icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

blazka24
13. jan 2011

@beruska113 moja čo sa dá robiť, nedalo sa častejšie stretávať, nejak nám to nevychádzalo a teraz ako na potvoru ma choroba skolila, po pravde už mi nič nie je ale ten opar značí že ešte sa telo s chorobou nevysporiadalo tak nechcem riskovať aby si náhodou neochorela ty s bábom alebo Lukáško 😒

@zuzanakarolinka tak vy ste sa stretávali aby sa Kajka osmelila? no to budeme musieť napraviť a zriadiť vonku nejaký ring a sledovať kto je silnejší z tých našich deťúrencov 😀
a nebud na malú prísna, šak len skúšala tvoju trpezlivosť 😝

ma šlahne, tento môj počítač ma fakt nasiera, zase si vymyslel nejaké aktualizácie a ja mám dojem že robí na počítadle a nie na počítači - ide pomaly jak v lete na saniach 😠

blazka24
13. jan 2011

@beruska113 moja čo sa dá robiť, nedalo sa častejšie stretávať, nejak nám to nevychádzalo a teraz ako na potvoru ma choroba skolila, po pravde už mi nič nie je ale ten opar značí že ešte sa telo s chorobou nevysporiadalo tak nechcem riskovať aby si náhodou neochorela ty s bábom alebo Lukáško 😒

@zuzanakarolinka tak vy ste sa stretávali aby sa Kajka osmelila? no to budeme musieť napraviť a zriadiť vonku nejaký ring a sledovať kto je silnejší z tých našich deťúrencov 😀
a nebud na malú prísna, šak len skúšala tvoju trpezlivosť 😝

ma šlahne, tento môj počítač ma fakt nasiera, zase si vymyslel nejaké aktualizácie a ja mám dojem že robím na počítadle a nie na počítači - ide pomaly jak v lete na saniach 😠

zuzanakarolinka
13. jan 2011

@beruska113 daj vedieť, ako ti oprali a na koľko praní to je
@blazka24 ona tú trpezlivosť skúša často 😀
@blazka24 aj tvoj ide ako spomalený slimák aj môj, ale asi je niečo na koňovi, lebo ostatné stránky idú bez problémov, a Kajka jde dosť smleá, ona dá do laty aj chlapcov, s tým ja nemám problém, to je skôr problém ju umravniť

helenkasabinka
13. jan 2011

@beruska113 veru isli pekne hore ale ,co uz narobime 😉

beruska113
13. jan 2011

@blazka24 to nie, Kajka je síláčka bez Lukiho.

@zuzanakarolinka aj mne blbne kon. a je to na 18mesiacov, pranie každé 3dni prerátané, tak možno ti to vyjde aj na viac mesiacov a stoji 30E, ale to je najdrahšie, lebo iba tam sa da pridat normálna aviváž.

zuzanakarolinka
13. jan 2011

@beruska113 a to je jedna gulička?

zuzanakarolinka
13. jan 2011

@beruska113 drahý, oper s prepáčením osrané veci a zablatené a ak to zíde dolu, tak to kupujem aj ja 😀

beruska113
13. jan 2011

@zuzanakarolinka no ved to, je to drahé, ale uvidíme. dám vediet. je tam aj vzorka bielidla k tomu a tyčinka na škvrny.

any23
13. jan 2011

@luciaa86 no mne veru do smiechu nebolo 😝
@blazka24 tak od pondelka uz idete na to? Snad si risko rychlo zvykne,aj ked je mi jasne ze zaciatky budu asi narocne ked je na teba tak naviazany,ale zvladnete to,drzim palce a prajem vela trpezlivosti...
@beruska113 mne povedala ze by bolo dobre vyskusat to,ja by som jej aj dopriala inu chut,vsak hento nic moc sa necudujem ze to poriadne nechce 😝 ale este asi pockam...a s jogurtami to bolo ako? Tie mu problemy nerobia?
@zuzanakarolinka viem si kajku predstavit,minule sa mi strasne lubila,bola zlata ako pobehovala a chichotala sa...

beruska113
13. jan 2011

@any23 jogurty OK. Ale spýtaj sa jajky, jej MArko to má

zuzanakarolinka
13. jan 2011

@any23 mi hovor, všetci sa dobre pobavili, ked som to povedala, no ale mne do smiechu moc nebolo, teraz síce áno, no ale vtedy, a všetci na mna čumeli, jak na nejakú fuchtlu, ty vole, asi budem chodiť po kanáloch 😀

cukruska1920
13. jan 2011

@any23 moj vypije 5 odmeriek...to je 160ml mlieka a rozmyslam ze mu naver budem davat uz 6 odmeriek...on je velky hlados

majulcek
13. jan 2011

berus a povedz mi aky je rozdiel medzi tymito gulickami co reklamuju aj v tvshop a gulickou co ponukali na lapasi v kulturaku (vies co chodia tie letaky) za desat eur?
@beruska113

sasulec
13. jan 2011

@blazka24 Blazka ved nebud prisna na ten pocitac,len skusa tvoju trpezlivost..😉)) 😀 😀 😀

zuzana76
13. jan 2011

ahojte, vidim,ze sa bavite o pracich gulach, baby z temy co mame rovnako narodene deti si to pokupovali, a nakoniec skonstatovali,ze nic moc, ze tak isto by to asi opralo aj ebz tej gule, len kebyze to peru vo vode bez prasku, ze mastnotu to vobec nevypralo, ani velmi spinave veci, len take co bolo treba osviezit napr od potu, tak to ano, ale to by vyprala aj cista voda, ja som bola na nu tiez nabudena, ale asi si kupim mydlove orechy, aspon na detske veci, nech som trochu ekologicka a deti zatazujem chemiou cim menej.

beruska113
13. jan 2011

@majulcek a viem ja, ja na tie akcie nechodim.
@zuzana76 no to si ma nastrašila, ja som už bola rozhodnuta. a v našej temeto zas chvalia. tieto iste. tak neviem.

zuzana76
13. jan 2011

ved si kup a uvidis, na take ze prepotene veci to operie a ostatne uvidis, aspon u nas neboli vobec baby spokojne, ale nekupovali take drahe tie gule, za tych 30 eciek, ci kolko, ale objednavali z anglicka, ale tie co u nas stoja tych 33 eur, nie nejake za 10 evri.

zuzana76
13. jan 2011
helenkasabinka
13. jan 2011

@zuzana76 ja mam za 10 evri a som spokojna 😅 😀 😉

majulcek
13. jan 2011

@beruska113 no ja tiez nechodim,ale chodia domov tie letakove pozvanky a tam to bolo.. 😅

@zuzana76 zuzi co su to tie orechy?aj ja chcem byt ekologickaaaa 😅
@helenkasabinka a ty ju mas odkial? 😕

zuzana76
13. jan 2011

@helenkasabinka heli, no ved asi kto ako, aj ja som citala tu na koniku v teme o biowashball, ze baby boli aj spokojne aj nespokojne, ale ja som sa neodhodlala kupit ju, to ma potom presvedcili viac tie mydlove orechy,

@majulcek ja som kupovala tu svokre a ked bduem najblizsie nieco odtial objednavat, tak vezmem aj pre seba

http://www.bio-market.sk/vitapura/indicke-mydlo...

ja som videla tie gule aj v kauflande predavat , ale nie normalne v obchode, ale taky chlap tam mal len taky stolik a predaval to, co ja viem, nejako tomu nedoverujem, sak to tam mozes dat mozno aj normalnu lopticku a peries 😀 , ale nehovorim, to je len moj pocit a co poznam baby, tak im to zatuchnute veci nevypralo, mastne im to nevypralo, museli pridat aj prasok.

helenkasabinka
13. jan 2011

@zuzana76 no tu drahu by som ani ja nekupila ale tak skusila som lacnu a keby nebola dobra mi je menej luto ju vyhodit ako taku drahu 😝 ale nejake bio prasky skusim aj ja pre babatko a pre Sabínku urcite

helenkasabinka
13. jan 2011

@zuzana76 to je pravda ,ze zaduchnute a mastne nevyperie,ved prasok je predsa na to lepsi ja ,ked periem s gulickou,tak davam stvrtku prahu na pranie a malinko avivaze ,ja som bez toho neviem predstavit prat 😉

helenkasabinka
13. jan 2011

@helenkasabinka oprava: zatuchnute 😉

zuzana76
13. jan 2011

kupovala som to 300g balenie za 6.20 evri a vydrzi to dost dlho, das do vrecka 4-6 skrupiniek a zaviazes a das prat s pradlom , z toho sa uvolnuje saponin, v ten den mzoes pouzit na viac prani, ak neperies na vysokej teplote

helenkasabinka
13. jan 2011

dobra som,este si aj sama sebe odpisem 😀

zuzi a kde si to kupila? mozem mi dat na to link?
@zuzana76

zuzana76
13. jan 2011

@helenkasabinka ved to je jasne, ze kupit drahu a potom je na vyhodenie, to by bolo cloveku luto, tak vidis, musis aj ty davat aj praci prasok, lebo inak nevyperie vsetko, tie orechy tiez boli vselijake skusenosti, tam zase treba pri svetlom pradle pridavat zosvetlovat, lebo inak to pradlo tak zasedne.

helenkasabinka
13. jan 2011

@zuzana76 aha nevsimla som si link uz si ho dala,idem kuk 😉

zuzana76
13. jan 2011

@helenkasabinka uz som dala hore vyssie, to mam osvedceny obchod, tam nakupujem biokozmetiku, aj pred vianocami som a este mi rpibalili aj nausnice a ekologicku sol na skvrny zadara