icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

kalifa28
16. feb 2011

@lenusiknr ahoj 🙂 , my tu byvame celý žvot, ale tiež tu nepoznám žadnu mamčku, ktorá by mala dieta vo veku mojej dcery, ale aha! už poznám 🙂 my tiež chodíme do MC klokanček, prid pozriet kedykolkvek, momentálne chodime aj na fit lopty cvičit, ked chceš, možme ist niekedy pokočíkovat, ja byvam na Petzvalovej, to je hned nad tebou 🙂 btw zajtra o 10.00 je v klokančeku divadielko pre naše detičky, vstupne je 50 centov 🙂 ohlas sa, niečo podnikneme 🙂

lenusiknr
17. feb 2011

@kalifa ahoj no to je super🙂))) mozme chodit spolu von.. my sme predtym byvali na partizanskej ale nikto z mojich kamosiek este deti nema takze vies ako to je... sem tam sa pridu pozriet ale neni to ono... ja som bola vcera prvy krat v klokanceku a malemu sa tam moc pacilo... 🙂 stale chcel byt na smykalke... mne povedali ze divadielko je dnes zrusene, vraj je riaditelka chora.byvas v tom baraku pri obchode?a ako sa vam paci na fitloptach? ja chcem ist v marci, teraz sme to uz nestihli.

lenusiknr
17. feb 2011

@beruska my sme sa nevozili od od 10 mesiaca az do roka.. vtedy sme nemohli ani nikam ist, nechcel byt v kociku, v sankach, chodit vedel len malicko, proste len nacucnuty na mne... to bolo hrozne obdobie ale akonahle sme sa prestahovali do noveho vsetko sa zmenilo 🙂 tak sa vytesujem lebo uz som bola na nervy..
MC klokancek je ako je odbocka pri black cafe a ked ides stale dalej je tam 12 posch. barak tak hned za nim, je to stara budova skoly tusim... taka schatranina

cudo
17. feb 2011

@lenusiknr
ahoj, ja som tu tiez nova, aj na fore aj na klokocine, ja som uz MC bola pozriet... a chcela by som tam zacat chodit, takze ked niekedy pojdes daj vediet a mozme ist spolu... moja mala je malicka, ale asi bys a jej tam pacilo...hlavne aby mali niaku fit- loptu... tu miluje najviac

beruska113
17. feb 2011

@lenusiknr no to ste mali perné s tým kočíkovaním. my sme na dovolenke v lete dávali malého do kočíka tak, že jeden ho držal a druhý pripútaval a malý kričal. pozerali pa nás ako po vrahoch, ale ked už sedel, tak ok. Black kafe je tuším kusok pod gymplom, či nie? som tam z toho jelen. Ale na gympel som chodila do jazykovky a chystám sa zas, len neviem, v ktorom storočí.
@kalifa28 ahoj, ale sa to tu rozrástlo za 1 den.

helenkasabinka
17. feb 2011

@beruska113 ahoj dnes sa stretneme na lapasi 😀

miroslava44
17. feb 2011

ahojte, som tu dávno nebola, mám novú zábavu teraz (puzzle) 😀 , tak ma pc moc neťahá 🙂 Aj ste toho dosť popísali 😉 Aspoň som mala čo dobiehať a čo čítať. Ale máme hnusné počasie, čo?Človeku sa ozaj nič nechce 😀

any23
17. feb 2011

@kalifa28
@lenusiknr vitajte, super sa to tu rozrastá 🙂
@cudo jasne, dám vedieť 😉 užívame si kočíkovanie, užívame, malinká väčšinou v kočíku spinká, aj keď párkrát sa už stalo že nehajala ale sedkala a kukala okolo seba 😎 dúfam že ešte dlho bude ochotná byť v kočíku, ak bude po alexovi tak super, ten si lúbil riťulu vyvážať, jasan že si lúbil aj pobežkať, ale ak som potrebovala aby tam sedel, tak neprotestoval 😅 jaaaj nech už je teplo už ma táto sprostá zima nebaví 😒 ráno sme boli zaniesť alexíka do škôlky a skoro som zamrzla 😒 zabudla som si doma rukavice - CHYBA 😝 kým som domov došla, mi skoro prsty odmrzli 😝 a to malé si v kočíku hajalo, zababúšené, spokojné, jej takéto počasie vyhovuje - lepšie spinká 🙂 cez obedný spánok ju väčšinou dávam na balkon, je tam v závetrí a nič ju tam neruší 😵
@miroslava44 tak to bude asi tehu úchylka, to puzzle 😝 😀 ja som to tiež lúbila, s alexom sme každý deň stavali a celkom nám to spolu išlo 😅 poskladali sme dve 500ky a jednu 1000ku, a mnoho tých drobných, bavilo nás to 😅 včil už neni času 😝

sasulec
17. feb 2011

AJOJTE BABULE, tak vidim,ze sa rozrastame tfuj tfuj.. 🙂 len nech sa nam dari..😉
@kalifa28 aj ja mam Sasku..😉
@lenusiknr
@cudo
califa snad som nikoho nevynechala,skratka vsetky vitajte!!
A my uz maame skolkaarku,chiichi..😉))

beruska113
17. feb 2011

@sasulec ale ešte len zapísanú, že? A kedy nastupuje?
@miroslava44 no to som asi 2krát v živote skladala, tak možno pri detoch ma to chytí.
@helenkasabinka do kedy ste boli? Sabínka potom aj tancovala? My sme domov prišli a vtedy to malého chytilo a stále len deti deti tam tam a mrnčal donemoty.

lenusiknr
17. feb 2011

ahojte maminky, konecne klud, kubenko spinka uz len dufat ze sa mi nebude budit kazdu hodku ☹
@cudo ahoj, ja som si tam rovno zaplatila vstup na cely mesiac, ale zatial sme boli len raz. moj kubko ma tiez strasne rad fitlopty a tam im maju dost 🙂 mozme tam kludne spolu behnut bud tyzden 🙂 budem rada
kolko ma mala mesiacov?
@beruska ano je to pod goliankom zides par barakov nizsie a si tam. ja som nemala sancu maleho dostat do kocika ten sa od placu az zadusal tak som vtedy maleho stale mala v manduce, ale teraz sa uz nemozem stazovat 😀
@sasulec, any dakujem za privitanie

kalifa28
17. feb 2011

@beruska113
@sasulec
dakujem za privitanie 🙂 ja som sem sem-tam nakukla, len som nepisala .-) a ked, tak to už bolo davnejšie 🙂

kalifa28
17. feb 2011

@lenusiknr no skoda ☹ bolo zrušené, ale neva, malá sa aspon zahrala...
ano, ja byvam v tom pri obchode, alebo skor pri kotolni, čiže v tom druhom na desine
ked bude lepší čas, možme ist kludne pokočíkovat 🙂 my chodime (ked je teplo) dolu pri DM na preliezky, ked je zle, tak do klokančeka 🙂 daj vediet, kedy pojdeš... my aj zajtra asi, lebo ved doma nuda... 😝 😝

helenkasabinka
17. feb 2011

@beruska113 no na malu som mala zo zaciatku nervy,nehrozilo aby tancovala ,nepoznala tam ludi tak sa hanbila a potom sa ta rozbesnila,ze cela bola mokra a tancovala aj s majulcek ,aj s detickami 😀 a domov sme isli o osmej 😉

cudo
17. feb 2011

@lenusiknr
dobre tak mi daj vediet kedy sa tam chystas...urcite pojdem ak mi do toho nieco nepride....ale co uz len zene na materskej moze prist???? neviem neviem
moja mala ma este len 3 mesiace ale da sa s nou chodit von, lebo rezim ma este taky neisty
tak do skoreho videnia

any23
17. feb 2011

pekný večer 🙂 aj u nás sa už spinká 😅 rátam že do polnoci sa malá ešte zobudí tak to sa mi neoplatí ísť spať 😝 musím ísť ešte prádlo povešať, kuchyňu dať do poriadku - vyzerá jak keby tam bomba vybuchla - no čo moji chlapi večerali 😝

beruska113
18. feb 2011

@helenkasabinka no pekne. som videla fotky na FB, že ste záverečnú robili. To Luki už spal, ked ste domov išli. A ked bol doma, tak sa tam pýtal, ale ja som bola riadne ohučaná z toho.
@lenusiknr my máme nsič liliputi, ako manduca, ale ani tam moc nechcel byt, alebo bolo moc teplo, tak som ho tam nedávala. tak snád druhe mimčo využije.
@kalifa28 na tých preliezkach pri Dm sme už aj my boli, ale na nervy, že tam nie su stromy a v lete to bolo teda riadne na nervy na tom slnku.
@any23 bomba odstránená? čo dobré večerali?

helenkasabinka
18. feb 2011

@beruska113 veru hucalo to dost ale mala sa zacala bavit az,ked zacali hrat moderne vychytavy a tie su pre nu ako stvorene 😀 co ona bude na stare tancovat ? pche ,ked moze na nove 😀 😀 na tie tancovala ako odtrhnuta z retaze a este,ked dobre bubnuju,to je jej 😝 potom aj domov nechcela ist ale mala toho uz dost,bola cela spotena,doma som ju hned celu prezliekala,nech nenachladne a vecer zalahla jak poleno 😀

any23
18. feb 2011

@beruska113 volské oká si robili 😝 😒 a tristo vecí na to potrebovali 😝

blazka24
18. feb 2011

ahojte,
nebola som tu veky ale začal sa pracovný proces a som v plnom nasadení, dva týždne OČR, týždeň som chodila do roboty na pol dňa a pol dňa dovča lebo samoška dostal Richard aj zápal stredného ucha - do toho nám idú zuby, takže reveme jak blázni celý deň, som v takom stave, že sa teším do roboty, mám sama kancel tak ani hudbu nepočúvam a užívam si to ticho......malý začal byť neskutočne zlý, plače za všetko a stále - možno len z princípu, muž sa rohodol radikálne seknúť nosenie na rukách takže plačeme z celého dňa asi tri štvrtiny ☹ a trvá to prosím pekne už dva týždne 😕
nebudem klamať že si stihnem všetko prečítať ale pokúsim sa............
držím palčeky dievčatá aby vaše ratolesti boli zdravé a nech sa vám choroby vyhýbajú cmuk 😉

sasulec
18. feb 2011

@blazka24 mooja drzkam palcoky,klobuk dole ako to lepis moja..😉))
skore uzdravenie drobatku..😉
videl a som fotecky Helkine,Majul,Berus? aj vys te boli fotooooo ceeeeem 😕 😕 😕 😅 😝 😀

sasulec
18. feb 2011

@beruska113 mala nastupuje v sepmtebri,klasika..😉

lenusiknr
18. feb 2011

@kalifa ahoj, boli sme aj dnes v klokanceku aspon nebol maly taky mrzuty. v lete sme tiez chodili pri DM ale to este nevedel chodit tak vsade stvornozkoval a stale si daval do pusy tie kamene z ihriska 🙂 s malou nechces chodit na tych muzikantov? ja nadtym rozmyslam...uvidime

lenusiknr
18. feb 2011

@cudo ahoj, ty mas este take babinecko, juj kde su tie casy ked moj kubenko bol taky malinky🙂 ked si to spatne vezmem jak to vtedy bolo dobre clovek ho nalozil do kocika a slo sa... ziadne kriky, jedy 😀 kubik ma narezimovany jedine spanok.. to ide spat okolo 12, potiahne hodku-dve a vecer o 8...

beruska113
18. feb 2011

@lenusiknr aký muzikanti? aj ja chcem vedeit. niekam by som s malým tiež šla.
@sasulec aké fotky ? ja nemám žiadne.
@blazka24 ach jaj, no "užívate si". tažko je lahko žit, mm by povedal. Nech vás to rýchlo prejde. My aspon to nosenie na rukách neriešime, lebo nemá záujem naštastie pre mna.Zato dudulka jeu nás v kurze. A to má malý aj horúčky? A Ty si už zdravá?

henka76
18. feb 2011

ahojte 🙂

nás čaká zápis do škôlky v pondelok 🙂 máme sa fajn,chorobu sme si aj my odtrpeli 🙂 už len aby bolo krajšie počasie a dalo sa byť vonku 😎 aj my sme boli v klokančeku včera 🙂 maximko sa pekne hral 🙂

blažka-rýchle uzdravenie prajem Riškovi 😉

lenusiknr
18. feb 2011

@beruska maju to v programe pre deti od 1 do 3 rokov, je to vraj zamerane na rozvoj rytmickej pamete, hraju tam asi na nastrojoch a take.. neviem presne ale vraj je to super pre deticky. teraz to otvaraju tusim az v aprili ja by som s malym chcela ist aj na fitlopty ale to je tiez az v aprili...
nechodili ste niekto plavat s drobcami do hviezdice?

kalifa28
18. feb 2011

@lenusiknr
@beruska113
ved april je o chvilu, už len jeden mesiac a mozme zacat, my teraz chodime na lopty, je to super, po tretom razy vie už mala všetko naspamat 🙂
a v aprili pojdeme určite na muzikantov
lenusiknr v hviezdici som osobne nebola, ale kamošky vravia, že super
my chodime plavat sukromne aj s tatkom 🙂 Saška miluje vodu, hviezdica sa mi zdá dost drahá, radšej ideme cez vikend do aquaparku, alebo na chrenovu do bazenika 🙂

kalifa28
18. feb 2011

@lenusiknr a čo? bolo vela detí v klokančekovi? ja som nešla, chystám si oslavu, dnes mam narodky 😝 😝 😝

majulcek
18. feb 2011

caute holkyyy
viiitam stare,nove, secky!!! 😵

@beruska113
@helenkasabinka poslite mi mail na fotky z maskarneho 😉