icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

babatienko27
25. jún 2011

ahojte pozna niekto dr Oberta gynekolog Nitra je aj porodnik ? inak som prvorodicka v 6 tyzdni nejaka tehulka nie je na tom podobne dakujem

zuzanakarolinka
26. jún 2011

@bosacka mám to okukané

zuzanakarolinka
26. jún 2011

@babatienko27 osobne nie, iba z počutia, ale vraj je dobrý

any23
26. jún 2011

ahojte🙂my sme ako inak-na chalupe😝vcera sme grilovali,mam predjedene snad na cely tyzden😀vecer domov,zase nam ten vikend nejako rychlo preletel...alex vcera kamoske vybil zub,sa handrkovali o nieco a jemu vyletela ruka,ale ze to nebolo naschval...visel jej uz len na vlasku kedze pod nim sa uz dospelacky tlacil,tak jej asi aj sluzbu spravil😝ale aj tak,dostal trest,nech sa kroti vsak je jak divoch obcas...
@zuzanakarolinka vitajte domaaa🙂tak ste sa mali skveleee😵akozeee s tym nutrilonom to ako si mohli dovolit to je vazne sila... Ako ste to poriesili,co ste jej davali,vsak to by bol koniec sveta pre nasu emcu keby nedostala svoje mlieko,v poslednom case by len to luchala,strasna zavislacka sa z nej stala,ona ked aj obed pekne zje,tak za hodinu uz flasu pyta...sice nevypije na raz vela,ale ozaj casto ho pije...
@dadulajda vitaj medzi nami,odkial presnejsie si?🙂
@bosacka my sme piatok boli rano do 9tej,potom sme sa vychystali o 13tej ale to sme vydrali iba pol hodku,strasne bola upistana,len na ruky sa pytala...vecer som ich uz mala vytahaneee jak opica co som ju furt len vlacit musela,esteze patri do tej lahsej vahovej kategorie,10kg by som teda vlacit nechcela,staci mi aj 8😝

any23
26. jún 2011

@bosacka inak minule som videla brio pri lidli presne vo vasej farbe,ale uz sportovu cast😉

dadulajda
26. jún 2011

@any23 ahoj, zo Zobora. pozeram ze na chalupe ste si to poriadne uzivali 🙂 daleko mate? my sme sa sem pristahovali a stary byt sme si nechali, za Zarnovicou tak tam radi chodime. Strasne dobre to padne taky relax na vikend a zmena 🙂

@babatienko27 ahoj, svagrina ho ma a co hovorila tak bola len spokojna...ja ked som sa prehlasovala ku novemu dr. ako som otehotnela som chcela ist najskor ku nemu, ale som sa asi 2 tyzdne nemohla dovolat, tak som isla inam. reku to aj ked mi bude zle a budem rychlo potrebovat prist tak ho nezozeniem?? 😒 ale ze ako odbornik skvely, aj sono ma v ambulancii a robia poobede co je super podla mna 🙂

babatienko27
26. jún 2011

@dadulajda aha dakujem a vidim ze ty babatko zachvilu budes mat mozem sa spytat na jedalnicek ci niektore jedla teda co by sa vobec nemalo alebo je skodlive v tehotenstve ??

any23
26. jún 2011

@dadulajda my sme z chrenovej 🙂 aaaa chalupu nemáme ďaleko od žarnovice - hronský beňadik, poznáš? 😅 je to obrovské plus že ju máme, my si to bez nej už nedokážeme prestaviť, aj keď sa tam teda namakáme, bo čo zameškáme keď tam nie sme cez týždeň, cez víkend sa ťažko doháňa, ale psychicky si veru oddýchneme, načerpáme nové sily 🙂 veľmi radi tam chodíme 🙂

dadulajda
29. jún 2011

@babatienko27 ahojky, noo priznam sa ze ja som strasne chuda, aj pred tehu som bola a aj teraz mi to ide len do brucha, snazim sa jest sice kazdy den nejaku cerstvu zeleninu a aspon 1 kus ovocia, ale pre istotu berem aj vitaminove tabl.pre tehotne- ElastiQ. su fakt super, maly dostava kazdy den co potrebuje, je tam aj kyselina listova, ta je velmi dolezita na vyvoj mozgu.to bez odzaciatku a aj ine veci. ako Dcko na kosti, zelezo, vsetky Bcka na imunitu...ale ak to chces nejak odbornejsie tak si pozri na nete nejake diskusie lebo co je vyslovene dovolene a zakazane neviem. No urcite kavu som zacala len pre chut bezkofeinovu, ziadna kola, ani kofola, absolutne nie alkohol, aj ked raz za mesiac pohar vina si dam, to je dobre na krv malemu.alebo pivo je tiez dobre na B vitamin. A inak chodievaj spavat pravidelne, lebo ked tvoje telo oddychuje, moze sa male vyvijat v klude. a hlavne mysli na pekne veci a nepozeraj vrazdy a take blbosti lebo to sa ti uklada v mozgu ako neprijemny obraz a alebo zazitok a vraj to vplyva aj na male negativne. hadam som trochu poradila 🙂 🙂

dadulajda
29. jún 2011

@any23 nieee nepoznaaaaam... 😝 😝 😉 aj tam je pekne podla mna. lebo aj kopce mas blizko ked sa chces ist do lesa prejst a je to blizko dialnice. No chalupa je horsia ako byt to mi je jasne..my ked prideme tiez len upratujeme.prach utriet, dlazky, a kupelnu...a pritom ked odchadzame nechame cisto. Ale clovek to inac berie v tej prirode. ma to bavi viac ako doma robit! 😀 a z prirody clovek cerpa dalsiu energiu takze to ani neznici tolko. a na Hodrusu sa nechodite kupat? alebo teraz je otvoreny salamander na lyzovanie...

jarus1
29. jún 2011

ahojte..vyhrala som detský letný tábor v Hronci na 10 dní...ponúkam ho za 100 euro..ak je záujem, napíšte mi do IP
Ďakujem 🙂

jajka968
30. jún 2011

ahojte, ahojte,

koľko nových tvári tu je, vitajte 😉

a hurá prázdniny, alebo pane bože ochraňuj ma 😉 🙂 , ale nie, teším sa, aspoň trošku oddychu od učenia, no na september nechcem ani pomyslieť 😖

@any23 bambulka jak vyrástla, pánečku, veď už onedlho prvé narodeninky sláviť bude 😵
@jarus1 a aký dátum je ten tábor??? rozmýšľam, že by som olivku poslala, ale už máme jeden zaplatený, keby sa nám dátum nekrižoval 🙂

jarus1
30. jún 2011

je to od 8.7-18.7

beruska113
30. jún 2011

@jajka968 že sa aj ukážeš, riadne dlho si tu nebola. Ako deti? Marko ochvilu 3 roky oslavuje, ale to leti. A ruka ako? Tuším Sára mala mat tu operáciu, že?

jajka968
30. jún 2011

@jarus1 , no škoda, tak nič z toho nebude, lebo 18-teho ráno odchádzajú obe baby spolu do tábora 🙂

@beruska113 no akosik nestíham moc pc, sem tam nakuknem, čo máte nové, ale kým dočítam a príde na napísanie tak už kamsi zase letíme, ale snáď teraz bude viac času. no čas letí strašne rýchlo, veru naši chlapi 21-vého oslavujú, budeme mať riadnu oslavu, ani sárčine 6-te narodky sme neoslávili ešte, olča mala pred pár dňami meniny, tak všetko naraz oslávime 🙂
sárča mala mať operáciu, ale akosik sa nekonala, mávala tie zápaly, nakoniec prišli nato, že má boreliozu, no a keď sme sa dali ako tak zdravotne dokopy, tak už vraj neni treba operovať, vraj to rozhýbala, máme ísť teraz na kontrolu tak som zvedavá, lebo ja vidím, že to neni dobré, resp. nepoužíva tú ruku ako by mala 😒 , ale snáď študuvané hlavy vedia.
a kukám, že aj tebe sa to riadne kráti, páni ako to ubehlo 🙂 🙂 a luky ako, zmierený s príchodom súrodenca?

jarus1
30. jún 2011

jajka968, tak presne je to od 8.7-17.7
pozri
http://www.m-travel.sk/tabor/node/16.

jarus1
30. jún 2011

baby, prosím prosím pomôžte mi niekoho nájsť, ved je to škoda nechať prepadnúť 🙂

beruska113
30. jún 2011

@jajka968 my oslavujeme mm meniny a Lukiho narodky 10.7., radšej predčasne ako vobec. Už to je tak natesno s termínom, tak aby som to stihla, lebo s bábom sa mi oslavu vobec nechce robit. A buduci rok už budu zase deti spolu oslavovat. Luki sa teoreticky teší, prakticky nevie, čo ho čaká. Naštastie ani ja 🙂 Tak som zvedavá, ako to bude.

bosacka
1. júl 2011

to co bolo dnes za pocasie?! 😠 ...ale musim sa pochvalit, ze som bola doobeda 1,5hodiny vonku - Lenka v satke pod dazdnikom 😎

any23
1. júl 2011

@bosacka juuuj no ani nehovor 😝 my sme sa poobede vybrali na návštevu sestre hore na klokočinu na hôrku a skoro nás odfúklo, strašne fučalo a normálne mi bola zima 😕 a že leto 😝 včera som ledva ledva ušla pred búrkou, prišli sme k vchodu akurát ako začalo liať... tak malinkej sa v šatke páči? 😅 😵
@jajka968 veru veru veľká babizňa je z nej už 😅 budúci víkend oslavujeme vo veľkom 😵 😵 😵 volako rýchlo uteká táto druhá materská 😕 Sárka už ide tiež do školy po lete však? 🙂 Alex sa už nevie dočkať, on sa teší hlavne na to že v škole nebude musieť cez obed spať 😝 😀 som zvedavá koľko bude toto jeho nadšenie trvať 😝

any23
1. júl 2011

ozaaaj a máme deviaty zúúúbok 😵 konečne sa po veľkom trápení prerezal 🙂 ale ešte tri sa tlačia, klud mať zatial ešte nebudeme 😝

slavkav
7. júl 2011

ahojte, tak uz aj my byvame v NR 🙂 neviete mi poradit, MC byva asi cez prazdniny zatvorene, vsak? a okrem detskych kutikov v obch. centrach asi tu nie je ziadna vnutorna herna pre deti - vsak? len rozmyslam, kde zoznamit dcerku s detmi - nech sa mi tolko nenudi ...dakujem 😉

zuzanakarolinka
8. júl 2011

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zuzanakaroli...
prosím o hlasy, dala som sa na súťaž aj ja, len treba dávať do fotoblogu, že sa páči celý nie príspevok ib apríspevok vo fóre, díky moc dopredu

martuska75
8. júl 2011

@bosacka jééj aj tu sa stretneme 😝 Práve som objavila túto NR-tému, že nakuknem 😉 a koho tu hned nevidím. Zdá sa že okrem bria máme spoločné aj šatkovanie 😉 Myslela som že tu nikto nešatkuje ešte sme teda nikoho nestretli. Aj ked teraz už viac mandukujeme, lebo mám takú malú netrpezlivku. Sú tu ešte nejaké nosičky?

zuzanakarolinka
8. júl 2011

@martuska75 vitaj, neviem, či samé šatkujete, ale ja poznám aj iné maminy, čo šatkujú, resp. šatkovai, ale briá nemali, tak to ste fakt 2 😉

martuska75
8. júl 2011

@slavkav Neviem či je ešte aktuálna tvoja otázka k hviezdici, ale až teraz som sa sem dostala. K Inge Čiernej sme chodili už s Rebekou pred 7 rokmi a pomaličky začíname aj malličkou. Podľa mňa je Inga super inštruktorka a v živote som nepočula, že by mala problém s vodou, ako tu čítam. Aspoň teda ja takú skúsenosť nemám. Viem, že sa to veľmi prísne kontroluje a keby tam nejaký problém bol tak ad 1) pochybujem že by v tých prietoroch zostávala - ved je tam v prenájme a ad2) už by jej to zatvorili a mamičky by tam s bábatkami nechodili ( naposledy mala úplne plno). A čo sa týka výuky plávania, že sa bábatky nenaučia u nej plávať kraula 😀 to je snáĎ každému jasné, že polročné bábo toto nezvládne. Ale obe moje baby vodu milujú a o staršiu sa veru vo vode nebojím a kludne ju pustím samu a len sledujem z brehu. Takže môžem len odporučiť, prípadne ak ťa niečo zaujíma kludne sa pýtaj.

martuska75
8. júl 2011

@zuzanakarolinka Fakt, no vidíš. A ja som sa nemala koho popýtať ked som to na začiatku skúšala 😢 Ale je nás tu asi viac lebo manžel volakoho videl tento týždeň v Tescu. Celý bol natešený že tu nie som len ja "postihnutá" s dieťaťom v obruse 😀 Manducu znáša lepšie.

zuzanakarolinka
8. júl 2011

@martuska75 a my chodíme k Nasti Ullerovej a úplne super, podľa mňa je tam veľmi dobre a s deťmi to vedia, pár krát som bola aj u Ingy, ale tiež fajn a môžeš nám dať hlas na hore uvedenom linku?

martuska75
8. júl 2011

@zuzanakarolinka už sa stalo 🙂 ak sa mi to teda podarilo dobre odklikať. U Nasti sme zatial neboli, ale viem že je fajn. Voľakedy len s deťmi cvičila a teraz sme sa opäť zapísali k Inge.

zuzanakarolinka
8. júl 2011

ja som od začiatku u Nasti, fakt zlatá baba, vážne oni tie deti ľúbia