Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
Doli - mě zakázali v tom 26tt se vůbec dotýkat břicha a hladit malého, že právě trvdnutí se po tom horší (takže nejenom před porodem :-N )...byl to boj, si na něj nešahat.
Včerejší manželské povinnosti s malým ani nehly, dnes je tááák krásně, tak jsem vyrazila na 1,5hod. vycházku s foťákem tady kolem baráku, zkoukla kapříky v rybníce, marně hledala žabičky na potoce, chtěla jsem to zakončit meníčkem v ppizerce a už měli na výběr akorát pizzu 😞 A teď jdu asi spááááááááááááát, nějak mě ten čerstvý vzduch zmohl...ale úplně jsem si zlepšila náladu, všechno kvete, sluníčko svítí (občas :-N ), ptáčkové, včelky,... 😃
Včerejší manželské povinnosti s malým ani nehly, dnes je tááák krásně, tak jsem vyrazila na 1,5hod. vycházku s foťákem tady kolem baráku, zkoukla kapříky v rybníce, marně hledala žabičky na potoce, chtěla jsem to zakončit meníčkem v ppizerce a už měli na výběr akorát pizzu 😞 A teď jdu asi spááááááááááááát, nějak mě ten čerstvý vzduch zmohl...ale úplně jsem si zlepšila náladu, všechno kvete, sluníčko svítí (občas :-N ), ptáčkové, včelky,... 😃
blani, já včera byla asi od 2 do 8 venku a taky mě to zmohlo, jsem v noci spala jak zabitá, dokud mě nezačal tlačit močák, ale pak jsem zase usla jak dřevo. On ten čerstvý vzduch opravdu znavuje. 😃
doli, tak jsem zase o něco moudřejší.
doli, tak jsem zase o něco moudřejší.
ještě jsem stačila udělat ostudu... jak jsem fotila něco u země, tak jsem si nevšimla, že se mi vyhrnulo triko, takže jsem měla pod pupkem sukni (i když má široký elast.pas jak těhotenská), z toho mi lezly kolem pupku narolované silonky , pak kus kůže a pak triko... a já si naivně myslela, jak jsem pěkná těhule, když si mě lidi tak moc prohlíželi :-N pak jsem si nějak chytla bříško a bylo jasný proč, když dělám na ulici striptýz 😃
Ahojte,
doli tie fotky sú úžasné, hlavne tá okatá popôrodná x-)
lucik.. tiez drzim palce, aby boli dobre vysledky...
A suhlasim s tym, ze deticky vedia kedy maju ist, takze baby neblaznite a ziadne vyhananie!! 😉 klarka..
Ja som stravila z nedele na pondelok noc v nemocnici a to malen utvrdilo v tom, ze nic sa nema urychlovat, od piatku som mala take zvlastne bolesti v podbrusku a neprestavalo to a dost ma to vycerpavalo, tak sme v nedelu zasli do nemocky pre istotu, no a na ctg mi zistili, ze mam pravidelne kontrakcie :-N tak prvy dojem: hura ide sa rodit... lenze som sa neotvarala a neskôr to ustupilo, takze ma pekne pustili domov 😃
Suchy nacvik z nemocnice teda uz mam... aj PA som si omrkla, porodne saly, doktorov a vsetko.. poviem vam, ze radsej by som si vyberala PA ako lekara ku porodu, lebo na 90% to boli velmi mile zeny, ale tych 10% riadne strigy...
doli tie fotky sú úžasné, hlavne tá okatá popôrodná x-)
lucik.. tiez drzim palce, aby boli dobre vysledky...
A suhlasim s tym, ze deticky vedia kedy maju ist, takze baby neblaznite a ziadne vyhananie!! 😉 klarka..
Ja som stravila z nedele na pondelok noc v nemocnici a to malen utvrdilo v tom, ze nic sa nema urychlovat, od piatku som mala take zvlastne bolesti v podbrusku a neprestavalo to a dost ma to vycerpavalo, tak sme v nedelu zasli do nemocky pre istotu, no a na ctg mi zistili, ze mam pravidelne kontrakcie :-N tak prvy dojem: hura ide sa rodit... lenze som sa neotvarala a neskôr to ustupilo, takze ma pekne pustili domov 😃
Suchy nacvik z nemocnice teda uz mam... aj PA som si omrkla, porodne saly, doktorov a vsetko.. poviem vam, ze radsej by som si vyberala PA ako lekara ku porodu, lebo na 90% to boli velmi mile zeny, ale tych 10% riadne strigy...
Ahojte holky, jen jsem nakoukla do vaší diskuze a čtu o vyhánění miminek 🙂 Jen jsem chtěla napsat, že nám třeba vyhánění pomocí riciňáku a sexu miminko zachránilo 😉 Zkusila jsem to ve 39 tt a zabralo to, malá se narodila po velmi rychlém porodu a ukázalo se, že placenta byla už tak špatná, že kdyby malá nešla ven dřív, dopadlo by to špatně..Tím nechci nikoho strašit, já jsem věděla, že mám na placentě hematom, takže pracovala jen z části, bohužel mě dr. vůbec nehlídal, nesledoval a kdybychom to vyhánění nezkusili, o malou bychom s největší pravděpodobností přišli 😞 Takže já myslím, že klidně nějaké vyháněcí metody zkusit a pokud miminko ještě nebude chtít ven, tak to s ním stejně vůbec nehne 😉 Mám kamarádky, co vyháněly jak divé 14 dní po termínu a s prckem to stejně nehlo a pomohly až vyvolávací tablety 😃
Tak vám všem držím palečky, ať máte krásné a hlavně rychlé porody a brzo mimísky u sebe 😉
Tak vám všem držím palečky, ať máte krásné a hlavně rychlé porody a brzo mimísky u sebe 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
lucik držim pěstičky a myslim že to vyvolají dřív když by bylo potřeba