icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
31. jan 2011

@beruska113 mna mala aj druhe zacali okopavat koncom 17tt 😵 😵

zuzanakarolinka
31. jan 2011

@beruska113 no vidíš, už je z neho chlap, ale my už normálne iba v postielke, jaká radosť 😉

any23
1. feb 2011

@beruska113 no tak prinajhoršom budeš uspávať obidve dietky naraz 😝 ešteže máš dve ruky 😉

inak, my sme chorý, alex kašle ako tuberák, ale že dýchanie má čisté, hrdlo nemá zapálené, teplotu už tiež nemá, ani nádchu, tak mu ani atb nedávala, len od kašlu dva sirupy no ale nemám pocit že by mu to zaberalo 😒 emka včera celý deň teplotovala, ale ani nekašle, ani nesoplí, tak u nej to skôr na tie zuby vyzerá 😒 dneska už chvalabohu bez teploty ale je mrchavááá 😝 ja soplím, kýcham, včera som teplotu mala, bolí ma celý človek, ach jaj hotový lazaret u nás 😝 dokina hovorila že teraz je dáka viroza rozšírená 😒 tak hádam nám to rýchlo prejde... ale je to naprd ked sa takto mizerne cítim - nič nevládzem, najradšej by som zalahla a spala ale môžem akurát keď emka zaspí a to zas alex niečo potrebuje 😝 a navariť, upratať mi tiež nemá kto, tak to nejako musím pretrpeť 😒 maťo v robote, o 16tej by mal prísť, tak dovtedy to hádam nejako zvládnem 😅

miroslava44
2. feb 2011

ahojte baby, tak ako dnes? 🙂
Ja stále doma na PN-ke, ale aspoň vychádzky už mám 😅 A ešte mesiac a na materskú, tak sa teším 😀 Doma je to niekedy už na nevydržanie 😖 Len škoda, že ten apríl je ešte tak ďaleko 😀
@any23 Tak máš teraz rušno doma, čo? Nech je malý teda rýchlo zdravý, a malinkej tie zúbky nech rýchlo narastú 😉

beruska113
2. feb 2011

@any23 drž sa, viem, aké je to hrozné, ked je malý chorý a ja tiež. ja som ešte stále nachladnutá, malý tiež soplí a kašle, ale naštastie horučky nemame. A ked mi bolo najhoršie, bol zrovna Peto doma.
@zuzanakarolinka no vidíš, super ako si zvykla. my to tak striedame, ake ma zrovna obdobie. teraz sa tesim, že aj cez den zaspi sám do 5min je ako štolverka. aj teraz už spí.

beruska113
2. feb 2011

@miroslava44 apríl je tu ani sa nenazdáš a polievačov už budeš s drobcom vítat.

miroslava44
2. feb 2011

@beruska113 No áno, to dúfam aj ja, že už budeme doma na veľkú noc, že nebudem prenášať...

miroslava44
2. feb 2011

Ináč, prečo zasa začína v tejto Nitre fúkať? 😠

pami2
2. feb 2011

ahojte baby, prosim poradite mi ako prebieha porod v nitrianskej nemocnici? mozem si spravit klystir doma alebo mi "neuveria" a budu mi ho robit tak ci tak? kde sa ma ist na prijem v noci a kde cez den?
ako vyzeraju izby na sestonedeli? ja som lezala v sept. na gynekologii, tam je to po 3 postele a 2 socialne zariadenia na celej chodbe ( v kazdom po 2 WC)....ako je to na sestonedeli? pripadne co zahrnaju nadstandardne izby a daju sa zajednat dopredu?

zuzanakarolinka
2. feb 2011

@beruska113 aj my, asi pol hodku, len až teraz som zapla PC a obedujem, idem na folikulo

beruska113
5. feb 2011

No ženy hanbite sa, nikde nikoho? To už čo je. Kde sa flákate. A to je zima. A čo tu bude v lete?

@pami2 príjem je vždy ten istý na prízemí. Na šestonedelí su dve postele na izbe, všetko prerobene a WCka a sprchy rovnako ako na gyn. Izby nadštandard sa nedaju voperd zajednat a ostatne neviem odpovedat. Ale je tema Nitrianska porodnica tu na MK, alebo teraz je v mama a ja časopise článok o NR porodnici okrem iných v tomto kraji.

@zuzanakarolinka a sestričke iba budeš chodit? To treba tuším viackrát za týžden. V pondelok nejdeš? Mám poradnu, ale až 9:45.
Ja som nejak nestihala, pri malom sa mi neda na PC ist, potom občas zaspim s nim. Dnes sme nakupovali, včera sme na pohrebe boli, bolo to strašné, mamina 2 malých detí, neviem sa z toho spamatat, som si poplakala. Inak nič nove, konečne som zdravá, Luki trochu sopli.

majulcek
5. feb 2011

cafte cafte...berus uz som dom...zajtra ozvem 😉

zuzanakarolinka
6. feb 2011

@beruska113 ahoj, idem ale až o 14,00, doobeda plávame, a my sme horúčkovali, Kajka mala 40-tky, idú jej 3 a 4 a všetky, aby nebolo málo, chúďa moje,bože a čo sa jej stalo?

beruska113
6. feb 2011

@majulcek som zvedavá. A švihni, lebo kopu knih ideme venovat do knižnice. Su staršie, ale možno si nieo nečítala.

@zuzanakarolinka tak to sa nevidíme. No dobre sa natrápi Kajka. Tak nech šupom vyjdu a je načas pokoj. Mala rakovinu 3roky. Ale aj ked sme to vedeli, vyzerala a žila akoby jej nič nebolo. Mala hádam viac energie a raosti zo života ako zdravý človek. A bol to riadny šok, ked sme sa to dozvedeli, aj ked každý vedel, že je to otázka času. Ale je mi to strašne luto.

@any23 ako sa vám darí? choroba ustupuje? Ozaj a čo sestra? Ako dopadla.

majulcek
6. feb 2011

@beruska113 pocuj zajtra idem na lapas,bo som prala tristo habov z dovce a poobede by som skocila uz naozaj po dake knihy

blazka24
7. feb 2011

Ahojte,
hlási sa stratená, len idem napísať že žijeme, minulý týždeň sme strávili pár neprekonateľných chvíľ v nemocnici lebo Richard sa rozhodol šablovať ako keby vychlastal literku tequily a v nemocnici sa samoška tvárili ako experti zo Chicago hope a samoška prd zistili........
terazky som chorá ja s mutantom ruskej chrípky a malý to asi dostane tiež, predpokladám že zamestnávateľ už ľutuje že súhlasil s mojim nástupom do práce 😀
som pracant roka - dva týždne v práci a hned OČR 😉

majulcek
7. feb 2011

@blazka24 jaaaaaaj blazi ze jaka smola sa na vas lepi s tymi chorobami 😝 dajte sa co najskor dokopy...jasne si zatuzila po dovoleneee ale hned nemocku?sak hybaj na liptovv

sasulec
7. feb 2011

Haloo stratena sa hlasii,sak boli sme ,,horovat,, aj fotky dam a taak,len sa musim ztotoznit s ofzdusim..😉))
jaj babule dilemu mam koli tym vecnym vojnam s fotkami 😖

@pami2 mne napr dat klistir nestihli,pretoze som dosla viacmenej rodiaca,takze to isto zavisi od okolnosti,takze sa nestresuj,klud nohy v teple a uzivaj si tehulkovanie,ver ze padne slzicka za bruskom a vsetkym tym hmirenim,vrtenim v brusku,spolocne rana..ach jaj ked pozeram na tie bruskate fotky..crrrrrrrrrrrrn!!!!no nist.. 😖 ziadne take 😅 a zacala som chudnut.. 😀

beruska113
7. feb 2011

@majulcek si silno očakávaná

@blazka24 no sa vám darí teda, na nervy tie choroby. a celý týžden bol malý? aj som Ti chcela volat, že ako žijete, ale vždy som zabudla, ale štikat sa vám muselo. aj my sme boli skolení s Lukim, ale nič hrozné.

@sasulec ja že hororovat ste boli. A kdeže, kde? Aká dilema s fotkami? Ja sem nepridávam, mne sa nedaju a mám po dileme.
Ja som mala dnes poradnu, ani na sone som nebola a tak moooc som chcela. A idem až o 5týždnov, to budem v 20tt. ma vykotí dovtedy, ja chcem vediet skor, čo to bude. Inak všetko OK, vo štvrtok uvidíme, čo genetika. A mám konečne nové topánky a látku na vnkúše do obývačky. Staré sa mi zunovali.

sasulec
7. feb 2011

@beruska113 wau,tomu sa hovori tehotenske blues,take zmeny,teeda 😀 😀 😀
boli sme u otca v Tn 😀 a doobre sme sa vysanovali 😀
skoro si aj uhadla,hororr bol ked dedo vytiahol malu az do hor a odtial sa zpustali..chuuda mala,vyraz jak na RUSKOM KOLE,sranda,ikeed vtedy mi nebolo vsetko jedno 😕

any23
7. feb 2011

ahojte 🙂 hlásim že žijeme 😝 😅 pekne nás tá choroba lapla, ale už sa nás pomaličky púšťa, chvalabohu 😅
@beruska113 to je mi lúto ☹ ☹ ☹ je hrozné keď zomrie mladý človek, chudiatka detičky, aj celá rodina 😔 😔 😔
nooo už je to lepšie, už len trochu soplíme a trošku pokašliavame, ale oproti min. týždnu je to o sto percent lepšie 😅 segra má už po operácii, minulú nedelu nastupovala do nemocky, pondelok ráno jej to operovali a utorok poobede ju už aj pustili 🙂 mala to vraj škaredé, na dvoch mjiestach to má zadrotované, už len dúfať že sa jej to rýchlo zahojí a že odviedli dobrú robotu 😝 emke vyšiel tretí zúbok, deň bol pokoj, a už to začalo znova 😒 horné dasienka vyzerajú zaujímavo, zdá sa že jej idú obidve jednotky aj dvojky naraz, chudiatko moje, zase si užijeme 😒 ja neviem či jej chcú vyliezť všetky zubále naraz či čo, ale už by nám to pohlo dať pokoj nachvílku... strašne je nervozna, musí ju to velmi bolieť ☹

beruska113
7. feb 2011

@any23 tak super, že je vám trochu lepšie. A Emka chudiatko, takto ju tie zuby trápia. Veru jej nezávidím. A to segru akože na druhý den pustili? Sila. Nejak rýchlo.

@sasulec no mne stačilo, ked muž išiel maleho sankovat a mama mi povedala pribeh, ako jeden známy prišiel s prázdnymi sanami domov. hned som mu telefonovala. A vankuše som chcela už dávno zmenit, ale možno na jar vymalujeme a už sa tam nebudu hodit a budu zase nové 😀

majulcek
7. feb 2011

@beruska113 dakovala 😵 😵 😵 😵

@sasulec 😀 mama sa s malou vyvencila,teraz mozte po nr brazdit 😅

@any23 aj maly je chory?nechodite do skolky?

any23
7. feb 2011

@majulcek vylyžovaná? 😵 veru je chorý aj on, vlastne on si to zlízol najviac 😝 štyri dni ležal v posteli ako živá mrtvolka a podriemkaval pri telke, potom sa nám vrátil starý dobrý alex čo len vymýšla ale ležať ani za svet 😝 piatok sme boli na kontrole a dokina hovorila že by nebolo zlé keby ostal celý mesiac doma, poriadne sa vyliečiť a hlavne prečkať toto chrípkové obdobie 😕 však by ma z neho porazilo keby je tolko doma, unudený by bol strašne, s nami to má také nezáživné 😝 😀 do konca týždna sme doma určite, potom uvidíme 😉 dneska išiel k babke do jelenca, pýtal sa tam tak nech ide na pár dní, však oni nám ho rýchlo vrátia 😝 lieky už neberie, už je viac-menej v pohode tak nech si užije chlapec 🙂
@beruska113 no veru ja som tiež bola prekvapená že tak rýchlo ju pustili, rýchlo sa jej zbavili 😝 ale mala vybaveného doktora, inak by tam hádam ešte dodnes trčala a čakala na operáciu 😝 dneska bola na kontrole, mali jej štichy vyberať ale že až v piatok 😅 minimálne tri mesiace tam bude mať tie drôty, sme si srandu robili že sa musí včil autovrakoviskám vyhýbať, tam majú také velké magnety, nech ju nepricucnú 😀 a ty sa ako cítiš? ešte ti býva zle? pekne ti tie tt nabiehajú 😵 😉

majulcek
7. feb 2011

@any23 este by som vydrzala v dakom zariadeni kde by sa znovu o mna starali 😀 a lyze som este neschovala,mozno tajne dufam ze niekde este vybehnem tak na 4 hodky...no my sme este ok bez choroby,zdravy horsky vzduch nam neublizil ale hadam to tak zostane,nerada by som bola ak by bola chora,ved ked je dlhsie mimo skolky,potom sa jej tam ide tazsie 😝

any23
8. feb 2011

@majulcek minulý týždeň že bolo desať detí v alexovej triede, všetci ostatný chorý, že boli spojené triedy či čo 😕 maťo tam bol odhlásiť ho a učitelka mu vravela 😝 ešte sa ti hádam podarí vybehnúť na lyže, doprajem ti to 😉 ja sneh moc nemusím, mne vyhovuje skôr leto 😝

inak dobré ránko všetkým 🙂 herečka moja vstávala o šiestej /a to bola hore o polnoci a o tretej/ však načo budeme spať ked môžme vymýšlať 😝 o ôsmej až zaspala, ale to mne sa už neoplatilo zalahnúť, radšej som sa išla osprchovať a myčku vyložiť a naložiť, s ňou by to potom šlo ťažko keď len vláčiť by sa chcela 😝 doteraz spala, ideme si dať desiatu, dopijem kavičku a pôjdeme do obchodu a trošku sa prejsť, volako mi je tu smutno keď alex neni doma 😒 tatinko nám spí po nočnej... vonku vyzerá byť celkom fajn 😅

any23
8. feb 2011

och že zajtra sedem mesiacov 😕 😵 ako to letííí 😝 celkom obstojne už sedká a keď je na bruchu snaží sa loziť ale nevie čo s rukami - tak len zadok vystrkuje 😝

miroslava44
8. feb 2011

ahojte baby, tak som tu dávno nebola, čítam a čítam, je tu dosť toho 🙂 Tak ako dnes? Vonku máme krásne, až ma to tam ťahá, ale vychádzky až poobede 😒 Tak musím dočkať 😀
Ako pozerám, tak sa šíria baktérie a vírusy, tak by som asi mala sedieť doma. 😀 Len či to vydržím.
@any23 si to mala rušné teda, to tak bežne vstáva?Že sedem mesiacov, pekne, a ja neviem prežiť ešte dva mesiace 😀 Teda minimálne, mi je dlho 😀
Ok, tak vám prajem pekný slnečný dník 😉

klba
8. feb 2011

Ahojte. 🙂
Dnes som bola od 8,h na glukozovom teste, o 10:30 boli odbery, potom som musela do 12,h cakat na vysledky a vsetko je ok, 🙂

A vcera sme boli na DOD v dvoch skolkach, uz mame vybrate, pojdeme na Piaristicku, 🙂 aj malemu sa pacilo, najviac mu ucarovali hracky a nechcel ist domov. 😝

Akurat sme to fajn vystihli, prisli sme tam okolo 8:15 a v druhej po 9:30, v oboch skolkach sme boli prva navsteva a venovali sa nam zastupkyne riaditelky, kazdu triedu nam poukazovali, vsetko co nas zaujimalo sme sa dozvedeli, 🙂 dokonca vraj nie je problem ani s prijatim pocas druhej MD, miesta maju dost. 😉

@bystricanka ucit nas bude ucitelka Henka, je to nasa suseda z baraku a spoluziak nam asi bude aj jej vnucik, ten je o mesiac mladsi ako Simonko. 😉
A ty si ju tusim spominala, co si o nej pocula, tusim sa mi mari ze vraj patri k tym milsim a prijemnejsim ucitelkam, tak dufam ze mi to potvrdis. 😉

any23
8. feb 2011

konečne je u nás ticho 😅 rušný deň za nami, som zničenááá 😝 čo tá zase dnes predvádzala 😝 jak rozdvojená osobnosť - chvílku je dobre, potom začne nervačiť a vzápätí zase vysmiata 😝 mám pocit že je to čím ďalej tým horšie 😒 nevie byť ani chvílku sama 😒 doobeda sme boli vonku, si pekne pospinkala, skoro dve hodinky hajala 😅 aj poobede sme chceli ísť, ale musela som sa pustiť do obrovskej kopy prádla, hnusoba sama sa požehliť nechcela 😝
@miroslava44 neboooj ani sa nenazdáš a budeme tu mať apríl 😉 február je krátky a marec už rýchlo prejde 😉 ale chápem ťa, mne bolo tiež dlho, hlavne ten posledný mesiac, vyzeralo to že malinká príde skôr ale ona potvorka poslušne čakala na termín 🙂 a malinká práveže takto skoro bežne nevstáva, okolo ôsmej, pol deviatej zvykne, neviem čo ju to dnes pochytilo 😅 jedine ked nosíme alexíka do škôlky tak vstáva skôr, okolo siedmej, ale cestou zaspinká v kočíku 😉
@klba no super, teším sa s tebou že je všetko tak ako má byť 😵 😉 to čakanie na výsledky ti veru nezávidím, ja som to mala jednoduchšie, ja som bola v tom zdravotníckom centre čo je oproti vchodu do nemocnice a vlastne sladkú vodu som vypila doma, dve hodinky som si pospala a potom ma tam tatino môj zaviezol autom /to bola podmienka - že nemôžem prísť po svojich, teda busom, ale musí ma niekto priviezť/ pichli ma a mohla som ísť naspäť domov, za výsledok som si mala zavolať o pár dní a potom som si len pre papier išla 🙂 nebolo ti z toho zle? mne bolo otrasne 😝 a simonkovi sa teda v škôlke páčilo? 😅 😵 to je super, on sa tam nestratí, on bude spokojný s detičkami 😉