icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

marianca
22. jan 2011

avojte po dlhej dobe sa hlásim 😉
@sasulec čo sa týka to ho 3d a 4d a neviem akého sona, súhlas s tebou, pokiaľ to má pomôcť tomu aby sa zistili nejaké vady, malo by to byť zadara a mali by mať prístup k tomu všetci.... 😠
@helenkasabinka ná nech, hlavne nech je bábatenko zdravé, ľúbiť to budeš či to bude chlap, alebo baba... 😉
@bystricanka tak my sme si kúpili border coliu, je to v podstate najučensivejšia rasa vôbec, je to ten pes čo bol aj v talent manii. Náš má 6 mesiacov a na jar s ním začne Stano chodiť na cvičák. Nepotrebujem aby bol nejaký extra inteligentný, stačí aby poslúchal, neutekal a tak. Je hravý, ale je to stále šteňa a čo sa týka ohlásenia, tak šteká stáááále. Na vtákov, na lietadlá....a tak. Čo sa týka hovienok a týchto vecí, kadí na jedno miesto a to sa naučil sám, my sme ho to neučili. V zime si zobral boby čo majú decká vytiahol na kopček nasadol a sánkoval sa, sme sa na ňom ohromne bavili, sledovali sme ho cez okno, takže rozumu má až až, ale na to čo potrebuje on... A myslím si, že do rodinného domu pes patrí ale mňa osobne vlčiak neoslovil...ale to je vec názoru...
@zuzanakarolinka
@beruska113 tak vy sa už svadbujete, hmmmmm sa nezdáte 😉
No idem ja trochen poupratovať, kým krpec hajá pá a bys kuk foto hava

sasulec
22. jan 2011

@marianca cooooo???? sankoval sa?
kokoos tak ked budete nahodou parit aj ja ceeeem..😉))) ja bych sa na nom usulala,niekedy ked bude sneh dojdeme to kuk,neveriiiiim,to uz muselo byt coooo? 😀 😀 😀

miroslava44
22. jan 2011

@sasulec no verím tomu, že druhé bude baba 🙂 , iné ani nepripúšťam, aj naši hádam chceli, keďže už majú dvoch vnukov, ale tešia sa. Na amnio som bola preto, lebo som mala zlé výsledky krvi v tom 16. týždni, či kedy to berú, mala som zvýšené riziko na Dawnov syndróm, tak sme boli na genetike, a tam sa nás pýtala dr. či pôjdem na amnio, tak som šla, chcela som mať istotu. Tak nás potom v nemocke objednali, pichli nám do bruška obrovskú ihlu, ukrátili nás o 30 ml plodovej vody, a poslali nás domov. Len to nekonečné čakanie 🙄 😒 ☹ Ale všetko dopadlo ok, výsledky boli dobré a vo výsledkoch chromozómy XY 😀
Tykať mi môžeš, jasnačka, aj mňa teší 😉

beruska113
22. jan 2011

@miroslava44 to tá milá pani doktorka v nemocnici Ta poslala? mala som tú čest a stačilo mi.

@marianca no pekne, človek Ta musí osobitne pozývat, aby si nás pozriet prisla. a havino krásny.

@sasulec a nevies, kedy bude karneval? karin nevie, tak asi ešte nie je nikde vycapené.

beruska113
22. jan 2011

@28jaja28 ahoj a vitaj. Ešte nám napíš, že si z Chrenovej a mna už picne. 😀

beruska113
22. jan 2011

U nás malý spí, starý spi- včera mali firemnu žúrku a uráčilo sa mu vrátit o 4 a od vtedy s miernym prebudením spí. A ja upratujem, len mám pauzičku.

marianca
22. jan 2011

@beruska113 beruš šááák nefrkoc už som tu a dojdi upratať aj k nám.....já sa síce chystááám , ale stále je len pri tom chystaní 😝 lenivá som jak hovado 😝
@miroslava44 aj moja ségra bola na amnio, ale to čakanie je deprimujúce, ked nevieš na čom si, to by mali povedať na druhý deň a nie dva týždne či koľko čakať, veď to môže človeka aj poraziť, keď má nad tým stále rozmýšľať....ségra mala tiež zlé testy, ale na amnio to dopadlo dobre, malý má atopický ekzém, takže tie hodnoty vyleteli kôli tomu...
.....a inak moja ségra čaká ďalšie bábo v júni, takže super, keby som mala nejaké neodolateľné tiky mať bábo, pôjdem si popestovať k nej,pomojkám a keď to bude vrešťať pekne to vrátim 😀

sasulec
22. jan 2011

@marianca dobreee... 😀 na to sa tak nejak spolieham aj ja,len este musim cakat kym to segra so svagrom zrealizuju

28jaja28
22. jan 2011

@beruska113 ahoj dakujem🙂)picnuť ťa nemusi ja som s klokočiny🙂)

sasulec
22. jan 2011

@28jaja28 vitaj..😉 aj ja som z chrenovej,ale bereme aj klokocku..😉))

zajo79
22. jan 2011

@marianca sankoval sa pes? 😀 😀 xixiixi, sa tu rehniiim

marianca
22. jan 2011

@zajo79 noo veď hovorím, na hovadiny má rozumu až až, ale nato čo chcem ja to sa tvári jak dili. Vytočí hlavu doboku a kuká, že čo tá na mňa hovorí 😝
@sasulec nemdráždi, že berieme aj klokčku či čo a jááá čóóó??? šáák ja úplne mimo 😝

zuzanakarolinka
22. jan 2011

@miroslava44 ja som jej normálne zavolala a povedala som jej, že čakám dieťatko a že by som chcela mať ju za detskú a bolo, ona súhlasila 😉

zuzanakarolinka
22. jan 2011

@beruska113 a my kedy budeme mať firemnú partičku? dokelu

cukruska1920
22. jan 2011

Ahojte... neviete mi poradit kde sa da chodit s detickami plavat.. ale tak aby bola nejaka rozumna cena 😝

majulcek
22. jan 2011

caute holky,
konecne som sa dala ako tak dohromady,tieto dva dni hotovy zabijak a uz som v pyzame a chystam sa "pinkat" 😀
niekto ste tu spominali havinov...brat ma nemeckeho ovciaka a havino nepusti ani musku do dvora 😀 takze bys ak mas zaujem o nejakeho straznika radsej sa porad s nejakym kynologom a ten ti sam pomoze co si vybrat 😉 😉
a vitam dalsie nove tvaaaare,sa nam to tu pekne rozrasta,jupi 😵

cukruska1920
22. jan 2011

@majulcek no .tam je to prave drahe

majulcek
22. jan 2011

@cukruska1920 tak potom v zlatych moravciach,ale tam neviem ake su ceny

28jaja28
22. jan 2011

@sasulec ooo dakujem🙂))

helenkasabinka
22. jan 2011

@marianca mas uplnu pravdu ,hlavne nech je zdravucke a lubit to budem rovnako,nech je to,co chce byt 😵 😵

beruska113
22. jan 2011

@marianca to más pravdu, Ty si tu od veci, ale že jak si zapadla. A aj pozriet si nás prišla a že može byt. A neboj, tomu upratovaniu som ani ja moc nedala, som sa vyhovorila sama pred sebou, že teraz to nemožem prehánat.

@28jaja28 a kdeže tam bývaš? My sme na Alexyho bývali.

@cukruska1920 no od Hviezdice je v NR asi len drahšie, ako napr relaxfantasy či ako sa to volá na chrenovej. My sme sa tolko chystali, až sme to zmeškali, tehula chodit nebudem a s dvoma už duplom nie.

@zuzanakarolinka moja ked si ju spravíme.

@majulcek si sa rozbila? aj ja mám jedného rozbitého doma včul

zuzanakarolinka
22. jan 2011

@beruska113 pekne sa staraj, poskaldaj ho dokopy ako puzzle,

zuzanakarolinka
22. jan 2011

@marianca ahoj, ty si už dlho nebola, žijete?

zuzanakarolinka
22. jan 2011

@cukruska1920 ja chodím do tej hviezdice a je tam na milión %, vážne super, prístup tie baby, tutovka, odporúčam

majulcek
22. jan 2011

@beruska113 a tak rozbit ani nie,som vsetko vytancovala,ale som straaaasne nevyspata bo som spala len tri hodky a vidis stale tu oxidujem 😀 co drahy lieci sa ?

sasulec
22. jan 2011

@marianca sak ty ,,nasa cezpolna,,ale nasa !!!..😉)))

28jaja28
22. jan 2011

@beruska113 ahoj my na čajkovskeho ale len 3mesiac predtym sme byvali tiež na klokoči,ale troška vyššie

bystricanka
autor
23. jan 2011

Ahojte 😵 😵

@marianca pekného máte hafana. Ja by som takého brala všetkými desiatimi, ale manžel povedal, že chce vlčiaka a hotovo. Dokonca aj búdu spravil ako pre veľkého psa. Takže u nás bude vlčiak 🙂 Ale povedala som manželovi, že ak sa bude Matúš takého psa báť, tak pôjde preč.

majul....no my potrebujeme takého, čo do dvora nikoho nepustí. Len nás samozrejme. 😀

Lebo sa tu na ulici začínajú diať zvláštne veci. Predávajú sa tu domy a nedajbože keby to kúpili romovia, tak sme v p.... 😒

jeej helka....ty budeš mať dievčatko? No super 😵 Manžel bude ako v haréme. 3 baby...to sa mu bude sveta žiť 😉

miroslava44
23. jan 2011

@beruska113 áno, ta milá pani doktorka, z tej genetiky, už ani neviem, ako sa volá...
@marianca no, to ti poviem, tri týždne....a kázali tam volať o tri týždne, zavolám a ona mi povie, že dojdite si v pondelok pre výsledky, no som myslela, že ma drbne, ďalšie tri dni čakať, tak som sa jej popýtala aspoň, teda sestričky, tak ta mi potom povedala, že je všetko dobre...tak aspoň to. Ale je to ozaj deprimujúce, ja som bola celé tri týždne v strese, no samozrejme, že nič zlé som si nepripúšťala, nehovorím aký nervózny bol môj drahý. A keď to chceš vedieť do troch dní, tak si musíš zaplatiť nejakých 300 euri, ale to som si nie istá...tak ....totálne na hlavu. Tiež si myslím, že by to mali dať vedieť hneď a nie naťahovať a stresovať človeka...No nič, malý je v poriadku, dúfam, že to bolo len také pobláznenie, že nič mu nebude keď sa narodí. 🙂
@zuzanakarolinka ok, asi tam ale zajdem osobne, radšej, keď je to prvé bábo, alebo netreba?Napíš prosím číslo, uvidím potom, či len zavolám, alebo tam zajdem.