Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
kukam fotky , krasnucke 😵 😵 😵 jujha dobre vam bolo dievcence,deturence su zlate 😵 😵
no my ani zajtra nejdeme do skolky, Matkovi teraz navecer vyskocila teplota 38,6 uz aj som cipok davala,ale rano behnem s nim k dokine,lebo to uz druhy vecer dostal.Inak cez den mu nic nieje,teplota nista-pista lieta ako odtrhnuty z retaze 😒 ja neviem,zajtra mudrejsia budem.
Idem si k nemu lahnut,ani ucit ma nebavi 😝
Pekny vecer prajem
ahojte,
veru dobre bolo na stretku 🙂 , i keď ma únava zmáhala, rozlietaný deň som mala. drobci už hajkajú, olka šla k našim hajkať, ešte zajtra pôjde a potom nás prázdninky čakajú, sa aj teším, zas si trošku vydýchnem aspoň od učenia.
detičky krásnučké boli, jakubko nemal chybu 😉 ako sa ládoval, no čo, ak je chuť, treba si dopriať 😀 .
martinka, teplotka, snáĎ nič zlé to nebude, možno len únava, doki povie, budeš múdrejšia 🙂
No teda ta show dance nic moc. Muz povedal, ze sa tam natrasaju jak na spartakiade z 89 a isiel spat. Ja by som isla tiez, ale zavislacak caka na Panelak.
Blazka,
Ruisulkovi seculko naj bobacikovi a zuby sup sup von.
Zuzi,
no jaky den ste mali. Ale nabuduce to mesto prelozte na cas, kedy bude stretko, aby sme sa konecne spoznali a hlavne brusko videli.
Klbka,
Simonko musi byt zlaty, ked spieva. A nabuduce uz urcite ridete, neboj.
Martinka,
malému skore uzdravenie. Daj vediet, co to je za zahadnu vecernu chorobu. Snad nic vazne.
Majul,
na koho to hras, tutu mutu bolo s muzom, tak si sa na nas vyprdal.
Veverca,
sak niekedy aj doobeda mozme, ved sme na MD 🙂
Na stretku bolo fajne. A take dobre late som uz davno nebola. Detvaky boli zlatucke. Karolinka mala kazdeho na salame, posedela, zahrala sa , najdela, pospala. Kubko ten by si zas ten salam dal, zatial ma ocka hlavne pre jedlo, ale aj na nas obcas usmev hodil. Trochu rozobral detsky kutik, teda ohradu, ale strasne zlaty bol. Ostatne detvaky sa vybehali, vysantili. Luki ma dohryzol a vykrical sa jak divy tur. Prisli sme domov, prebalila som ho a uz zaspaval, po spiaci vypil mlieko a vyse hodku si schrupol. Dali sme potom udrzba vlasov dalsie kolo a 20:45 uz hajuskal. Sa mu chcelo spat jak otrokovi, ale zvedavy po mame, hadam si nenecha nieco ujst.
ZuziK., aku mas Ty pamat, ze na poradni si ma videla. A co som Ta predbehla, ked si si ma zapamatala?
Marianca, zlata si Ty Trnavacka. Ale ja mam taku orientaciu, ze do Trnavy by som len s GPS trafila.
No, som zas pisala jak cesky zandar.
berus bodaj by si mala pravdu 😀 😀 😀
Ale Majul, sak takto verejne viem, ze to nepriznas. ALe preco inak by si tolkych smajlov hodila?
Som videla Morovu. Ako postava fasa, tanec dobry, ale cely cas som sa bala, ab y jej kostym vydrzal. A ten uces a fasada na tvari, kazdu vrasku jej bolo vidiet, no des. Mam co hovorit s mojou fasadou, ze? ☹
A dozijem sa toho panelaku dneska?
berus sak smajlici su prave preto ze dnes som ani holu rit nevidel anie este volaco ine 😀 😀 😀 😀 😀
morova je stara korcula a chuda je lenn preto ze cely den zerie salat 😉
no ja nekukam tani tani lebo nahravam ivovi "pacific" 😝
no tcss berus,nebud taka kriticka,ved ona ma uz aj pravo na nejaku tu vrasku ale bananko bol jaky fasa? ze cooo? 44 rocny tata schoval aj Kiku,no konecna mna polozil,fajnovy bol 😀
bezim in sprcha pak panelakovo a pak perinkovo,sak zajtra vstavam 😖 o 8. mi Misha cinka,ujujuuj 😀
bruuu 😔
Ste si užili pekné poobedie... 🙂 , vidieť na fotkách, ako ste sa dobre bavili 😵
dobre ranko. 🙂
vidim ze stretko dopadlo super 😵 , fotecky su krasne 😵 mamicky a deticky tiez 😵 , tak sa tesim nabuduce ked sa pridame aj my. 😉 🙂
my sme dnes vstali trochu neskor, o pol osmej, Juri sa pomaly chystal do prace, prisiel tam o 8, h, kolega mu vravi ze este tu skoro nikto nebol a Juri sa cudoval ze ved kto by tam mal byt, ze ved je 7, h, on si nejako zle nastavil budik na mobile, vsetky hodiny mame prestavene, tak mal hodinove meskanie, ale ani o tom nevedel. 😅
martinka, moja mama je povodne ucitelka hudby, spievala aj v spevokole, mna ten hudobny sluch totalne obisiel 😝 , dokonca ked ucila moju sestru na ZS dala jej raz zo spevu stvorku. 😅
a drzim palce nech je Martinko ok, chuda male, jeho tiez stale tie choroby trapia. 😢
Inak maly ZASE kasle, uz som na nervy, kedy to skonci. 😒
veverca, ved ja lesna zienka 😉 , preto len trampske spievam, tam nie je az tak pocut tu falosnost. 😉 😝
mariy, tak nech sobota dobre vyjde a hod foto OP, som zvedava. 🙂
zuzi, tak ste vcera riadne pospacirovali a Patko aky sikovnik, uz ho neobalamutis, ze, uz ma svoju hlavu. 😉 🙂
sasul to star dance ma nejako neoslovilo, pozrela som ked maly zaspal, ale dva krat ma to nebavilo, Lets dance sa mi paci viac. 😉
čau babuly, my sme dnes už boli vonku v obchode, teraz Karolínka vstala, zaspala v kočíku ako včera, idem ju prebaliť, urobila som si kafču, postavila variť a ideme s s malou podebatiť
beruska, ale Lukáško ten tiež zažiaril,, smejo malý, a tie vlásky, jáááááj zlatunký
aj ostatní boli podarení, zlaté naše detičky
ahojte babule 🙂
tak pred chvilou sme prisli od doktorky.Maly ma zase chytene dychacie cesty,takze nam nasadila ATB.V noci nam teplota vyskocila na 39,6 ato som sa uz normalne bala,lebo kasle starsne a bala som sa davat zabaly.Len vodu som mu davala pit,do rana klesla na 38,4 a drzi sa stale. 😒 Tak ale dufam,ze ATB rychlo zaberu a budeme zase fit.
klbi - mas pravdu,odkedy sme nastupili do skolky boli sme asi 1 tyzden v pohode,stale sa totoci,kasel,sopel,teplota.Uz mi z toho hrabe.Esteze som doma,lebo keby som robila,tak ma slahne 😝 😝 😝
A inak dakujeme vsetkym ze ste na nas mysleli 🙂
Cez den sa este zastavim,len idem krpca nakrmit a upratat to tu 😝
Avojte tak sme tu,boli sme v tom Domin,dnes sme nezaspali,ale preventivne sa skontrolovala aj Miska,rano cinkala,jaaj sa mi necelo vstavat,sak som do duchen zalahla kolo pol 1. a o 8. kryta realita 🙂 ale Miska ma nechala spinkat do stvrt na 9. hehe 😀
Sandrus bola zlata,hned prisla za mnou a pytala sa na rucky,zo vsetkych naokolo len a len mna si vybrala,tak mi stuplo sebavedomie 😵 a pochvalili nas,ze sme boli pekne zladene,dnes sme boli fresh zabky zelene 😵
No idem malu nakrmit a Maaaju som jej slubila,potom este nakuknem 🙂
kruta realita,hehe 🙂
ahojte,
my sme boli od 8-mej vonku, sárinku do škôlky sme niesli, marekovi inzeráty boli podať a statočne sme sa nachodili. ráno bolo aj super teplúčko, teraz neviem čo za severák sa rozfúkal 😕 . idem dať dorbca haji, pobede nás gitara čaká s olčou, tak ja trošku u našich poklábosím a pokafíčkujem 🙂
aj som vám včera zabudla napísať, aké miery má sárinka, meria 104 cm a váži 14 kg, je jak slíž chudučká, čo už s ňou človek narobí a riťuška po pichačke ešte aj dnes bolela, aj v noci stonala chúdiatko moje 😒
martinka, tak predsa choroba, nech atb rýchlo zaberú a ste zdravučký, aj naša sárča veru po nástupe do škôlky tak 3 mesiace nič, ani soplík a potom sa to sypalo jak z vreca, v kuse choroba na chorobu. ale to je aj nezodpovednosťou niektorých rodičov, evidentne choré deti nosia do škôlky, už aj učiteľky vraveli, že si s poniektorými nevedia dať rady, jeden deň volajú, nech si prídu pre dieťa, na druhý deň ho na drzofku prinesú, veď je zdravé 😖
klbi, jáj si ma s jurim dobre pobavkala 😀 😀 😉 , aj sme dnes boli pri vás v lidli, na jahodky sme boli, ale skoro bolo asi ste ešte neboli vonku 🙂
zuzanka, jáj karolínka aký pohoďák aj včera bola zlatučká 🙂
sasul - tak ste mali kulturne vyzitie v domine? 🙂
jajka - Sarinka je vazne ake drobne ziena 😅 ale sak tak to ma byt,ziena drobne a chlap veliky.Ja len ze ten nas ma 104cm a 17kg teraz 😝 🙂 Ale zasa je to predsa len chalan 🙂
drobec zaspal o 11-tej 😕 a po hodine sa zobudil urevany,vsetko ho boli,nic nechce jest 😝 ☹ ☹ nenavidim,tieto choroby,hlavne ked sa tym nasim dietkam neda pomoct 😢 😢
Uvidm,ak este zaspi tak vas pridem kuk
Ahojte!
My sme boli ráno v Hlohovci v súkromnom zdrav. centre na ortopédiu a som z toho tak zničená, že hrôza: nemám totiž kde nechať Adamka, preto som ho brala so sebou. Bol zlatučký celý čas. Lenže to si nemyslel personál. Najprv nás okríkla sestrička, že nemáme chodiť po chodbe, lebo kedykoľvek môže vyjsť z dverí lekár a nás tými dverami udrie. Tak fajn, vzala som ho na ruky. Na to vyšla primárka: "A vy ste tu s deckom?! Toto je vysoko rizikové pracovisko!" Keď som jej odpovedala s trasúcim hlasom, že ho jednoducho nemám kde nechať, lebo MM je na služobke a my tu rodinu nemáme, tak len nahodila krivý ksicht. Keď som vošla do ambulancie k dokymu, tak som sa mu hneď ospravedlnila, že som s malým.
Adamka som v kočíku odparkovala nabok, nech nezavadzia, samozrejme sa ťahal za mnou a doktor počas vyšetrenia nezvládol leho džavotanie, tak znechutene na neho: "Veď vydrž!"
Nehovoriac o tom, že mi neurobil rontgen, aby som tam netrčala s malým dlhšie ako jenutné, že si to mám obehať sama u nás v NR, a prísť s výsledkom zajtra o piatej popoludní: "To si snáď budete vedieť niekoho k malému dohodnúť."
Normálne som si pripadala, akoby sme mali lepru , totálne ma ich prístupom odrovnali.
dupinka, to mi je ľúto, takýto zážitok, veď ak by tvoj drobec neplakal, rada pomôžem, postrážim, nemám s tým problém 🙂 . no a v nr sa nedajú také vyšetrenie urobiť, lebo mňa by fakt asi taký prístup odradil od ďalšej návštevy ☹ .
cháchá drobec haji, čakám olču, nudím sa a vysondovala som dve news 😀 😉
ahojte 🙂
fúka riadny vetrisko 😠 vonku sme už boli,snád vydržíme ešte chvilku aj pobede a potom sa budeme musiet zahrat vo vnútri 🙂
martinka-prajem rýchle uzdravenie martinkovi 😉
dupi-to je sila,takýto prístup...ja by som si malého tu aj nechala,len či by vydržal?? 😕
jajka-aj mne malý spinká,tak trošku čítam a kávičkujem 🙂
henka, chvíľka oddychu nám neuškodí, no nie 😉 . veď som sa dnes nabehala, obehla som celú nitru, drobca ponaháňala, on inam ako ja by len chodil, ale sme ešte vystihli pekné počasko, až ako sme sa k domu blížili sa spustil vietor a duje teda statočne
a vidíš to, idem si aj ja kafé urobiť 🙂
ináč, ja keď som marka čakala, som tiež baby do nemocky so mnou nosila, hlavne sárču, školský rok bol, moja mami v práci, tak som ju nemala kde nechať, a keď som prišla bez nej, hneď sa pýtali kde je, už sme tam ako doma boli 😒 , každý deň, alebo každý druhý deň som chodila, ináč ja som mala dosť od rána do obeda a nie ešte ona
ahojte
my sme boli vonku
Dupinka nemam slov, ja tiez maleho takmer vsade so sebou beriem, nemam ho kde nechat, co mam robit? ved ked sa inak neda, nechapem tych doktorov, je to otrasneeeeeeee
men sa akurat pustila krv z nosa, to sa mi aj pri Patkovi stavalo
Heni, mne by ho suseda aj postrážila, ale on má zmamičkované obdobie a navyše akurát potreboval zaspať, tak som sa bála, že bude pýtať prsník
Dupi blba skusenost skus pohladat ine stredisko,teda ak sa da 😕

marianca,som si ta predstavovala inak,ale si o moooc zlatsia 😉