Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte, aj v nasej skolke-golianova, sa zacina uz v piatok, dnes som sa bola informovat.
@susanh Fakt? No tak ďakujem, ja by som išla až v pondelok 🙂
ahoj, nie je tu niekto na kocikovanie z Klokociny? mam 19 mesacneho chlapceka a nechce sa nam na prechadzky chodit samym
ahojte baby, prepacte, ze skacem do temy, len sa chcem opytat, ci nahodou existuje v Nitre nejake fitko alebo tak, kde by postrazili babetko, ked mamina cvici alebo cvicenie pre deti cca rok a pol.. za infosku dakujem
@schatzinkaschatzinko v mestskej hale na Klokocine je mamafit, alebo babyfit sa to vola, neviem presne 😅 tam je presne to, co ty hladas.
@schatzinkaschatzinko - to co mysli dupinka sa vola baby&mamma centrum a je tam cvicenie maminiek s detmi
Ahojte kočky.Som rada,že som vás tu našla.V októbri sa sťahujeme do Nr a nepoznám tam nikoho tak hľadám nejaké spriaznené maminky na vychádzky.Mám 2ročnú dcérku a tam,kde sa sťahujeme mám pocit,že sme tam jediné.Na Zobor.
Dosť som bola v šoku,keď som zistila,že tam nie je žiadne detské ihrisko,preliezky alebo podobné miestečko,kde môžem s malou na pešo odbehnúť.Tu v Prievidzi,odkiaľ som,máme niekoľko detských ihrisiek tak nie je tu žiadny problém niekoho nájsť a pokecať.A aj malá tu mala veľa rovesníčiek, čo nám aj budú chýbať.. 😒
Boli by sme úprimne radi,keby tu niektorá z vás odtiaľ bola a ozvala sa nám.Budeme sa tešiť. 🙂
čaute nitránčanky, pridávam sa k vám do diskusie, momentálne ešte chodím do práce, ale dúfam, že od februára tu nájdem niekoho na spoločné kočíkovanie po Nitre 🙂
@schatzinkaschatzinko ahoj, jediné miesto kde ti postrážia dieťa pod 3 roky je Motulino na Čermáni, odtiaľ je to len kúsok do mestskej haly, kde je posilka, ale môžeš využiť rôzne cvičenia ako spinning, zumba, bodywork a pod.
Viem že v Motoline sa platí tuším od 11:00 do 13:00 za jedorázový vstup 1,7 € (ak chceš tam nechať dieťa samé na postráženie priplatíš si 2,5 € na hodinu), po 13:00 do 19:00 je vstup 2,7 €. No je to asi dosť, ak chceš absolvovať povedzme hodinové cvičenie, musíš rátať že zaplatíš za vstup 2,7 € (org. cvičenie sú väčšinou poobede, ale nájdu sa aj doobeda) a ešte za 2 hod. stráženie (keďže za 1h sa otočiť nestíhaš) -suma sumárum teda 6,7 € a + za cvičenie priemerne 3 € - 10 € pustíš ani nevieš ako. Ale zase ako taká psychohygiena raz za týždeň, by sa to opaltilo. 🙂.
V športovej hale je síce to mamafit kde by postrážili aj dieťa pod 3 roky za tuším 3,5 € za 1,5 hod, ale tam treba minimálne 5 báb aby to bolo, teda ak by ste sa našli 5 báb dokopy tak sa to opaltí viac tam, treba si tam potom zavolať a dohodnúť sa. Ja by som sa určite pridala, ale až niekedy v lete keď moje bábo bude mať aspoň 6 mesiacov.
Ozaj baby, nie je tu niektorá, čo má školáka na Benkovej ? My sme začali prvý ročník s Kubkom.
Haló baby.To tu nikto nechodí???
@adelein @adena13 čafte baby 🙂 konečne sem niekto zavítal, tu vážne už skoro nikto nechodí 😕 😒 ja sem-tam nakúkam čo nové 😉
@adelein my máme tiež čerstvého prváčika, ale my chodíme na fatranskú, ako sa vám páči? náš je zatial nadšený, som zvedavá kedy ho to prejde 😝
@adena13 neboj, zvyknete si 😉 aj keď verím že to bude ťažké, my sme sa pred rokom sťahovali z klokočiny na chrenovú a ešte stále som si úplne nezvykla...
@any23 školu zvládame v pohode, akurát je náročné voziť malého potom na mimoškolské aktivity, ja robím do piatej, už sa neviem dočkať keď pôjdem na materskú 🙂
@adena13 my sa budeme sťahovať ale do Krškán, to je druhý koniec mesta, škoda, možno niekedy v centre alebo v parku ??? to je tak na pol cesty. no momentálne nemám príliš čas, až od decembra 🙂
čaute baby, som sa potešila, že skupina NR a teraz píšete, že sem nikto nechodí, veď sa to hádam rozhýbe, alebo založíme nejakú novú skupinu.
@adelein no snáď sa to tu rozhýbe 🙂 no to ti verím že sa tešíš, ja som sa tiež nevedela dočkať 😅 nám sa zadarilo v koncom oktobra, do januára som robila v pohode, potom nastali problémy a od februára až do nástupu na MD koncom mája som bola PN, ku koncu som sa už aj nudila bo doma mi nič nechceli dovoliť 😝 takže ja som už doma skoro dva roky ale teda už sa nenudím ani náhodou 😝 to malé čudo mi dáva riadne zabrať 😝 ale nedala by som ju za nič na svete 😵 😵 😵 a som moooc rada že nám to takto vyšlo - aspon sa môžem venovať prváčikovi 🙂 zatiaľ chodí iba na krúžok čo majú v škole - umelecký, ale chcel by chodiť na kung-fu tak ho asi dáme 😅 aj keď moc sa mi nechce vodiť ho tam 😝
a vy teraz kde bývate? budete ho voziť aj potom na benkovu?
@any23 teraz bývame na Golianovej (6 rokov), inak ja som pôvodne z Chrenovej a teraz ideme do Horných Krškán kde sme kúpili dom, je to hneď na začiatku takže do mesta blízko. Pracujem na Levickej, takže tak či tak denne idem z jedného konca na druhý. 🙂 držím palce nech vám chuť do školy vydrží
@slavkav no zatial super🙂ucitelky su fajn,aj skola ako taka sa mi paci,alex je tiez spokojny tak som rada😉a mame ju blizucko,aj to hralo u nas velku rolu...
@adelein vdakaaa aj vam nech sa paci aj nadalej,a hlavne teda nech sa dari😉tesi sa Kubko na braceka?ja za seba mozem povedat,ze u nas je ten vecsi vek.rozdiel uplne super,alex moc lubi svoju sestricku,vobec ani neziarlil a teraz mi ju uz aj zabavi,ak je treba...
adelein a any23 ďakujem za vaše reakcie.Ste jediné,čo ste si ma tu všimli.Snažila som sa spustiť aj nové fórum Mamičky zo Zobora no nikto nereagoval čo ma fakt mrzí.. ☹ Bude to ťažké tu niekoho nového spoznať aspoň v tejto časti Nitry,kde budeme bývať.Je to tam ako po vymretí..žiadne malé detičky s maminkami.Materské centrum je trochu od ruky no iste tam pôjdeme mrknúť.Chcem sa vás ešte spýtať,či by ste mi niekto vedeli poradiť ešte iné detské centrá ,kde chodia mamičky s detičkami na nejaké cvičenia..môžu byť aj tance.. 🙂 ďakujem
@adena13 ja som tu 2m, vela toho tiez nepoznam. ja chodim s detmi na cvicenie s plavanim do www.hviezdica.sk a na ine tipy si pockam od skusenejsich 🙂
my sa akurat zaciname obzerat po byte/dome - ale chceli by sme Chrenovu
@adena13 na Čermáni, čo je pre teba opačný koniec Nitry, je detské centrum Motolino, majú aj web stránku. Tam je veľká herňa, kde sa môžu detičky hrať, maminy zatiaľ môžu popíjať kafé a pod. Je to tam za poplatok.
Čo sa týka cvičenia, v mestskej hale na Klokočine je baby and mama, tam je cvičenie mamičiek s deťmi, tiež v MC Klokanček sa robia cvičenia na fitloptách. My chodievame plávať na Beniakovu, na Chrenovej k p. Mirke Bednárikovej už 2 roky.
detské kútiky nájdeš aj v obchodných centrách, ja to však veľmi nepreferujem.
V teplom počasí je zo Zobora blízko do mestského parku na Sihoti, kde je straaašne veľa preliezok, pieskoviská, bludisko a pod.
@adelein ahoj konecne este niekdo kto bude na mk z hornych krskam 🙂 Neboj bude sa vam tu pacit. Inak je tu vela mamiciek s detickami. A kde tu budete?
slavkaw a dupinka diky za super info.O tej mestskej hale som nevedela super.mám tam aj rodinu tak to nebude také strašné.Baby a organizujete niekedy aj nejaké stretká mamičiek?
@martuska75 ahoj, budeme bývať na ulici Pod Katrušou, a ty si kde ? pozerám, že máš 7 ročného syna, to by sa určite s tým mojím pekne pohrali, u nás frčia momentálne roboti, hlavne transformery a pod.
ahojte, som tu nová, môžem sa pridať? Bývame na klokočine a mám 8 mesačného synčeka, tak budem rada, ak budem môcť s vami sem- tam pokecať 🙂
@jankaznitry ak budeš chcieť, môžeme niekedy pokočíkovať spolu
@adelein Jéj sranda to sme skoro na rovnakej ulici. Bývame Pod Tobolou to je ulička z ulice Pod Katrušou. Mám ale 2 baby: 7 ročnú a 9 mes. 🙂 Ale susedia majú chalanov. Je tu vééééľa detí.
@martuska75 to som sa dobre sekla, že synátor 🙂 to sa teším, že je tam veľa detí, dúfam, že potom dáme nejaké stretko, ešte neviem kedy sa budeme sťahovať, pevne verím, že pred vianocami to stihneme.
@adelein sranda a kam s sťahujete, lebo na tá ulička už je zastavaná? Skôr asi niečo rekonštruujete, že?

tak som tam dnes volala a zacina sa uz v piatok 🙂