Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Jak babenky,dneska mam za sebou 4hodky prechadzania po ikei,bola som drobatku kupit komodu na vecicky a bud sa tak tesi alebo som "ho" "hu" unavila,take pohyby mam v bruchu od poobedia ze dovi dopo 🙂 ja si uz aspon myslim,ze su to pohyby,je to akoby sa mi zatrasol sval tak dole v podbrusku,taky akoby tik v svale. No a dnes od poobedia vkuse vkuse sa mi to tam otrasa :D kupila som aj osusku a takeho plysacika maleho,ktoreho mi chcel hned pes skonfiskovat,lebo aj ta sa rada hra s plysakmi :D a zajtra rano idem do lidla na nakupy,mali by mat v akcii babatkovske veci,tesim sa 🙂
Ahojte dievčatá. Môžem sa k vám pridať?? Ja mám termín 14.02.2017 a je to moje druhé bábätko po 11 rokoch 🙂
@mikema
Ahoj, ano, už cítim malého kopať, už asi 3 týždne... 😀 je to úúúžasný pocit 😀
Presne ako vravíš, tiež som závislá na jeho pohyboch 😝 Jeden deň sa mi stalo, že som ho cítila asi iba 3-krát a slabúčko....aj som sa trošku zľakla a odvtedy si pohyby malého sledujem 🙂
Aj manžel sa mu prihovára a tiež už cítil jeho "dotyky" a veľmi sa mu to páčilo 😀
Ja stále necítim intenzívne pohyby...
Dievčatá a máte uz Aj take pohyby ze sa Vám vyduva bruskomked kopne ? Ja hej je to zvláštne ked čakáš u doktora alebo sedím v robote a len tak si kopne 😁😁
A este niektorá chcete rodiť v Nitre ?
@nikolienkaa ja som prveho rodila v nr ale teraz rozmyslam nad lv dost....
@zuzanadrabikova ani ja . ciitim len par krat cez den a este len take slabucke
@nikolienkaa ahoj ano uz asi 3 ti tt mam take kde sa mi aj brusko vyduje kde kopne je to zlate 😀
@nikolienkaa uz 4 dni mi vyduva drobec bruzko hlavne ked sedim a lezim uz aj manzsl mal tu radost cotit ddobceka😍
@zuzuk22 aj ja som chcela stale len v Leviciach a Nitru som vobec nebrala do úvahy zm som nechcela nikdy a teraz to bude naopak. Chcem do Nitry a v Leviciach absolútne poslednú dobu z tadiaľ pacientky odchádzajú s načítaní so Zlatým streptokokom po sekcii a vláčia sa po sudoch...dakujem pekne ...ze uz to neni ako kedysi
@nikolienkaa tak neviem ale ja na lv som este nic zle nepocula
Sak este mam cas sa rozhodnut.s olim som chcela ist tiez najprv do lv a nakoniec som sla do nr 🙂
Inak ved v zm uz dlho nieje porodnica ved
Ja pojdem tiez do nr,som z nr a na inej som ani neuvazovala 🙂 zle ci dobre sa moze stat kdekolvek.
Baby tak dnes som rano nabehla do lidla,hned sme babatkovske veci ze nech sa tam mozem pomrvit kym pridu navaly a tam uz navaly mamiciek :D ale kupila som si pre radost,posledne cisla boli. Zajtra sono,neviem sa dockat,dufam ze je vsetko oki,nervozna zacinam byt 🙂
@lalia87 no veru to by si sa cudovala ale he to tak 😂 ja som tam zamestnana a viem o com hovorim 😂 vzdy ked je nova akcia na nieco zaujimave tetky stoja uz pomali pol hodinu pred otvorenim pred dverami a ked otvorime utekaju jak o zivot dobre ze sa neposacu kto bude prvy pri tych veciach aby sa im uslo a mohli si vybrat ....ludia ai sibnuty. 😂😂😂😂
@zuzuk22 no tak ty tuto komediu zazivas aj nazivo :D :D musite sa dobre pobavit :D normalne tam body lietali vzduchom :D jaj nie som ja na taketo veci zvyknuta,ale asi si zvyknem a budem taka ako ony :D ja som si tam v klude hladala krabicky s cislami a niektore tam funeli,kropaje im isli,hovorim si moj boh :D
@zardia27 sportove veci su u nas rovno oproti miminkovskym veciam :D takze to bolo dvojite sialenstvo,neviem ci vetrovky ci co su v akcii,ale tam sa len kazdy vyzliekal obliekal 🙂 a normalne "kamaratčáky" tak vznikali :D niektori si radili kde je ake cislo a ci im to sedi a nesedi 🙂 ja som toto sialenstvo zazila 1x tak mam normalne zazitok 🙂
Dievčatá tak dnes uspesne po poradni vsetko v poriadku a cakame dievčatko😀 neskutocna radost po 2 chlapcoch 😉😄😄

Ozaj dievčatá, chcem sa Vás opýtať.....teraz ako som tento týždeň v 22tt ma začalo viac tlačiť na cikanie, stále, stále....
Je pravda, že vypijem veľa vody denne ale mám stále pocit na cikanie....už mi to ide na nervy, občas 😒 😀
Máte aj Vy s týmto skúsenosť?
Prejde to?
Či?