icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
11. aug 2010

no bola som kuk dnes tiez hviezdy a videla som padat 4 😵 😵

klba
12. aug 2010

ahojte.
@helenkasabinka ja som tiez kuk tie hviezdy, povodne som chcela kuk aspon do polnoci, ale hmyz, chrobaky a dokonca pakobylka ma vyhnala z balkona dnu, 😝 tak som to o 23:30 zabalila. 😅
ale videla som padat asi sest, aj to je uspech kedze v meste stale svietia lampy, auta a hviezdy nie su take silne ako niekde na neosvetlenej ceste. 😉
inak dnes nemam plan ziadny, vobec neviem co budem robit, 😕 navarene mam, asi pojdeme teraz von, trochu sa prejst do parku.

dupinka
12. aug 2010

Ahojte!

ja som chcela kuk hviezdy, ale kecali sme s MM cez skype a pracovala som trochu, tak nakoniec som o pol dvanástej zaľahla ako zare0zaná. A to bol ešte drobec skoro hodinu hore, čo mal nepokojný spánok, tak prisatý na prsnik vymontníku....

Dúúúfam, že dnes dôjde technik vymontovať autoalarm 😠 aby som sa s ahutom mohla pohnúť. Lebo bez auta do parku a pod. je o hubu 😖

klba
12. aug 2010

@dupinka, dnes o 23, h maju padat este viac a castejsie, takze este stale mas prilezitost. 😎
a chystas sa do parku? 😕 ja sa akosi neviem dnes rozhybat, nejaka som lemrava, 😅 😝 ale idem sa pomaly vychystat, vcera o tomto case som uz bola na odchode z domu.

dupinka
12. aug 2010

@klba: nejdem do parku, lebo stale nemam deaktivovany autoalarm a autobusom z Klokociny je to na figu, ked si pomyslim, ze musim tahat okrem maleho aj trojkolku a hracky do piesku, .... 😖 tak sa motame iba tu po ihriskach. No treba mi ist aj na velky nakup. A technik ma dnes ignoruje! 😠 😠

helenkasabinka
12. aug 2010

@klba no super aj dnes vraj maju padat az do nedele som pocula,je to pravda? 😕

ja varim dnes pecene kura so sampinonmi,smotanou a troskou nivy na vonu a chut a k tomu ryzu,moj drahy si to tak zazelal 😉 😵

klba
12. aug 2010

ahojte, my sme sa vratili z parku az po 13,h, stretli sme dve susedky s drobcami, spolu sme sli aj domov, prave maly vstal, tak ho idem nakrmit, nachystat, pride pre neho neter a zase pojde do parku. 😎

zatial ahojte. 🙂

@helenkasabinka, neviem ci az do nedele, ale dnes po 22,h vraj najviac, cca kazdu minutu jedna a myslim ze aj v piatok, ale dnes to bude vraj sou. 🙂

@dupinka, chapem, dufam ze budes mat ten alarm uz coskoro ok. 😉

sasulec
12. aug 2010

Ahojte😀
Mala je uz celkom ok,posedavame trochu vonku,mame ,,garden paarty,, 😀 ma tu celu paraadu,domcek,hracky,kocik,kosacku, hojdacku,hrablicky,lopatky..hadam si teda vonku pockame na tie hviizdy, bo dnes ju tak lahko dnu nenazeniem 😀
Zatial papa 😀

sasulec
12. aug 2010

hele hele,nikto?

zuzanakarolinka
12. aug 2010

tady vorel, tady vorel

sasulec
12. aug 2010

kraaa kraaaa..akoo?

klba
13. aug 2010

bre rano, vlastne uz den. 🙂
dnes som si pospala do 7:30, ponocovala som, kukala som do 01,h na tie hviezdy, videla som aj krasne silne, 😵 ale cakala som, ze ich bude padat viac a castejsie, 😅 ale co by som chcela ked je tu vsade svetelny smog. 😝
Ale mali ste ma vidiet, vedla seba Biolit, ked nejaka okridlena haved na balkon priletela hned som striekala, nech mam klud a mozem nerusene sledovat. 😀
A novinka, vcera som nasla Šimimu 4 posledne zubky - stolicky, uz mame 20 zubkov, 😵 jeden je uz cely vonku a ostatne tri su uz prerezane. 🙂
A drobec sa z toho tak tesil ked som u povedala ze ma nove zubky ze za mnou chodil a otvaral mi pusinku nech mu zubky este pokukam. 🙂

sasulec
13. aug 2010

Ahoojte,jeej klby supeer,tak uz mate pusu plnu..😉 mal by dostat za to odmenu,ze sa statocne drzkal..😉
Ako dnes travite dnik babule???

helenkasabinka
13. aug 2010

@klba jej gratulujeme k zubalkom,vau sikovny je 😵 a ja som vcera videla padat 16 hviezd 😵
@sasulec myslela som na vas ,ved vies preco 😵 😉 pisali sme si a splnila som 😵 😵 😵

sasulec
13. aug 2010

@helenkasabinka jeej Hely dakujeme..vraj vascina zelani sa ma splnit,tak duufam 😵

helenkasabinka
13. aug 2010

@sasulec a nezelala som si len raz ale aj viac krat za dva dni som dokopy videla 20 hviezd padat ,tak snad aspon jedna to splni 😵 😵

helenkasabinka
13. aug 2010

@sasulec pre krasnu princeznicku vsetko 😵 😵 😵 😵 hlavne to zdravicko 😵

sasulec
13. aug 2010

@helenkasabinka supeer Heli si kamka..😉)) cmuk

helenkasabinka
13. aug 2010

@sasulec dakujem moc krat po tom vsetkom 😵 😵 😵 😵

sasulec
13. aug 2010

Sabinke cmuk.. 😲

helenkasabinka
13. aug 2010

@sasulec 😲 😲 😲 aj Vam 😲

sasulec
13. aug 2010

no,dost bolo romantiky moja,hvizdy padaju,ja tu cucim do tohto pekelneho stroja,namiesto toho aby som volade randila..😉
Pojdem teda randit s tou mojou malou susu..tak krasne snicky 😔

icerna
16. aug 2010

dobre ranko baby 🙂
kde ste vsetky 😀 ako sa mavate po vikende?

klba
16. aug 2010

ahojte
mno, my sme mali najprv skvely vikend, boli sme na hriboch, v sobotu na Zobore, za dve hodiny aj s cestou sme nazbierali dva plne kose, v nedelu nas vyhnalo po hodine hrmenie z lesa, tak sme sa pratali kade lahsie kym nas nestihne burka, ale nasli sme v tej rychlosti aspon za jeden aj pol kosika, vacsinou dubakov.
Boli sme az na smer Ziar nad Hronom a ta burka bola brutalna, kazdu chvilu urdel blesk, museli sme odparkovat auto, ani stierace nestihali ten napor vody, na ceste stalo plno vody a ked sme sa vracali smer NR tu bolo sucho. 😕

A najhorsie som sa dozvedela doma, ocina vytopilo, byva v Chrenovci medzi Prievidzou a Handlovou, 😢
aj moja rodina byva v Nedozeroch, blizko potoka, tam vraj tiez zaplavy uradovali, od nich nemam ziadne spravy a ostatna rodina byva priamo v PD, tak dufam ze im voda nesposobila velke skody, ale je mi z toho velmi smutno, nemozem sa na nic sustredit a stale na to myslim. 😔

icerna
16. aug 2010

ahoj klba 🙂
no je to strasne,taka voda tam veru este nebola,teraz mam jedno stastie,ze uz byvam tu 😔 ale mamina byva v handlovej hned vedla handlovky co sa vyliala tak od rana sme len vyvolavali. maju zatopene nastastie len pivnice 😨 a v pd to bolo tiez take,ale kamosky a ostatna rodina su nastastie ok 😵

sasulec
16. aug 2010

ahojte,taku smutnu temu mate,aj ja som pocula o velkej vode..nam volali dokonca z TN ci sme ok,vzdy sa nalakaju,ked spominaju v Nr zaplavy,ale tie su na hornej Nitre..
Jeden nas zanmi tiez cestoval tadial a ravel,ze je to tam hroza,cele pod vodou,dajaky most sa zrutil a medzi handlovou a Prievidzou vraj ziadny kontakt.. cele zaplavene 😕
Si to predstavte,ze ani sanitka keby sa niekomu nieco stane sa tam nedostane,to je hruza ☹
Dnes som chcela ist este doobeda von a dobre ze som nesla,este by nas burka zastihla,iked prehrmela rychlo,mozno pojdeme poobede ak bude normalne pocasie,vezmeme gumaciky na prechadzku..😉
Vcera sme pustali v barinkach lodky z listov 😅 to bolo radosti..😉

helenkasabinka
16. aug 2010

ahojte mne byva v prievodzi sesternica a prosila ma aby som sa modlila za nich ze to tam moc zle vyzera ☹

zuzana76
16. aug 2010

heli, neboj, bude dobre, pusinka sa zahoji a ked bude pusinkovat chlapcov, uz budes len spominat, ake to bolo , ked bola mala a mala bobo 🙂

zuzana76
16. aug 2010

ups, som to omylom dala do tejto temy, ale ved Heli vie
@helenkasabinka

sasulec
16. aug 2010

No ale kde ste hviizdy moje? nik mi na cestu nesvieti,skoro som vas ani nenasla..😢
Kde sa tarkate??? co mame nove???
a nepojde niekto zajtra von???