icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

majaon
30. máj 2016

ahojte dievcata,tak dnes som videla mojej malej fazulke srdiecko,taka som rada,lebo to cakanie je na zblaznenie 🙂 o mesiac prva poradna 😉 vsetkym prajem prijemne a bezproblemove tehulkovanie...

miska2017
30. máj 2016

Ahojte kocky, su tu buduce mamicky ktore cakaju 3 babatko? Ako sa citite?

veronikapodolska
30. máj 2016

@majaon jej 🙂 tíško závidím, ja som až 15/6 objednaná, uf to čakanie je veru hrozné ☹

veronikapodolska
30. máj 2016

@miska2017 ahoj no je nás tu zopár, tak ja sa cítim uplne inak, pri prvých dvoch dcérach som od začiatku vracala,prsia ma boleli neskutočne a zo všetkých vôní ma napínalo ☹ a teraz ani nemám pocit že som tehu, len prsia ma tak jemne pobolievajú a som ospalá hlavne v práci 🙂 no prvú kontrolu mám až 15/6 tak dúfam, že je všetko ok, už mám aj pochybnosti kedže je to úplne iné, stále sa uspokojujem že to preto lebo určite čakáme chlapčeka, že do tretice sa to podarilo 🙂 tak uvidíme

naducha
30. máj 2016

Ahojte, tak sa k vám pripojím aj s "mojim" krpcom v 5tt+5 😀

sischa
30. máj 2016

@naducha vitaj..🙂

lenkavalkova
30. máj 2016

@veronikapodolska ja to mam presne opacne :D Prve dve tehotenstva skoro bez priznakov, citila som sa super a su to chalani a teraz mi je zle, boli ma hlava, napina ma, zvracala som uz, prsia neskutocne citlive a bolave a zacinam si mysliet, ci to nebude dievca :D. Aj ked ja som otehotnela s tym, ze chcem tretieho chlapceka 🙂

zuzanadringus
30. máj 2016

Zienky uz sa neviem dockat stvrtka - prvy krat uvidim nase druhe malinke 😊 .. mala by som byt vtedy akurat 7tt+0... hovori sa ze kazde tehu je ine a je to tak... pri prvom som nemala vobec ziadne priznaky (teda okrem ospalosti) a teraz v noci ked sa zobudim uz nezaspim, je mi na zvracanie, toci sa mi hlava, prsia bolia a horia ako keby som uz mala rodit a ked pride na mna hlad, tak mi je neskutocne zle od zaludka... No verim tomu, ze to bude dievcatko, kedze u chlapca som toto nepoznala. Drzte sa babenky 😉

kukulienka83
30. máj 2016

@zuzanadringus aj ja idem vo stvrtok a neviem sa dockat, ale ja uz druhykrat... tak dufam, ze vsetko je naporiadku a pekne sme podrastli...mali by sme byt 10+ tt 😉

zuzanadringus
30. máj 2016

@kukulienka83 ja som chcela ist pred dvoma tyzdnami no dr. povedala ze staci neskor... tak sa tesim ako uvidim to malilinke srdiecko ❤

majaon
30. máj 2016

@veronikapodolska to ti verim,ja asi za ten mesiac osediviem,esteze mam melir 😀 a pochybnosti su vzdy,aj u mna boli,ale ked pridu,rychlo zazeniem prec a myslim,len na to pekne 😉 inak som rozmyslala kupit si ten pristroj na pocuvanie srdiecka aby som ho mohla kontrolovat mimo poradni...

majaon
30. máj 2016

@miska2017 ahoj ja tiez cakam tretie,prve tehu som mala bezproblemove,az na nizky tlak,pri druhom ma zase napinali rozne pachy,boleli krize,palila zaha,no a teraz je to nieco medzi 🙂

miska2017
31. máj 2016

@majaon
@veronikapodolska veru kazde tehotenstvo je ine. Ja mam prveho chlapca a druhe dievca ale ani pri jednom mi nebolo zle. Teraz som dost ospala, bolieva ma zaludok ale to ma bolel aj pred tehu a prsia mam citive a aj vacsie co ma tesi 😜
V pondelok mam idem k dr tak dufam ze bude vsetko ok. Mala som trochu hnedy vytok ale mala som ho aj v predchadzajucich tehu.

miska2017
31. máj 2016

Kocky a rodili ste normalne alebo ste mali sekcie ?

veronikapodolska
31. máj 2016

ja normálne, bez epi, bez prípravy 🙂

miska2017
31. máj 2016

@veronikapodolska ja som mala 2 sekcie

lenkavalkova
31. máj 2016

@miska2017 ja som mala tiez 2 sekcie

miska2017
31. máj 2016

@lenkavalkova co na to hovory tvoj gyn ? Mne moja hovorila ze mi odporuca pocas 3 sekcii hned sterilizaciu. Teraz sem tam citim take pichanie okolo jazvy

majaon
31. máj 2016

@miska2017 ja obidva porody normalne,akurat vyvolavacky a prepichnutie vody...nastastie velmi rychle,prvy aj druhy bol do troch hodin od zacatia kontrakcii na svete 🙂

lenkavalkova
1. jún 2016

@miska2017 môj gynekológ mi odporúčal sterilizáciu už pri druhom pôrode, ale som ho za pomoci sestričky prehovorila 😉 . Pri treťom sa vraj so mnou o tom už ani nebude baviť, takže to mám brať ako samozrejmosť. Ja ale viac detí ani neplánujem, takže s tým súhlasím.

majkavid
1. jún 2016

Ahoj tehulky pripajam sa ku gratulaciam.... a chcem sa aj ja pochvalit som 7+3tt tak sa uz tesim .. mne byva rano nevolno len co otvorim oci musim ist rychlo ku kamosovi .(zachod)a cez den mam stale prazdny zaludok a spat by som dokazala aj cely den ako teraz este som v pyzame a tak si uzivam tehu je to moje druhe tehu len bohuzial v 27tt to skoncilo ale teraz mi malinka poslala dalsieho drobca a viem ze bude nan davat pozor

zuzanadringus
1. jún 2016

@majkavid blahozelame k tehu a dufame s tebou, ze to tentokrat potiahnete spolu do toho sice bolestiveho, ale o to krajsieho porodu 😉

zardia
autor
1. jún 2016

@majkavid na tie nevolnosti vraj pomaha nezostat ano chvilku hladna 🙂

lenkavalkova
1. jún 2016

@majkavid mne poradil doktor na nevolnosti zazvorovy caj, popijat stale mineralku a papat po malych davkach. Neviem ci to pomaha, ale trochu hadam aj ano 🙂.

majka93
1. jún 2016

@majkavid aj mne bolo nevolno ake rano ak sa zobudim nevstanem hned s postele zjem nejakú susienku polezim aspon 15min a je mi cely den ok ...skuste a dajte vediet 🙂

elisebah91
1. jún 2016

Pripájam sa po dlhšom čase, u mňa sa nič nezmenilo, skôr prevláda nechutenstvo, ale čisto zle celý deň mi bolo len tak 2 -3 dni, takže zatial OK.
Rada by som sa opýtala na váš názor: v práci by mi mali predlžiť zmluvu na dobu neurčitú koncom júna a teraz neviem, mám oznámiť vedúcej/ vrchnej sestre, že čakám mimi až po júne, alebo môžem smelo už počas tohto mesiaca. Nehrozí mi, že keby sa personálne o tom dozvie rovno mi zmluvu nepredĺži?
Budúci týžden idem na kontrolu k Dr. opýtam sa aj tam.. ale teda váš názor a skúsenosti ma zaujímajú. DAKUJEM a prajem krásny čas.
PS: Ja si ani nepripadám tehotná- zatial.

zuzanadrabikova
2. jún 2016

@miska2017 ahoj ano čakam tretie po 16rokoch ale je to uplne ine proada mi to ako keby cakam prve a neviem čoma čaka.

maryennn1
2. jún 2016

@elisebah91 povedz to až keď bude zmluva podpísaná, jasné, že ti hrozí, že ti ju nepredĺžia... ja by som neriskovala.

bianka...
2. jún 2016

@elisebah91 netreba v praci nic hovorit...este su len v uplnom zaciatku a ked im povies zmluvu ti nepredlzia a ty mysli na seba ze ti treba robota a plat koli mater.dovolenke. nic nehovor co najdlhsie do decembra si predsa k dispizicii. Ma to cas...kedy ti povies v praci. Hups nevedela som 😊 a i tak mne aj doktor povedal prve tri mes.mame v brusku navstevu...moze sa stat hocico.

zuzanadrabikova
2. jún 2016

Ahojte som v 5 tyzni cakam svoje tretie babo na ktore sa s priatelom velmi tesime rada spoznam mamicku a z topolcan ako som ja mam 35 rokov.