icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
26. jan 2011

@any23 do povodnej prace..😉

blazka24
26. jan 2011

@sasulec cica veru makám jak šroub a ten môj malý šroub už spinkal pjekne v jasličkách dve hoďky vraj spal, skoro som umrela, doma ledva hodinu aj to som si gratuľovala 😝 tak sa pridaj do radu pracujúcich, uponáhľaných mamičiek, moja včera som bola v tescu malom a kým som došla s tými nákupnými taškami domov tak som skoro vyhodila kopytami, jak ma ten sneh nesmierne ondíííííííííí, takí bol pjekný keď som naň civela z poza okna z domu 😠

@sasulec ja nevím čo je šeherezáda onéééééééééé 😉

@any23 nooooooooooo smo druhý týždeň a už som mala dve stránky, tak ti poviem že som bola jak autista - normálne som nevedela kde čo mám, čo mu mám dať a čo povedať ani nehovorím 😝 malý v jasliach druhý týždeň už vcelku fajn, len sa mi nepáči že sa budí zo sna v noci a plačká, asi sa mu o tom sníva ☹

miroslava44
26. jan 2011

@any23 Ďakujem fajn, celkom dobre by som povedala, pokiaľ nie som chorá, tak je všetko ok. Akurát, že musím prežívať nervy 😠 , lebo tá krava bývala vedúca mi poslala len v pondelok výplatu, tak čakám, že zachvíľu príde na účet. Inak fajn. 🙂 Ináč som taká unudená, už neviem, čo so sebou, keď nemôžem ani päty vytiahnúť...
Máme teda krásne nasnežené a ešte ako aj sneží 😀 paráda, len neviem si predstaviť sa s tým bruchom brodiť v tom snehu 😀 , aj keď nemám vychádzky...no uvidím. Sranda.

beruska113
26. jan 2011

@sasulec západ slnka ako západ, aj my ho vidíme z obývačky s krbom, ale to blato naokolo a žiadne chodníky. takže každé plus má aj mínus. A díky.

@any23 díky, už je to trochu lepšie ako včera.

blazka24
26. jan 2011

@beruska113 cicúšik tak už je to lepšie u teba? no tak šup, šup vypotiť na mužskom tele a bude to preč 😀

beruska113
26. jan 2011

@blazka24 no peráda, že Riško takto.Len tak dalej. Snád aj Luki si neskor tak zvykne. A Ty čo do Tesca behaš, šak maš Hypernovu pod nosom.

beruska113
26. jan 2011

@blazka24 horúčku nemám, len všetko ostatné, hrdlo, hlava, cele telo. A mužske telo mam zakazane.

beruska113
26. jan 2011

@blazka24 a jest mi nechuti. už om schudla, takže zatial som 0,5kg pribrala. paráda.

blazka24
26. jan 2011

@beruska113 cica ale to mám cestou autobusom domov, tak som vystúpila a nakúpila tam, v hypáči sa mi to zdá o hubu 😎
človeče tak pekne papaj a nerosypaj - musíš myslieť na bábenko, žer nebo tě vyměním 😝

sasulec
26. jan 2011

@beruska113
@blazka24 super debata 😉))

blazka24
26. jan 2011

@sasulec cica všetko pre dobro spoločnosti 😀 minula som sa povolaniu 😝

sasulec
26. jan 2011

@blazka24 veeru uz si mala byt v parlamente,coz v parlamente prezidentkou..😉))

blazka24
26. jan 2011

@sasulec ja do parlamentu tak veľa ľudí má po prdeli deli cica, to by bol konec sveta 😀 mala som skôr na mysli nejaký červený kríž alebo rehoľníctvo že som taká otvorená pomáhať 😝

beruska113
26. jan 2011

@blazka24 tak mi dojdi poupratovat, ked chceš tolko pomahat. Šak jem, ale po každom jedle ma už čaká na stole žuvačka, lebo mi je z toho zle. A ani pit mi nechuti. Hruuuza. Aspon ušetríme.

@sasulec už len šatky okolo krku ako pani primátorke jej chýbaju.

blazka24
26. jan 2011

@beruska113 a želáte si aby som došla len v zástere s holým zadkem /ako objednávajú chlapa na upratovanie nezadané ženské/ alebo móžem byť oblečená? 😝 keby ti ja poupratujem tak by si to nerozchodila heheheh to poznám podľa seba 😉

beruska113
26. jan 2011

@blazka24 možeš priast aj oblečená. ale ak chceš spýtam sa muža.

blazka24
26. jan 2011

@beruska113 hehehe a čo mužovi idem upratať? šak ty budeš kukať na mňa - neeeeeee tvoj muž 😀 ale chcela by som vedieť čo by nechytil infarkt z toho pohľadu 😀

natalianr
26. jan 2011

ahojte 🙂 ty brdo nejako dlho som tu nebola 😀
beruska113 GRATULUJEM.... 🙂

any23
26. jan 2011

@sasulec a kde si pracovala /ak to teda neni tajné 😝
@blazka24 joooj malinký, tak v noci zle spáva 😒 ale zvykne si, s detičkami mu je isto dobre 😉
@miroslava44 nooo tak tebe teraz bude lepšie doma jak po závejoch sa brodiť 😝 určite bezpečnejšie 😉 ja ked som alexa čakala tak som sa aj zo dva krát aj vytrepala - raz do snehu a raz na lade ale chvalabohu vždy len na bok, bruško som si neudrela ale lepilo mi riadne 😒 a nemáš vychádzky? ja som tiež bola na PNke od štvrtého mesiaca a môj doki mi na ten papier napísal že vychádzky neobmedzené a teda žiadny problém nebol 😅

blazka24
26. jan 2011

@any23 malý takto spával odjakživa, on sa budil kvôli hladu, dosť často kvôli smädu ale teraz je to s plačom, takže vstávam aj 4x za noc,ale človek si zvykne aj ihlu v oku 😀 len do práce sa mi ťažšie potom vstáva 😔 a richardovi je to určite lepšie medzi deťmi, verím že mu to pomôže sa osmeliť a rozrozprávať a možno tajne dúfam, že aj nočníkovať raz začneme 😕

any23
26. jan 2011

@blazka24 neboooj začnete, však do 15tich hádam plienky nosiť nebude 😝 😀 alex bol veeelmi lenivý v tomto - on niežeby nevedel čo tam má spraviť, teoriu ovládal - ked som sa ho spýtala čo sa robí do nočníka tak mi povedal ale proste nemal na to čas 😝 ho to zdržiavalo 😀

miroslava44
26. jan 2011

@any23 no určite lepšie doma...ale ja som taký domáci neposed 😀 Už od 4.1. som na PN-ke bez vychádzok...tak mi je dlho, akurát čo sa na 10 min. prejdem na poradňu a naspäť. A zabudla som si teraz pýtať, keď som bola, no uvidím v utorok, že čo a ako...ja som sa raz vytrapala, už skoro pri bytovke, to ale bolo ešte voľakedy ani neviem v ktorom som to bola, keď ten taký prvý sneh bol, no našťastie tiež len na bok 🙂

beruska113
26. jan 2011

@blazka24 u mna je zvyknutý na strie, celulitídu, kilá naviac, čoho viac sa može zlaknut.

@natalianr dakujem. a veru dobre dávno si tu nebola. akurát minulý týžden som mazala staré IPčky a bola tam aj od Teba, som rozmýšlala, že si tu dávno nebola, že ako žijete.

@blazka24 no náhodou, ked tak jasle zvláda, tak sa asi osmelovat moc nemusí. A rozprávanie si radšej ešte počkaj. Mna malý vezme za ruku mamina pod a musím. A každému hovorí, že sa volá Miro, kto sa spýta. To je náš sused. A nočníkovanie u nás nehrozí.

@any23 ani malý na to nemá čas. Tak hádam v lete.

@miroslava44 ja som rada, že vacsie brucho budem mat až v lete, aspon tie pády nehrozia.

any23
26. jan 2011

@miroslava44 onedlho už pomaličky začneš prať a žehliť výbavičku, s tým sa dá pekne zabiť čas 😝 😵 a máš nejaké problémy keď si na PNke? či už ťa nebavila robota? 😝 ja som bola kvôli tomu že som musela do práce dochádzať /do vrábel/ a to nebolo nič moc 😝 čo sa dalo, porobila som z domu 😉 a medzitým mi skončil PP na určitú dobu, viac mi nepredlžili, tak mi to ani tak moc nevadilo, akurát že sa nemám kam po materskej vrátiť 😝

any23
26. jan 2011

@beruska113 nooo ale tie horúčavy tiež nebudú nič moc 😝

natalianr
26. jan 2011

@beruska113 zijeme tak nejako rychlo ... 😠 maly rastie fakt akoby ho polievali 😀 vymysla a spekuluje...preskocil kolienka a o vsetko sa mi stavia...vsade mame dlazby, takze cely den som mu za riťkou 😎
Lukasko sa ma ako? tesi sa na surodenca?

beruska113
26. jan 2011

@any23 tak tiež pravda, bola som opuchnutta strach a hruza. čo už.

@natalianr aj my máme dlažby. aj si ked lozil odbil roztek z predneho zuba, ani nevieme kedy. ale inak pohoda, ony si deti zvyknu na to, po čom chodia. Luki dobre, už začína rečnit a na bábo sa tvári, že sa teší, aj ked to podla mna nechápe a ked sa narodí, tak sa asi moc tešit nebude. Stále mi hladká a počúva brucho, alebo sebe hladká, že bábo. Dnes dával bábu jest na brucho lentilky. Mne ale nechcel dat. Tak uvidíme, či bude radost po tom

any23
26. jan 2011

@beruska113 ja som našťastie veľmi neopúchala, iba pár dní bolo takých kritických kedy som sa čudovala čo to mám namiesto chodidiel a členkov, ale celkom sa dalo 😅 ale nerobili mi dobre tie teplá, najlepšie mi bolo u našich v jelenci na hojdačke v chládočku 😵 a to som mala termín začiatkom júla, tie najhoršie horúčavy prišli až potom 😝 lukáško musel byť podarenýýý 😵
@natalianr ahoj 🙂 ja mám o niečo mladšiu herečku od tvojho 😉 takže vy ste lezenie preskočili? 😅 ja dúfam že u nás to tak nebude, kto za nou bude stíhať ked začne rovno chodiť 😝 ale je krásny Paťko, pozerala som fotečky, taký malý huncútik 😵 😉

blazka24
27. jan 2011

@any23 tak u nás je veľká sranda keď mu nočník ukážem, sa baví asi päť minút na tom a potom si do toho stane nohou a ja mám taký tlak že si pripadám jak schumacher na okruhu F1 v 200 km rýchlosti..........ten môj syn je absolútny ignorant, to budeme mať svinsky ťažké s ním ako dnes ráno skonštatoval môj muž - naháňali sme ho obaja po byte, najskôr umyť, potom zuby umyť, potom sa najesť, prezliecť - my obaja ustatí, nasratí a malý vyškerený jak veverička po orgiách 😠
@beruska113 čo sa týka mojej spoločnosti u vás s holým zadkom počas upratovania - no comment 😀
malý sa nehrá s deťmi v jasličkách, stále sám, len sem-tam nejaký ten výkyv nastane, takže osmeľovanie nám dlho trvá ale rozprávanie nula bodov 😕 Lukáško sa teda volá Miro 😀 no a čo by sa mal každému na počkanie predstavovať 😝
@natalianr tak toto obdobie je to najbrutálnejšie 😀 stále za zadkom malého ...................odporúčam masírovať kríže už dopredu aby si zvykali na vodenie za ručičky 😝

any23
27. jan 2011

@blazka24 poznám také rána, už sú našťastie kludnejšie, ale aj také bývali 😝 😀 a najviac som zbožnovala keď mi vo výťahu zahlásil že jemu treba cikať - a to pritom päť minút predtým bol - ale robil všetko možné aj nemožné len aby ma nahneval 😠 😝 😀
ja som zvedavá či tá naša opica bude loziť - na bruchu moc nechce byť, hneď sa pretočí naspäť tak ak nebude trénovať tak sa to ťažko naučí 😝 alex bol pravý opak - ten zas na chrbte ani za svet, v jej veku sa už začal plaziť dozad... to emka keď sa niečoho chytí tak sa ťahá do sedu, tak som zvedavá 😉 ale nepoleží ani sekundu - gúla sa jedna radosť, je až moc aktívna 😝
idem uspať tigríča, je od 7mej hore a už je dooosť unavená 😔 ++++++++++++