Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@miroslava44 juuuj moja tak ste si užili svoje pokým ste čakali na výsledky 😒 no ale hlavne že je všetko v poriadku a drobček je zdravučkýýý, tak potom to čakanie stálo za to 😵 😉
@any23 no jasne, užili, teraz sa tešíme. Akurát, že teraz čo som bola na glukózový test, tak som mala hodnotu 7,82 a 7,8 je spodná hranica, tak mi hovorí sestrička, že nič sladké, nesladiť....pravidelná strava, zdravá, a neviem čo ešte...u mňa dosť problém, lebo ja papám stále ináč...tak si pomaly zvykám, zajtra idem na kontrolu, tak uvidím, že čo mi povedia...Lebo že veľké deti sa rodia a neviem čo, tak som sa smiala, že my budeme mať aj tak veľké bábo, lebo aj ja aj môj partner sme boli veľké deti keď sme sa narodili 😀 Ale tešíme sa, že je zatiaľ všetko ok 🙂
@miroslava44 pri Alexíkovi som mala ten istý problém s glukozou - akurát že ja som mala až 9 volačo 😕 ale prísnou dietou sa nám to podarilo udržať pod kontrolou, nemusela som ani lieky brať, len som tam chodila na kontroly ako na klavír a odvtedy som už vždy mala okolo tých 7 😉 a Alexík nebol nejaké obrovské bábo - mal 3500g a 49cm - taký akurátny bol 🙂 no a pri druhom tehu som zase tie hodnoty mala dosť nízke - okolo 3,6 ale povedali že v pohode, že asi mi to dobre trávi 😀 a Emka bola na tom podobne s váhou - 3400g a 50cm 🙂 akurát že Alex bol macinko vždy, zatiaľ čo Emka je taká drobnejšia - však dievčatko 😝 tak či som mala či nemala tehu cukrovku - obe dietky sú rovnakej váhovej kategorie - tak si myslím že kvôli tomu sa velkého bába obávať nemusíš - no ale ak to máte v rodine tak môže byť 😝
@miroslava44 jej číslo je 65 37 461, ja som jej volala a bez problémov, boli a sú veľmi ochotné, veď aj beruška113 ti to písala
@miroslava44 nič si nerob z toho glukózového, aj aj som mala zlý, chodila som tam ako na hodiny klavíra, si 4x som tam bola, a nič sladké som nejedla, ani žiadne problémy som nemala a všetko je ok, jedine čo mám je dosť vysoká váha 😢 , ale čo sa zabijem, chcem schudnúť, ale akosi to ja neviem, a nejsť neičo, to tiež neviem, cvičiť by som aj chodila, ale nemám s kým, chcela osm Źumbu, ak máš nejaký dobrý typ daj 😉
@any23 no vidíte, ja tam idem zajtra na kontrolu-prvý krát, tak uvidím, že čo....Mne sa ale extra diéty nechce dodržiavať, no ale jedávam to zdravé pečivo a nesladím, nejem sladké, no veď som to aj písala 🙂 No ja som mala 4100g, 52 cm, a môj priateľ až 4150g a 54 cm, veď aj je taký dlháň 😀
@zuzanakarolinka diky, tak ja tam skúsim teda neskôr zavolať, ešte mám čas 🙂
@zuzanakarolinka no už si ani nič z toho nerobím...tú váhu zhodíš, neboj sa...aj som niekde čítala, že je tá zumba, len už neviem kde, musím pohľadať a napíšem, tuším že aj niekde na Klokočke som čítala, aj niekde na Wilsonovom, no nie som si istá, ale keď sa malý narodí, tak sa aj ja chystám na Zumbu 😅
@miroslava44 zisti a daj vedieť,
@zuzanakarolinka trocha som sa pohrabala na nete, tak ti dávam nejaké linky, máš na výber 😉
http://www.zumba.wbl.sk/Rozvrh-hodin.html
http://zumbaskikou.meu.zoznam.sk/o-nas/ - toto je moja kamoška, spolužiačka z výšky
http://www.fitlinia.sk/index.php?id=3&typ=1&index
@miroslava44 ja som mala tiež taku hraničnú cukrovku a dietu som vobec nedržala, ani v nemocnici ked som 2týždne asi v 36tt ležala mi dietu nedali, asi o 5dnín na to prišli, tak som povedala sestričke, nech kašle na to, že žbrndy jest nebudem. Ale zas malý mal 4250g a dva dni bol na infuziach, lebo mal málo cukru.
@sasulec veru teraz sa stretnúť bude o hubu ale snád sa zadarí, v lete bude pekne tak sa bude dať aj byť vonku a díky moja, držím palčeky aj ja vám 😉
@beruska113 tak ja som myslela na vás, ak sa nám to rozhýbe a už budeme mať učenie sa v jasliach za sebou tak sa snád zadarí aj pozrieť vás...........v jasličkách bol najviac na pol dňa tak uvidíme a tie choroby no ak bude chorý na OČR idem ja, robo to má na dlhé lakte takže ja budem doma a okrem toho ak je riško chorý tak je tak umamičkovaný až hrúza 😠 dúfam, že vy ste zdraví všetci 🙂
želam krasny den všetkym mamičkam ja som tu nova a neviem ako to tu funguje tak sa rada podučim 🙂
@smejkoo112 vitaj..😉
my tu fungujeme formou diskusie,ak sa chces nieco opytat,alebo len tak poklebetit,o radostiach i starostiach s detmi,sup sem!!! budeme radi ak sa pridas 😀
obcas je tu pusto,ale my sa polepsime,teraz prcham na navstevu ale vecer nakuknem.. 😀
sestrenka ma tiez syna Simona a dcerku Kristinku..😉
pekny den 😵
@beruska113 hmm, vidíš to?dúfam, že ani ja tam nebudem mať diétu...blééé 🤐 Ja tiež nedodržiavam extra diétu 😝 , nemám na to chuť a ani náladu...no obmedzila som jedine sladenie, sladké... No malý bol teda fajnový 😉 asi aj mi budeme mať veľké bábo, no uvidím keď pôjdem na ultrazvuk.
Ja som bola teraz na kontrolu, no mala som po jedle 6,8 a hranica je 6,7, no som sa nepriznala, keď sa ma pýtala že som jedla pizzu 😀 By ma asi sestrička zadrhla 🙂
@smejkoo112 ahoj, ja tu tiež nie som dlho, ale neboj hneď sa do toho dostaneš 🙂
ahojte kočky, vítam nové členky 😵 pekne sa rozrastáme 😅 😅 😅 už ani nestíham vnímať 😅 🙂 😉
@smejkoo112 ahoj. odkial si? sa to tu riadne množí, tolko nových báb za posledne dni. tešíme sa.
@miroslava44 mne inak nikto nepovedal, že to bude velke mimčo, že tak cca 3,5kg, ale ved to sa ani nedá presne.
@sasulec ako bolo u susedky. tak už vieš, kde bývam, tak ste pozvané.
J budem chorá. ráno mi nič nebolo, ešte som bola na socílke pre potvrdenie pre muža na danove, potom v robote podpísat papiere k mojmu danovemu, potom pár obchodov. Prišla som domov a OK a asi o hodinu ma fest rozbolelo hrdlo, potom hlava, už kýcham, všetko ma bolí, zima mi je. Takže paráda. Ja ked som chorá, som jak živá mrtvola. Minerálka mi dráždi hrdlo, čaj mi nechuti, je mi z neho zle, z ovocia mi je zle, lieky nemožem, jest mi nechuti a od hladu ma napína. Inak nič nove.
@blazka24 chorá som, inak nič. Lukimu už mám masku na karneval, tak snad bude potom zdravý a pojdeme niekam.
cauteeeeeeeeee,nebodaj to tu bude ako volakedy ze sa pisalo ostosest a nestihala som citat...vitam smejo 😵
@beruska113 no nic moc,bez vypotit nech sa cim skor z toho dostanes...malemu si aku masku zaobstarala?
@majulcek že asi santov pomocník, takú obyč, ešte na nu čakáme.
@beruska113 no len uz najst karnevaaaaaal nech santov pomocnik nastupi
ahojte
vítam nove tvare 🙂
@beruska113 jeeeeeeej idete na karneval? aj ja som rozmyslala,ze by som isla s patkom
@beruska113 no to len tá sestrička v tom medicínskom...tá furt voľačo 😀 Už to ani moc neriešim. Narodí sa taký aký má byť...
@zuzana76 ahoj
ahojte
@beruska113 dufam,ze nie si chora
ja cakam nasich na obed, ma prist mamina a ocino, varim fazulovu polievku a peciem kura a ryzu, dufam,ze to kura je bezdioxinove
😝
@beruska113 človeče a kam idete na karneval, ja som veru nad tým neuvažovala, to by bola pekná radosť pre riška..........tiež idem teda kuk nejakú masku 😀 díky za inšpiráciu 😝
ahojte babule ..........už nebudem chodiť často lebo pracujem, ale snád sa zadarí 😉
@zuzana76 som veru chorá, akoby ma kamion prešiel.
@beruska113 ajooj,bolo fajn,mozme len zavidiet prostredie a ten zaaadap slnka z obyvacky s krbikom..ujujuuuj..no ale sak kazdy podla zasluh..
skoda ze sme sa nestretli,skore zdravicko moja,cmuk na licko big bratovi a babtkovi na brusko..😉
@blazka24 len pekne prackuj moja,vsetka cest,neboj za chvilku sa pridam aj ja aby si nebola sama 😀
@zuzana76 jeeezkove ocule nezartuj,co to ma ake vedlajsie ucinky??? 😕
pekny vecer all
co som to chcela este??????..................................jaaaaj....ale nooo baby nerevte pri tej Seherezade 😝 😀
Dnes sme boli v Domine a mala si tam pekne ochodovala sama,samostatna jednicka 😀 len mama je na prasky 🙄
pekné zasnežené ránko 😝
@beruska113 beruš rýchlo sa nám uzdrav 😉
@blazka24 a ako sa ti lúbi v prácičke? už si sa troška zaklimatizovala? 🙂 si pamätám ako som ja nastúpila po materskej do roboty - som sa nevedela spamätať, tie prvé dva týždne som bola strašne dezorientovaná 😝 a malinký si ako zvyká?
@sasulec tak teba to už onedlho tiež čaká 😒 a kam nastupuješ? do starej práce či si budeš hladať niečo nové? 😅 ja sa nebudem mať kam vrátiť, ale mne to až tak moc neva - verím že si dačo nájdem 🙂 ale to je ešte dalekoooo zatiaľ si musím doma "užívať" ale ked mne je doma dobreee 😵 😵 😉
@miroslava44 ako sa nám cítiš? 🙂

ahojte 🙂
@bystricanka nooo u mňa je vlčiak srdcová záležitosť - zbožňujem ich 😵 ja keby mám rodinný dom tak neváham - ale to je každého osobná vec, každému sa lúbi niečo iné 😉 sestra Miška napríklad nedá dopustiť na bulteriérov - oni ich chovajú, sú to riadne teliatka ale zase pokiaľ to má dobrú výchovu, tak všelijaké tie povery o tom že sú to útočné psy a bla bla bla idú bokom, ale ja ich veru nemusím, nekúpila by som si takého 😝 naši majú v jelenci yorkshira /toho si doniesli z bytu, je len v dome von sa chodí len venčiť - a je to teda fajnovka, na dvore sa im teda nevytoto - musia ho brať za plot 😝/ a ešte majú bernského salašníckeho psa - toho si presadila sestra Lucka - tatino chcel klasiku-vlčiaka, sestra Peťka má toho yorkiho a mamine to bolo v podstate jedno ale ako jej Lucka ukázala na fotke mesačnú Fíbi tak bolo rozhodnuté - zamilovala sa do nej 🙂 je vážne strašne zlatá, ale je to obrovský pes, zatiaľ má len osem mesiacov a teliatko je z nej už teraz, ale má pokojnú povahu, rýchlo sa učí, a stráži na jednotku - ale to ju naučil krpec Rony - ten veru nepustí nikoho a ani ho od zeme nevidno poriadne 😝