icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzanakarolinka
21. máj 2010

zlatý je malý, 😉 🙂 🙂

beruska113
21. máj 2010

Blazka.
Congratulation k vyrociu, nech ti pevne nervy este dlhe roky vydrzia. Ze jaka som spina, ze? A Ty si trdlo, sak Risko je tiez uz velkac. Kde sa Luki hrabe na Riska v jedeni. A dokedy spal dudok maly? A svetovy bol, jak mu hlava padla. A uz som si myslela, ze napises, ze Beruska setky kolace zozrala, tak muzovi nezostalo. A ingrediencie mam nakupene, zajtra robim, v nedelu idem kamoske na grilku, tak vezmem.

Any,
veru veru, uz to coskoro pride. Akurat sa dnes susedinej segre syncek narodil. A zemiakove placky mate? Tak si mi chute spravila a zaroven dakujem za inspiraciu. Zajtra spravim.

Zuzanakarolinka,
kde su fotecky? Ja cakam. Luki bude zajtra slintat. A mali by sme sa uz stretnut, sak Karolinku dnes podviedol so susedkou takmer 3 rocnou. Nerada to hovorim, ale Luki je nejaky nevernik.

Klbka,
rusit dovolenku? to hadam nie. Uvidite co povedia na ORL.

Zuzka,
nakupite aj nam? ryzovy nakyp by som si tiez dala. Zeny, ved vy mi tu len chutky robite.

Inak dnes moj Luki za cely den zjedol 1 jogurt, asi pol krajca chleba asi 20 piskot a vecer asi 120ml mlieka.

Marianca,
fuha, tak Ty sa takto svedomite na rolu svokry pripravujes? Dobreeeee. Pekne od Teba. Ale dobre to bolo.

A vcera vam islo. A ja ze sa to tu vola kamosky z NR... Ale sak s konom dobre, ale aj bez neho sa da zit.

beruska113
21. máj 2010

Mrtvo tu. Ticho pred burkou? Ale nie.
Dupinka,
kvoli Tebe som sa vratila, sorry, ale na tej trojkolke som sa nasmiala. Lebo svokra malemu tiez k roku predcasne kupila, ale to tak, ze vopred som ju dostatocne zrusila, ze nech nic bez mojho suhlasu nekupuje. .Tak sme vybrali s muzom, kupili a teraz zas ona stale vrci, ze ta co ju ona vybrala by bola lepsia. tak sup sup predavaj a pevne nervy so svokrovcami. Moja je uz na mna zvyknuta. Do domu mi hodiny kupila a ze sorry, ale nepacia sa mi, tak sme ich sli vymenit a este asj doplatila. 🙂

zuzanakarolinka
22. máj 2010

baby všetko bude aj foto, len ja talen technický, no musí to urobiť mm, nahrať do do PC 😒

dupinka
22. máj 2010

Beruska:

my sme vybrali, aj sme im poslali kontakt na web stranku, kde to maju objednat. Lenze akurat tuto nemali, tak oni nabehli do prveho hrackarstva a kupili.

Ona nie je skareda, ale na moj vkus veeeelmi gycova, precackana a modra. My sme chceli modernu, jednoduchu, lahku a hlavne univerzalnu farbu, aby bola pripadne aj pre druhe...

Idem doupratovat, MM s Adamkom a svokrovcami sa vybrali na trznicu nakupit zeleninku, tak upratujem. Popoludni chceme ist trochu kuk zvieratka do parku. Drobec sice este trochu kasle, ale sediet doma so svokrovcami to je ako za trest 😖

klba
22. máj 2010

ahojte 🙂
maly dnes vstal o 5:45, 🙄 vela sme toho nenaspali 😒 a pritom siel spat neskoro 😕 ale asi mu to malo staci. 😅

a pekne mi pomohol vyklepavat rezne, aj obaloval v struhanke, rozbijal vajcia, no on proste musi robit co aj mama 🙂 a aspon nevymysla medzitym hluposti. 😉

a chvilu som ho zabavila rozpravkou Macko Usko, to je u nas novy hit, najprv som mu to spievala miesto uspavanky aj x-krat za sebou lebo sa mu ta znelka pacila a teraz mu pustam rozpravky a kuka s otvorenymi ustami. 🙂

a ozaj zabudla som povedat, rozpravala som sa s dr o tej farbosleposti, vobec sa necudovala, pritom som myslela ze ma vysmeje, 😅 vraj je to u chlapcov dost bezne, povedala ze to mam sledovat, aj ked este je maly a moze sa farby ktore nevie doucit ked bude starsi.
Ale mna to dost zarazilo, on sa rychlo uci, staci mu par krat povedat farbu a vie ju ukazat, ale cervena a modra mu robia problemy, tam si vzdy vymysli inu farbu alebo povie ze je to biele. 😖
Vcera som mu ukazala hnedu plastelinu a zapamatal si to hned, aj ked mu dnes ukazem, ale tie dve farby ani za svet, aj s Jurim sme to vcera skusali a nedarilo sa, 😒, maly zostal vzdy chvilu ticho a az po chvili povedal inu farbu ako sme mu ukazali. 😖
Ale ved budeme skusat, ale nerada by som bolo keby fakt nevidel niektore farby v reale.

majulcek
22. máj 2010

klbi nestresuj,toto iste nam robila aj hanka 😉

klba
22. máj 2010

majul, diky 😉 , ved prave ze som nestresovala, len som bola zvedava co mi na to povie doktorka a este viac ma vyplasila 😅 , ale verim ze nas to obide. 🙂

zuzanakarolinka
22. máj 2010

klbi, neboj bude z neho chlap 😉

zuzana76
22. máj 2010

ahojte

klbi neboj sa, on sa nauci farby, deti mavaju taketo muchy, viem, ze sa bojis, ale pri farbosleposti nejde hlavne o cervenu a zelenu? a ty si spominala modru tusim, ja som mala kolegu farboslepeho a on nerozoznaval zelenu a cervenu

berus vidis a ja som toho nakypu tolko urobila, ze este tam troska je, akurat pre teba 😉 , uz nik nan nema chut, lebo velky pekac som urobila

dupi, ved ako si pominala predaj, daj inzeraty , aj sem na MK a kupte novu, ja tak robim, ked sa mi nieco nepaci, co dostanem darom

nam zase svokra nakupila na vianoce kopec kozmetiky, ale ja pritom pouzivam len prirodnu, a to bola taka cudna kozmetika, som si vsimla ze to v centrach ponukali take dievciny, svokru iste oslovili a ona je taky dobracisko, ze ked ti nanutia, tak kupi, proste nevie povedat nie, tak dostal jednu sadu muz , aj ja, ale veru nikto sa tym nemazal a neumyval, ani zlozenie na tom nebolo uvedene 😠 , bohvie z coho to bolo, tak to pekne putovalo do kosa - teda dala som to do igelitky vedla kosa a hadam nejaki bezdomovci nasli, ale dala nam aj peniaze, uz jej musim povedat, ze nabuduce ani ziadnu kozmetiku, nic radsej, len prachy 😀 , pripadne knihu

my dnes vegetime, krpec je u svokrovcov, muz navaril, grilovaneho lososa so zeleninou a pecenymi zemiakmi. Ja som prala detske vecicky vcera, dnes som zehlila, uz to mam aj nastlpikovane v skrini 😀 😵 , dnes som dalsie 2 varky oprala a este muz mi jedno okno umyl a ja som dala zaclony prat, pomedzito som linku , kupelku a ine drobnosti poumyvala. Teraz mam veget a jem zmrzlinu, limetkovu, mnam a krpec sa veselo vrti v brusku

Este som chcela zbehnut na nakup, nech mame aj na zajtra co varit, ale nemam vobec inspiraciu, ze co 😕

helenkasabinka
22. máj 2010

ahojte ja som dnes skusala upiect moju prvu torticku potahovanu cukrikovym marcipanom 😉 dam foto,len ten napis HODY som skusala robit vykrajovackami a nic ine ma nenapadlo,kedze mamina ma zajtra hody a torta ide k nim 😉 😉

zuzana76
22. máj 2010

este som dnes nejake veci poobjednavala, jednu zavinovacku a nejake polodupky, chcela som povodne modru zavinovacku, ale mali uz len zltu, tak som zobrala tu, aspon som nemala dilemu, lebo som vahala medzi zltou a modrou 🙂 , dufam,ze mi to aj pride, bolo to z jednej ceskej stranky, ale pekna zavinovacka, aj s viazanim, po Patkovi som predala a pre Samka chcem novu, mam este aj jednu klasicku perinku, tu mal Patko len na krste a este jednu taku modru zavinovacku, takze zlta bude akurat.

zuzana76
22. máj 2010

heli teda fiiiiiiiiiiha, tak na toto sa ja nechytam 😀 , to by som ani vymysliet nedokazal nieto este upiect, fakt pekna torta

zuzana76
22. máj 2010

prosim ta tie kvety a motyle si ako robila? ci to si kupila hotove?

helenkasabinka
22. máj 2010

zuzi to som uplne vsetulinko robila ja co je na tej torte..mam na to nakupene rozne vykrajovacky 😉

zuzana76
22. máj 2010

fiha, tak klobuk dolu, fakt, to ja sa do takychto veci radsej ani nepustam 😀

zuzanakarolinka
22. máj 2010

heli ty si iná, poznám ešte jednu babu tu na koníku čo pečie, vážne ste dobré 😉

zuzana76
22. máj 2010

a hlavne, mne sa nechce ani do toho vybavenia investovat, ked viem, ze dalsie zbytocne rarohy, ako by som to kupila, tak by to lezalo v skrini 😖

zuzanakarolinka
22. máj 2010

zuzi, veď máš po Paťkovi niečo a vieš, že zo všetkého ochvíľu vyrastie, mne sa malá tiež tak narodila ako sa tebe narodí Samko, moc vecí som nepotrebovala, a bábätko rastie rýchle, to vieš, tak zbytočne vyhadzovať peniaze, radšej si nechaj a keď bude treba potom podokupuješ 😉

zuzana76
22. máj 2010

zuzi, ale ja uz ja vacsie nakupujem, nie vsetko 56, uz aj 62-68 a po Patkovi som darovala socialne slabsim, take co bolo flakate, vyprate farby a tak podobne

zuzanakarolinka
22. máj 2010

no veď to áno

helenkasabinka
22. máj 2010

dakujem Vam 😵

zuzanakarolinka
22. máj 2010

keď bude mať kajka rok, tak mi budeš piecť, aby si nezabudla dovtedy 😉 😀 tak sa snaž

helenkasabinka
22. máj 2010

zuzka ok moja suhlasim nie je problem 😵 😉

helenkasabinka
22. máj 2010

chcem zacat vypekat aj na objednavky len musim matros este dokupit-teda vykrajovacky rozne este 😉

zuzanakarolinka
22. máj 2010

ok

dupinka
22. máj 2010

dnesne popoludnie v parku:

helenkasabinka
22. máj 2010

dupinka krasne 😵

beruska113
22. máj 2010

Dupinka,
uz som na FB maleho chvalila. Zlaty je.

majulcek
22. máj 2010

pocujte baby neviem ci to je ale mne ti chlapci krpati pripadaju vsetci rovnaki,sak kebyze ich nasackujete vsetky vedla seba tak ich ani nerozoznam 😀 😀 😀
dupi a seba si z jakej dalky slahla 😀 😀 😀