Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jooj, tak Adam keď zaspí, tak spí do rána, a je mu jedno, kde. 😀
😉 ahojte baby 😉
tak ste pobehali mikulasov 😉 ?mi sme boli nachvilu v mlynoch,no co tam bolo cigaaaanov a ten smrad,no hroza 😨 vaneske sa neusiel balicek,tak bola smutna,ze cigani su horsi a oni dostali a ju si mikulas-cikulas nevsimol,tak sme ho stretli na poschodi a odfotili sme sa snim,tak bola krpana stastna 😵 a boli sme aj s jajkou a detičkami,marko rychlo rastie 😵 ,vanesska a sarika nerozlucne naj kamky(kamosky) a olivka riadna slecna 😵 len sme boli chvilu s nimi 😢 hadam cez tyzden 😉
tu pridavam foto 🙂 aj vianocnej pohladnice
ahojte, takže nám tento rok mikuláš nevyšiel, malý sa o pol dvanástej v noci zobudil a nie a nie spať, hral sa do jednej rána, muž odmietol ísť s nami na mikuláša lebo sme celý deň revali 😠 sama som ísť nemohla lebo sa ozval dedo že donesie pre malého okolo piatej mikuláša, taaaaaaaaakže ísť busom do mesta a rýchlo utekať z mesta, mala som nervy na dranc ☹ dúfam, že na budúci rok to vyjde, už fakt kašlem na plány, vždy ked niečo plánujem to nevyjde 😕
ahojte. 🙂
my mame za sebou skvely den, zlanarili sme sasulec zo sasuliatkom nech ide s nami na Agro, postretali sme tam kopec znamych, same mamicky na MD 😉 a program bol uplne skvely, buduci rok tam pojdeme opat. 😵
Najprv nas na Agre nalozil nitriansky expres, odviezol nas k zeleznicke, tam nam dal Mikulas sladku maskrtku, aj anjelikovia tam boli, nasadli sme do vlaciku co nas povozil klasicky po kolajniciach cez cele Agro, 🙂
vysadil nas pri muzeu vlacikov, tam sme mali pauzu, deti sa tam zahrali s drevenymi kockami a modelmi vlacikov, bola tam aj smykalka a rozne drahy s kolajnickami a vlacikmi,
a odtial sme nasadli na dalsi vlacik co nas zaviezol do stanice, tam sme sa povozili na koci s konmi a odtial sme nastupili na nitr. expres a isli spokojni a plny zazitkov domov, cele to trvalo cca 2 hodiny, no fakt bolo skvele, tomuto vravim krasny Mikulassky program. 😵 😵 😵
Po ceste domov sme stretli dalsieho Mikulasa s certom a anjelom, s nimi sme sa pofotili, len akosi maly sa hanbil.
Pridam aj par foto, kuk. 😉
ahojte 🙂 sto rokov som tu nebola, žijem, len Emka mi dáva zabrať, nič nestíham okrem drobcov a domácnosti 😝 odkedy sme prišli z nemocky je jak môj tretí cecek 😀 😀 😝 v kuse je na mne nacapená 😒 som myslela že časom sa to upraví, no ale ani náhodou, už prešiel mesiac odvtedy a je to stále rovnaké 😒 vymýšla pri jedení, pri spaní, pri hraní, proste pri všetkom 😝 keby aspon v noci spala pekne 😔 ale budí sa po troch hodinách, ak vydrží štyri, oslavujem 😝 má posunutý režím, v noci akoby mala den /v papaní/ dooobeda vydrží aj päť hodín nepapať a ja neviem ako jej ho posunúť naspäť 😕 nemôžem jej v noci nedať ked si pýta, však to by zobudila polku chrenovej 😕 dokina kázala vydržať tak držím 😝
@icerna krásna pohľadnica, aj fotečka s mikulášom, kočky ste tam, aj jajkovci 🙂 😉
@klba jeeej super, aj ty si dala pekné fotky 😵 malinký ako podrástol a aké lííííčka má červené 🙂 podarený ste 😉 a ako ti to pekne ubieha, letíííí to - že 17tt 😵 ešte bábenko necítiš, či? 😅 ja som pri emke na konci 16tt začala cítiť prvé bublinkovanie 😵 juuuj ale je to dávno 😝
@any23 a co ste boli v nemocke, ja nie som v obraze, malo pisem. 😅
a emka je uz aka slecna, riadne ten cas leti, zanedlho oslavite pol rocika. 😉
a babo uz citim od 24.11, aj ked uz som to bublinkovanie citila podstatne skor, ale az ked sa zacalo mrvit pravidelne kazdy den v urcity cas tak odvtedy to datujem ako oficialne, aj ked na tie silne kopanceky si este pockam. 😉
dobre ranko uprsane 🙄 dnes sme zaspali do skolky a ani sa mi nic nechce a boli ma hrdlo 😠
@any23 ahojte 🙂 no rychlo to veru uteka,este nedavno si bola tehotna a uz ma babika 4 mesiace 😵 aj mi sme mali take obdobie,uz sme presli vseliakymi obdobiami,vymyslala pri jedeni,pri uspavani, 🙄 ale preslo to 😉 ja som sa tiez nevyspala poriadne ani nepamatam kedy 😝 a dnes v noci no hroza,som myslela,ze pobudi nasho suseda stareho,akko skriekala a neviem preco,ci zuby... ☹ ale po 5 min to preslo a spala dalej a potom este pomrnkavala po hodine.
@klba krasne fotky,super ste si uzili 😵 skoda,ze som nevedela ze tam byva mikulas ,by sme sli mozno kuk,aj ked neviem ako by sme sa odviezli aj s kociarom 😀
ahojte 🙂 malé čertíča už spinká, zato druhý čertisko ešte pobehuje s holou riťou - sme sa sprchovali a nechce sa obliecť do pyžama 😠 asi budem musieť narobiť krik 😝
@klba nooo malinká mala škaredú črevnú virozu a pridal sa k tomu zápal plúc tak sme si šli poležať do nemocky 😔 týžden sme boli a hrozné niečo to bolo... prvé tri dni bola na infuzkach, nechcela papať ani piť, stále plakala bo bruško ju bolelo, a do toho hrozný kašel, chudiatko moje ☹ už sme viac-menej zdravučkí, len ešte musí brať dva spreje do plúc, a ten jeden má okrem iného ako vedlajší účinok nervozitu a nechutenstvo tak sa trápime 😒 a bude to brať ešte dva mesiace 😔
teším sa s tebou že vám to tak pekne ubieha a je všetko v poriadku, nech to takto pekne ide aj nadalej 😵 😉
@icerna veru letí to nenormálne, nestačím sa čudovať 😕 😅 🙂 my sme dnes mali tiež divokú noc, emka papala o polnoci, zaspinkala ešte pri papaní, no ale o 2:45 už bola znova hore, tentokrát sa úplne prebrala a najprv vyškerená a vysmiata sa jašila v postielke, no ale potom začala cirkusovať a cirkusovala až do pol piatej, posledných 15minúť strašne plakala, som myslela že ma porazí 😔 a o pol ôsmej už bola akože vyspatá 😕
@klba klbi super fotecky,aj my sme najskor riesili mikiho ale potom sme nesli ze po nedeli co sme vymrzli na namesti nechceli sme tahat malu zase von nech sa jej nezhorsi,lebo uz chodi do skolky...ale verim ze bol super,tam mavaju vydarene akcie i ked by to chcelo asi viac reklamy bo malo ludi o tom vie...
@any23 dnes som na vas akurat myslela ze ci chodite do skolky ci ste zdravi,my v poslednom case chodime rovno na ranajky takze nemame sancu vas vidiet 😀
@icerna a tyy este kojis ci mate UM?
@majulcek nooo my sme tiez boli chory-teda alex-soplavy a kaslal,ale nic vazne,ale nechapem to-ovocie,zeleninu zje na kila,berie vitaminy a aj tak je casto chory...ale po minule roky nebol...emka to nastastie neschytala,dufam ze aj nadalej sa bude drzat...vcera bol akurat prvykrat v skolke,teraz ho vodieva mato bo ma nocne tak ked dojde rano hodi ho tam nech sa nemusim trepat ja...ale chodim prenho ja,v ramci prechadzky...vcera vliekol obrovsku gulu na rukach snehovu od skolky az domov ledva som ho ukecala nech ju necha pred vchodom-chcel si ju zobrat domov na balkon hi hi
@klba človeče úžasný program a fotečky máte krásnučké, takže mikuláš ako sa patrí 😉
nám nevyšiel tento rok ale snád bude stáť za to ten v divadle čo robia z manželovej roboty 🙂
@any23 neboj to pominie tá výmena dňa s nocou a budete v poho 😉 len vydržať 😲
pridávam fotečku z mikuláša aspoň z domu zatiaľ 😀
@blazka24
dobry je. aj za usami mal? My sme zili v predstave, ze malý sladké nemá rád a zjedol v prvý den cely adventny kalendar.
ajojte hlasim prichod,klby bola to super akcoska,este raz dakujem za pozvanie..
blazka maly je bozsky,tu coko pusku by som vybockala 😲
Icerna Jajka ake ste zlate maminy a este zlatsie detusky mate 😀 any skore uzdravenie drobcovi a mala emka nech sa drzka..
Majul skooda,ze ste neboli,dufam,ze ked vyzdraviete dame akcosku na namesti..
😉 😉 🙂 Inak babule zvolavam stretko na namesti 🙂 😉 😉
navrhnite den a hodku najlepsie buduci tyzden,jajka s detuskami odkazuju ze budu priiist 😀
@sasulec
no ze sa ukážeš. Internet už fachčí? Fotky na FB krásne, ak bude aj budúci rok akcia na Agre pridáme sa, ak samozrejme zase zrovna nebudeme chorí. Stretko na námestí? A bez punču? Či ma niekto domov odvezie?
@beruska113 fachci aj blbne..
nebude TA moct hodit mangel?
NIECO VYMYSLIME,DUFAM,ZE SA POZBIERAME BABULKY 😉
ahojte, baby, ja fakt nestíham, večer som grogy, rada, že sedím, malá je akčná niekedy do 21, ale aspoňže ráno nevstáva o 6, čo to plánujete akú párty? či stretko?
@zuzanakarolinka stretko naa namesti buduci tyzden,pridate sa?
ahojte. 🙂
ak sa bude dat na stretko sa pridam, teraz soplikujeme, tak snad dovtedy budeme ok. 😉
@beruska113 predavaju aj detsky punc, 😉 ja si napr. dam to, kedze ako tehu si alko musim odpustit. 😉
@sasulec foto ti poslem neskor, este som nestihla vsetky foto zmensit a hodit na FB, maly je marod, len par som pridala na MK.
Ahojte!
kedy sa plánuje to stretko?
ahojte🙂my sa tiez radi pridame😉
ideme piect medovnicky,vooobec sa mi nechce,no ale slubila som alexovi,tesi sa ako ich bude vykrajovat😝a ozdobovat😝tak hor sa na to kym emka spinka,nech to mam z krku😝
@klba minuly rok som tiez na namesti detsky punc chlipala a chutiiil celkom😝musela som sa ale tvarit ze je alko-tehu bolo este tajne,az tesne pred vianocami po uspesnej kontrole u dokiho sme vytiahli nasu novinku🤐
Zeny ak bude takyto cas tak neviem neviem ci sa dogulame. Nerada takto soferujem. Tak hodte termin a uvidime co a ako, co muz, ci nepracuje a uvidime. Dnes sme po 2 týždnovej base isli do NR, ale strach a hroza, tolko lud vsade. Esteze mam uz darceky pokupene, lebo by ma piclo. Zajtra zanesieme mame malého a absolvujeme este tesco uz vianocny nakup, lebo si nechcem predstavit, co bude potom. Potom uz len nevyhnutne aj tu v dedine nakupime.
@any23
klobuk dolu, ze pri 2 detoch este aj medovnicky stihas. Ja uz mam napecene- od svokry.
@klba
malému skoré uzdravenie. Muz ide dnes so susedom deti sankovat, tak snád sa to malemu nevrati.
@sasulec
no neviem neviem ci by zaviezol, zajtra ide s kolegovcami a ja mu tiez sofera nerobim. Ved uvidime.
ahojte, no ak bude dobrý čas, išli by sme a teda ak budeme zdraví, lebo s mm sme na tom dosť blbo, ten aj horúčkoval, malú dnes varovala S, teraz išiel mm pre ňu,, trochu som si odpočinula, trochu pospala, trochu vyzdobila byť vianočnými dekoráciami, tak sa teším, uvidíme čo malá povie, lebo zatiaľ nám vysia zvončeky, a len chodí k nim, že bam, to ako bim-bam 😀
a ja som si napiekla v obchode, objednala som a hotovo
@beruska113 ty máš lepšie svokru ako ja, síce dačo sľúbila, ale veď vieš, ako je to
@beruska113 no to len kvôli alexovi 😝 ten sa taaak tešil na vykrajovanie a zdobenie, inak by som aj ja napiekla v obchode 😀 😀 😝

@blazka24 jaaaaj, to toto u nás nehrozí. Pohodlná posteľ a zaspávanie v maminej náruči 😵