icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
13. jan 2011

@zuzana76 no vsetko ma svoje pre aj proti 😝 ja som s tou gulou raz oprala bez prahu,opralo celkom fajn ale to pradlo nemalo zuadnu vonu,take o nicom to bolo 😅

helenkasabinka
13. jan 2011

@zuzana76 tie oriesky vyzeraju zaujimavo a si spokojna?

zuzana76
13. jan 2011

@helenkasabinka no ja ich este nemam a budem v nich prat len take tmavsie veci a detske veci

majulcek
13. jan 2011

😕

zuzana76
13. jan 2011

@majulcek co majul? ako podla mna, ako prasok neoperie nic, lebo ten ma rozne opticke rozjasnovace, rozne chemicke latky proti skvrnam, no ale zase to svinstvo co potom nosime na kozi 😒

zuzana76
13. jan 2011

ale co sa da, budem prat v orechoch

majulcek
13. jan 2011

@majulcek a de ste?sak ordnacia nejde,panelak tiez 😀 😀 😀

majulcek
13. jan 2011

@zuzana76 aby mi nieco kvalitne opralo by som musela prat na 60tke tak ako volakedy ale to by mi zostali uz len handry 😀 😀 😀

zuzana76
13. jan 2011

@majulcek no ved to ano, ja bezne pouzivam Ariel alebo persil , najviac mi vonia persil sensitove a pre deti mi najkrajsie vonia Batole, teda pre Samka, Patkovi periem uz v nasom prasku davno, ale teraz mi mz kupil pre samka Dreft taky zeleny, vraj sensitive a kids, tak uvidim ako operie

majulcek
13. jan 2011

@zuzana76 no vies co ja som taka ze kazdu chvilu menim,kupujem co mi pride pod ruku...

martulanr
13. jan 2011

bry večer 😀

majulcek
13. jan 2011

@martulanr cau opica 🙂

martulanr
13. jan 2011

ty si šade 😉

zuzana76
13. jan 2011

mna boli chrbat, nevladzem tu sediet, idem na masaz muzovi, to dieta je take tazke, musim zacat cvicit na chrbat a chodit na masaze, lebo fakt ma to boli strasne, tak pekny vecer

majulcek
13. jan 2011

@martulanr jak ty 🙂))

@zuzana76 dobruu

any23
13. jan 2011

cafte🙂konecne ticho u nas zavladlo😝to dieta krpate bolo dneska neuveritelne jedovate,ona nieze place ale jaciii,krici,pisti😝k veceru by sa len na rukach vlacila,to sa bude dolezito tvarit😝vsetko chce vidiet,chytit a ozuzlat a straaasne vsetko kuse,az zuri pri tom😝
@zuzana76 to sme na tom rovnako😝len mne nema kto dat masaz-mato je v robote od 18tej...kolko vazite?a uz mu zachutili prikrmy?emka uz konecne dosla na chut ovociu,nebralo jej volako...ale dnes otvarala pusinu ostosest aj si pri tom mlaskala😵
ja periem v persile sensitive,vsetky veci,nielen emkine...ale samozrejme nie dokopy,triedim😝a avivaz biely silan pre deticky,aj nam v nom periem-neskutocne mi vonia...

zuzana76
13. jan 2011

@any23 mame vonku zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub, prave som mu masirovala dasienka a nieco ostre ma tam pichalo a to zubal

prikrmy mu este nechutia, ale musim mu robit uplne riedke, ako keby polievky prepasirovane, inak ho napina na vracanie, dnes mal mrkvu s hraskom

vahu neviem, 26.1. ideme k dokine tusim, tak tam sa dozviem,ale vychadza mi to na vyse 7 kg, ked sa snim odvazim a bez neho

bystricanka
autor
14. jan 2011

ahojte miláčkovia 😵

mám pre vás info o zápise.
od 7.2 do 11.2. je týžden otvorených dverí vo všetkých škôlkach od 8 - 16.30h.
A zápis je od 15.2. - 21.2.2011
Piaristická škôlka to má v pondelok 21.2 zápis na vršku. Vyplníte tam žiadosť o prijatie do škôlky a potom riaditelke škôlky odnesiete potvrdenie o zdrav.stave

Školka to má vystavené na dverách, tak kludne chodte kuk info
Papa

henka76
14. jan 2011

@bystricanka -dakujem 😉

beruska113
14. jan 2011

@zuzana76 blahoželám a nech idú bezbolestne aj dalsie.

bystricanka
autor
14. jan 2011

@henka76

nemáš začo, heni. 😉
Ak niečo budete ešte potrebovať kludne píšte. Ale myslím si, že som už napísala skoro všetko 😉 🙂

bystricanka
autor
14. jan 2011
sasulec
14. jan 2011

@bystricanka vdaka moja 😅

@zuzana76 gratulka,nejak skoro,nam sice vysli presne v 1.den 7. mesiaca,ale naraz dva..😉))
7 kileckov cvalik,mamina ma co nosit 😀

any23
14. jan 2011

@zuzana76 jééééj gratulujeeem 😵 😵 😵 aj bol mrzutejší ako obvykle? nám už-už vykukne aj ten druhý zubček, už mu veľa nechýba 😅 a trápi nás potvora, sme nervozny a máme trošku zvýšenú teplotku 😒
@sasulec noooo môžem potvrdiť, my máme tiež skoro sedem kilečiek a teda záťaž riadna 😝 a ona furt len na rukách by sa vláčila, a samozrejme že len u mňa - budem mať ruky jak opica vyťahané 😝 😀

zuzana76
14. jan 2011

@any23 ano, bol take 2 tyzdne nervoznejsi, teraz je zase kludnejsi

@sasulec
@beruska113 dakujeme

domyyy
14. jan 2011

ahojte kočky, keď už riešite tú váhu 😀 naša Ela má tri mesiace 61cm a neuveriteľných 6320g 😀 😀 😝 takže si to viete predstaviť 😀 😀 na tri mesiačiky dosť 😅 😅

any23
14. jan 2011

@zuzana76 presne, tiež sme mali skoro týždeň klud a pred dvoma dňami to začalo znova 😝 boooože ako to to dieťa vie? že si sadnem sa PC 😝 v momente je hore 😝 ale hajala cez hodinku, tak snáď bude mať dobrú náladu 😅

any23
14. jan 2011

@domyyy riadna babula 🙂 ale hlavne že je zdravučká 😉 a to ju kojí alebo je na UM?

zuzana76
14. jan 2011

@domyyy ano, to je velke babo, samko ma okolo 7 kg, ale zase uz od takeho 4 mesiaca sa pribera menej, kym prve 3 mesiace je to kazdy mesiac aj vyse kila, tak potom to je uz napriklad len 600 g a menej

any23
14. jan 2011

@zuzana76 veru už to teraz pôjde pomalšie, my priberáme cca tri mesiace tempom 300g za mesiac čo je nejakých 75g týždenne... zdá sa mi dlhá a tenká - ale zato líčiská má poriadne 😝