Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
ahojte maminy....chcela by som sa Vás opýtať, že či môžem jesť mozzarellu a bryndzu, keď kojím moju malú skoro 4 mesačnú....
ďakujem 😀
@barbora21 ahoj. ja idem na tento intenzvny http://www.dietaaja.sk/kurz-pripravy-na-porod-v...
@dolla
ahoj, termín operácie ešte nemám, neviem sa skontaktovať s doktorom
každopádne krv mám už odobratú, ekg bude 16.4. chceli aj rontgen pľúc ale ten som odmietla, veď kojím
výsledky budú platné 14 dní takže 17.4. by som mala ísť najneskôr
no zase sa mi to trošku pokazilo 😢
uvidíme ako to dopadne
a tebe sa ako darí?
Ja skusam faktu, mat a capiky.. Skusala som aj gek z dubovej kory.. No nic moc..
dolla
no konečne som sa posunula ďalej, termín mám 18.4.
doktor je veľmi milý, zákrok bude v deň nástupu, aby som tam nebola dlho, vzhľadom na malého, aspoň niečo pozitívne 😀
a bola si už u chirurga??
@katarina_04 no ja mozarelu a bryndzu normalne jem a maly nema ziaden problem
@nanina11 ďakujem, už sa neviem dočkať bryndzových halušiek 🙂
baby kolko vazia vasi drobci? my mame 8,5 kila a to stale kojim a len teraz sme zacali davat trosk zeleninky
Náš Šimonko má 7,6kg 😉
Ahojte dievcata. mozem sa k vam pridat? nasa Kristinka sa narodila prirodzene 24.12.2012 večer o 17.18 hod., mala 49 cm a 3000g.
Čaute žienky 🙂
Moja malá sa narodila v noci na Silvestra. Ma teraz 7kg, stále kojim, ale doktorka mi pred pár týždňami povedala aby som už začala so zeleninkou a do pol roka vraj mám zaradiť aj lepok ! Že to takto je po novom. Mate skúsenosť?
@katkamario Nejako skoro lepok,nie? ja cakam, pokym bude mat 7mesiacov. Neviem, ci je to spravne, ale ja som citala ze medzi 6ym a 8mym mesiacom.
@maruska.s vraj nie, že vraj kojené dieťa do pol roka lepšie znáša jeho zavedenie . My už lepkujeme- a pohoda 🙂
@katkamario len ja sa bojim, lebo moja sestra je celiaticka...
@nanina11 ja som uz davala cestoviny a len tak jednu piskotku opacit, ale uz zacnem davat viac pomalicky.
@katkamario a chlebik uz davate tiez?
@maruska.s ešte nie, ale už sa chystám jej dat kôrku žužlať 🙂
Toľko Šimonkov pokope 😉
tak to aby sme uz aj my vyskusali =)
ahojte dievcata, mozme sa pridat do vasej milej skupinky? mame blsku narodenu 12.12.2012,-) a vidim, ze akurat riesite lepok, ako ja, bo mam tiez dilemu, ci uz teraz ano alebo nie...prvej dcerke sme dali az v 8.mesiaci a mala vela zubkov, zatial co druha ma iba dva spodne 😉 stale pekne dojcime, tak rozmyslam, ci dat rohlicek, korocku...na prikrmoch sme od 6.mesiaca.
Maminy decembrovciatok 2012 - nemozem sa dopatrat po sukromnu skupinu, decembrovky 2012. My sme sa narodili 7.12. Ak je, prosim o prijatie 🙂
Ahojte, my sme sa narodili 6. 12. Mikulas co nam das, spytala som sa. Dostala som synka Lacka.
@pomoni
@lenka53 ahojte tu sa k nam pridajte
https://www.modrykonik.sk/group/26/

@kadan ahoj.. Ako to nakoniec skoncilo? Isla si na tu operaciu ci nie?? Ked ti ten repik nakoniec pomohol..