Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@poly1 Zoe ma dnes narodeninky 🙂 ...
@elviska666 vsetko najlepsie Zoinke k prvemu rociku zelame 😵 😵 😵
@mimuska2 ach, hruuuuza 😝 😝 😝 😝 vela sil ti dnes zelam 😔
@kajkovajanka dakujeme velmi pekne... 😉
@elviska666 jeeej dakujeme velmi pekne a aj my zelame Zoenke vsetko najlepsie, hlavne nech je zdravucka, nech ju rodicia posluchaju a nech takto dalej rastie do krasy a robi radost 🙂
@selenka7 dakujeme aj my 😉
@kajkovajanka no je to hruura neviem co sa to snou stalo posledne dva tyzdne strasne zle spava budi sa casto.nechapem a dakujem tych sil dnes budem potrebovat 😉
@selenka7
@elviska666 vsetko najlepsie kockam prajeme k narodeninkam 🙂
@martinka8 dakujeme! 😉
@martinka8 jeeej 🙂 🙂 a pacilo sa jej?
@elviska666 a @selenka7 vsetko najlepsie k prvemu rocku, hlavne vela zdravicka prajeme 😉
@mabel1981 dakujeme! 😀
@elviska666 To som rada,lebo aj náš Denisko mal včera 1 rôčik............želáme malej Zoenke hlavne veľa zdravia,ostatné príde samo...... 🙂
@poly1 dakujeme a napodobne aj Deniskovi vsetko len to naj! 😉
ahojte bambule,odstavujete niekto? Ja som začala, ale zatiaľ fiasko....Asi sa budeme dojčiť do puberty ☹
@rebecca2006 Ahoj, aj ja ešte dojčím, nechystám sa ešte odstaviť, najprv ho muím naučiť zapávať bez prsníka, dva mesiace je tomu ako odmietol cumlík, a odvtedy pred každým spánkom/ dva denne a večer/ zaspával na prsku , trvalo to 10 minút, pár dní to skúšam tak, že ho nakŕmim, položim bdelého do postieľky, ale kým zaspí tak aj hodinu to trvá, aj s mrnkaním. Keď ho naučím zapávať takto, tak skúsim odstrániť jedno denné dojčenie. ZAtiaľ je to ešte 5krát denne a niekedy aj raz v noci, ale posledné tri noci spinkal do rána bez papania,
A dávno som tu nebola, tak pozdravujem maminky s ktorými som pred pár mesiacmi komunikovala 😉
@1234lubka takze chete sa stahovat??? niekde do mesta? alebo ako to planujete??? no ked je take zle pocasie, ja sa po tej chorobe uz bojim chodit von...vcera prvy krat sme boli v nakupnom centre, doteraz som tam s nim nechcela ani vkrocit, lenze v sobotu ideme na svadbu, mm zhanam koselu, bola som sama a uz som nemala inu moznost, len ist s nim...inak, akoze obliect sa na svadbu v zime, to je hotova pohroma, tak pre mna ako aj pre mm...on ide tu svadbu aj fotit, takze musi byt obleceny ako host, ale zaroven konfortne, aby sa mu dalo krcit a pohybovat dobre...a to je hotovy problem ho na to nachystat...a kym som ja saty zohnala, stale kojim, tie moje prsia do nicoho nesedia,..takze saty kupene, ale su u krajcirky na upravu, lebo by som v nich vyzerala ako taka dojka 😀 😀 😀 😀 😀 takze maly ti je taky uplakany??? aj mame take dni...hlavne teraz ked sa mu prerezavali tie dve horne jendotky, mal dva dni co sa s nim bobec nedalo vydrzat...ale co chudatko moje, ved jeho bolkalo, tak mi ho bolo luto...takze mozno aj tvoj drobec sa trapi so zubkami, len to este nevidno...
@mihouk Tiluske prajeme vsetko najlepsie k narodeninam, hlavne aby bola zdravucka a aby krasne rastla do krasnej, spokojnej, vysmiatej slecny, ktora bude robit rodicom a vsetkym ludom len a len radost...uz je zdravsia??? mrzi ma ze ochorela a prave v case svojich prvych narodenin...mala aj teplotu??? ako teda dopadla oslava???
@mabel1981 tak mna to neskutocne mrzi, ze takato smutna udalost sa vam prave udiala v case ked ste mali oslavovat...ale vy to urcite Filikovi vynahradite a uzijete si to aj inym sposobom 😉 😉 😉 😉 ako sa inak Filipkovi dari??? uz vam beha??? Monika, u nas sa to zlomilo vcera, Marosko proste zacal chodit a teraz si uplne sam prebehne cely dom, ked spadne, nic sa nedeje ani nezamrnci, obzrie sa kde sa da najblizsie postavit a ide dalej...no uzasny je, taka som na neho pysna...a zaroven si uvedomujem, ze tymto chodenim sa tak vela meni..ze vlastne sa z neho zacina stavat samostatny cloviecik a uz pomaly nebude potrebovat ani moju rucku aby som ho niekam viedla...ach, ale tak to ma byt a som za to vdacna ze mu to tak ide 🙂
@elviska666 aj my sa priprajame k blahozelaniu...vela zdravicka, stastia a vsetkeho len to naj prajeme 🙂

tak nadherna noc...o pol 10 zaspala do 3 bola dva krat hore o 3 sa zobudila a do 5hore.ked som konecne asi o 6 zaspala zobudil ma o pol 7 priatel a ked som o 7 konecne zaspala tak mala zacala po mne s postielky hadzat plienky.krasna noc a nedherne ranko ☹
chystam si radsej pomalicky ńa dnesnu oslavu lebo by som odpadla