icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
19. jan 2011

@pami2 na Chrenovej na poliklinike. Kuzmová. Aj zuzanakarolinka k nej chodí. Ale na hodinu sa neda objednat.

klba
19. jan 2011

ahojte, 🙂 dnes som mala poradnu, mala som nejake zdrav. problemy tak ma poslal aj na sono, babo sa veselo hmyrilo, 😵 dr mi skontroloval aj srdiecko, vsetko je ok, sme 24.tt a este mi pozeral pohlavie, napisem vam aky sok mi dr Linder sposobil. 😅 😝
Ked pozeral babo najprv pomeral hlavicku, skontroloval organy, sem tam nieco povedal a poukazoval mi a zrazu hovori, "tak teda bude to chlapcek", ja som vyvalila oci 😕 a vravim ze coooo, 😅
doktor na to ze ved pozrite nevidite a ja ze nevidim, 😕
a nakoniec povedal ze ani nemam co vidiet, nic tam nie je navyse, 😉 je to predsa dievcatko, 😵 ze ma len skusal. 😀 😝

Ale riadne mi zalepilo na par sekund, 😅 som takmer onemela od prekvapenia a soku, uz mam takmer celu vybavu nakupenu, 😅 samozrejme v ruzovom, doktor ma potom upokojoval ze je to fakt dievcatko. 😀

a inak termin dalsej poradne mam 21.2. o 13,h. v ten den je zapis do skolky na Piaristickej, 😒 , baby neviete kolko tam byva ludi, ci si tam vystojim rad, len dufam ze to stihnem na tu poradnu, chystam sa na zapis rano. 😉

beruska113
19. jan 2011

@klba no nejaky je vtipny ten Linder. aj so mna si tak srandu robil pri malom. tak super, že je všetko OK:

klba
19. jan 2011

@beruska113 v tom obchode sa podla mna oplatia aj napr. Flase Avent, ja som tam kupila 4 ks 260 ml za 19,50, za tu cenu ich asi nikde nezozenies. 😉
A pohariky Avent tam stoja 20 ks 10 € a to tiez nikde nezozenies v tej cene, mozno v metre, ale nie kazdy ma tu moznost ist do metra. 😉
a napr. teplomer do vane stal 2€ a v tescu stoji o par eur viac a toto je Disney, i ked je to drobnost, aj tak som planovala kupit tak som vzala tam, v Tescu sa mi nepacili farby. 😅 😝

klba
19. jan 2011

@beruska113 ale som rada ze mal aspon naladu, ved vies ake ma rozne dni a nalady, 😝 tentokrat sme aj posrandovali a ked som to vravela muzovi hovori ze aky hajzlik, 😅 muzovi tiez az zabehlo ked som mu to povedala, uz ratame s dievcatkom. 😉

beruska113
19. jan 2011

@klba tak flase som nepozerala, ale oblecko podla mna nič moc. vetrovka 35E.

beruska113
19. jan 2011

@klba no tak ale lepsie, ked nemá kamenny face. ale plasit tehulky nemusi.

klba
19. jan 2011

@beruska113 veru to oblecko nic moc, 😝 teraz su take ceny ze zozenies aj krajsi tovar za lepsiu cenu. ale par kuskov som tam predsa nakupila, kuk na foto. 😉
a mam zalusk na zabranu na postel a na schody, ale to kupim v tej cene aj inde. 😉

gagarinka
19. jan 2011

@beruska113 dakujem za vycuc 🙂 ten sudocrem vyzera fajn aj tie plienky aj ten avent 😉 asi tam teda vyslem bratranca, akurat mi dochadza sudocrem a ja som zan v lekarni zaplatila 9€ za 250 g balenie. co je teda rozdiel oproti tomu obchodu

beruska113
20. jan 2011

@gagarinka nie je zač.
Baby kedy je niekde v NR, asi najskor v Domine karneval? A aká maska može byt taký šušniak ako Luki?

miroslava44
21. jan 2011

ahojte baby, tak ja som našla konečne nejaké fórum, čo sa týka NR. Mám 25 a v apríli budeme mať nášho malého drobca, tak sa tešíme. Bývame na Chrenovej, a pravdu povediac, nepoznám tu veľa ľudí. Pochádzam totižto z východu a tu som ostala po škole. 🙂 Mám síce kamošky ale všetko slobodné, bez deti.... ☹
Čítam, že sa bavíte o lekároch a pôrode, tak vám pravdu poviem, trochu mám z toho strach 😖 (hi, prvé bábo 😀 ).
Neviem ktorá ste tu písali, že v 30. týždni sa chodí do nemocky na sono. No ja mám síce ísť až 10.2. na poradňu a aj sono (to budem v 31.týždni), ale nehovorila, že by som mala ísť do nemocky, tak ja pôjdem normálne do medicínskeho centra. 🙂 .No neviem.
A ešte pre zaujímavosť, ako sa volá ten obchod, čo ste ho tu spomínali?Ak sú tam lacné plienky tak pôjdem kúpiť 😅

any23
21. jan 2011

ahojte🙂
@miroslava44 vitaj medzi nami🙂z chrenovej je nas tu viac,konkretne aj ja som😉tak ak budes mat drobceka na svete,mozme spolu chodit kocikovat,teda ak budes chciet😝
my sme sa boli prevetrat,rano sme zaspali do skolky tak som ho nechala doma-bude mat predlzeny vikend😝ale vonku je kosaaa-z okna to tak nevyzeralo😝
@klba teeeda taketo soky ti robi😀ale je super ze ste v poriadku😵

miroslava44
21. jan 2011

@any23 no ja bývam úplne na konečnej, na Dlhej, môžme chodiť kočíkovať, to určite, aspoň nebudem sama 😅 .
No ja som bola dnes na poradni ,tak viem aká je tam kosa, teda ani by nebola, len ten klasický nitriansky vietor 🙂

majulcek
21. jan 2011

@beruska113 karin mi akurat minule cez skype spominala karneval ze bude,tak skus jej napisat..a maska?ved aku mu kupis alebo pozicias je asi jedno nie? 😅

@miroslava44 ahoj,vitaj medzi nami a odkial z vychodu si konkretne? 😕 z chrenovej sa nas tu uz dost nazbieralo 😵 a porod?siiiim ta nemozes mat strach z niecoho co nepoznas,nastastie 😀 kazda rodi inak,jedna s bolestami ,dlho ,druha bez bolesti,rychlo,takze neries a uzivaj si tehu lebo to tak straaaasne rychlo prejde

miroslava44
21. jan 2011

@majulcek
ahoj 🙂 Konkrétno pochádzam z dedinky Poproč, okr. Košice-okolie, tak to ma teší, dúfam, že budem mať teda s kým kočíkovať. 😀 No hej, snažím sa na to až tak nemyslieť, ale začínam mať už stresy z tých predpôrodných príprav, takže ocením vaše skúsenosti (teda čo so sebou a tak...také podobne veci). Tehu si užívam, keďže som už na PN-ke, tak aj dostatočný oddych. Len keby som mala aspoň vychádzky 😵

beruska113
21. jan 2011

@majulcek a kde je požičovna? aj ked teda predpokladám, že tesne pred zostane chorý, ako napr. na Mikuláša. Ale tanečky už nacvičujeme, aj ked najviac fičí krútenie sa až kým padne. A nevieš čo stoji také požičanie. Aj ked teda one je dobrá maska aj bez kostýmu.

@any23 verú zvnutra krásne slnečnoa vonku kosno.

@miroslava44 ahoj vitaj. No ja to kašlem, ja sa už asi na Chrenovu prestahujem. Ako som bola na poradni, tolko deti pri Lipe bolo, Kuli sa hned rozbehol, tak sa neboj, kočíkov je tam habadej. Aj ked sa niekedy rada pridám, na Chrenovú to mám najbližšie v NR. A ten obchod neviem ako sa volá, ale je tam jediný na celej ulici. A prečo nemáš vychádzky? niečo vážne, či si si len nepýtala? Ja som tiež ležala, ale mala som 2h. doobeda a dve poobede. A neboj, stresy podla mna opadnu ako sa to bude blížit, už budeš chciet, len nech sa už negúlas. Teda aspon u mna to tak bolo.

zuzanakarolinka
21. jan 2011

@miroslava44 vitaj, si z chrenovej, ja tiež, oproti tenisovým kurtom

beruska113
21. jan 2011

@zuzanakarolinka cauko. neštiká sa malej, lebo Luki stále len o nej hovori. Stále, že ho bila, ale už aj Miro ho bil, pritom on bil jeho a potom píše na klávesnici a že Kají, akože jej píše, potom pusinkuje klávesnicu, posiela jej pusu

zuzanakarolinka
21. jan 2011

@beruska113 zlatý, teraz spí, ale je tu na Chrenovej jeden Lukáško, ale pre ňu je lukáško, ten čo býva tam, toto né, že nie tento, ale ten čo býva tam preč, poviem, či na Lapáši a pritaká, ty, vole to je rozum, a keˇd jej poviem, že ho bila, tak zakýva s hlavou, že áno, ale hneď posiela pusu, to je sila

miroslava44
21. jan 2011

@zuzanakarolinka sranda 😀 , to je hneď za rohom, my bývame v bytovke oproti konečnej zastávky (Gorazdovej)

klba
21. jan 2011

Caute kocky. 🙂
Dnes som zase lietala po doktoroch, bola som na kontrole na cievnom, kvoli krcovym zilam, tbl mam brat nadalej, nelepsi sa mi to a doktor mi povedal ze mam zacat uvazovat po porode o sklerotizacii zil, vraj budu nutne asi 3 sedenia,(jedno sedenie stoji 16 €), jasne ze sa na to dam, tie zily su hrozne, az fialovo cierne, na clenku mam opuchnutu hrcu a aj ked stojim, chodim ma to pali a picha, tak snad sa to zase nezhorsi, kontrolu mam o mesiac, keby nieco mam prist aj skor.

Este som na Klokocine obehala vsetky centra, nech nemam nakupny deficit, 😀 malemu som kupila pyzama a hned som aj vybavila postu a bola som u detskej dr pre potvrdenie o zdrav. stave drobca, kvoli zapisu do skolky, uz som aj dr nahlasila nech rata s tym ze tam bude chodit aj bambulka, 😉
Pri Lidli som stretla bystricanku, skoro sme sa nespoznali, 😅 som ju 1x videla s rozpustenymi vlasmi a ona mna asi 1x zo zopnutymi vlasmi v cope, 😀 a trochu sme pokecali. 🙂

@miroslava44 vitaj medzi nami, 😵 ako fajn sa to tu roztehulkovalo, 🙂 a gratulka k chlapcekovi. 🙂
S tym sonom v 30 tt som to spominala ja, 😉 sama sa tomu cudujem ze preco do nemocky, mozno co doktor to iny nazor, 😅 bezne aj ja chodim na sono do medicinskeho, tak nechapem preco mam ist do nemocky, 😕 mne to tak povedala doktorka co robi poradne pre tehulky miesto doktora, vraj to tak chodi. 😝
A ten obchod sa vola tusim L&Š, v tej budove kde sidlia je aj metrovy textil, podla toho to najdes. 😉

miroslava44
21. jan 2011

@klba ahoj, diky pekne, tešíme sa na neho. Ja viem, že už až v tom 36., alebo kedy sa robí to ďalšie, že sa chodí do nemocky. Nuž asi to ozaj záleží od lekára.
Ten obchod, jasne viem, poznám dobre. Tak tam pôjdem pozrieť, v pondelok sa chystám do mesta, tak uvidím, asi tam zabehnem kuknuť.
A ešte som chcela, baby viete mi odporúčiť nejakú fajnovú pediatričku pre malého, viete, ja to tu nepoznám, teda tých lekárov...

klba
21. jan 2011

@miroslava44 do nemocky som posledne tt chodila v prvom tehu aj ja, do tej rizikovej poradne a na pasy, 😉 teraz fakt nechapem preco mam ist tam, ale uz som s tym zmierena, beztak chodim na rozne vysetrenia k roznym dr.
S tou pediatrickou neporadim, ja chodim na Klokocinu, ale baby z Chrenovej ti iste poradia ktora je fajn. 😉

kika255
21. jan 2011

Ahojte,citam,ze je vas tu vela z chrenovej 🙂 my sme sa nastahovali teraz na jesen na A.Hlinku 36 a tiez nemame s kym chodit von.Mam 21-mesacneho synceka Samka a kamosky s detmi mame len v Piestanoch,kde sme byvali u svokry,alebo daleko na dedine.

any23
21. jan 2011

@klba
@miroslava44 no ja som do nemocky do rizikovky nechodila vôbec, ani po tom 36tt - to asi záleží od dokiho, ten môj posiela keď je nejaký problém alebo už má tehulka po termíne 😉 má sono v ambulancii a zakaždým babulku kontroloval, pozeral srdiečko a keďže bolo všetko v poriadku, nikam som nemusela 🙂 poslednú poradňu som ja osobne mala v deň termínu ale nestihla som na ňu - v ten deň som totiž porodila 😝
@miroslava44 mirka a my síce bývame na chrenovej, ale detskú doktorku máme na klokočine - my tu ešte ani rok nebývame, pôvodne sme s klokočiny, ale nechcela som meniť doktorku keď som s nou max.spokojná /chodíme k dr.Holecovej na polikliniku/, síce to máme cez celé mesto, ale tak sadneme do auta a ideme 😝

any23
21. jan 2011

@kika255 ahoj 🙂 super, ďalšia chrenovčanka 😀

any23
21. jan 2011

@miroslava44 ozaj a my bývame na sitnianskej, kúsok od lipy 😉

any23
21. jan 2011

@beruska113 beruš mi sme si kostým minulý rok požičiavali hore v progrese, tam je požičovna 😉 majú tam všeličo možné 😝 ale už si nepamätám požičovné...

miroslava44
21. jan 2011

hej, viem kde to je, to je super

e37
21. jan 2011

@klba ahoj, nam doktor L. tiez do 32 tt tvrdil, ze je to dievcatko, az v nemocnici na sone nam povedali, ze je to chalan.hihi sok poriadny ...a narodil sa chlapcek🙂)) Vybavicka samozrejme v ruzovom, tak sme museli narychlo dokupovat chalanske vecicky🙂)) Tesime sa, uz ma 8 mesiacov a je strasne zlaty