Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
na 3D sme neboli, chcela som ale ma odhovorili, ze to za to nestoji. Asi by sme si usetrili prekvapenie🙂
@beruska113 berus minule tusim volaktorych inzertnych novinach pisali pozicovna a predajna karnevalovych masiek tak skus ponurit ,,,aha uz to mam v spravodaji ze progres 2,poschodie 😀
@miroslava44 chodis aj do pripravy?k jahnatkovej ci? a daleko ta to teda zavialo,uz dalej sa od kosic ani nedalo 😀 no ved ked budes mat nejaku otazku ohladom,tehu porodu tu ma vzdy kto odpisat 😅
@kika255 no parada,pekne sa nam to tu z tej chrenovej zbiera...a na tr a hlinku kde?blzisie k centru ci k dlhej?
@kika255 vitaj a cit sa tu ako doma. 🙂
@e37 no jedneho chlapa doma uz mame, verim ze ta babulka zostane, 😉 uz 3x mi ju na sone potvrdili, naposledy v stredu a u drobca som videla ten rozdiel, tam sa ten pipik naozaj nedal prehliadnut, 😝 kdezto teraz tam navyse nic nebolo, aj mi to pekne priblizil, babika sa vzdy pekne ukazala, 😀 a okrem toho dala som si pocitat pohlavie u Jonasa a drzali sme sa vypoctu na dievca, tak verim ze to vyslo. 😉
Este sa chystam v polovici februara na 3D tam to uz bude na 100 % ale snad sa nic nezmeni, 😅 my sme boli u dr L hlavne kvoli pohlaviu, vtedy nic ine nepozeral, len sa sustredil na susku. 😀 😉
Tie vecicky by ma mrzeli, ani meno nemam vybrate, tak verim ze nas taketo soky obidu, ale jasne ze aj chlapec potesi, ale parik by bodol tiez. 😉
@klba nakolko mam pocit, ze morfologicke sono bolo odflaknute, rychlo rychlo...tak asi budem musiet ist. doktor asi vie co robi- aby som isla k nemu na 3d, pekne mu vycapila 45 eur, lebo som zvedava a nevidela som pipika ani dieta poriadne. 😠 😠 😠 😠
maly je hore, ponahlame na navstevu, vecer som tu ako na koni 😀
@zajo79 no predpokladam ze si bola u toho nemenovaneho pana L, 😝 ktory nie vzdy ma svoj den, ze? 😖
inak da sa ist len kvoli pohlaviu, netreba sa ani objednat, je to zadara, platis len za foto, ak mas zaujem. 😉
Najlepsie je ked tam nie je dr, len sestricka, nam to prepla aj na 3D a bezplatne pozrela ci je to on ci ona. 😉
Ale ved ty mas este cas, mne v 20 tt prvy raz povedali ze to vyzera na babu, (este sme mali prist kvoli overeniu o par tt neskor) tak este ta dalsie sono len caka a za par tt sa dozvies presne, verim tomu. 🙂
No idem aj ja, dat si ten gulas na kostovku, maly je uz hore. 😝
Pekny den,kocky. 🙂
papa
@zuzanakarolinka neboj sa, oni majú iný rozum. biju sa, ale aj tak len o sebe básnia. čo už, asi ich to bitie baví, najkí sadomaso možno budú.
@e37 no pekne, ja to tiež tvrdím, že všetko je možné.
@any23 ma inak aj napadlo, že segrina kamoška si tuším nedávno niekde otvorila požičovnu kostýmov. a Karin hovorila, že v Kiku predávajú.
@miroslava44 ja aj Zuzanakarolinka chodíme na Chrenovu do polikliniky k Kuzmovej. Ja som spokojná.
@klba to čo je to s tými žilami? ako to prebieha? nevieš? lebo moja mama má uplne katastrofálne, na jednej nohe za kolenom má hrču ako orech, stále ju nahováram na operáciu, aj mala ist, ale nechce. To čo si písala nejak pomáha aj výžnym žilám? A držím palce, nech sa to nezhorší.
@kika255 ahoj. no s vami Chrenovčankanmi sa dnes vrece roztrhlo. Malý je aký podarený.
@majulcek no este si vyberaj. Chrenová Ti nestačí. Aj Any písala, že v progrese.
@zajo79 ahoj. a v Hlohovci su bola kvoli genetike? Aj my sme boli, ale mal síce plnu čakáren, nebolo si kde sadnut, ale na sone sme boli hadam cez 30min a ked sme chceli v 18tt vediet čo to bude, tak povedal, že neodídeme, kým nám nepovie. Ale poslali nás z genetikc. Aj na 4D sme potom boli. A bola si u starého B.?
@klba to vážne možeš ist do MC len tak? A to čo povieš na recepcii? Śestrička je vážne super, už som mala pokušenie povedat sestričke, nech ma na poradnu piatky objednáva, vtedy je tam sama.
Ja si užívam klud, muž zobral malého na letisko pozriet kamošov parašutistov a potom ho veziem do PKO na firmenú žúrku. A mne volali z práce, pondelok mám ist podpísat tlačivo k danovemu, tak budem m at výlet ja.Od kedy tam nerobím, normálne ma tam baví chodit.
@majulcek nechodím do prípravy, aj som nad tým zvažovala, že nejaký predpôrodný kurz., ale nakoniec som sa na to vybodla, tak hádam to zvládnem 🙂
@miroslava44 to je ozaj za rohom, a ak riešiš detskú my chodíme ku Kuzmovej a je vážne dobrá, aj beruška 113 k nej chodí s Lukáškom, taká cca 40-nička ale milá, a nepočula som ani, že by sa niekto sťažoval 😉
@beruska113 láska je láska, čo už s nimi
@zuzanakarolinka ok, tak diky za info, tak sa asi pôjdeme popýtať tam, treba do dopredu nahlásiť, že?pokiaľ mám dobre info
Dakujem vam pekne za privitanie🙂A.Hlinku je hlavna ulica asi 5minut peso od N-centra,ale aj k dlhej je to kusok.
ahojte nitrančanky🙂)uplnou nahodou som vas našla,,,🙂
dobré ránečko 😵
včera som bola s klbou(klaudiou). No vám poviem vôbec nevyzerá byť tehu 😵 Sme pokecali na tej zime. 😀 Ale fajn, že sme sa videli....ani sme sa spoznať nemohli. 😀
ozaj baby čo máte rodinné domy. Myslíte si, že je hlúposť zadovážiť si nemeckého ovčiaka na stráženie? Ked sa vám okolo pozemku stále motajú bezdomovci a 20roční nevybúrení puberťáci? Lebo všetci nás odhovárajú, že je to len starosť, všade samé hovná atd. 😒
a čo máte vycvičených psov. Dali ste ich aj niekde vycvičiť, alebo ste si ich cvičili sami? Ja chcem mať poslušného psa, a nie dementa. Tých tu majú na okolo všetci. 😀
@zajo79 ahojky nooo zeby nakoniec si mala predsa len dievcatko ? 😵 😵 😵
@zajo79 ved pozri ako som dopadla ja ,najskor som videla pipika ako svet a nakoniec,ze dievcatko 😀 😀
@helenkasabinka a ked si videla dievcatko to bolo na 3d?
@bystricanka vlciaka asi nie..ale nieco ine.. ridgebacka? alebo nieco vacsie, a k detom.. potrebujes len aby ohlasil.
a aspon prvy rok sa mu venovat a cvicit.
ajojte,dlho som necmarkla taak idem na to.. 🙂
@klba pani maamo,kedy sa stretneme,ved si ta chcem uzit este ako tehulku,ako sa maju tvoji chlapi? Teraz tvoria uz partu,cooo?No pockaaaaaj ked sa ti narodi bambulka,aspon nebudu v presile,vy budete chodit shopovat a oni na ,,pifko,,..😉
@beruska113
@zuzanakarolinka pocujte vy dve 😀 ,aj pockate aspon do 13 kym oficialne zosobasite tie vase deti?
ale je to zlate ved 😀
No a vitam nove tvare,sak dojdite nakuknut aj nabuduce,budeme radi 😵
Ozaj a to len moj cisto teoreticky subjektivny nazor,tie 3d a bla bla,podla mna je to strasny osial,nespravodlive,ved maly by pouzivat co najlepsiu technologiu aby zistili zdravie babetka,nie oni si to nechaju zaplatit radsej, potom kricia,ze je mala porodnost,ved si to tak zoberte,kolko nas stoji to male,a to je este len v brusku,malo by byt zakonom dane,ze pre deti treba pouzit vsetko,len aby boli zdrave,lebo potom tie naklady a aj pre stat starat sa o chore dieta v domove su mnohonasobne vyssie ako jedno poriadne dosledne 3D sono,TAK!
a este vam poslem hlasku mojej ctenej malej polovicky,aby nebol moj prispevok taky mrzuty 😀 :
Prave pozera krtka a ten sa vykopal pri nejakom smetisku,kde boli stare plechovky a derava cizma a mala na to..
,,aha aky tam ma bordel,,fuj!,, 😀 ona je skratka celaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
@zajo79 nie na 3D ale dva krat na 2D sone ale na 3D idem o 3 dni 😉
jaaaj @bystricanka zabudla som este,tie kolie sa lahko vraj ucia,presny nazov plemena ti povie Marianka,lahko sa ucia,miluju deti, ale zas nieje plemeno na obranu asi,len na ohlasenie skor 😕
pozerám, že tu máte starosti a radosti s pohlavím 😀 . Tak ja mám o to menej, keďže som musela ísť na amniocentézu, tak tam to máme 100%-tne podtvrdené 😅 Chceli sme síce babu, ale už sa tešíme veľmi z našého malého atléta. 😅
Tie karnevalové masky, neviem, kto to tu písal, predávajú aj na tržnici, na poschodí.
@miroslava44 ..😉 druhe bude babulka,uvidis 😀 aspon mamtre dovod skusat aj po druhy raz a kludne sa vyhovor na presilu..😉 😀
ak sa smiem opytat preco si sla na amniocentezu? viem,ze to robia maminam nad 35,ale to ty niesi,teda ak s dovolenim mozem tykat,inak tesi ma ja som Simona..😉
jaaj a karnevalove poziciavaju aj v progresy na poschodi uplne hore,maju tam pekne..my sme mali odtial vcielku..😉

@e37 aj na 3dcku ti to tvrdil? ja som bola v hc na na morfologickom sone, sice mi ho robil z rychlika, pipika som nevidela, len vajko - ale to mohla byt aj napuchnuta suska. doktor ma sice 3d, ale morfo robil 2d.
tesime sa vsetci na chlapca.. sice tretieho 😀 ale ja ked nieco nevidim na vlastne oci, tak tomu neverim