Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
9. feb 2010jemryka pěkná knížečka x-) Taky se po něčem takovém budu muset poohlídnout
0
cumelia
neboj,to zvládneš,jen nebudeš moc sladké a to se dá vydržet, záleží na tom,jaké budou kontroly,ale určo to bude v pořádku... já taky při prvnim měla výsledek po hodině vyšší,tak jsem jen nejedla sladké a do konce těhu jsme měla výsledky vždy v normě- to jsi měla vyšší jen po hodině nebo i po dvou?
neboj,to zvládneš,jen nebudeš moc sladké a to se dá vydržet, záleží na tom,jaké budou kontroly,ale určo to bude v pořádku... já taky při prvnim měla výsledek po hodině vyšší,tak jsem jen nejedla sladké a do konce těhu jsme měla výsledky vždy v normě- to jsi měla vyšší jen po hodině nebo i po dvou?
Já mám stále vpapírech - poloha labilní, ještě nikdy nebyla hlavou dole, většinou "leží", akže cítím jak kope na jedné nebo druhé straně do boku, občas je hlavou nahoře, že mi šlape na močák (našětsí vyjímečně), vůbec to neřeším, kolika holkám se otočilo mimčo 14 dní před porodem 😉 A i KP se dá klasicky porodit 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli