icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
10. mar 2010

Jajka aha..tak budes mat perno,teraz bude chodit stale Olka k vasim?
ci dedko bude chodit k vam a zavazat ju? 😕
uz som objednala z bonprixu,jupiiii mala bude fesandica.. 😉
http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?pr=32652
http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?pr=25812

sasulec
10. mar 2010

http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=3.12...
http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=3.12...

tak kedze ten kvietkovy komplet je vypredany,tak som vybrala toto a to cerveno-biele bodkovane 😅

zuzana76
10. mar 2010

ahojte, som uz osprsena, muzicek mi ide domov, nebude tam spat, tak sa tesiiiiiiiiiiiiiim

blazka24
10. mar 2010

sasul ako vidím bonprix ťa oslovil, mne tiež chodí domov takže sem-tam kuk ale zatiaľ nevyberám 😀 ja to neviem odhadnúť ani na seba nie to ešte na krpca 😎

zuzana76
10. mar 2010

sasulcek, kraaaaaaaasne veci si vybrala, tak uz len bosoruj, nech aj ja mam dievku a mozem ju tak chutne obliekat 😵

blazka24
10. mar 2010

zuzi tak vidíš že ide domov, sa teším s tebou ...........

zuzana76
10. mar 2010

blazi, ja sa tesim jak male decko 😅

normalne mi chyba 😀

blazka24
10. mar 2010

zuzi verím, ja som mala dnes taký stav že či musí ísť mm do roboty, som ale divná, už aby mi materská skončila lebo mám len plačlivé a divné myšlienky 😠

zuzana76
10. mar 2010

blazka, to je len unava, aj men bolo naprd niekedy, ale cim je starsi, tak tym je to lepsie, neboj 🙂

blazka24
10. mar 2010

zuzi verím ti - si už matka v zácviku 😀
akurát pozerám kočík Casulplay s4 baby ho spomínali v augustovkách, som skoro odpadla z ceny že koľko stojí taška 😕

zuzana76
10. mar 2010

ja som sa kremikovala

blazi oddychuj kedy len mozes, ale je to fakt skuska psychiky, dieta, ja sa uz tesim na druhe, som zvedava ake bude 😀

blazka24
10. mar 2010

zuzi ty si pohodák tak aj dieta bude, ja som od prírody a detstva nervák tak Riško má byť po kom 😔

domyyy
10. mar 2010

ahojte...robota spravená...robila som to od pol druhej do pol ôsmej 🙄 už mi je zle z toho 😝

sasi...ja som slamienka? 😕 😅

zuzana76
10. mar 2010

blazka, ja a pohodak? ja som strasna stresacka 😀

ja som mala byt slamienka, ale muz je na ceste domov

blazka24
10. mar 2010

domy tak vitaj, ja som akurát načala kakaové venčeky, dnes si to zaslúžim, celý deň ovocko ale čo malý vystrájal - už som vážne kukala že čo mám robiť 😖

zuzi stresáci sú lepší ako nerváci 😝

any23
10. mar 2010

ahojte...zuzi tak ty mas toho svojho na ceste,mne pred chvilou odisiel😒ale mam nahradu-alex sa mi nasackoval do postele a spolu s nim asi 5plysakov😝babeno akurat zacina vystrajat-ako vzdy takto vecer🙂

sasulec
10. mar 2010

ahojte,no mala uspata,jaj ale som sa nasmiala na nej..
dali sme si babiku medzi nas,ale taku velku ako babo zivotnej velkosti a mala vymyslala,tak som jej vravela, ze pssst,babo buva,musis byt potichucku,no..potom som si lahala a spievala som jej..a zachvilocku pozrem na nu a ona sepoce babike,pssst,no,moooje,moje,psssst..skoro som ju zjedla,moje malinke 😅

blazka24
10. mar 2010

any tak vám bude aspoň v posteli veselo, toľko jedincov si určite ešte v posteli nemala 😀

jajka968
10. mar 2010

decká hajajú, mám frei, pozerám modré z neba

zuzana76
10. mar 2010

any, tak veru, aspon ti nebude smutno, moje babenko spinka

uz je domaaa

idem ja uz do hajan, ppaaaa

sasulec
10. mar 2010

Zuzi papa 😉
ozaj baby od utorka zacinaju odsudene,jupiii
jajka este stale je modre z neba,mne to babka nechce prepat,vrrrrrrrr 😠
any uzite si grupak,hehe 😉
Domy,slamienkujes,bo jajkin brat siel do BA 😉

jajka968
10. mar 2010

sašul, práve skončilo modré z neba
a domy neslamienkuje, bo to druhý brat a nemám vedomosť, že by sa jej aj ten páčil 😀 😉

ide film, asi zalahnem k drobcovi, spíme dnes v detskej, aby sa sárča nebála 😅 , tu je telkáč, môžem z postele kukačkovať

sasulec
10. mar 2010

jeeeeej dalsia grup,co to dnes baby mate.. 😕 😝 😀
ahaa,to druhy,tak teda nic 🤐 😅

sasulec
10. mar 2010

jajka nechoood 😉
ides? tak potom aj ja pojdem..a Blazka je kde? 😕 😅

any23
10. mar 2010

blazka no to som veru nemala,idem si to patricne uzit😀😝

sasulec
10. mar 2010

no nic idem asi .. 😔
este kuk,prehodim par pismenok na Fb s Blazkou..papa 😔

blazka24
10. mar 2010

sasul som na FB sem-tam kuk sem ale nestíham behať hore dole 😉

beruska113
10. mar 2010

Pomoooc,
normalne som sa spotila, kym som vas docitala. Mne sa neda piast, certisko mi nedovoli. Dnes sme mu ohradku postavili, 10 min sa hral a potom na nas vykrikoval, jak z basy chudacik. Potom siel do chodika a ked bol chvilu podozrivo ticho, tak sme my vybrali ruku z kvetinaca az po lakte spinavu. Lukáško ryloval palmu. Pomocniček mamin.
Zajtra skocime na vystavu a potom na poradnu, tak hodim miery. Na vystave sa len rozculim, co vsetko by som chcela, ale love nie su. Ale svekra ide sedacku kupit, tak ze sme odborna porota.
Jajka,
auticko ma mrzi, ale hlavne ze mala je OK.
Marianca,
skore uzdravenie vsetkym.
Jaj rodinny domcek sme aj my chceli, ale tie nenormalne prachy, co v nom uz mame a stale to nie je hotove a zariadenie podla prestav. Ale hlavne, ze sme zdravi. Klbka, tak dobre vyberte. A priprav nervy, ze muz vela casu na vas mat nebude, ked budete prerabat. NIekedy by som bola radsej v panelaku. Ale kvoli malemu myslim, ze tu mu bude lepsie.

beruska113
10. mar 2010

Jaj a mna tak krize bolia, ze nevladzem maleho z postielky vytiahnut. Tak muzik mu daval v noci jest, ja som spala jak drevo.
A upratovala som skrinu a moja zufala snaha natlacit sa do nohavic bola marna.

helenkasabinka
10. mar 2010

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...

Eugen Jonas v reflexe-markiza 😉