Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@miroslava44 - ani som nevedela, ze ste prec... ale minule som tak na vas myslela, ze sme sa savno nestretli 🙂 my sa chystame na vychod za rodinou teraz od stvrtku do nedele, takze na skok.
@bosacka no veru, veď som to sme ani nestihla nejako napísať...my sme pôvodne tiež išli na skok, no sme to predlžili
baby kolko teraz stoji skolka a kedy treba dat zapisat dieta?
@cukruska1920
zapis je cca vo februari pre vsetky deticky, ktore nastupia pocas skolskeho roka 2012-2013 🙂 🙂 🙂
@cukruska1920
platba je 8E na mesiac+stravne, co je cca 21E (1E na den stravovania)
@e37 ako v podstate sa na zapis este nechystam len maly ma 9 mesiacov tak neviem kedy by som ho mala dat zapisat aby ho zobrali lebo vraj je velky natresk do skolok... staci ked bude mat dva? a plati sa len tolko? lebo v radii nieco hovorili ze 10eur na den.. ma vystrelo skoro
@cukruska1920
my sme zacinali s cca 5E na mesiac a postupne sa to zvysilo na 8E za mesiac, 10E na den je mozno v sukromnej....ale na sukromnu sa mi to zase zda malo 🙂 Predskolaci uz neplatia, iba stravne. Ja som malu zapisovala tiez, ked mala dva, bala som sa, ci ju zoberu, kedze bol dost velky pocet deticiek, a v pohode. Zavisi tiez, ci v danom roku bude chciet nastupit viac deti, alebo nie 🙂 V NR nepoznam mamicky, ktore by nakoniec deti neumiestnili v blizkosti bydliska. V BA je to podstatne horsie.....
Takze s krpcami hadam mame cas 🙂 🙂 🙂 ja mam 14 mesacneho
@slavkav Slavka tam sa parkuje v pohodičke. Ak sa netrafíš tak to hod cez dve miesta Inga ti nič zlé nepovie aj ona sa nie tak dávno učila šoférovať. A ak tam bude na tom prvom parkovisku plno je tam ešte jedno také isté za Riverom. Veľa šťastia. Inak tiež sme boli skúšať aj cvičenie aj plávanie a úpne super ako vždy ale malá je taká soplačka osoplavená, lebo Rebeka stále niečom donesie a malá sa z toho nevie dostať 😒 tak zatia sme to odložili. Možno sa tam neskôr stretneme.
@martuska75 dakujem. len akurat vcera sme tam boli a boli plne obe parkoviska - bola som kocikom - len som si to omrkla - tak potom kde parkovat? stalo sa ti niekedy, ze bolo plno? lebo dnes idem s dcerou na druhu hodinu - a kedze je pocasie ake je - tak ideme autom. dcera teraz chodi na plavanie kazdy druhy den - zatial sa jej paci 😉 a vcera som bola s malym - cvicenie + plavanie - tak sa mu pacilo celkom. zle som mu vyratala jedenie, tak bol ku koncu dost hladny, ale inak sa drzal - zlatusik moj 🙂
@slavkav Zatial som teda mala šťastie 😉 Tak ked bude plno tak sa asi otočím domov, alebo ak by bolo pekne tak možno najprv omrknem niekde okolo pri Všp ale tak je to teraz samá závora alebo potom až pri moste na parkovisku. Som nevedela že je tam taký nával 😉 Tak ma nestraš lebo teraz plánujeme chodiť so staršou, lebo už sa dohovárali s Ingou na nejakom tom plávaní pre väčších. Inak vidím že bývate všetky baby na Chrenovej. Ja som volakedy bývala nejaký čas na Okánika a celkom fajn sa tam bývalo. Teraz sme v Horných Krškanoch, ale to nebudeš ani vedieť kde je 😀 😀 😀 - aj ked to mám po Novozámockej asi 10 min. k Mlynom.
@martuska75 no vsak dnes uvidim 🙂
Horne Krskany - uz som to pocula 🙂 ale to je tak vsetko 🙂
a na akom plavani sa dohadovali? moja teraz plava ten VIP kurz - s 2 chlapcami ... tak ak o tom - tak nejaka baba by sa nam tam hodila 😉
@slavkav áno to je ono hned tam volám 😀 a kedy to mávate????
@martuska75 no da sa kazdy den o 16.15 - ale ja dufam, ze to bude tak kazdy druhy den ... je to na tom, ako sa dohodneme ...
@martuska75 no tak dcera sa akurat rozhodla, ze nechce chodit na to VIP ... 😒
@slavkav Vážne a prečo? nepáči sa jej to???? Možno je to fakt často. A nebavili ste sa že každý druhý deň??? Aj mne by to tak lepšie vyhovovalo. Inak aj Rebeka najprv špekulovala ebo pláve jak kapor ale štýl má "ala morské panny" 😀 tak som jej sľubila že ked sa naučí plávať jak človek tak ju dám neskôr na potápanie. Ved len tak jašiť sa môže aj doma v bazéne. Rebeka špekulovala aj preto či tam bude nejaká kamoška - ak tam budú len chalani tiež ju tam nedostanem 😖
@martuska75 tak dnes sme boli - bolo tam aj nejake dievcatko - najprv som si myslela, ze vy - ale to bola nejaka Emka. tak plavat sa bude este tuto sobotu o 9.00 a potom az v septembri. tak som povedala, ze mame od septembra zaujem o soboty a VIP. a povedala, ze ak sa najdu zaujemci, tak bude...
@martuska75 a ano, mojej to bolo dost casto. pacit sa jej inak paci. lebo predtym chodila len 1x tyzdenne - tak to bola zmena ...ale vlastne, ze instruktorka uz potom nemoze - tak sa to vyriesilo same 🙂
ahojte baby, tak mi dnes úspešne zaočkovaný, máme 3 mesiace a váhu 6720 g a výška 64 cm. Tak máme riadneho chlapa
@cukruska1920 neboooj tvoj taký byť nemusí, ja som prvého mala kludného, kde som ho položila, tam som si ho našla 😝 vedel sa pekne prehrať aj sám /samozrejme nie dlho, ale aj tá chvílka potešila 😅/ a čo mi z neho vyrástlo 😝 medzi prvým až druhým rokom bol čoraz aktívnejší, teraz neposedí, nepostojí, som zvedavá ako to ten v škole vydrží 45min sedieť na zadku 😝 toto malé je aktívne odnarodenia, tak sa utešujem tým, že sa "možno" vybúri teraz a potom neskôr bude kludnejšia, teda v to dúfam 😝 😀 a so škôlkou to u nás bolo rovnako ako u e37, najskôr prvý rok 5e, postupne sa zvýšilo na 8e a tento posledný rok sme neplatili keďže bol predškolák, iba stravu... na zápise sme boli v janurári, mesiac na to mal tri roky a keď nastúpil do škôlky, tak mal 3,5r 🙂 ak by som ho dala zapísať rok predtým, tak by mi ho hádam aj zobrali ked by dovršil tri roky, ale nechcela som, resp. som to nepotrebovala, aj keď do roboty som nastúpila v januári, ale do septembra mi s ním bola moja mami, striedali sa s druhou babkou, takže sa to dalo 🙂
@e37 hej hej, ide do školy, na fatranskú sme ho dali, tú máme najbližšie 😉 krpec sa už teší, ale teda hlavne na to, že tam nebude musieť spávať ako v škôlke, to mu robilo veeelký problém 😝
@miroslava44 ani ja som nevedela že ste mimo, ale myslela som na vás že ste sa dlhšie neozvali, tak teda vitaj naspať v nr 🙂 aj my sme boli preč, od nedele na chalupe, chceli sme ostať do konca týždňa, ale keďže počasie bolo naprd, tak nás to tam prestalo baviť 😝 hlavne decká sa tam už nudili, keď sa nedalo ísť von 😒 juuuj no parádneho chlapíka máte doma, dobre ho živíš 😀
tak nam dnes dievcatko privitali za obcana nitry 🙂
@bosacka paráda, nás nevítal nikto, lebo malý má trvalé bydlisko po mne na východe a bývame tuto v NR
@miroslava44 - aj som vas najprv pozerala, ci pridete a potom ma napadlo, ze si spominala, ze ste tu podnajme 😉
@slavkav ahoj, vidim,ze riesite parkovanie pri Hviezdici 🙂 no ja som mala zakazdym stastie a parkujem tam na parkovisku...my sme dnes boli s Jakubkom na stvrtej hodine - chodim aj cvicit aj plavat a teda on sa veeelmi tesi. len som si prvotne neuvedomila,ze to fakt chce organizaciu,aby bol vyspinkany, napapany... 🙂
ahojte, nemozem sa nikde dopatrat kedy zacina skolka Nabrezie mladeze, ci piatok alebo az pondelok .... mate niekto info? dakujem 🙂
prominte mozno ma niektore aj poznate......fotim umelecke foto vašich detičiek, nechcem sem hadzať web aby mi admin nezmazal príspevok ale dolu vo filmovanie a fotenie detí nájdete aj odkaz na moj web...fotím za rozumnú cenu detíčky od bábätiek až po veľké detíčky......budem rada ak aj vy zveríte detičky môjmu objektívu 🙂 🙂
@susanh To by aj mňa zaujímalo, ja som bola nachystaná na tento piatok, ale že vraj nástup je až v pondelok,no mám to z druhej ruky.Najlepšie je zavolať si do škôlky, učiteľky sú už tento týždeň tam, išli sme okolo a navliekali perinky do postielok 🙂
myslim ze vsetky skolky zacinaju v pondelok

@cukruska1920 🙂 🙂 🙂 to @any23 ma riadnu vymyselnicku, neboj, nie vsetky deti su take akcne 🙂 🙂 🙂
Any, uz sme tam pri Vas dlho neboli, mame take obdobia> parkove, zalarove, klokocinarske a tak, aby sme sa nestihli nudit, ked Vas niekedy pri zalari uvidime, prihlasime sa 🙂 Maly ide teraz do skoly? Kde je zapisany?