Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojteeeeee! 🙂 Aj ja sa asi pridavam do tejto skupinky. Podla sona by som mala byt v 12tt ale podla MS v 11tt. Zatial nam doktor termin nepovedal, ale malo by to byt v juli. Takze sa s manzelom vytesujeme 🙂 Je to nase prve babo takze kazda rada sa nam zide 😀
Ahojtéé kočky a želám Vám krásne tehuľkovanie v tom Novom roku a nech sa nám narodia zdravučké detičky 🙂 🙂
Sisulkal tak ti držím pršteky nech je všetko OK .
Zizu tak vitaj medzi nami ako sa zatiaľ cítiš ?
@nina4 Ja asi patrim k tym stastnejsim 🙂 ranne nevolnosti vobec nemam, skor ked vynecham desiatu tak citim mensiu tazobu na zaludku, ale to staci nieco male zobnut a hned je vsetko v poriadku 😀 Zozaciatku som mala trosku bolesti v podbrusku ale aj to uz preslo. Takze mozem povedat ze si tehotenstvo zatial uzivam. Momentalne je mojim (nasim) najvacsim problemom, zistit nejaky "navod" co budemem robit ked si nasu fazlku donesieme domov 😀 😀 Ale uz sa velmo tesime.
@zizu38 No tak asi takto to mám aj ja až som zo začiatku pochybovala o tom či som tehu. 😀 😀 .no potom som si to pár dní užila naplno...a tiež musím podchvíľou niečo zjesť inak mi je divoko no a podľa toho už aj patrične priberám 😎 už som nabrala 3 kg dúfam že to nebude ako pri 1a2 tehu tam som pribrala 20a25 kg a pri treťom 13 kg ale to mi ani nechutilo jesť ...
🙂 🙂 🙂 noo ked bude drobček doma tak sa ani nestihnete čudovať čo budete robiť kamarátka tá vždy hovorí musia mať režim no mne sa to nepodarilo ani pri jednom a pri treťom bol režim akurát v kojení každú hodinu na prsníku 😀 😀
Ach aj ja som dnes sľúbila ,že pôjdem aj s deťmi k rodičom no je taká poľadovica 😠 😠 dúfam že cesta dopadne ok ...
Ahojte baby. Ak mi dovolite, taktiez by som sa rada pridala 🙂 S manzelom sme sa snazili asi pol roka o drobca a prislo to. Termin nam vychadza na 18. jula, ale uvdime, kedy to nakoniec bude 🙂 je to nase prve babo, takze zatial vsetko citam a tak ako zizu38 kludne cakam rady 🙂 co sa tyka mojho stavu, nie je to najlepsie :( planovala som si tehotenstvo poriadne uzit, ale stale mi je zle, obcas zvraciam, obcas mi je na odpadnutie, cize nic moc :( uvidime po tretom mesiaci. aj ked, vlastne do jeho konca ostavaju uz len necele 2 tyzdne, takze neviem, ci sa to zlepsi :(
ahojte, aj ja by som sa rada pridala. termín mám až na konci mesiaca, ale v júli, t.j.29.7....je to naše druhé, a vzhľadom na môj vek aj posledné miminko, tak sa veľmi tešíme... len to hrozne znášam, ani pri jednom tehotenstve mi nebolo tak zle ako teraz... načo sa tomu hovorí ranná nevoľnosť keď to trvá celý deň... aspoň u mňa to tak je...
ahojte 🙂 🙂 Jarka a Rachel ono to možno prejde tie nevolnosti 😀 😀 , ale nie až Vám býva tak zle neskúšali ste Torekan čípky už som ich tu jednej kočke radila mne pri 1 tehu veľmi pomohli len škoda ,že mi ich dali až 6 mesiaci ked som si už išla aj dušu vyvracať 😖 😖
Rachel a ved si v najlepšom veku ako tak pozerám chalana odrasteného tak slniečko malé si užijete- ozaj ako reagoval ked ste mu oznámili ,že čakáte bábatko ?
Baby čo sa nepridáte do našej súkromnej skupiny júlovky 2012? Ste tam všetky vítané 🙂
@nina4 Mne chuti jest dost a hlavne teraz cez sviatky a preto aj priberam 🙂 No ale nastastie sviatky koncia tak s prejedanim je koniec 🙂 A tebe uz lekar urcil termin? Lebo mne este ani matersku knizku nevypisal. Vzdy mi povie ze nabuduce uz vypiseme 🙂 A aka bola cesta? Dufam ze ste to v pohode zvladli.
baby napíšte IP adresu barborka1446 ona je zakladatelka témy a ona vas prida do súkromnej... 😉
Dakujem za privitanie 🙂 co sa tyka tych nevolnosti, kazdy hovori, ze mi to prejde. ale tak, neviem, neviem. jedine, co ma enboli je hlava 🙂 nastastie 🙂 ale inak, uplne ze nechapem. bola som zvyknuta napr. spavat max 5 hodin denne. teraz? som hrozne unavena a spala by som stale 🙂 co sa tyka ako zareagoval moj manzel. kedze sme sa snazili, tak ked osm mu ukazala test, tak len povedal, ze bolo by to fajn, ale nechce sa tesit, kym to nebude od lekarky potvrdene. za 2 dni to bolo potvrdene a sli sme na veceru 🙂 a sa tesi 🙂 tak jasne, ze radsej by prijal chlapceka, ale v podstate len, aby bolo zdrave. tesime sa. nemame este vela rokov, kazdy hovori, ze sme mohli este pockat, ale podla mna 25 a 28 nie je tak malo. neviem. citili sme, ze chceme babo 🙂 nastastie po urcitych problemoch to prislo a sme statsni 🙂 a co vy?
Presne oni si asi myslia,že len oni sa boja o nás ale ,že to môže byť aj naopak to im akosi nedochádza 🙂 🙂
Ja som dnes neplánovane behala so Sofinkou po dok .zistili jej dvoch bacilov v krku tak sme utekali na krčné posedeli sme si 4 hodky a odporučil nám Imunoglukan lebo v oktobry vybrala 3-je ant. 😖 😖 tak že nech si poradí organizmus sám a o mesiac na kontrolu a ak ich tam bude mať tak potom ant.Chrobačiatko maje ako chodí do predškoly sme furt chorý ☹
ahoj baby, tak už k vám nepatrím, dnes mi diagnostikovali MA, som úplne zúfalá, jeden v máji min. roku, a teraz znova... vám všetkým držím palčeky...
ahojte, pridavam sa k vam aj ja, termin mam 4.7. 🙂 A prajem vsetkym vsetko dobre do noveho roku, hlavne aby ti nasi drobci boli zdravi.
😎 JULOVKY 😎
Baby, asi ste si nevsimli a ja som sem ani nechodila, ale vsetky julovky sme v sukromnej skupine, kde nas nikto neobzera .. Cize ak sa chcete k nam pridat, robi sa aj tabulka, tak mi napiste IPcku ..
Toto je nasa skupina, kde su cisto len julovky, a nikto tam iny nesnori, nekradne fotky a tak .. 😵 😵
ahojte,
pridavam sa k vam dievcata, cakame druhe babo 5.jula 🙂 Vsetkym prajem hlavne zdravicko a nech rychlo pominu nevolnosti 😝 Mne tiez byva zle, hlavne vecer, to uz sa len doplazim do postele a chcem rychlo zaspat, nech uz je dalsie rano 🙂
Ahojte, aj ja mam termin 12.jula, je to nase prve babo, tak sa velmi tesime. Len mam teraz take "hluche obdobie", kedze mam mesiac medzi dvoma vysetreniami a v podstate okrem rastu bruska u seba nebadam vobec ziadne zmeny. Az som z toho trosku vystrasena, ci je to normalne. Povedzte, ci sa tak vo stvrtom mesiaci citite aj vy?🙂
ahojte , sa k vam pridavam, termin mam 21.7 a je to moje vytuzene dieta po druhom umelom oplodneni,tak sa strasne tesime🙂))
Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám aj ja. 🙂 My čakáme druhé bábo, termín máme 13.7.. 🙂 Zatial si tehulkovanie užívam, teda v rámci možností, keďže môj krpec má 11 mesiacov a pokiaľ náhodou nespí, vyžaduje si všetok môj čas. Takže rada pre tie, ktoré čakáte prvé baby - užívajte si to, oddychujte, vyvalujte sa a majte nohy vyložené kedy sa len dá. Pri duhom, prípadne tretiom bábatku to už bude úplne o inom.. 🙂))

@nina4 ahoj 🙂 noo tak to jsme na tom podobne ja to mela vcera tak.dneska uz je lip ale stale zadna slava 😉 aj jsi uz pribrala?ja zatim nic.navecer mam trosku vetsi brisko ale jinak nic.4.1.idu na kontrolu do rizik.poradny tak jsem zvedava co noveho,ze jak jsme uz narostli 😀 tym ze je to me prvni tehotenstvi tak se stale kontroluji 😝 preji hezky dnicek 🙂