icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
8. sep 2016

@julinka88 jej super gratulujem 🙂

lalia87
8. sep 2016

@julinka88 gratulujeeeem,supis 🙂

nikolienkaa
8. sep 2016

@zuzuk22 to mi zle napísalo rám malo byt nr

fronili
8. sep 2016

@julinka88 moc gratulujem nech ste zdrave

majaon
8. sep 2016

@julinka88 gratulka 😉 ja som na tom podobne - po dvoch chalanoch bude zmena a ideme na ruzovo,jaj tesim sa ako sa vyhram s tymi vecickami 😀 dnes som triedila najmensie veci po malom a veru mal skoro vsetko modre,no co na doma bude babulke stacit aj to 🙂

buchta666
8. sep 2016

@nikolienkaa ja budem rodit v nr

lalia87
8. sep 2016

@buchta666 ty mas kedy termin?

lenkavalkova
8. sep 2016

Gratulujem babam co po dvoch chlapcoch dali dievcatko :D Supeeer! Ja este stale neviem...

buchta666
8. sep 2016

@lalia87 21.01.17 mam v knizke a podla 3D 15.01.17, ty kedy?

veronikapodolska
8. sep 2016

@majaon, julinka88 gratulujem baby, ja ešte stále neviem, nás by nás potešilo mať po dvoch dievkach chlapčeka ale tak uvidíme 😉

fronili
8. sep 2016

@lenkavalkova

@veronikapodolska
Ja tiez neviem co budeme mat.Pocut slova od dokiho:no vyzera to tak ze sa vidime 6.10. a potom vam uz hadam budem moct povedat-bolo premba malym sklamanim.Jasneze sa tesim ze sme v poriadku v prvom rade ale necakala som ze pojdem s kontroly bez infosky co to bude.Teraz budem mat o w tyzdne aspon 3D tak naozaj dufam ze tam sa dozviem. Premna nekonecne dva tyzdne😅

veronikapodolska
8. sep 2016

@fronili ja idem budúcu stredu na morfologický 3D ale radšej sa netešim, lebo pri druhej dcérke my nevedel ani tam povedať, že tak bola otočená že to absolutne nevidel a nechcela sa pohnúť a dozvedeli sme sa to až v 30tt na ďalšom ultrazvuku ☹ tak som zvedavá či sa nám tento prcek ukáže, aj to nam povedal že no vyzerá to na dievča, čiže to nebolo na 100% a manžel ešte dúfal až do konca 🙂

mikema
8. sep 2016

@lalia87 no ja som všetko schovala inak by to asi ukradla. 😀 juj to bude ešte bitka o hračky 😀
@cookiee môj manžel ho ešte necíti ale občas, keď s ním rozpráva, začne malý riadne kopať. Je to krásne a teším sa keď to bude už cítiť aj môj drahý.

fronili
8. sep 2016

@veronikapodolska no ja pevne dufam ze tento krat sa ukaze drobec inak si to dam zistit s krvi lebo puknem od zvedavosti😂

skajka204
8. sep 2016

Dievčatá ste tu niektorá z okolia BB?

fronili
9. sep 2016

Babi vcera som bola v Lidli a všetky drtske veci vybrakovane ušli sa mi až dve nsutralne bodyčka.Všetky male velkosti boli fuč😶

marusia_81
9. sep 2016

@julinka88 jéééj gratulujeme , radosť veľká aj mi tak isto.... 🙂

cookiee
9. sep 2016

@skajka204
ahoj ja som z BB kraja 🙂

lenkavalkova
9. sep 2016

@fronili no mne bolo zatial uplne jedno co to bude, az sa tomu sama cudujem 🙂. Vsetci sa vypytuju a myslia si, ze to uz viem a nechcem im povedat :D. V stredu sa hadam dozvieme, ale aj keby nie, tak nevadi, vydrzime. Aj pri prvom sme sa nechali prekvapit a bolo to super. Len dnes neviem ako sme trafili modry kociar, asi som mala tusaka ;)

fronili
9. sep 2016

@lenkavalkova ja som prilis zvedavy clovek aby som sa nehala prekvapit🙈

lalia87
9. sep 2016

No my mame velkeho tajnostkara 🙂 neukazal sa nam,ach..8tyzdnov som na to cakala a nevieme co cakame,hlavne ze je v poriadku. Len sa mi zda nejake mrňaté,lebo ze len okolo 280g ma a je tak cudne otocene,ze chrbatik nema dole ale hore,takze je tvarou dole :D no nechapem jak sa to dalo škvrňa 🙂

lalia87
9. sep 2016

Nepridalo foto,tak pridavam

zuzuk22
9. sep 2016

@lalia87 jej kradne 🙂 hlavne ze je v poriadku 🙂 nevadi ze je mensie ved dlho si mu nedavala poriadne najest 😂 no tak este si pockame viacere na to co mame v brusku 🙂 hadam uz nabuduce 🙂

lenkavalkova
9. sep 2016

@lalia87 Krasne malinkate skrutene 🙂. Vsak ono to dobehne vsetko zlaticko 🙂

veronikanellka171
9. sep 2016

Ahojte no bola som u lekarky a mame krasny chrbat 😡 hlava skovana za placentou a k nam rit a chrbat.. Tvar sme vobec nevideli iba kukla kosti a organy ze to je vsetko v poriadku a na sekundu taku ciarku co vyzerala ze ako susula ze na chlapca tam nic nevidela ale ze potvrdi v utorok ked sa herecka da do povodnej polohy 😂

veronikanellka171
9. sep 2016

A mame 419g som 21+6

majaon
9. sep 2016

@lalia87 Veru,hlavne,ze je vsetko v poriadku,chapem tvoju zvedavost,ja som sa tiez nemohla dockat 🙂 Kedy ides najblizsie?

lalia87
9. sep 2016

@majaon hned som sa objednala na 3D do Hlohovca,ale az o tri tyz.lebo vtedy sa nam vrati tatík z prace 🙂 tak este si par dni pockam 🙂 i ked doktor povedal,ze keby moc pozera,ze tam kde ma byt pisulacik nic nevidi ale ze si skor mysli ze to este nie je vyvinute 🙂 ze je to skoro..tak nechapem jak niektore baby pisu ze im uz dobreze v 10tt nepovedali na sone pohlavie 🙂

veronikanellka171
9. sep 2016

@majaon v utorok mam prist tak sa modlim 😀

fronili
9. sep 2016

@lalia87 aj ja idem do hlohovca 21.9 mala som ist nabuduci tyzden ale to ma manzel poobednu tak preto az na dalsi.ja pevne dufam ze sa ukaze drobatko😊