Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Majulik,
ja Tebe na tajne miesto som pisla. No ze si to Ty, kuknem na skok na FB, more ved mi klinika bezi, uz sa ani nestihnem vyrevat.
oki idem aj ja dokukat ku a pojdem het,nech zajtra ked uz vyrazim do civilizacie,nemam kruhy pod ocami 😅
bruuuu
blazi prid na tiramisu 😀
No, tak to si mi moc nenapisala. A koho udali, hadam nie nas? 😲 A to bolo na STV? A je k tomu aj archiv nejaky, sak to historicka udalost.
kurna sak naco reves sak to serial 😀 blazi napisem ti to onee do tajnasa radsej..ne takto verejne,idem do tej temy a tam si to totok..
berus ne blazi,sorac 😀
baby vy chodite do zamknutej temy? ja tam nechodim lebo som si myslela,ze tam nikto nebude chodit 😕 😅
heli sak ja ze priebezne citas 😎
majul ale kdeze necitam nemam cas na take veci 😀 😀 😀 😀 😉
dobré ránečko 😵
trošičku nám nasnežilo, ale fakt len trošku. Ešte na dnes a na zajtra hlásia silný vietor a potom už jar 😀
helka...ja občas nakuknem do uzamknutej temy.
dobre ranko 🙂
no u nas bola uplakana noc, maly nemohol spat, bol zahlieneny, sopliky nemal ale nevedel to vykaslat, v noci som mu este kvapky do nosa a sirup dala, potom sa mu trochu polepsilo.
vcera nam o pol osmej zaspaval na rukach, zase som sa zlakla, ci to nemoze byt nasledok toho ked sa mi prevrhol kocik, ci si neublizil, hned som ho pozorovala, ale bol ok, az v noci sa budil na hlieny, tak sme mierne nevyspati. 😔
no idem docitat, ste sa zase rozpisali. 😝
ja som vedela, že vás nemám čítať. Vy len o jedle ste písali... no díky..na moju dietu 😝
inak tiramisu som ja ešte nikdy nejedla 😅
majul,
fiha to takto, to viem, ktori su. no archiv som nasla, nejde mi to spustigt, nema tu nainstaliovany asi prehravac, mame vsetko prec kvoli rychlosti pc. skusim repriza ci nie je.
nemozem pisat, alinka tu mam,
dobre ranko ja som vcera zaspala skor ako to začalo
chcela som ist do NR ale neviem ci pojdem ked je tak skaredoo 😠
ahojte
my pojdeme do obchodu kupit nejake ranajky, maly vypil sunar a ja tabletky 😀 a doma nemame co hamat.
Aspon si dame cerstve rozky
a dnes asi uvarim konecne ten zemiakovy privarok s vajcom
a polievku asi tiez nejaku zeleninovu
heli teda s tiramisu neprovokuj, ale asi aj tak by som si teraz nedala, tam idu tusim surove vajcia, teda muz dava len take sparene nad parou , hmmm ale aj nieco sladke musim kupit lebo zabazim 😀
aj ja musim ist ale urcite do NR lebo tu v potravinach ani ovsene vločky nemaju 😠
no nazdar
ja tak naskok lebo mam povyhadzovane saty musim ich pretriedit 😝
berus no sak ty to mas pod nosom take veci by si nevedela..a keby si nebola hnila a isla by si s kocarom do dediny vedela by si viacc,staci tot u knazekov keby sa zastavis 😀 😀 😀 😀
klbi simimu nech sa polepsiiiii,tfuj tfuj 😉
martus jasan to si cela ty,panelak skoncil a okolity svet uz prestal pre teba existovat 😀 😀 a na malom lapasi v obchode si neskusala? 😀 😀 😀 😀 😀
spominate tiramisu ja som to tusim raz v zivote jedla,ale inak nemusim take veci,vlastne uz skoro zadne torty,zakusky,kolace 😀 ale horalku zezerem vzdy 😀 😝
Ahojte!
My sme boli hore od polnoci do tretej kazdu hodinu, no potom uz spal Adamko pekne az do 6:45. No a predchadzajuca noc taka, ze zaspal pred osmou a zobudil sa na dojcenie o pol piatej, to akoze vyspaty cumakoval do siestej, tak sme vyprevadili ocka do prace a spali sme do osmej.
Hm, ak sa da hovorit o zlepsovani spankoveho rezimu 😒
Heli, neprovokuj s tiramisu. Ja som vcera robila parene buchty, tak mnamky, mam aj dnes na obed, zvysok pohotovostne balicky v mraznicke. Uvarim uz len zeleninovu polievku a masko drobcovi.
Pojdeme sa an chvilku prejst, kupit cerstve rozky, lebo Adamko nechce chlebik z domacej pekarne a v Coop uz popoludni nie je po pecive ani stopa a do Kauflandu sami v tomto veternom pocasi nechce velmi 😒
A chcem ist niekedy kuk do MC Klokancek, nech sa maly pohra, ked je blbe pocasie. V nedelu z Centra nechcel odist domov, smyklavka sa mu zapacila.
ahojte 🙂
u nás sa to trošičku zlepšilo so spaním..malý sa zobudí 3krát za noc a ráno pekne spinká do 7:15 🙂 no uvidíme dokedy to vydrží 😉 dnes ideme na poradnu a budú malého aj očkovat,tak som zvedavá na reakcie 😒 dnes varím rajčinkovú polievku,kuraciu pečienku s tarhonou 🙂 pre malého zeleninku s maskom 🙂
dupi-aj ja by som šla do klokančeka,len to je dalej a je tam málo miesta na parkovanie,ale dačo vymyslím 😉
ahojte 🙂
martulka,ved mi Lukaska prines ja ti tak rada postrazim 😵 😵 😵 😵 a ty zatial mozes ist do Nitry 😉
zuzi ved jasne netreba v tehu riskovat 😉 ale ja davam len jeden bielok a viac nie 😉
dupinka mnamky parene buchty,aj na tie sa uz chystam dlho....dnes budem varit porovu polievku 😉
čaute,
u nás dnes bol skorý budíček, už o 6-tej som vstávala, pre olču bol tatino môj a viezol ju do školy, potom sme sa obliekli a šli sme sárinku do škôlky zaniesť a novinky si kúpiť.
dnes varím žemlovku, pre nás stačí a ešte aj zeleninkovo-slížiková polievka je od včera. keď sa to dopečie, pôjdeme pozrieť tie mechanizmy nech sa marko teší 🙂
dupinka, henka, potom dajte echo, že sa chystáte do klokančeka aj ja sa rada pridám, ak môžem 😉 😵
no idem to dorobiť, nech môžeme vyraziť. dnes je o poznanie krajšie vonku, len nech to blato už vyschne, lebo pre nás katastrofa, zakaždým sa prezliekať musíme, čo je marko vždy blatový 😒
tak ja nakoniec varim masovu polievku a ten zemiakovy privarok.
Inak som zistila,ze si budem musiet kupit vacsie hrnce 😀 , minimalne na polievku, ten co mame je dost velky asi 5 l ale my zjeme tu masovu polievku za den a na druhy nam zostane kazdemu uz len za tanier polievky, ja budem musiet varit asi v nejakom 7 l alebo co
ahojte😎tak my sme dnes mali poradnu-vsetko je v poriadku,tlak dobry,pribrala som dalsie 2kilecka,krcok poslucha a babatko sa nam ukazalo v plnej krase a je to naozaj dievcatkooo😵a hlavne ZDRAVUCKE😎moooc sa tesime,najskor sa bambulke sonovanie nepacilo a kopkala odusu do tej sondy ale nakoniec rezignovala,rozcapila nozky a ukazala sa nam🙂mato bol so mnou,zobral si volno-chcel vidiet babo tak robota musi pockat😝najblizsie idem 7.4.,mam sa objednat na ten glukoz.test tak tam idem volat...
zuzka ja mam ten isty problem-po maskovej polievke sa len tak zaprasi😝
ja som si vcera v tescu nakupila pekne ozdoby jarne a aj na velkonocny pondelok,teda na polievocku.....mam nakupene vajicka,kvetinky a vselijake ozdoby....uz len okna umyt a dom dat do poraidku-upratat a dam ozdoby 🙂
bola som si kupit aj poltopanky v deichmanne -kupila som si kozene hnede,velmi pekne a prakticke aj na prechadzky 😉 ,malinkej som v tescu kupila trojstvrtove ruzove nohavice krasne a hello kitty tricko 😀 😵
potom sme kupili multifunkcne aby sme mali aj skener a tlaciaren,kedysi sme mali len sme to nepouzivali,tak sme to predali a teraz sme zistili ze sa nam to zide 😀 tak sme kupili HP znacku a aj nove DVD sme museli vcera kupit,lebo nam po 6-tich rokoch odislo domace kino 😒 aj ho Michal pozeral a chcel opravit ale ze radsej kupime nove a basta 😉
boli sme aj nasich pozriet chvilku,mala sa zahrala s Lenkou 😉
ja som teraz upratovala a vysavala,este periem a este jednu varku tmaveho pradla musim dat prat,asi to dam potom von vyfukat od vetra 🙂
any jeeeeeeeeeeej, velka gratulacia, takze uz ofcialne dievcatko a mozes nakupovat ruzove, tesim sa s tebou, ja sa uz tiez neviem dockat toho 3 D aj ja uz chcem vediet co sa vo mne skryva , mozes si uz zmenit pas a nastavenia,ze cakate dievcatko 😵
ANY srdiecko moc sa tesim,ze budete mat dievcatko...vysnivala si si bambulku,tak ako aj ja 😵 jaj teskam sa a prajem moc zdravicka,tak budete mat Emku? 😵
any, júj sa teším s vami a gratulujem tak oficiálne k bambuľke, i keď na 100% to až v júli bude isté 😉 . tak hor sa na nakupovanie ružových, červených vecičiek 🙂
ja urobím v nedeľu asi hovädziu polievku a v pondelok z mäska polievočkového urobím kôprovú omáčku, zuzi, ako robíš kôprovku????

kurna berus sak som ti pisala onyyy na FB ze kukaj 😀 😀 😀 😀