
24. júl 2012

a to ma minuloročnú kolekciu a teraz su ešte krajšie aj farebne...Ja sa ešte rozhodujem mám čas ešte...a cenovo su prijatelné a dovoz zdrarma. Ty si 22tt a termin decmber a ja 17/2 a termin 24,12 😲

nevestienka
25. júl 2012

@trinity333 ahoj, no tak to si môžeme ruky podať 😀

terez111
25. júl 2012

@vejo Ahoj ty budes rodit v Tn,ci som ta dobre pochopila.Ak ano tak to je super.

dolla
25. júl 2012

Baby!!! Dnes som pocitila prvy kopancek v brusku!!!! 🙂 šašo nas malinky uz rastie.. 😀