icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

kadan
30. dec 2012

@lili007
ďakujem
no veď trošku poblúdim, v papieroch mám prízemie polikliniky, veď sa popýtam

maj sa krásne pa pa

kadan
30. dec 2012

@bumbulko
ďakujem 😉

lili007
30. dec 2012

@kadan
Tak uvidis... Mne do papierov pri prepustani napisali, ze na vytiahnutie stehu mam prist do ambulancie c. 75.
Na informaciach mi vsak povedali, ze mam ist na 83 - centralny prijem, tam kde som ti pisala.
Tam mi steh aj vytiahli.
Tak este raz drzim palce, vela sil🙂

kadan
30. dec 2012

@lili007
no veď uvidíme kedy to vypukne
dnes som bola na dlhej prechádzke, upratovala som teraz idem na ďalšiu prechádzku ....

už sa dnes asi neozvem tak sa maj krásne pa pa 😉

lenka7984
4. jan 2013

Ahojte tak naš drobček je už medzi nami
Narodil sa 22.12.2012 vola sa Dušanko a mal 4070g a 52 cm
Velmi ho lubime 🙂

bumbulko
4. jan 2013

@lenka7984 Gratulujem k malému Dušankovi aj náš maličký mal 52cm 😉

lenka7984
5. jan 2013

@bumbulko Ďakujem aj Vám gratulujeme a vela zdravička prajeme 🙂

mirka117
5. jan 2013

Ahojte tak nas drobcek to predsa len stihol v starom roku 🙂 narodil sa 27.12. 3540g a 50cm po dlhom trapeni je medzi nami maly Brunko 🙂

kadan
7. jan 2013

@lili007
tak december sme nestihli 😉
1.1.2013 o 15:15 h 😉 od. váha 3620 a 51 cm

bumbulko
7. jan 2013

@kadan jéj aké pekné januárové decembrovčiatko 😉

kadan
8. jan 2013

@bumbulko
Ďakujem 😀

lili007
8. jan 2013

@kadan
No aky krasny datum mate🙂))
Srdecne gratulujem a zelam len to najlepsie do zivota, hlavne vela zdravicka.

miminaaa
8. jan 2013

@kadan Nádherný drobec, srdečne blahoželám.😉 Kto Ťa odrodil?

kadan
8. jan 2013

@lili007
ďakujem 😉

kadan
8. jan 2013

@miminaaa
Kosibová Zuzana

lenocka84
9. jan 2013

ahojte mamičky, gratulka ku Vašim babatkam 🙂
hladam medzi Vami maminu s dvojickami-trojickami, max do 1,5m z BA na par fotečiek zadarmo. Zúčastnujeme sa charitatívnej akcie, a chýbaju nam taketo zábery. Viac cez IP. pekný dník

zarphix
20. jan 2013

@mirka117
nakoniec sme to stihli pred vianocami - 23.12.2012 😀

p3tuliatko
24. jan 2013

My sme prenášali 3 dni, mali sme ísť 14 decembra na vyvolavačku a malý sa asi zlakol a 14dec. sa vypytal aj sáááám 🙂

monnika
15. feb 2013

Ahojte maminy, ak by ste niektorá chcela- kamarát mi nosil plienky huggies veľkosť c.3 po 5€. Zostali mi doma 4 balíky, tak ak niektorá chce, nech sa ohlási 🙂

kadan
21. feb 2013

@lili007 ahoj tak ako sa tebe a drobcovi darí?
ja som skoro v pohode až na hemoroidy ktoré ma trápia už mesiac, pomaly sa zotavujem
malý je v pohode a rastie ako z vody

azmuk
23. feb 2013

Ahojte maminky, chcem sa spytat, su tu nejake baby z BA, ktore ste chodili na predporodne kurzy ? Mate nejake referencie? Dakujem 🙂

vevet
25. feb 2013

@azmuk ja som chodila na Antolsku ( v rehabilitačnej časti), k pani Ježíkovej, má to spojené cvičenie s prednáškou. Bola som veľmi spokojná. Kontakt na ňu sa dá určite nájsť na internete.

dolla
22. mar 2013

@kadan hemeroidy aj mna.. Ako to liecis?

kadan
22. mar 2013

@dolla
ahoj vyskúšala som: masť avenoc, masť aj čípky faktu, dubovú kôru som si kupovala sypanú z tej som si spravila kúpel ale moc času som na to pri malom nemala, existuje aj masť s alantoinom čo je lepšia voľba / ak sa ti náhodou niečo namočí pri kúpeli tak to nevyperieš a je to zdĺhavé/ mala som aj dorsyflex to sú tabletky na cievy / na predpis/, ale ten som mohla brať iba 2x2 lebo kojím, ďalej existuje preparation H masť /na predpis/ a proctoglyvenol / na predpis/
hadensa masť z rakúska
vyskúšala som toto všetko a nič
samozrejme okrem iného som si upravila už tak dosť chudobný jedálniček, cereálne pečivo, ovsené vločky, psylium, zaječická hořká
no po cca 2 mesiacoch som to vzdala a išla k chirurgovi / najprv som bola u gastroenterologa/
chirurg mi zistil že mám fissuru / trhlinu/ a z toho také bolesti
samozrejme dostala som termín operácie na 16.4. ........
momentálne sa to zlepšilo tak uvidíme čo ďalej či to bude nutné alebo nie
zabudla som teraz som už asi 2 týždne vypustila všetky hore spomínané čípky a masti dávala som si repík
gastroenterolog mi nič nezistil!!!!!!!!!
chirurg hneď bez vyšetrenia povedal že to môže byť trhlina a 2 deň sa to po vyšetrení aj potvrdilo
trieskala som si hlavu že prečo som tam nešla hneď
/ inak mám vonkajšie, nie vnútorné/

nanina11
26. mar 2013

ahojte no teraz so nasla tuto diskusiu...my sme sa narodili 12.12.2012 o 8.40 cisarskym a mali sme 50 cm a 3500g...a teraz mame 15 tyzdnov a 7kil 😀
celkom by ma zujimalo ake miery maju vase deticky...inak narodil sa nam Šimonko

ika84
26. mar 2013

@nanina11 aj nas 12.12. ale o 16:00 prirodzene, mal 49cm a 3230g a teraz ma 7 kil 🙂

nanina11
26. mar 2013

no ja som tiez chcela prirodzene ale maly asi nechcel 🙂 inak som sa bala ze ma nejako vela kil ale ako tak sledujem vo svojom okoli tak je to asi celkom normalna vaha 🙂

barbora21
26. mar 2013

@azmuk neviem ci je to este aktualne ale velmi odporucam toto: http://www.dietaaja.sk Maju rozne dlzky kurzov, vedu to super baby - laktacna poradkyna a dula a je tam vzdy velmi prijemna atmosfera. Ja som u nich absolvovala 7 tyzdnovy kurz, potom rodicovske zdravotnicke minimum, kurz detskych masazi a teraz sa chystam na zavadzanie prikrmov 🙂

azmuk
26. mar 2013

@barbora21 vďaka.už som sa k ním prihlásila;)

barbora21
27. mar 2013

@azmuk a na ktory kurz? ja som tam velmi rada chodila, normalne mi to chyba, boli sme aj dobra partia bab, skoro v rovnakom termine 🙂 a uz teraz sa tam tesim na ten seminar o prikrmoch 🙂