icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

norinka
4. jan 2011

Ahojte babenky, uz som tu davno nebola kedze u nas fici FCB 🙂 ale rada by som si nasla kamosky na pokec a poradenie, neviem ci niektora chodite aj do detskych kutikov v mlynoch alebo MC Klokancek, ale povedze co robite s detmi v zime ked uz sankovacka nebavi a vela kamaratov tu tiez nemame :(

zuzanakarolinka
4. jan 2011

@beruska113 ja som to myslela tak, že Kajka už kočík vôbec nepoužíva, to len mám sen, že ak druhé, snívam o Gracu,

majulcek
4. jan 2011

@pikha no ako any spominala,sme tu viacere z chrenovej a tak trosku aj nakope,akurat domy je pri progresi...

@beruska113 nadi sak ty kludne priberaj ,ale ja vyzeram jak prasa,druha brada no co mi uz viac treba 😝 a zima,nezima musim a chcem!!! 😀 😀 😀 😀

@any23 jaaaaaj any ani mne sa nechce do roboty...mne je dobre doma 😀 😀 😀 len bud doma kym mozes,ved ten kolotoc este len nastane,ked decka do skoly,ty robota..uzi si este doma 😉

@zuzanakarolinka jako mate?ziadnu zimnu dovcu nechystate?drahy robi stale furt?

@norinka my tiez aj FB stihame 😀 a kam chodime?no my tu v baraku tiez mame starobinec,takze kamosov ziadnych,akurat baby z konika 😵

zuzanakarolinka
4. jan 2011

@majulcek stále a furt, medzi sviatkami bol týždeň doma, no to bol normálne sviatok, teraz malá len vykrikuje tato tato, ale inak sa dá, niekedy viac inokedy menej, Karolínka je neajká divná, neviem či zuby, nechce mi dovoliť ísť do pusy, nechce spávať v postielke, tak nervy, ráno som nevyspatá a tak začala extra dudlovať, neviem čo ju to napadlo, nechcem jej ho moc dávať, ale reve ako tur 😒

pikha
4. jan 2011

pekny vecer dievcence 🙂 dakujem za mile privitanie, ani som necakala 🙂 povodne som sem len tak vpadla s otazkou 🤐 A pozeram, ze vy ste asi na materskej vacsinou 🙂 no uz aj ja by som rada, toto bude prve a po piatich tazkych rokoch vytuzene babenko 🙂
@beruska113 dakujem pekne 🙂 uz aj to vysetrim. Rada by som aj z dovodu..no ako poviem, bezpecnosti a dobreho pocitu, kedze mam 35 a budem prvorodicka. To je to, kde je ten Mudr.Brestansky? Citala som uz co to o tom centre, povacsinou same chvaly 🙂no vsak hlavne nech je mimi ok. A vidim, ze aj ty mas v podobnom case babenko 🙂 tak tfuj tfuj, nech len vsetko dobre ide 🙂
@any23 to uz ake chrenovske spolocenstvo toto 🙂 😎 ja som z Dumbierskej, pri Agrokomplexe, cize viacmenej tiez kusok od lipy, len opacnym smerom. A starobinec ani nee 🙂 neboj, vsak postupne poobjavujes aj mladsie ksichty v okoli 😀 takze si sa pristahovala? A paci sa ti NR? 🙂
@majulcek no tak to ozaj ze nakope 🙂 ale to je zlate, ked sa takto spriaznene duse nachadzaju 🙂

beruska113
4. jan 2011

@zuzanakarolinka a ja som to pochopila, ma zas nepodcenuj 🙂

@majulcek aj ja raz budem chciet. len neviem kedy. ja uz mam neskutocne brucho.
Jaj baby, už sa ma nikto ani nepyta, lebo každému je jasne, že to nemam od piva. ja ked si predstavim ten bachor, co som mala, veru do smiechu mi nie je. a ked dviham maleho, cele brucho citim. To zas bude leto. radsej nebudem do ulic vychadzat, lebo už len zelena farba a čista Fiona.

@norinka ahoj. aj u nas Fb vyhrava, preto tu niekedy skapal pes. Ja chodievam do kutikov, aj ked v NR priamo nebyvam, ale teraz mi je stale zle, tak ma to nejak nelaka a maly sa ani netvari, že mu to chyba. Prehra sa aj doma, sice už rano je tu ako po bombe, ale v pohode. A pozeram, že maš termin presne ako moja kamoška. Možno sa aj stretnete v nemocnici. A bábo všetko ok? a kde v NR byvas?

beruska113
4. jan 2011

@pikha a ja mam na Chrenovu najblizsie z domu, len v zime moc nemusim soferovat. No veru Brestanský je super, ja som tam bola už 2krát, prvýkrát v 18tt kvoli genetike. A nie je to len obycajne 4D, ze zaplat, dam hudbu, natocim a je to. Vsetko premeria, cele babo, vsetky dlzky a velkosti, či zodpovedaju, je to aj na tom DVD tie udaje, takže zaroven aj z toho nieco mas, ako si aj chcela. Díky. Aj u Teba nech je všetko OK. Zatial v pohode?

cukruska1920
4. jan 2011

baby nepridate sa niektora??? chcem zacat chodit na zumbu.. uz sa na seba neviem kukat 😝

pikha
4. jan 2011

@beruska113 no no presne, genetika, to je ten hlavny dovod 😎 lebo.. neviem kto mate ake skusenosti, ale ja ked pocujem slovo amniocenteza, najezi sa mi kazdy chlp na tele a robit si to urcite nenecham 🤐 To s tou Fionou je drsne 😀 😀 ale hadam to nebude az taka katastrofa. Inak ale nezavidim, ze musis malinkeho dvihat, v tych prvych mesiacoch je tehulka rada ze je rada, a nie este ked okolie musis riesit. Ja chvalapanubohu v pohode. Som po IVF, takze som viacej sledovana, ale chvalabohu som z tych bezpriznakovych tehuliek, lebo nikdy ani nejak zle mi nebyvalo, akurat mi smrdela kava a mala som mierne zvysenu teplotu, ale teraz uz vobec nic (klop klop klop na seccko okolo 😝 ) a bolo by super, keby to malo taketo pokracovanie. Ktoremu dokimu chodis?

beruska113
4. jan 2011

@cukruska1920 fúha, slovo do bitky. a to je Simonko este malicky. Klobuk dolu. no ja som teraz dotlacila Monte a to bola este dobra volba, povodne som chcela parku s megaporciou horcice.

beruska113
4. jan 2011

@pikha Truskovi do Pro care. A aj si mala zle genet. vysledky? co to posielaju nad 30r automaticky? Aj nám to hrozilo, ale nastastie Brestansky vylucil razstep chrbtice a v novýých Zámkoch zase Downov syndrom. Ale geneticka to uzavrela tým, že ak by niečo nebolo v poriadku, tak sa ozvite. A ako Fiona budem, aj malý je letný a vyzerala som ako zdutý melon, strasne som bola opuchnuta. ale co narobime.

beruska113
4. jan 2011

@pikha mne zase bolo cele tehu nieco a stale som hovorila, ze nevadi, porod bude ukazkovy a nastastie aj tak bolo. A super, že ti nic nie je.

beruska113
4. jan 2011

@sasulec kdeže si?????, haloooooooo. hnavas sa na nas? ☹

beruska113
4. jan 2011

@klba aj Ty už na nas kašleš ☹ babulkou sa se neprides pochvalit. blahoželám. a ako tie žily? inak všetko OK?

beruska113
4. jan 2011

Akože baby, samá beruska beruska, už nepíšem

majulcek
4. jan 2011

@cukruska1920 a kam sa chystas na zumbu?bo aj heli chodila 😵

@beruska113 sasu je asi v tn..a co fiona,siiim ta...potom sa das do formy,po odrodeni klanu kovalinkovych 😀

@pikha neries privitanie,ved kazda z nas tu prisla ako ty teraz....a drzim palce pri tehulkovani,nech to secko dobre dopadne..tfuj,tfuj... 😉

majulcek
4. jan 2011

@beruska113 sak maala si si dat nick nada a bola by to sama nada

majulcek
4. jan 2011

@zuzanakarolinka co sa tyka dudku,co ja viem...ja som s tym nemala problem,ked ho mala chcela tak som jej ho dala....ved v desiatich ho pytat uz nebude 😀

beruska113
4. jan 2011

@majulcek herecka, Ty čo tu moju tajnu chrobačiu identitu odhaluješ? A nemám čo čítat. Ty ako? Stále len okolo chodíte? Co nove na dolniakoch?

beruska113
4. jan 2011

@majulcek maly ked sa ho opytam, či da dudku babatku, tak kývne že ano, ale mam strach. Hanka ako v školke pred Vianocami? Už lepšie?

zuzanakarolinka
4. jan 2011

@beruska113 ty si dneska ukecaná, ide ti karta, ja ťa nepodcěňujem, len keď som si to po sebe prečítala ja, tak som nevedela, niekedy píšem jak tatar, to som z Kajky, no dávala som ju zapsávať doposielky, no sila, rev, som myslela, že zaklopú susedia, straašné, tak som ju zobrala sadla si v obývačke, zobrala paplón a zaspala, dala som ´ju do postielky som zvedavá dokedy vydrží, dnes som ju vytríznila, ani cumel som jej nedala, hodila som ho do koša, až večer, druhý, tak čakám...

zuzanakarolinka
4. jan 2011

@majulcek tak si to predstavujem, len aby v tých desiatich necumlala niečo iné 😠

majulcek
4. jan 2011

@beruska113 sak kukam ti vzdy do okien,lenze od nasich odchadzame pokazdym za tmy a uz mi je trapne sa k vam dovalit 😀 dolniaky po starom,sak akurat dnes sme ta s dajus totok ze ci neviem ako sa mas,ze musi sa ti ozvat 😵 no ked si maly dudku nenecha,tak prinajhorsom budes vzdy zhladavat uz dve 😀 anci po starom,najradsej je ked ide zo skolky,i ked aj kamosku uz ma,ale stale to neni to prave orechove..uvidim ako sa jej bude pozdavat ked zisti ze aj na cely den sa chodi do skolky 😀 😝

majulcek
4. jan 2011

@zuzanakarolinka zuzi dockaj,najblizsie bude nieco cumlat az ked bude frajera tahat domov 😀

beruska113
4. jan 2011

@zuzanakarolinka čo už. jedno dita soplave, druhe toho moc nenahovori, tak sa tu vykecavam, vy nic. no hruza. ale nie, sme nahodou dnes aj v NR boli. Luki je tak krasne ostrihany, tak este nebol. Kajka by normalne na zadok spadla. A Luki ma dudlik ked spi, ale niekedy ho napadne aj cez den, ale má ho chvilu a potom mi ho da. A my mame v obehu asi 8kusov, lebo ich zahadzuje za gauc a za postel, potom ked ho surne treba, tak ho nevieme dociahnut, vzdy sme novy otvorili. Malý ked nemože zaspat dáme ho do obyvacky a pozera televizor, akoby davali najsamlepsiu rozpravku na svete.

zuzanakarolinka
4. jan 2011

@beruska113 no veď to, ale ten dudel tak neriešim, skôr to spanie, počuj a niekedy, dúfam, že to vyjde, možno cez víkend by sme sa stavili, môžeme, budete doma?

beruska113
4. jan 2011

@majulcek a bude aj na cely chodit? a na jar zacinate budovat?

beruska113
4. jan 2011

@zuzanakarolinka no zatial by sme mali byt, daj blizsie časove suradnice. A prides s nevestičkou, či aj s manžom, lebo to pozor, mne sa strašne pozdavaju sediví.

majulcek
4. jan 2011

@beruska113 no bude musiet,ivo je sice teeraz na volnej nohe,uvidime mozno bude on s nou..neviem..co sa tyka domu,ani mi nespominaj ze vraj strop vychadza o dost drahsie,lebo nosne nie su oproti sebe tak sa musi davat viac zeleza,dva vence a co ja viem co tak chceme to nejak inak urobit takze zase treba ist projektantovi... 😝

majulcek
4. jan 2011

@beruska113 ked sa ti lubia sedivi donesiem ti seba a mojho muza 😀 😀 😀 😀