Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@zuzana76 tie oriesky vyzeraju zaujimavo a si spokojna?
@helenkasabinka no ja ich este nemam a budem v nich prat len take tmavsie veci a detske veci
😕
ale co sa da, budem prat v orechoch
@majulcek no ved to ano, ja bezne pouzivam Ariel alebo persil , najviac mi vonia persil sensitove a pre deti mi najkrajsie vonia Batole, teda pre Samka, Patkovi periem uz v nasom prasku davno, ale teraz mi mz kupil pre samka Dreft taky zeleny, vraj sensitive a kids, tak uvidim ako operie
bry večer 😀
ty si šade 😉
mna boli chrbat, nevladzem tu sediet, idem na masaz muzovi, to dieta je take tazke, musim zacat cvicit na chrbat a chodit na masaze, lebo fakt ma to boli strasne, tak pekny vecer
cafte🙂konecne ticho u nas zavladlo😝to dieta krpate bolo dneska neuveritelne jedovate,ona nieze place ale jaciii,krici,pisti😝k veceru by sa len na rukach vlacila,to sa bude dolezito tvarit😝vsetko chce vidiet,chytit a ozuzlat a straaasne vsetko kuse,az zuri pri tom😝
@zuzana76 to sme na tom rovnako😝len mne nema kto dat masaz-mato je v robote od 18tej...kolko vazite?a uz mu zachutili prikrmy?emka uz konecne dosla na chut ovociu,nebralo jej volako...ale dnes otvarala pusinu ostosest aj si pri tom mlaskala😵
ja periem v persile sensitive,vsetky veci,nielen emkine...ale samozrejme nie dokopy,triedim😝a avivaz biely silan pre deticky,aj nam v nom periem-neskutocne mi vonia...
@any23 mame vonku zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub, prave som mu masirovala dasienka a nieco ostre ma tam pichalo a to zubal
prikrmy mu este nechutia, ale musim mu robit uplne riedke, ako keby polievky prepasirovane, inak ho napina na vracanie, dnes mal mrkvu s hraskom
vahu neviem, 26.1. ideme k dokine tusim, tak tam sa dozviem,ale vychadza mi to na vyse 7 kg, ked sa snim odvazim a bez neho
ahojte miláčkovia 😵
mám pre vás info o zápise.
od 7.2 do 11.2. je týžden otvorených dverí vo všetkých škôlkach od 8 - 16.30h.
A zápis je od 15.2. - 21.2.2011
Piaristická škôlka to má v pondelok 21.2 zápis na vršku. Vyplníte tam žiadosť o prijatie do škôlky a potom riaditelke škôlky odnesiete potvrdenie o zdrav.stave
Školka to má vystavené na dverách, tak kludne chodte kuk info
Papa
@bystricanka -dakujem 😉
@zuzana76 blahoželám a nech idú bezbolestne aj dalsie.
nemáš začo, heni. 😉
Ak niečo budete ešte potrebovať kludne píšte. Ale myslím si, že som už napísala skoro všetko 😉 🙂
už majú aj link:
@bystricanka vdaka moja 😅
@zuzana76 gratulka,nejak skoro,nam sice vysli presne v 1.den 7. mesiaca,ale naraz dva..😉))
7 kileckov cvalik,mamina ma co nosit 😀
@zuzana76 jééééj gratulujeeem 😵 😵 😵 aj bol mrzutejší ako obvykle? nám už-už vykukne aj ten druhý zubček, už mu veľa nechýba 😅 a trápi nás potvora, sme nervozny a máme trošku zvýšenú teplotku 😒
@sasulec noooo môžem potvrdiť, my máme tiež skoro sedem kilečiek a teda záťaž riadna 😝 a ona furt len na rukách by sa vláčila, a samozrejme že len u mňa - budem mať ruky jak opica vyťahané 😝 😀
@any23 ano, bol take 2 tyzdne nervoznejsi, teraz je zase kludnejsi
@sasulec
@beruska113 dakujeme
ahojte kočky, keď už riešite tú váhu 😀 naša Ela má tri mesiace 61cm a neuveriteľných 6320g 😀 😀 😝 takže si to viete predstaviť 😀 😀 na tri mesiačiky dosť 😅 😅

@zuzana76 no vsetko ma svoje pre aj proti 😝 ja som s tou gulou raz oprala bez prahu,opralo celkom fajn ale to pradlo nemalo zuadnu vonu,take o nicom to bolo 😅