icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

gagarinka
6. jan 2011

@beruska113 neviem, preto som tam chcela poslať bratranca, len som nevedela kam 😅 ináč v UK majú fajn ceny na detské veci, tam sú zas vraj drahé potraviny a také veci. neviem, tak som počula.

inak ak by ste tam niekto išli v rámci prechádzky po obchodoch pozrieť skôr, či uč na tú jednu adresu, alebo na druhú, dáte mi prosím vedieť, či to stojí za reč? Vďaka 😉

domyyy
6. jan 2011

@gagarinka dáme Ti vedieť 😉 a inak je pravda že v Anglicku sú strašne drahé potraviny 😝 ale dá sa aj lacnejšie nakúpiť, ak človek vie kam ísť 😵 😉 a oblečenie je tam počas výpredajov ozaj "za facku" 😅 🙂 😉

domyyy
7. jan 2011

ahojte 🙂 tak konečne je po všetkých sviatkoch 😝 jáj keby ste ma boli videli 😅 strašné niečo 🙄 🤐

@icerna cicka musím Ti ešte dráčik kartu vrátiť 😕 budúci týždeň by sme sa mohli stretnúť 😉 🙂

icerna
7. jan 2011

@domyyy to nesuri 😀 hracky neplanujem,tak skoro kupovat 😝 ale stretnut sa mozeme,aj dnes ak chces 😵 teda mozes 😕 musim ist vanes ryfle zobrat,kupila som jej a su jej strasne velke po bokoch,ani gumicka nepomohla 😅 a do potravin 😝

majulcek
7. jan 2011

@domyyy co strasne?

sasulec
7. jan 2011

ajojte baby,tak ako ste Silvestrovali? My sme boli v Handlovej a bolo supeer,ani sa mi nechcelo ist spat.. ak chcete kuknite fotecky 😅
Klbka najdes si tam svoje 😉 je to fakt krasne mesto,zavidim,ze si sa tam narodila 😉
ten obchod je na Kmetkovej ulici a maju tam aj oblecko za dobre ceny dovoz z Anglicka,anglicke znacky 😅

beruska113
7. jan 2011

@sasulec no bingo.už si bola postrádaná. a Ty si žúrkujes. Moje nervy, kmetkova kmetkova, tearz mi vypadlo, ktorá to je. a už je tam dávno ten obchod?

beruska113
7. jan 2011

Jáj baby, čo sa nám včera stalo. Ráno som umývala dlážky, v kupelni bolo otvorene okno na vetracku a malý si na schodiku pri vani umýval zuby. Otvorila som vchodove dvere a vtedy sa v kupelke zabuchlo okno. malý sa tak zlakol, to som este nevidela nikoho tak sa zlaknut. S placom utekal prec, utisila som ho a bolo OK. Ale vecer vo vani si na to spomenul, muzovi skoro z vane vyskocil, plakal a ukazoval na oko že bác. A odvtedy tam nechce poriadne byt a vecer sice chcel ist do vane- podotykam, že za kupanie vo vani by život dal, tak sa lubi kupat. Vošiel do vane, zase si spomenul na to okno, že bazén bác, akože padne do vane a zase plač a bolo po kupani.

sasulec
7. jan 2011

@beruska113 to je prechod od mostnej smerom k mostu alebo k rieke ako pisala Domy 😀
a je tam metrovy textil ten tam je z dlllho takze podla toho si budes mozno pamatat, je to od hlavnej cesty troska tak schovane,medzi tymi rodinnymi domkami 😉
Moje male takuto trauma ma maly? Neboj sa z toho vyspi a za par dni zabdne.. 😔

icerna
8. jan 2011

ahojte baby 😉
juuj @beruska113,sa musel krpcek riadne zlaknut,ale ako pise sasulec,neboj on o par dni zabudne 😵 a bude dobre
@sasulec krasne fotocky,ja som sa narodila v ha a mamina mi byva hned ten cinzak oproti bille a babka zas pri lidli 😵

beruska113
8. jan 2011

@sasulec aha. už viem. ten metrovy je tam ozaj roky. tak niekedy skočím.

@icerna no veru baby, zlakol sa riadne. aj vcera bol pokus kupat ho, ale zase tam plakal a stala o tom hovori. ale uz zaspal sam v pohode. tak snad coskoro zabudne.

zuzanakarolinka
8. jan 2011

@beruska113 malinké zlaté, inak aj Kajka sa raz zľakla, ale po čase na to zabudla, takže teraz ok, ono to prejde, len mu to chvíľu bude mátať hlavičku

sasulec
8. jan 2011

@icerna no to je supis,nabuduce pojdeme na vylet spolu deticky bdu mat zazitok z vlacika a my podrkoceme,bo v tom vlaku bolo fakt z po hodke a pol dlllho 😀 hlavne ked a ma mala vypytovala od Topolcian ci uz ,,hotovo,, 😀 teda ci vystupujeme 😝
A byvas blizsko nas, my pri zelezn.stanici 🙂

klba
8. jan 2011

ahojte kocky. 🙂
co mate nove?
ja mam dnes veget, 😎 Juri zobral drobca k svokrovcom, konecne je tu od Vianoc ticho a uplne si to uzivam. 😀
Muz bol od Vianoc doma, este je doma do konca tyzdna, teraz chodim malo na pc, skor obzeram detske vecicky. 😉
No a zabudla som sa pochvalit, ale iste ste si to uz precitali na FB, budeme mat nase vysnene DIEVCATKO, 😵 😵 😵 tak uz zacinam robit nakupy pre bambulku. 🙂

@sasulec musim kuk tie fotos, som zvedava a tesim sa ze vam bolo skvele, musis napisat nieco blizsie. 😉

inak ten obchod co spominate na Kmetkovej je fakt super, 🙂 maju tam nove aj pouzite veci z UK, plienky Pampers a Huggies maju vraj podla predavacky za bezkonkurencne ceny,(to osobne neviem lebo tie znacky nekupujem 😉 )
ale napr. flasky Avent a rozne doplnky tam maju za skvele ceny, chystam sa tam spravit velky nakup, uz som tam kupila sadu Mamas &Papas do postielky z baldachynom a oblieckami, a rozne drobnosti.

beruska113
8. jan 2011

@klba a www stranku nemaju? no musim teda niekedy nabehnut. A k bambulke blahoželám. Ja by som sa tiež potešila. Tak to si mala veget, ked bol muz tolko doma. Kedy ides na sono? Ja 17.1., nestretneme sa tam?

zuzanakarolinka
8. jan 2011

@klba ty voel no toto, suepr, teším sa tak ste to robili dobre, budete mať párik 😉

zuzanakarolinka
8. jan 2011

ahojte, no Kajka už spí, zaspala mi na nohách pri Shrekovi,
@beruska113 ako sme prišli domov, len ukazovala tam tam, že sme boi tam, že u Lukyho, a ona áno, tam

beruska113
8. jan 2011

@zuzanakarolinka Luki spal už 19:30. Dobre ta Tvoja fešanda zničila. Som mame hovorila, aku ju bil a ona uplne neštastná, že s tým mám niečo robit. Ale čo, to neporadila. Peto skonštatoval, ze to preto, lebo su obidvaja silné povahy a bojovali o územie, že to je OK. On to má z tej zviaracej ríše.

beruska113
8. jan 2011

Baby ja by som žila na pomarančových tic tacoch. Mnaaaam. Krabička na posedenie. Peto mi ich už nechce kupovat.

zuzanakarolinka
8. jan 2011

@beruska113 Peťo povedal pravdu, ja som to tiež tak skonštatovala, ale Kajka tá dosť silne na dievča tú svoju povahu určuje

beruska113
8. jan 2011

@zuzanakarolinka a dobre robí. ved ženy su seberovné, tak ju nepodcenuj. ale on iné deti nebije, iba občas ked beru hračky trošku capne, ale ju normálne mlátil, ešteže sa nedala.

zuzanakarolinka
8. jan 2011
beruska113
8. jan 2011

@zuzanakarolinka cicuš daj nejakú bez tej figúry v ppozadí

zuzanakarolinka
8. jan 2011

@beruska113 čo sa ti nepáči na tej figúre v pozadí?

beruska113
8. jan 2011

@zuzanakarolinka no tá figúra. tieto su už lepšie. podarení su

beruska113
8. jan 2011

@zuzanakarolinka kupujete tunel?

zuzanakarolinka
8. jan 2011

@beruska113 ak pôjdeme do IKEy tak pravdepodobne, a ak nie, tak budete chodiť s tunelom vy k nám, ale bo my k vám, to budeme ako v básničke z 2 triedy ZŠ, povedali naši vašim, aby prišli vaši k našim....

beruska113
8. jan 2011

@zuzanakarolinka ok, zrolujeme, zastužkujeme. nie je problém. no idem spat, nejaká som zničená. pozdrav nevestičku a pohladkaj ju, že Luki sa už nabuduce nebude bit. Inak ma napadlo, ony dvaja ako manželia, no čiste talianske manželstvo

zuzanakarolinka
8. jan 2011

@beruska113 no ak by to fungovalo ako dnes, ak áno, ešte sa môžu presťahovať niekede do Milána a neni o čom 😀

icerna
9. jan 2011

ahojte 😵
@beruska113 a @zuzanakarolinka deticky su zlatunke 😵 sa vyjasili. mi mame bitky doma,teda Lili bije,hryze vanesku,ked jej nieco nedovoli 😨 😲 😀 to je tu vreskot 😅
@sasulec no niekedy by som veru isla,ja som raz sla,ale to som bola tehotna a sli sme 3 hod necele 🙄 vlak mal pol hod prestavku v partizanskom a taak 😠 a ty uz byvas v ha?