icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
14. jan 2011

@any23
@zuzana76 aj mne tak mala priberala,najprv po kile a potom pol kila za mesiac,lamala som si s tym hlavu,ale doki ma ubezpecila,ze ma proste take svoje tempo a je to ok,len nech pribera.. 😀

any23
14. jan 2011

@sasulec noooo ale najskôr by musela poriadne papkať 😝 dneska hrozne slabo papala, zase si to bude doháňať v noci 😝 ale pripisujem to tým zúbkom, vraj vtedy detičky menej papajú...

sasulec
14. jan 2011

urcite hej,hoc u nas sli zubky ako huby po dazdi,len sme ratali,mozno raz dvakrat sme davali gelik,z prevencie..chvalabozku 🙂

martulanr
14. jan 2011

moj maly nechce jest uz druhy den iba kojit kojit kojit 😠 tak dufam ze kvoli zubom

mariynka
15. jan 2011

ahojte, nechcela som vas nastvat ani nijako vyprovokovat 😀 😉 ja len som teraz zahlbena v knizkach o zdravej vyzive, dozvedela som sa take veci, ze len mi idu oci z jamiek vyskocit 😀 😉 tak som len chcela poradit.. 😉

klbi, ano, mater.ml. je to naj., co dieta moze od matky dostat 😵 😵 😵 som sa docitala, ze napr. je dobre pit caj z lanovych semiacok pred koncom tehotenstva-na lahsi porod a tiez ho pit pocas kojenia, lebo zvysuje produkciu mlieka.. 😉

ja momentalne popijam caj zo sezamovych semienok, na pravidelnu menstruaciu 😉 🙂

len som chcela poradit, ked teraz srsim novymi info. 😀 😉 🙂
ale asi budem ludom radit az vtedy, ked si o to sami poziadaju.. 😉 🙂 🙂

pekny dnik 🙂

majulcek
15. jan 2011

@mariynka co riesis?koho si vyprovokovala?nikoho,ved tema je formou diskusie takze mozes pisat co chces 😉 a kludne srs novymi info ved sa ucime cely zivot a je jasne ze kde je kopec ludi tak ma kazdy iny nazor 😀

domyyy
15. jan 2011

ahojte 😉

@zuzana76
@any23 to je fajn, že už bude malinká menej priberať 🙂 papká len materské mliečko a takto to vyzerá 😅 má vyše kila každý mesiac 😅 ale je zlatá baculka naša 😵

@mariynka cicka ako píše majul 😉 píš si čo chceš 😵 niektoré nás to zaujíma a ja na to tiež verím 🙂 čiže píš 😵 veď kto nechce nebude reagovať, to je každého osobná vec 🙂

mariynka
15. jan 2011

@majulcek a @domyyy 😵 😵 😵 😵 😵

a viete o tom, ze citrusove plody v zime ochladzuju organizmus? 😅 😉 lekari radia jest pomarance, pit caj s citronom a praveze to robi organizmu v zime zle.. 😒 😒

domyyy
15. jan 2011

@mariynka to fakt moja? 😕 mne vždy bývalo v zime strašné teplo a tento rok je to presne naopak 🤐 a veru dávam si citróny aj pomaranče 😝 zaujímavé 😅 😅 😅

majulcek
15. jan 2011

@mariynka mari to som aj ja pocula,ze v tomto pasme v ktorom my zijeme citrusy nie su prirodzene pre nase prostredie a tym ani pre nase telo..ze mame jest jablka,ovocie a zeleninu ,ktore su vypestovane u nas

majulcek
15. jan 2011

@domyyy dnes som na teba myslelaaaaaaaa...ze zalubenaaa?

domyyy
15. jan 2011

@majulcek aaale moja 😀 😀 😀 kdeže zaľúbená 😀 😀 😀 ja už len mojich hafanov ľúbim 😵 😵 😀 🙂

majulcek
15. jan 2011

@domyyy no pokial to nie su macky este stale to neni s tebou take zle 😀

beruska113
16. jan 2011

@martulanr este stále nepapá? Už behá sám?
Baby som sa aj zabudla pochválit. Včera sme boli v NR na dlhšej prechádzke a pre istotu som zobrala kočík a malý ako ho zbadal sa tam vypýtal a sedel tam 1,5h ako pečiatka. Ešte sa mu to nakoniec zapáči "na staré kolená".

beruska113
16. jan 2011

@blazka24 drž sa moja a Tebe aj Riškovi pevné nervy do rezervy. Daj vediet ako. Hlavne Risko nech sa drží moj malinký.

zuzanakarolinka
16. jan 2011

@beruska113 no bol sám, čuduješ sa, rivalita mu chýbala, alebo rivalka?

beruska113
16. jan 2011

@zuzanakarolinka no neviem, ale Karolínke sa musí často štikat. A sadne si za klávesnicu a hovori pišem Kaji Kaji. A o chvílu zas bila bila. Ale dnes šlaho susede s hračkárskou metlou po hlave to má Meli o 2roky viac. Ach jaj.

beruska113
16. jan 2011

Ozaj a ešte raz sa chválim, ked ma nikto nepochváli, že trauma z vane je prekonaná. Včera sme mu tam dali hračiek pnu vanu a v zápale hry sme ho posadili a potom sa vrátila klasika, nechcel vyjst z vane.

majulcek
17. jan 2011

@beruska113 noo presne aj Hana a potom uz jak kralovna vsade s kocikom...a nabuduce ta pochvalime 😀

beruska113
17. jan 2011

@majulcek no len Hanka si to mohla dovolit, Luki už nie, 2 kočíky asi neukarujem. Max. sa tak može na skejt postavit ak kupime.
Takže poradna dopadla super, všetko v norme, bábo má 3,7cm, skákalo ako zajko. Peto si robil z Lindera či ako sa volá srandu- doktor ukázal, že toto je zadok a Peto: pán doktor, povedze ako odborník, že je to dievčenský zadok a ujo doktor, alias Lardž z Adamsovcov sa normálne zasmial. A pre mna momentálne naj správa, že som nepribrala. Tak zatial plus kilo a to boli skor Vianoce ako mimčo.

klba
17. jan 2011

@bystricanka vdaka za info o tych skolkach, akurat cez ten tt ked je DOD je Juri na vystave, jedine siedmeho moze, ale to som objednana na glukozovy test a sestricka mi pri objednani povedala ze nech sa pripravim ze tam stravim cele doobedie, 😒 sa uz teraz "tesim" 😝 ,
ale nakoniec sme sa dohodli s muzom ze pojdeme kuk tu skolku toho siedmeho poobede a on si vybavi dovolenku na cely den, tak snad to vyjde a poriadne to tam okukame. 😉

klba
17. jan 2011

@mariynka nikoho si nevyprovokovala, 😉 kazda si len piseme svoj nazor, mne zhodou okolnosti mamina na druhy den doniesla vystrihnuty clanok,(ona sa v tom vyziva) o hyperaktivite a je to z casti dedicne a vrodene, aspon tak tam pisali. 😉
a ten caj z lanovych semiacok som pred koncom prveho tehu pila aj ja, aj caj z jahodovych listov a neviem posudit ci to malo vplyv na kratsi porod, kedze trval 13 hodin, ale viem ze to aj ine baby pili pred koncom tehu.

@beruska113 krasne babo rastie 😵 a ta vaha super, ja uz som pribrala cca 8 kg, ale neriesim, zatial mam okolo 60 kg. 😉
a ten Linder je fakt strasne vazny, 😝 niekedy sa k nemu clovek boji ist ked vidim ako sa tvari.

zuzanakarolinka
17. jan 2011

@beruska113 no to mu dobre povedal, tak sa ho to asi ešte nikto nespýtal, tváre čo nemá mimiku 😀

beruska113
17. jan 2011

@klba ja zas vahu riešim, aj ked teda jem normálne, niektoré veci vynechávam. ale každý den sa vážim, lebo pri malom som 30kg pribrala a teraz som začínala na 70kg, tak 100vážne mat nechcem. A Ty si tehula skoro raz tolko ako ja, tak v 23tt možno budem rada, že som len 8kg pribrala.

@zuzanakarolinka @klba no veru one je strašný, vykotený tam sedí jak prasiatko, ale ja z neho nejak strach alebo také nemám. už som si zvykla. pri Lukim Peto zadrel asi v 11tt, že pozri ako mrví prštekmi a on že, to je srdce. A ešte sme sa mu tam traja nasáčkovali, ale tak čo, aspon bola sranda.

any23
17. jan 2011

@beruska113 no super, že je všetko v poriadku a bábenko krásne rastie 😵 a mňa pár dr. kamenná tvár rodil - pri alexovi - ale bol v pohode, dokonca sa aj usmieval a vtipkoval - keďže bol dohodený po známosti 😝 😀

beruska113
17. jan 2011

@any23 čože? ja strašne nechcem Mlynčeka. Ten mi je riadne nesympatický

klba
17. jan 2011

@beruska113 ja som bola pri prvom tehu na tom podobne, vychodiskovu vahu som mala 60 kg, ako teraz na zaciatku 6.mesiaca, 😅 vtedy som pribrala dost este pred tehu, tak si to teraz uzivam ze sa stale vojdem do rifli velkosti S a M a verim ze po porode pojdu kila dolu, aj ked si budem musiet pockat aj rok ako pri malom, ale verim ze ich zhodim, pri dvoch detoch. 😅
no ten dr ma naladu asi ako sa vyspi, 😅 minule sme s mm mysleli ze je to iny doktor ked sme prisli prvy raz, vtedy bol aj mily a naposledy tam sedel ako kvargla a ganil, hlavne ked som mu povedala ze chcem vytlacit foto pohlavia a on ze na co, ked tam nic nema, ze co tam chcem videt, kedze je to baba, 😵 ale mne ta foto nicoho co trci navyse za to stala. 🙂

klba
17. jan 2011

@beruska113 mlyncek je tusim primar, ze? lebo ten bol prave na prijme ked ma prijimali a ako modlila som sa nech ho nedostanem, chvalabohu len ma pozrel a rodil ma dr Urban, teda jeho by som dostat fakt nechcela. 😝

any23
17. jan 2011

@beruska113 veru Mlynček je nesympatický aj mne 😝 a ešte Uharček 😝 teraz ma rodila dr.chládeková a tá bola super 😵

beruska113
17. jan 2011

@klba ozaj a čo stojí fotka teraz? lebo mne dala minule sestrička zadara, tak neviem. Mlynček je prednosta. A stačil mi, ked som tam ležala. A Urban je super, on je z Lapáša.