icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzanakarolinka
26. feb 2011

@any23 všetko naj Alexovi, veľa zdravia a múdru hlavičku v školičke 😉

any23
26. feb 2011

baby vdakaaa 😵
@majulcek aj my hanicke vseeetulinko najlepsie zelame,nech je stale zdravucka,stastnucka a nech sa jej dari,nech vam len radost robi 😵 tak oslavujeme spolu-pohar do ruky a na zdravieee😀

beruska113
27. feb 2011

@majulcek @any23 jeeej, tak den tu nie som a tu sa oslavuje. všetko naj obidvom, štastie, mudrost, lasku, zdravie, krásu a ešte ovela viac prajeme Hanke aj Alexovi

beruska113
27. feb 2011

Luki soplí, kašle, na nervy, netuším, kde to chytil. No ale čo už. Aspon že horučka nie je. To naštastie nemáva. Klop klop klop. V piatok ideme na ples, tak snad to dovtedy nachytim ja.

zuzanakarolinka
27. feb 2011

@beruska113 my sme na tom podobne, ešteže nie je kašel iba strašnýýýý sopel

majulcek
27. feb 2011

@beruska113 ,
@any23 dakujeme,oslava za nami,mozme ist spat 🙂
Nadi aj u nas volako uraduje choroba,ivo mi tu chce byt chori 😝

beruska113
27. feb 2011

@majulcek no pekne. Akurát malý má tolko energie, ja k keby sa nechumelilo. Ale dnes sme ho skusili ostrihat s mašinkou, tak mu všetok sopel v pohode vyšiel, nemusieli sme odsavat. Tak plakal.

beruska113
27. feb 2011

@majulcek a ja som skoro plakala, ked som ho potom uvidela. čapice to istia

majulcek
27. feb 2011

@beruska113 😀 😀 😀 😀 😀 hadam nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

beruska113
28. feb 2011

@majulcek včera sme boli v eufórii, že sme ho zvládli ostrihat a konečne vidí, ale ked sme sa dnes s Petom nanho pozreli, taks emsa nasmiali. Vyzerá ako cigánča z geta. Tak zajtra ideme na opravu kaderníčke ak sa podarí. ale do Velkej noci bude zase fešáčik

majulcek
28. feb 2011

@beruska113 a ja ze ste mu dali mini strih taky letny...neboj kadernicka urobi zase z neho cloveka 😀 😀 😀

zuzanakarolinka
28. feb 2011

ahojte babizne

zuzanakarolinka
28. feb 2011

@beruska113 on nemôže byť ako z geta, on je zlatý aj so šerblom na hlave, zlatý môj krásny zaťko 🙂

beruska113
28. feb 2011

@majulcek má taký letný, leb boky si nechcel dat a má to také ako doma strihané.
@zuzanakarolinka ako sa má nevestička.

zuzanakarolinka
28. feb 2011

@beruska113 dá sa, celkom je to dobré, len tie strašné sopliská čo máme, ale naučila sa smrkať, tak dúfam, že to bude len lepšie, keď to ide všetko von

beruska113
28. feb 2011

@zuzanakarolinka Luki do servítky len trochu, ale neučil sa vydržat pri odsávačke trochu, tak už nemusím na nom sediet. ale iba chvilu vydrží

zuzanakarolinka
28. feb 2011

@beruska113 Kajka tiež tak isto, niekedy je treba aj odsávačku použiť, ale nevyhľadáva jej spoločnosť, už sa zobudilam tak idem čaute

any23
28. feb 2011

@beruska113 vďakaaaa 😵 🙂

my posledné dva dni len plačkáme, slintáme, všetko hryzieme tak asi zase nejaký zub na obzore 😒 tak sa len nosíme a nosíme 😝

any23
28. feb 2011

@zuzanakarolinka @beruska113 tak nech to drobcom rýchlo prejde, my sme zatiaľ chvalabohu zdravučký, klop klop klop 😅
budúci týždeň budeme prázdninovať v jelenci - idú nám robiť stupačky, zatiaľ len dole v spoločných priestoroch ale nebudeme mať vodu ani plyn a to si teda predstaviť neviem ako by sme tu fungovali 😝 v apríli začnú robiť v bytoch tak potom znova niekam emigrujeme 😝

zuzanakarolinka
28. feb 2011

@any23 no nám to robili, my sme síce malý vchod, trvalo to 2 dni, malá vtedy mala nejako ako tvoje Emka, dalo sa to, boli sme tiež u babky, ale čo vy, kde Vás býva pomaly 80 rodín to by bolo na prášky, istota je odísť preč 😉

any23
28. feb 2011

@zuzanakarolinka veru ja ked som o tom prvýkrát počula tak som hned zahlásila - ale my s deckami doma veru nebudeme 😝 😀

zuzanakarolinka
28. feb 2011

@any23 len chodte ta het

domyyy
28. feb 2011

@majulcek ja asi aj viem koho to je 😉

majulcek
28. feb 2011

@domyyy ved to vieme vsetky ,ale napad dobry a hodila som to do placu lebo nove baby vzdy riesia ze nemaju kam chodit,ze to v nr nepoznaju-myslim pristahovalkyne tak reku hodim im typ 😵

domyyy
28. feb 2011

@majulcek však nápad dobrý 😉 a odkiaľ viete??? 🙂

majulcek
28. feb 2011

@domyyy cica secko je na nete a na FB 😀 😀 😀 😀

kalifa28
28. feb 2011

@majulcek ja neviem, koho to je?? 🙂)) možte aj ip, keby to bolo tajne... 🙂

e37
28. feb 2011

perfektne, ide sa cvicit 🙂

e37
28. feb 2011

maminky, kto bude chodit na cvicenie 4-11 mesiacov?