Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ajojte baby,tak ako ste Silvestrovali? My sme boli v Handlovej a bolo supeer,ani sa mi nechcelo ist spat.. ak chcete kuknite fotecky 😅
Klbka najdes si tam svoje 😉 je to fakt krasne mesto,zavidim,ze si sa tam narodila 😉
ten obchod je na Kmetkovej ulici a maju tam aj oblecko za dobre ceny dovoz z Anglicka,anglicke znacky 😅
@sasulec no bingo.už si bola postrádaná. a Ty si žúrkujes. Moje nervy, kmetkova kmetkova, tearz mi vypadlo, ktorá to je. a už je tam dávno ten obchod?
Jáj baby, čo sa nám včera stalo. Ráno som umývala dlážky, v kupelni bolo otvorene okno na vetracku a malý si na schodiku pri vani umýval zuby. Otvorila som vchodove dvere a vtedy sa v kupelke zabuchlo okno. malý sa tak zlakol, to som este nevidela nikoho tak sa zlaknut. S placom utekal prec, utisila som ho a bolo OK. Ale vecer vo vani si na to spomenul, muzovi skoro z vane vyskocil, plakal a ukazoval na oko že bác. A odvtedy tam nechce poriadne byt a vecer sice chcel ist do vane- podotykam, že za kupanie vo vani by život dal, tak sa lubi kupat. Vošiel do vane, zase si spomenul na to okno, že bazén bác, akože padne do vane a zase plač a bolo po kupani.
@beruska113 to je prechod od mostnej smerom k mostu alebo k rieke ako pisala Domy 😀
a je tam metrovy textil ten tam je z dlllho takze podla toho si budes mozno pamatat, je to od hlavnej cesty troska tak schovane,medzi tymi rodinnymi domkami 😉
Moje male takuto trauma ma maly? Neboj sa z toho vyspi a za par dni zabdne.. 😔
ahojte baby 😉
juuj @beruska113,sa musel krpcek riadne zlaknut,ale ako pise sasulec,neboj on o par dni zabudne 😵 a bude dobre
@sasulec krasne fotocky,ja som sa narodila v ha a mamina mi byva hned ten cinzak oproti bille a babka zas pri lidli 😵
@beruska113 malinké zlaté, inak aj Kajka sa raz zľakla, ale po čase na to zabudla, takže teraz ok, ono to prejde, len mu to chvíľu bude mátať hlavičku
@icerna no to je supis,nabuduce pojdeme na vylet spolu deticky bdu mat zazitok z vlacika a my podrkoceme,bo v tom vlaku bolo fakt z po hodke a pol dlllho 😀 hlavne ked a ma mala vypytovala od Topolcian ci uz ,,hotovo,, 😀 teda ci vystupujeme 😝
A byvas blizsko nas, my pri zelezn.stanici 🙂
ahojte kocky. 🙂
co mate nove?
ja mam dnes veget, 😎 Juri zobral drobca k svokrovcom, konecne je tu od Vianoc ticho a uplne si to uzivam. 😀
Muz bol od Vianoc doma, este je doma do konca tyzdna, teraz chodim malo na pc, skor obzeram detske vecicky. 😉
No a zabudla som sa pochvalit, ale iste ste si to uz precitali na FB, budeme mat nase vysnene DIEVCATKO, 😵 😵 😵 tak uz zacinam robit nakupy pre bambulku. 🙂
@sasulec musim kuk tie fotos, som zvedava a tesim sa ze vam bolo skvele, musis napisat nieco blizsie. 😉
inak ten obchod co spominate na Kmetkovej je fakt super, 🙂 maju tam nove aj pouzite veci z UK, plienky Pampers a Huggies maju vraj podla predavacky za bezkonkurencne ceny,(to osobne neviem lebo tie znacky nekupujem 😉 )
ale napr. flasky Avent a rozne doplnky tam maju za skvele ceny, chystam sa tam spravit velky nakup, uz som tam kupila sadu Mamas &Papas do postielky z baldachynom a oblieckami, a rozne drobnosti.
@klba a www stranku nemaju? no musim teda niekedy nabehnut. A k bambulke blahoželám. Ja by som sa tiež potešila. Tak to si mala veget, ked bol muz tolko doma. Kedy ides na sono? Ja 17.1., nestretneme sa tam?
@klba ty voel no toto, suepr, teším sa tak ste to robili dobre, budete mať párik 😉
ahojte, no Kajka už spí, zaspala mi na nohách pri Shrekovi,
@beruska113 ako sme prišli domov, len ukazovala tam tam, že sme boi tam, že u Lukyho, a ona áno, tam
@zuzanakarolinka Luki spal už 19:30. Dobre ta Tvoja fešanda zničila. Som mame hovorila, aku ju bil a ona uplne neštastná, že s tým mám niečo robit. Ale čo, to neporadila. Peto skonštatoval, ze to preto, lebo su obidvaja silné povahy a bojovali o územie, že to je OK. On to má z tej zviaracej ríše.
Baby ja by som žila na pomarančových tic tacoch. Mnaaaam. Krabička na posedenie. Peto mi ich už nechce kupovat.
@beruska113 Peťo povedal pravdu, ja som to tiež tak skonštatovala, ale Kajka tá dosť silne na dievča tú svoju povahu určuje
@zuzanakarolinka a dobre robí. ved ženy su seberovné, tak ju nepodcenuj. ale on iné deti nebije, iba občas ked beru hračky trošku capne, ale ju normálne mlátil, ešteže sa nedala.
@zuzanakarolinka cicuš daj nejakú bez tej figúry v ppozadí
@beruska113 čo sa ti nepáči na tej figúre v pozadí?
@zuzanakarolinka no tá figúra. tieto su už lepšie. podarení su
@zuzanakarolinka kupujete tunel?
@beruska113 ak pôjdeme do IKEy tak pravdepodobne, a ak nie, tak budete chodiť s tunelom vy k nám, ale bo my k vám, to budeme ako v básničke z 2 triedy ZŠ, povedali naši vašim, aby prišli vaši k našim....
@zuzanakarolinka ok, zrolujeme, zastužkujeme. nie je problém. no idem spat, nejaká som zničená. pozdrav nevestičku a pohladkaj ju, že Luki sa už nabuduce nebude bit. Inak ma napadlo, ony dvaja ako manželia, no čiste talianske manželstvo
@beruska113 no ak by to fungovalo ako dnes, ak áno, ešte sa môžu presťahovať niekede do Milána a neni o čom 😀
ahojte 😵
@beruska113 a @zuzanakarolinka deticky su zlatunke 😵 sa vyjasili. mi mame bitky doma,teda Lili bije,hryze vanesku,ked jej nieco nedovoli 😨 😲 😀 to je tu vreskot 😅
@sasulec no niekedy by som veru isla,ja som raz sla,ale to som bola tehotna a sli sme 3 hod necele 🙄 vlak mal pol hod prestavku v partizanskom a taak 😠 a ty uz byvas v ha?

@beruska113 neviem, preto som tam chcela poslať bratranca, len som nevedela kam 😅 ináč v UK majú fajn ceny na detské veci, tam sú zas vraj drahé potraviny a také veci. neviem, tak som počula.
inak ak by ste tam niekto išli v rámci prechádzky po obchodoch pozrieť skôr, či uč na tú jednu adresu, alebo na druhú, dáte mi prosím vedieť, či to stojí za reč? Vďaka 😉