Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Luki soplí, kašle, na nervy, netuším, kde to chytil. No ale čo už. Aspon že horučka nie je. To naštastie nemáva. Klop klop klop. V piatok ideme na ples, tak snad to dovtedy nachytim ja.
@beruska113 my sme na tom podobne, ešteže nie je kašel iba strašnýýýý sopel
@beruska113 ,
@any23 dakujeme,oslava za nami,mozme ist spat 🙂
Nadi aj u nas volako uraduje choroba,ivo mi tu chce byt chori 😝
@majulcek no pekne. Akurát malý má tolko energie, ja k keby sa nechumelilo. Ale dnes sme ho skusili ostrihat s mašinkou, tak mu všetok sopel v pohode vyšiel, nemusieli sme odsavat. Tak plakal.
@majulcek a ja som skoro plakala, ked som ho potom uvidela. čapice to istia
@beruska113 😀 😀 😀 😀 😀 hadam nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@majulcek včera sme boli v eufórii, že sme ho zvládli ostrihat a konečne vidí, ale ked sme sa dnes s Petom nanho pozreli, taks emsa nasmiali. Vyzerá ako cigánča z geta. Tak zajtra ideme na opravu kaderníčke ak sa podarí. ale do Velkej noci bude zase fešáčik
@beruska113 a ja ze ste mu dali mini strih taky letny...neboj kadernicka urobi zase z neho cloveka 😀 😀 😀
ahojte babizne
@beruska113 on nemôže byť ako z geta, on je zlatý aj so šerblom na hlave, zlatý môj krásny zaťko 🙂
@majulcek má taký letný, leb boky si nechcel dat a má to také ako doma strihané.
@zuzanakarolinka ako sa má nevestička.
@beruska113 dá sa, celkom je to dobré, len tie strašné sopliská čo máme, ale naučila sa smrkať, tak dúfam, že to bude len lepšie, keď to ide všetko von
@zuzanakarolinka Luki do servítky len trochu, ale neučil sa vydržat pri odsávačke trochu, tak už nemusím na nom sediet. ale iba chvilu vydrží
@beruska113 Kajka tiež tak isto, niekedy je treba aj odsávačku použiť, ale nevyhľadáva jej spoločnosť, už sa zobudilam tak idem čaute
@beruska113 vďakaaaa 😵 🙂
my posledné dva dni len plačkáme, slintáme, všetko hryzieme tak asi zase nejaký zub na obzore 😒 tak sa len nosíme a nosíme 😝
@zuzanakarolinka @beruska113 tak nech to drobcom rýchlo prejde, my sme zatiaľ chvalabohu zdravučký, klop klop klop 😅
budúci týždeň budeme prázdninovať v jelenci - idú nám robiť stupačky, zatiaľ len dole v spoločných priestoroch ale nebudeme mať vodu ani plyn a to si teda predstaviť neviem ako by sme tu fungovali 😝 v apríli začnú robiť v bytoch tak potom znova niekam emigrujeme 😝
@any23 no nám to robili, my sme síce malý vchod, trvalo to 2 dni, malá vtedy mala nejako ako tvoje Emka, dalo sa to, boli sme tiež u babky, ale čo vy, kde Vás býva pomaly 80 rodín to by bolo na prášky, istota je odísť preč 😉
@zuzanakarolinka veru ja ked som o tom prvýkrát počula tak som hned zahlásila - ale my s deckami doma veru nebudeme 😝 😀
@any23 len chodte ta het
vedeli ste ze http://www.facebook.com/pages/Baby-Mamma-Centru... 😵
perfektne, ide sa cvicit 🙂
maminky, kto bude chodit na cvicenie 4-11 mesiacov?

@any23 všetko naj Alexovi, veľa zdravia a múdru hlavičku v školičke 😉